IDÉZET(cecaceca_v @ 2011-08-05 17:14)

Tisztelt Vatera-zók !
Arra lennék kíváncsi ha a vatera ilyen hatékonyan tudja a maga pénzét behalytani / bármekkora összeg is /, akkor miért nem tudom én behajtani , csak hosszas perekedés után annak az árunak az összegét , amit kifizettem de soha nem kaptam meg ?? Az én esetemben 110.000ft nem 310 ft.Azóta a telefonja is megszünt tomyxo társunknak, akiről mint kiderűlt már többször több néven is bebukott.. Vitriolos szimpatikus társam mindenre tud megoldást , várom erre is . a Vatera miért és én miért nem? Jogsegély a vatera részéről nekem ??
A rendőrségi feljelentésre való lehetőségemről szóló levelet meg kaptam. De ismét kérdem , a vatera miért hajt végre hogy beszedje a sajátját, amit mi vettünk meg azutáni részét. Ha mi nem vásárolunk neki sem lessz pénze. Minél többen vásárolunk biztonságosan annál jobb a vatera-nak is.. Nagyon jónak tartom a vatera és égyébb ...***..stb...de valami olyasmire gondoltam mint a paypal . ha nincs árú nincs lóvé..
üdvözlettel

Vitriolos társadnak nem véletlenül ez a mellékneve. Nem tudom, mit kellene a Vaterának tennie. Tulajdonképpen megkérhetjük a Vaterát, dolgozik ott pár jó testfelépítésű pasi, hátha megteszik a kedvedért, hogy kimennek házhoz, szarrá verik a delikvens fejét, elhordanak a lakásából különböző dolgokat 110 ezer Ft összértékben.
Kedves Benz!

Gerő úr mint volt ügyvezető igazgató, ma tanácsadó, és Csupor úr úgyszintén kellően férfias jelenség. Ők azok, akiknek a képeit fel lehet lelni a neten, ahogy elnézem őket, mindketten alkalmasak fizikai erőszakra. Kérem, továbbítsa a legújabb kívánságot feléjük, hogy puszta testükkel szálljanak ringbe a megkárosított vevők oldalán. Elvégre ez a minimum, hiszen ha a piacon odaadom az eladónak az őszibarack árát, ő fityiszt mutatva elfut, akkor a piac fenntartója nem a rendőrséget javasolja majd, hanem hosszas kergetőzésbe kezd az őszibarackárussal. Igen. Ez így életszerű és általánosan bevett gyakorlat.
Az meg egyszerűen felháborító, hogy a Vatera ki meri adni a számlatartozást behajtó cég felé. Ezen a gyakorlaton igazán rögtön, de azonnal változtassanak.
Azt gondolom, hogy az új ügyvezető igazgatónő kellően bájos egyén, és feltételezem, vannak még mosolygós hölgyek Önöknél. Na most, a minimum, hogy ők kocsiba vágják magukat, elautóznak (természetesen saját költségen) a tartozással rendelkező felhasználókhoz, ha nem találják otthon őket, akkor akár többször is, és szépen simulékonyan megkérik őket, hogy guberálják már a markukba a hiányzó 310 Ft-ot. Igen. Így kell ezt. Máris forradalmasítottam a Vatera pénzügyi problémáit.
A jó pasik verekednek, a csinos hölgyek pedig könyörögnek a számlák kiegyenlítéséért. Benzem, Ön ne menjen sehová, mert nem tudjuk nélkülözni felemelő társaságát. De hogy Ön se maradjon ki a szórásból, azt gondolom, a munkakörét bővíteni kellene. Hogy mivel?

A magasröptű, maradandó értéket képviselő postokat kézírással, gyöngy betűkkel (kódex író pap módjára) lemásolja, majd a Vaterának az e célra kialakított barkácsműhelyében bekeretezi, beüvegezi, végül százas szöggel felszögeli a Vatera irodáiban.
És hogy még kevésbé legyek szimpatikus: Vannak piros hullámvonalak. Az nem a sorminta, bár kétségtelen, hogy bizonyos postoknál úgy tűnhet a gyakori megjelenés miatt. Amelyik szó alatt kunkorodik a piros vonal, azt érdemes javítani. Ha nem megy egyből, lehet többször próbálkozni. Egyszer csak sikerül és megszületik a nyelvtani szempontból hibátlan post. Természetesen nem a helyesírásodat kritizáltam, mert azt tiltja a fórumszabályzat, csak aggódom, hogy esetleg zavar a sok piros a hozzászólásodban és segíteni szerettem volna, növelve ezzel a komfortérzetedet.
Legkedvesebb Benz! Kérem, ha lehet ne törölje ezt a postot, nem biztos, hogy hamar össze tudok hozni ennyi komoly ötletet az elkövetkezendő hetekben.