Kedves mindenki!
A segítségeteket szeretném kérni... Elég rég óta Vaterázom, de így még nem jártam. Főleg vásárolni szoktam, mint ahogy ebben az esetben is tettem:
Március 12-én megnyertem egy aukciót. Kaptam egy Vatera vásárlás részletei című levelet, amiben a következő állt: "Hamarosan felveszem Veled a kapcsolatot és megírom a további információkat. Addig kis türelmedet kérem."
Persze én vártam türelmesen március 19-ig. Akkor küldtem neki egy e-mailt, hogy oké, hogy azt írta, hogy majd jelentkezik, de mégis jó lenne, ha küldene egy bankszámlaszámot, aztán gyorsan zárjuk le ezt a dolgot, mert én annak vagyok a híve.... válasz nem jött. elküldtem ugyanezt az e-mailt még egyszer március 22-én. nem jött válasz.
erre én egy éppen futó aukciójához beírtam a termékkel kapcsolatos kérdésekhez, hogy jó lenne, ha felvenné velem a kapcsolatot, mert én már írtam két e-mailt (persze körülírtam neki, hogy én ki is vagyok) erre kb. 20 perc múlva megkaptam a választ:
"Szia! Ne haragudj, még nem jutottam el odáig, hogy megírjam az összeget és a szlaszámot, sajnos a hosszú hét miatt nagyon sok a munkám, de igyekszem a hét végén megírni."
ez volt március 23-án.
azóta semmi. csak az az érdekes, hogy a kedves eladónak azok az aukciói, amik ugyan azon a napon zárultak le, mint az az aukció, amit én megnyertem, ott már megtörténtek az eladások, mert láttam az értékeléseket. most nem értem... így még nem jártam, hogy vásárló létemre könyörögnöm kell egy bankszámlaszámért, hogy ugyan, had fizessek már....
ennyi lenne az én kis történetem, remélem, érthető, hogy mi a probléma, és remélem, hogy jó helyre írtam....
szóval most mit csináljak? (tudom, lehetne rosszabb is, hogy elküldi a bankszámlaszámot, én kifizetem az árut, ő meg nem küldi az árut, csak sajnos tényleg nem tudom, mi ilyenkor a teendő)
ebben az esetben ő adhat nekem negatív értékelést?
segítségeteket előre is köszönöm!
üdv