Kedves Fórumozók!
Segítségeteket kérem egy igen régóta tartó, adás-vétellel kapcsolatban. Mindenképp leakarom zárni, nagyon unom már, hogy másfél hónapja írok leveleket és egyikre sincs reakció.
Megvásároltam:
http://www.vatera.hu/chevignon_forever_min...1517990636.htmlAzonnal utaltam, nagyon kedves volt az eladó is, karácsony közeledett, ajándék lett volna.
Megérkezett a parfüm hamar, és.. 45%-a hiányzott a parfümnek... azonnal csináltam a csomagolással együtt 5 fotót, és mind elküldtem neki. Engem nevezett először hazugnak, hogy biztos magamra locsoltam, stb. Próbáltam tudtára adni, hogy ez nem így működik, hogy nem vállalja fel a tényeket, és hogy olyat kaptam, ami csak 3ezer ft-ot ér jelenesetben. Még neki állt feljebb, hogy miért akadok ki, ebbe még "fürödni is lehet"...
Azzal végződött, hogy MEGÍGÉRTE, visszautal 2000 ft-ot a számlámra. Minden adatot perceken belül elküldtem. Ez volt az utolsó levél amire válaszolt: 2011.12.12.-e
Azóta 15 levelet küldtem, melyben folyamatosan azt kérdezem, hogy mikor utalja vissza az ígért összeget.
Még nem adta le az értékelést, és én sem.. őszintén szólva félek. A stílusa nagyon komolytalan, infantilis, de hagyjuk, kellemetlen alak....
Mit tehetnék?
Pénzt 100% már nem utal vissza, illetve válaszolni se fog már.
A terméket azóta is eladásra kínálom, és elég sokat veszítettem illetve csalódtam... A leírással pedig csúnyán becsapott, mert ott van, hogy ajándéknak kíváló, ahhoz képest, nekem égett volna az arcom...
Üdv Profectuscat