IDÉZET(98tomcsa @ 2011-09-09 18:19)

Gondolom a ps3 -ra gondolsz. Pár nap telt el bízzál benne, hogy nem vezettek meg, csak esetleg lassú...
Kedves Benz!
Ha eddig nem tették, rá kellene nézni az eladóra, csupa netes kép, kivétel az egyik, de azon is csak doboz van...
http://www.vatera.hu/listings/index.php?td...amp;us=gabfa192Köszi a segítséget. Máris többet tudunk. Azt nem értem, ha most megnézed az eladott-vásárolt adatait, akkor jelenleg 1 aukción vett részt, te pedig máris többet tudtál valami titkos helyről előszedni....ha én nézem, nálam csak 1 pozitívja van és nem is volt több eladása sem. Ezt hogy csináltad,
Minden esetre írtam neki, ahogy ajánlottátok, meg más sokat vaterázó ismerőseim is....és azt a választ kaptam, hogy bocs, de nem ért oda az otp-be nem tudta visszautalni a pénzt.....vagy inkább a ps3-at kérem?
Ez egy agyrém. Én elutaltam a pénzt még akkor....ő később írt, hogy valami nem stimmel a postával, ezért visszautalja és majd utánvéttel küldi újra.
Na ez már több ponton sérült kifogás, de mivel nem tudtam kiszedni belőle, hogy pontosan mi is lenne ennek az egésznek az értelme, hiszen a végén mégiscsak a problémás postával küldené....vajon mi is az egész lényege....nem tudtam rájönni.
Majd erre pénteken azt mondta, visszautalja fél órán belül a pénzt. Kapok a kellemetlenségekért + játékot is, és elküldi futárral. Most kérdezte meg és az 3.500 Ft. lenne. Ha feladta a pénzt felhív, hogy megérkezett-e, mert mindketten otp-sek vagyunk, tehát azonnal átjön. majd elküldi a futárral, én próbáljam ki és ha elégedett vagyok akkor utaljak.
persze fél óra múlva, meg később sem hívott, a pénz nem jött....ekkor próbáltam hívni, de kinyomott. majd rejtett számról is hívtam, érdekes azt felvette, de mikor meghallotta, hogy én vagyok kinyomta. Ekkor borult be az agyamba a sz@r.
Írtam sms-t,e-mail-t....erre ma jött válasz, hogy akkor utalja vissza a pénzt, vagy küldje a ps3-at.
Lehet jobban járok, ha visszakérem a pénzt, amíg még lehet? ha egyáltalán szándékában áll....
IDÉZET(VateraBenz @ 2011-09-09 18:53)

Kedves 98tomcsa!
Megnézzük, köszönjük.
Az eredményről kaphatnék titokban némi értesítést?
Köszi