IDÉZET(tipitopi @ 2011-07-13 10:59)

Nem.Én árulok/itt-ott vásárolok/s a fórumra akkor jöttem,ha problémám volt.Nincs feltűnési viszketegségem.61 múltam.Úgy látszik, egy megjegyzés is csípi más szemét.Én többet ide nem jövök.Megoldom a problémám máshol,másként,mással.!!!!!!!
Na akkor.
Gyerekkoromban azt hittem, az idősebb generáció automatikusan bölcs, megfontolt és okos. Hiába, olyanokkal voltam körülvéve. Aztán a felnőtté válás folyamán rájöttem, hogy vannak emberek, akik csak az éveik számát gyarapítják, és nem gyűjtenek mellé olyan értékeket, amiket addig én hittem, hogy elengedhetetlen. Csalódtam, feldolgoztam és elfogadtam, mint a többit is azelőtt és azóta is. Na ennyit a korodról.
Furcsa végkövetkeztetést vonsz le dolgokból, de meg sem lep.
Kaptál egy normális választ tegnap este, erre eléggé ingerülten reagáltál. A te dolgod. Az egész megjelenésed megfelelőképpen ingerült, ha te így szereted és tudod intézni a dolgaidat, akkor ne csodálkozz, ha a kudarcaid számával ez az érzés egyre inkább növekszik. Bizonyos viselkedési formák rendszeresen ugyanazokat a válaszreakciókat váltják ki a környezetből.
És máris elérkeztünk a fórumhoz. Ahol ember moderál, aki emberként tekint a problémás esetekre. Eddig számomra úgy tűnt, hogy minden normálisan elmondott problémát a lehetőségekhez képest a legjobban orvosolt. (Márpedig ha nekem úgy tűnt, akkor ez úgy is van, mert 2 éve lassan, hogy moderál, volt időm megismerni a hozzáállását.) Ha nem segített, akkor az nem azért volt úgy, mert nem akart, hanem mert az adott helyzetben nem lehetett. Mert eléggé sok minden befolyásolja a lehetőségeket, csak hogy példát mondjak, a te esetedben a levelezésben elhangzott dolgok, és a Vaterának a pártatlanság felőli kötelezettsége egy nagyon fontos szempont.
Amúgy pedig a fórum az a hely, ahol nem csak a Vatera hivatalos képviselőjével, hanem más felhasználókkal vitathatod meg a problémádat, ami azért is jó, mert nem csak a saját és a Vatera álláspontjára láthatsz rá (
ha akarsz), hanem arra is, hogy mások ugyanazt a problémát hogyan látják, hogyan kezelnék/kezelik.
A megjegyzés nem csípi senkinek a szemét, mert nem a fórumot, vagy a fórumon megforduló embereket minősíti, hanem csak és kizárólag téged. A piactéren való jártasság nem azonos a fórumban való jártassággal. Lehet, hogy virtuóz módon adsz el és vásárolsz, de sajnos a problémádat nem vagy képes a fórumban használatos, előremutató módon közvetíteni.
Javaslom még a fórumszabályzat III/5. és III/3 megtekintését.
Ha a problémádat oly módon tálaltad volna, hogy az nem lett volna eleve elutasító és nem sugallta volna a Vaterában való kételkedésedet, egészen biztos, hogy más reakciókat kaptál volna.
Arra még kíváncsi lennék, hogy ha az ÜSZ-tal nem, és a fórumon sem tudtad elintézni a problémádat, akkor hol szeretnéd.