IDÉZET(agrotrade @ 2011-06-14 09:25)

Az értékelési rendszerrel kapcsolatban igazad van, de én akkor sem tudom megemészteni azt, hogy aki ennyi embert megkárosít, hogyan tevékenykedhet továbbra is. Számomra nem elfogadható az, hogy több hónapnyi idegeskedést okoz embereknek, aztán nagy kegyesen visszautalja a pénzt és kijelenti az értékelésnél hogy "kár nem érte".
Amit ő csinál, az egy teljesen más kereskedelem, mint amit többségünk csinál. Olyan nagy tömegben ad el, amit én nem is biztos, hogy tudnék követni (két állás mellett...sőt biztos). Más az értékrendszere. Futószalagon megy a dolog. Nekem minden vevőről kialakul egy képem, sok a visszatérő, sőt, van akiről tudom, mit szeretne venni. Ettől személyesebb sokkal a dolog, de én kicsi vagyok.

Vallserrano nagy.
Különbség, mint a Tesco és a sarki fűszeres között.
IDÉZET(agrotrade @ 2011-06-14 09:25)

A másik dolog pedig az az értékesítési forma ami a webáruházaknál már bevett és elterjedt dolog, de a Vatera szabályzatával elég nehezen hozható össze. Gondolok itt arra hogy nem készleten lévő terméket listáz be, sokszor olyanokat amik a nagykerben nincsenek is készleten... Erre megoldás lenne az - amit itt olvastam valahol a Vaterán - hogy termékfeltöltéskor jelölni lehetne, hogy valós készletről történik az értékesítés, vagy előrendelésről van szó. Ez így lenne korrekt a vásárlókkal szemben.
Ez már volt téma. Sokszor. Régen benne volt a szabályzatban (ha nem tévedek), hogy csak a birtokomban lévő árut árulhatom. Ez már nincs. Egyre inkább előnyhöz jut a "megrendelem a vevő pénzén" típusú eladás. Az én profilomnál nem megoldható, de nagyon sok helyen beválik. Az más kérdés, hogy én nem várok. Mindent azonnal akarok, és ha ilyen hirdetést látok, akkor továbbmegyek és keresek egy olyat, ami megvan az eladónak. Még ha kicsit drágább, az sem baj.

Ha jól emlékszem, egy ilyen irányú fejlesztésről volt már szó. Nem tudom, mi lett a vége, és hol tart a dolog.