IDÉZET(zejopy @ 2011-07-22 17:20)

Konkrétan arra gondoltam, nekem nagyon zavarja a szememet, de ez egyébként nem szempont és nem is kötelez semmire, csupán egy kérés volt.
Igen, valóban előfordul, hogy probléma van. Nagyon ritkán az is előfordulhat, hogy nincs aki intézze a vaterás ügyeket. De azt gondolom, ha valakinek ez fontos, akkor biztosan megvan arra a mód, hogy szóljon valamilyen formában.
Ha az adott időszakban a partner nem lép be, akkor pl. előfordulhat, hogy nyaral, tehát nem akarja lenyúlni a pénzt. Más kérdés viszont, hogy nem túl elegáns úgy elmenni nyaralni, hogy ezt nem jelzi előre. Na és egy hosszabb szünet után, amikor megjelenik az illető, akkor a másik fél annyira megkönnyebbül, hogy örömében pozitív értékelést ad. Pedig egy hét körüli kommunikációhiány semmiképpen sem érdemel pozitív értékelést. Így aztán marad a csinos profil, és fel-felbukkannak a panaszosok a fórumon, de más nyoma nem marad a dolognak.
Teljesítettem...
---------------
Igen, ezekben igazad van. Ilyenkor mindenképp semlegest kellene adni, ha utólag kiderül, hogy nem baj, hanem nyaralás vagy más elfoglaltság volt az ok.
Az is a gond egyébként, hogy sokan tágan értelmezik a szabályzatot. Mostanában nem néztem meg, de régen úgy emlékszem 2 hét volt az adásvétel lebonyolítására. De nekem is van több semleges értékelésem amiatt, hogy utalás után 2 (!), 3 napra adtam fel a csomagot - és nem volt külön kérés a mindenképpeni aznapi postázásra. Mindig törekszem az aznapi, de legalább a 2 napon belüli küldésre, és szerintem ez még így jó.
Szóval az értékelés azontúl, hogy szubjektív (világos), nagy lehetőség a rosszindulat kiélésére.
Egyébként a kacifántos eladásom új fejezetet vett: az sms-re ismét kaptam választ, azaz az Úr elismerte, hogy ő valóban az aki, - tehát jó számra küldtem - , viszont ő nem tud semmiről, ez neki lett volna meglepetés, azaz az ő felhasználóneve alatt vette valaki (nem derült ki, hogy ki..) ajándékba, ő most nyaral, és augusztus közepéig még fog is, és csak hazajöttekor fog utalni.

(Mindenesetre jó neki.)
Nekem sántít ez a történet, mert az még oké, hogy valaki a családból az ő neve alatt rendel, na de, hogy az egyetlen választ is a regisztrált saját email fiókjából küldje az a valaki...

Több, mint fura.., nem tudom Te mit gondolsz? Írjak újra sms-t, hogy szeretném a tényleges vásárlóval felvenni a kapcsolatot, ki volt egyáltalán? Mert az a valaki, a hétre ígérte a fizetést. Érdemes ezzel foglalkozni, vagy túl átlátszó a vevő részéről a fizetés elhúzása? 4 vásárlása van 2 év alatt, ez mind pozitív. Ez alapján nekem megbízhatónak tűnt.