IDÉZET(zejopy @ 2011-06-16 17:04)

Azt gondolom, hogy jelenthetnéd az esetet az ÜSZ-nak. Ez egy szabályozott piactér, nem egy sarki kocsma, vagy kupleráj, ahol bárki is fenyegetőzhetne.
Szerintem, (ezt csak gondolom), ha ebből rendszert csinál a kedves licitáló, akkor nem sokáig lesz a piactér tagja. Senkinek sem jó, ha ilyen emberek garázdálkodnak, de fontosnak tartom, hogy az ilyen jellegű problémákat jelezzék az érdekeltek a Vatera felé.
Kedves Benz!

Ilyenkor Önök tudnak valamit csinálni? Természetesen nem arra gondolok, hogy a Vatera ÜSZ-a menjen ki a delikvenshez és rúgja jól fenékbe (46-os lábbal rendelkező dolgozók előnyben

), hanem arra, hogy esetleg több ilyen eset után kizárják az ilyen embert?
Köszönöm, ha válaszol.

Bocsánat itt egy lényeget kihagytam, lemondott a termékről a nyertes ezzel az indokkal"Kérem válassza a második lehetőséget,vagyis az előttem licitálót! Ilyen keserű szájízzel mégsem szeretném megvásárolni a terméket! Elállok a vételtől!
emeske 74-nek nem írtam át a fixet 8000ft-ra,erre power72 leüti 10000ft fixért és utána meg átadja a lehetőséget??
Kicsit nekem gyanúsnak tűnik .
Már eszembe jutott nincs-e valami közük egymáshoz,főleg abból kiindulva hogy power72 értékelését átolvastam és megütötte a szemem,hogy elég sok pozitív értékelése van egy személytől, akinek a neve teljes mértékben megegyezik power72 email-címével(a név a benne található számok).Ilyen egybeesést??
Na lényeg az indokot nem fogadtam el,közöltem is vele ,de válaszra sem méltatott,írtam a vaterának is ez ügyben mi tévő legyek,válaszukból kiindulva,jogosan adhatok negatívot.
Megtettem,persze a válasz szintén negatív.