IDÉZET(VateraBenz @ 2012-03-28 19:23)

Tisztelt Farkas111!
Lehetséges, hogy a termékkel kapcsolatban igaza van. Ugyanakkor a második kérdésében hazugsággal vádolni kicsit erősnek tűnik.
A legtöbb eladó már ekkor letiltotta volna - jogosan.
Tisztelt VateraBenz
Nézelődök a Vaterán és egyszer csak egy kiemelt termék bukkan fel az ajánlott aukciók között...
Pont erről a termékről beszélgettünk nemrég. (Érdekes, Problémás Felhasználók topik Hozzászólás ideje:
Farkas111 2012-03-28 18:24
VateraBenz 2012-03-28 19:23
Farkas111 2012-03-29 19:42
VateraBenz 2012-03-29 21:07
Farkas111 2012-03-30 01:59)
Érdekes, hogy az eladó ajándékba kapott 2db egeret amit nem teljesen tudott kipróbálni, de azért "hangzatos tulajdonságokkal" eladott.
Nyilván nem volt szüksége az egerekre.. Ebben nincs semmi különös. Azután jön az új aukció... "2.4G Vezeték nélküli Érintős Magic Mouse Egér"
'Ajándékba kaptam 2db-ot, de mivel nincs rájuk szükségem, ezért eladom Őket..."
http://szamitastechnika.vatera.hu/szamitog...1579621346.htmlJó, van akihez többször is bekopog a Télapó... Ebben sincs semmi különös. Viszont a múltkor megkérdeztem az eladót mitől "Multi-Touch" az egér?
Az eladó megválaszolta: "Attól Multi-Touch egér, hogy az ujjad érintésére lehet görgetni fel és le."
Én: "Akkor ezt kellene leírni a leírásban, vagy a válaszokban. Ez nem Multi-Touch, hanem a scrollozása működik érintésre. Vagyis maximum Touch-os egérnek nevezhető."
Eladó: "Én ezt Multi-Touch egérként kaptam

"
Gondolom én (kis naív) hogy innentől vehetjük úgy, hogy az eladó tisztában van az egere "Tuch" tulajdonságaival...
Idézet a most futó aukcióról:
Tisztelt KissDavid007! Olyan kérdésem lenne, hogy a multitouch gesztusokat tudja az egér? Üdv! - Mirikee
Tisztelt Mirikee! Sajnos nem próbáltam vele, de azt mondták nekem, hogy multi-touchos, de mivel nem vagyok biztos benne, ezert nem ugy hirdetem. Üdv - KissDavid007
Tisztelt KissDavid007! Értem, köszi a gyors választ

- Mirikee
Idézet VateraBenz-től:
Igen, ez így UTÓLAG egy szép eszmefuttatás. De ön mindjárt az elején nevezte hazugnak. Még MIELŐTT a másik fél bármit is válaszolt volna.
Kérdésem: Most már nevezhetem hazugnak? Vagy megvárjam amíg elad még 12 ugyanilyen egeret, és végig ráfogja az ajándékozóra a tudatlanságát..
(Amennyiben Pápai áldást és Pápai sk aláírásos certifikátot is mellékel, kételkedjek hogy át akarnak vágni??)
Vajon lehetséges, hogy még most sem tudja mit árul? Persze... Minden elképzelhető. Lehetséges hogy a regisztrációt sem egyedül végezte, hanem még ketten mutogatták melyik billentyűt kell megnyomni..
A kérdésem inkább költői, mint komoly volt.. Nem célom hazugnak nevezni. Csak sajnálom, hogy egyesek teljes lelki nyugalommal átverhetik a másikat.
Vagyis itt a vége.. Köszönöm hogy meghallgattál! Üdvözlettel Farkas111