IDÉZET(kisgep01 @ 2012-05-23 09:20)

Valóban most fiú vagyok.

De ettől függetlenűl ugyanúgy tisztelem és adok a véleményedre! Úgy gondolom,hogy Te teljesen higgattan látod a dolgokat!! Te mit tennél ezután a helyünkben? Ezentúl majd mellé írjuk,hogy fiú vagy lány.

Igen, kívülállóként mindig könnyebb.

Amikor velem van ilyen, akkor én is felháborodom, kiborulok, sírok és parázok, mert féltem a profilomat. És van egy nagyon erős kényszer bennem az udvariasságra és ezért a jogos felháborodásom, na és az az érzés, hogy teljesen igazságos lenne leordítani a fejét, meg az önfegyelem ellentétes elvárásai iszonyatos feszültséget okoznak, képes vagyok teljesen felőrölni magamat. De tudom, ha az önfegyelem győz (márpedig az tényleg nagyon van, tehát általában az győz

), akkor a legjobbak a lehetőségeim. Egyrészt aukciózás szempontjából is előremutatóbb, másrészt megint helyesen sikerült eljárnom, ami azért jó az embernek.

Szóval innen a nyugalom.
Első lépésben kérném, hogy módosíthassam a szöveget, simán leírnám, hogy elragadtak az indulataim, és nem szeretnéd, ha ilyen személyeskedő írás maradna utánad. Szerintem ezt megengedik, nem lesz gond vele.
Aztán nekiállnék a töröltetésnek.

Nehéz, fáradságos és lehet, hogy felesleges, de mindenképpen nekifutnék, de nagyon nyugodtan, érvelve.
Nem tudom, sikerült-e az elküldött leveleket kikukáznotok. Az jó lenne. A hivatkozásom az lenne, hogy nagyon sokáig vártál, ez igaz is, piszok régen járt le az aukció, belinkelném a hasonlóképpen járt kollégák profilját, és megírnám, hogy ebben az esetben nem tehettél mást, be kellett írnod a negatív értékelést.
Az üzlet kilátástalannak látszott és fontosnak érzed, hogy mindenképpen reális értékelés szülessen a partnerről, mert az ilyen emberek csak rontják a Vatera hitelét globálisan, demoralizálják az aukciózásba vetett bizalmat. És úgy érzed, hogy ebben a helyzetben te mindent megtettél azért, hogy az üzlet létrejöjjön. A partnered nem kért haladékot, nem értesített semmilyen formában a külföldi tartózkodásáról. Te az egészből annyit érzékeltél, hogy nincs válasz.
És legyél nyugodt. Egészen biztos, hogy több levelet kell majd írnod, és egyáltalán nem biztos a siker.
Sok szerencsét.