IDÉZET(vidaeff @ 2012-07-03 18:53)

A kezdő jó szándékúan tévedhet, lehet tájékozatlan a szabályok dolgában. Ezért (is) jó ez a fórum, rengeteget lehet itt tanulni. De itt etikáról, tisztességről van van szó. Kinek, mennyi került az otthoni tarisznyába. Az én normarendszerembe ez nem fér bele, másrészt meg nem hajszolom már annyira az izgalmakat, ezért lesitteltem
alpapot. Megesett velem is, rossz üzleti taktika okán nagyon áron alul, esetleg ingyen kelt el a holmi. Így jártam. Az a veszteség volt - és még lesz is bizonyára - az iskolapénz. De hogy ne adjam oda!? Ez képtelenség.
Az viszont nagyon szép Öntől, hogy megfelelő stílus esetén legyintett volna.

De ha ez sem volt neki, akkor tényleg nincs mit tenni.
Szép estét!

Megmondom őszintén,hogy az évek alatt itt találkozik az ember érdekes dolgokkal és még érdekesebb emberekkel.Lassan tényleg ott tartok,hogy nem lepődöm meg semmin.
Viszont van egy határ,ami fölött már pofátlanságról,udvariatlanságról beszélünk.Itt ez történt. Ha már így döntött,hogy ilyen alacsony áron nem szeretne megválni az amúgy egyáltalán nem szeretett(mert ha jól tudom az örökölt cuccokat árusította el)terméktől,akkor azért az ember elvárná,hogy kedves,csicsergő hangon,ha nem is Pamela Anderson,de a kedves eladó felhívja és elnézést kérjen.Nem ilyen stílusban,hogy"a terméket már eladtam,nem tudom átadni.".
Valóban,ahogy Ön is írta,úgy velem(és biztosan még sokakkal)is megesett egyszer,hogy egy megbeszélt helyen nem tudtam megjelenni,majd hosszas telefonos bocsánat kérések közepette felajánlottam,hogy én saját költségemen elküldöm neki.Az már csak pofon a történetben,hogy pont egy hatalmas dobozról volt szó,így nemhogy kerestem az üzleten,de még rá is fizettem jócskán.Ez van.Az ember bevállal néha ilyeneket,hogy ne essen csorba a becsületén.
Na mindegy most már,értékeltem,kíváncsi vagyok,hogy mennyire fejlődött ki a gerincoszlopa és ő hogyan értékel.Bevallom sok jóra nem számítok.
Köszönöm mindenkinek a kedves és segítőkész hozzáállást!
Szép estét!