IDÉZET(g_izi @ 2008-05-13 13:40)

Helo, na nekem egy olyan problémám lenne, hogy vásároltam egy mp3lejátszót egy alexis46 nevű felhasználótól, át is utaltam a pénzt, de a hölgyemény egy hete nem jelentkezett illetve a telefonja is ki van kapcsolva..szóval gyanús a dolog
pedig eleinte nagyon segítőkész volt, még telefonon is felhívott egyszer adategyeztetés miatt.
Na vajon akkor ilyenkor mi van?
Sirály a Nicked!!

Vannak mindig olyan termékek amik nagyon lehúzásveszélyesek. Ez a cucc is közéjük tartozik. Mondhatnám még a telefonokat, memóriakártyákat. Amennyiben valaki ilyen termékek vásárlására adja a fejét, és nyugodtan akar aludni csak jól bejáratott, régi eladótól érdemes vásárolnia!!! 10-20 nyáltól csöpögő szerelmetes pozitív értékelés is kevés lehet akár! Neked is csak azt tudom javasolni, előre tájékozódj, és gondolkodj,....na meg olvasd a fórumot serényen!!
IDÉZET(rituska74 @ 2008-05-13 13:02)

Ha egyszer az életben rossz útra akarok tévedni itt rengeteg ötletet adnak egyesek...
....na igen!! Én sem vennék rá ciánt, hogy megtörtént, hanem inkább, a kérdező csak arra volt kíváncsi, mi történhet, ha ő csinál így!!