IDÉZET(discoqueen @ 2008-07-03 22:41)

Sziasztok! Jelentkezem :-) Nem akarom megvédeni magam, és nem is akarok köpködni senkit. Próbálok tényszerű lenni: 1. a postaköltség minden termékem leírásában szerepel, aki ezzel nem ért egyet, vagy sokallja, az ne licitáljon.
2. Valaki látom megszólta, hogy márkajelzés a képen található, mert lóg a ruháról a címke. Nos én nem ismerek ilyen "márkás" terméket, hogy : Iuc-Ce, merthogy ez van ráírva a címkére. Természetesen minden terméknek van egy gyártója, aki a címkéken akár a saját nevét feltüntetheti. Légyszives jelezzétek felém, ha ez az Iuc-Ce egy jó kis márka lenne! Köszönöm.
3. Nem akartam valóban bunkó paraszt módjára válaszolni a semleges értékelésre, ezt csupán hirtelen haragból tettem, s jobban jártam volna, ha tényleg hagyom "Okos enged, szamár szenved" módra. Hát ez van, most már módosítani nem tudok rajta.
4. Nem tudom, hogy egy 500 Ft-os terméken mit kell ennyire mellre szívni. 450 Ft volt a postaköltség, ez így összesen 950 Ft. Mindkét árról tudnia kellett volna a vásárlónak (így az összegről is) , amikor licitált! Nekem ez az egész 950 Ft nem ér meg ennyit.
ITT JELEZNÉM ELŐSZÖR, HA SZERETNÉ A KEDVES VÁSÁRLÓ, VISSZAUTALOM NEKI AZ ÖSSZEGET (mind a 950 Ft-ját!!!), ÉS TARTSA MEG MAGÁNAK A FELSŐT! AZT CSINÁL VELE, AMIT AKAR. FELŐLEM HASZNÁLJA PORTÖRLŐNEK, HA ANNYIRA NEM TETSZIK NEKI. Várom előre válaszát!
5. Nem értem miért kell megemlíteni minden emailben, és minden egyes hozzászólásban, hogy ő művelt ember, és a lánya kicsoda, és hogy a barátnője lánya kicsoda (modell Franciaországban, ezt kaptam emailben). Megkérdezném: KIT ÉRDEKEL? Én vagyok egyesek szerint a bunkó pesti lány, merthogy itt még metró is van, de szeretném megjegyezni, hogy soha nem kétkedtem egyik vásárlómnak sem azzal, hogy milyen nyelveken beszélek , és milyen iskolát végeztem, és egyáltalán milyen fasza csaj vagyok..... NEM AZ ÉN MELLÉNYEM. Úgy gondolom, ebből már sokat le lehet vonni, már akinek van egy kis emberismerete.
6. Az értékeléseimből abszolút mértékben látható, hogy miért kaptam negatívot, semlegeset, és pozitívat. Mutassatok nekem olyan eladót, aki 100 %-os! Emberek vagyunk, nem egyezik a gondolkodásunk, és nem egyezik a véleményünk. Bármikor előfordulhat vitás helyzet, amiből semleges vagy negatív értékelés lesz. Ez van, ezt kell elfogadni.
7. Nem értem én miért vagyok Erzsébet szemében agresszív! Olyan levelet kaptam tőle, mint soha senkitől. Néztem boci szemekkel, hogy ez most miért jött. Semmiben nem éreztem magam hibásnak (megjegyzem még most sem).
8. EGY KÉRDÉSEM LENNE: HA A VEVŐ SOKALLTA A 450 fT-OT, AKKOR EGYRÉSZT MIÉRT LICITÁLT, MÁSRÉSZT, AMIKOR UTÓLAG MÁR RÁJÖTT, HOGY ENNYI A POSTAKÖLTSÉG, MIÉRT NEM JELEZTE FELÉM, HOGY EZ SOK??? Úgy érzem, ez az egész azért van, mert 310 Ft-os bélyeget látott a csomagon, és 450 Ft-ot kellett fizetnie. Innentől kezdve már mindenen a hibát kereste.... Én így érzem.
NAGYON SZíVESEN VISSZAUTALOM A PÉNZT ERZSÉBET!
Elég szomorúnak tartom, hogy neked kell megalázkodni egy ilyen d*** figura miatt, aki a legalapvetőbb dolgokra sem képes, pl. egy terméklap elolvasására, és értelmezésére.
Nekem jelenleg két ilyen ügyfelem is van, egyszerűen közölték, hogy ők nem fizetnek postaköltséget. Mondjuk nálam rosszall kezdenek, mert az emberi szemétséget én nagyon rosszul tűröm.