IDÉZET(kisgep01 @ 2012-05-12 20:29)

Nagyon remélem! De mindig van olyan vevő aki miatt sokszor belegondolok,hogy miért is kell nekem ezekért idegeskednem? Kapom a semleges hangvételű "pozitív" értékelést,hogy lassú a szállítás! Mire megírom neki,hogy talán ha nem vár 6 napot az utalással akkor előbb ott lene a csomag! Mindegy,ilyenkor feljövök ide a fórumra és elovasok mindent és rájövök arra,hogy nem csak nekem vannak ilyen próblémáim csak talán egy kicsit nehezebben viselem el a dolgokat mint Ti!!

Ahányszor én már kiborultam ezen, és nem csak én, hanem a lányok java része. Úgy tűnik, mi rosszabbul tűrjük az igazságtalanságot és az erőfitogtatást, mint a férfiak.

De én már valóban edződöm. Itt is van az ideje. Mégsem borulhatok ki minden lökött vevőtől. Persze, ha éppen sérülékenyebb időszakomban talál valamelyik, akkor nekem is elkelne egy széles mellkas, amin sírhatok, de mivel ilyen nem akad, (mert Leó is csak felajánlotta a munkaköri mellkasát, aztán eltűnt

) Tomcsával zokogunk egymás vállán.
Persze, hogy kiborító. Nekem nagyon nagy munkám van benne, hogy ne fogjam fel túl komolyan a dolgot.

Valami eszement szélvihar van nálunk.... nem tudom, meddig lesz áram....