IDÉZET(csabau @ 2008-07-17 14:05)

ez a provokáció ?
ez egy szabálytalan post - polgári névvel.
helloka
én egy lassoo73 nevő partnernak írnék ha valaki tud szóljon neki hogy írjon visza
azt kérdem tőle hogy aza szám amit marjoe értékelésén leírt az az ő száma?
mármint v*** z***?
helloka
az a szám az ideggondozóé, tudtommal...
v. z*** ápoltunk nincs de amilyen okostojglik vagytok egytől-egyig, nyomjátok csak az elkövetőnek az infokat folyamatosan -
mailcímek, iwiw, telefonszámok, jobbnál jobb sztorik, anyja neve hat példányban...
gratulálok !
mindegyikőtöknek !
Kezdd a magaddal való kézfogással: az említett név nem vatera-felhasználó. Egyébként a magam részéről befejeztem, tényleg meddőnek tűnik ez a "vita"
IDÉZET(Fragreg @ 2008-07-17 13:31)

Vonzod a bajt...

Áhh... végülis egy szavam nem lehet, az ilyen hozzáállás talán a vevőim 1 %-a. De azt is kihagynám szívesen.
Hytech! Nekem ennek a tel.beszélgetésnek írásos nyoma kell legyen. Egyrészt amiatt, hogy simán kéri, másrészt - ha sokallja a p.ktsg-et és ezért nem akarja majd átvenni - annak is továbbítható nyoma legyen. Valahogy biztos rendeződik. Én ilyenkor csak azért rohanok ide - megosztani veletek - hogy ne robbanjak szét.
delikati
2008-07-17 14:26
IDÉZET(szakacsi @ 2008-07-17 14:04)

Szerintem nagyon finom voltam, ahogy most is az leszek. Adott egy frissen regisztrált emberke - berecz01 - , aki rögtön belefut egy csalóba. A szerencsétlen ír a Vaterának, ahonnan megkapja copy-paste az előregyártott kioktatást, majd elvetődik ide, mert látja, hogy az van kiírva "Átvágás". Felteszi a számára igen fontos kérdést, és kap tőled egy gyalázatos választ. És még te(ti) vagytok felháborodva. Ez a topic tényleg egy "Átvágás". Gyanútlan, kezdő, bajbajutott emberek azt hiszik, hogy itt kaphatnak némi infót. De csak gúny tárgyai lesznek.
Mondd, te ismered ezt a berecz01-et?
Ha nem, akkor én azért óvatosabb lennék a helyedben a megítélésével.
Annak meg tényleg örüljetek, hogy a modi sokmindent kitörölt innen, mert úgy, ahogy én is, a csaló is szemrebbenés nélkül megtalálhatta a fórumot, ahol megbeszéltétek a dolgot.
Az a baj, hogy ti most annyira nem láttok a pipától, hogy mindenben és mindenkiben az ellenséget látjátok.
Ahm... Az meg tényleg életszerű nekem is, hogy berecz01 egy kisgyerek, aki első idevetődésére átutal 77ezret, majd követeli vissza a Vaterától, mert megnyúzzák otthon érte...
IDÉZET(pferde @ 2008-07-17 14:17)

Áhh... végülis egy szavam nem lehet, az ilyen hozzáállás talán a vevőim 1 %-a. De azt is kihagynám szívesen.
Hytech! Nekem ennek a tel.beszélgetésnek írásos nyoma kell legyen. Egyrészt amiatt, hogy simán kéri, másrészt - ha sokallja a p.ktsg-et és ezért nem akarja majd átvenni - annak is továbbítható nyoma legyen. Valahogy biztos rendeződik. Én ilyenkor csak azért rohanok ide - megosztani veletek - hogy ne robbanjak szét.

Ilyenkor az a legjobb, ha a terméklapon üzensz neki!
IDÉZET(Grobar @ 2008-07-17 14:30)

Ilyenkor az a legjobb, ha a terméklapon üzensz neki!
Már a termékleírás-résznél gondoltad? Mert az üzenőfalon csak akkor írhatok, ha előtte ő ír legalább egyszer. De nem kérdezett semmit, örült, hogy 600-ért van egy tölgyfa polca.
Átnéztem most egyébként az értékeléseit, az egyetlen negatívja u.erről szól, hogy sokallta a p.költséget, és a semlegesek között is van olyan, hogy "állítólag" nem kapta meg a mélt.
Ja, meg mondott valami olyasmit is, hogy már járt így, mármint hogy az eladó "felsrófolta" a postaköltséget (!), de mikor ő mondta, hogy otthon van ezekben a súly-postaköltséges dolgokban, és ráijesztett, az eladó megszeppent, és rögtön kevesebb lett.
Mondtam neki, hogy én nem az a kategória vagyok (úgy a megszeppenést, mint a postaktsg. felturbózását illetően), de csak hajtogatta a magáét. Próbálkozott...
szakacsi
2008-07-17 14:55
IDÉZET(delikati @ 2008-07-17 14:26)

Mondd, te ismered ezt a berecz01-et?
Ha nem, akkor én azért óvatosabb lennék a helyedben a megítélésével.
Annak meg tényleg örüljetek, hogy a modi sokmindent kitörölt innen, mert úgy, ahogy én is, a csaló is szemrebbenés nélkül megtalálhatta a fórumot, ahol megbeszéltétek a dolgot.
Az a baj, hogy ti most annyira nem láttok a pipától, hogy mindenben és mindenkiben az ellenséget látjátok.
Nem tudtam, hogy itt előbb lekáderezik az új hozzászólót mielőtt valaszolnak a kérdésére?
Akár hiszed, akár nem, ha más fórumon (nem Vateráson) tapasztalnék ilyet, ugyanígy reagálnék rá. Ahol én tag vagyok (műhold, film, felirat, stb) ott nem szokás a frissen érkező kérdéseire ilyen válaszokat adni mint ITT.
Rövid leszek, mint Fidel Castro az ENSZ-ben...
1.) valahol hatvan-hetven hozzászólással ezelőtt kérdésként merült föl, hogy ha valaki megváltoztatja a bankszámla-számát, és az új számról utal, akkor visszazöldöl-e?
Igen, visszazöldül. A gond csak az, hogy ha én, mint hacker feltörök egy vatera-fiókot, és az ottani bankszámla-számot átírom a sajátomra, akkor félelmetes öngóllal máris elárultam magam a hatóságoknak - a bankszámlaszám alapján a tulajdonos egyszerűen megnevezhető. Ha meg hagyom az eredeti bankszámlaszámot, akkor arról (amennyiben nem másikra kérem az utalást) nem tudom levenni a pénzt.
2.) Tisztelt áldozatok, akiket marjoe vagy egyéb csaló átvert.
Higgadjatok, higgadjunk együtt egy kicsit. Most nem óhajtok szentbeszédet tartani az internetes vásárlás során tanúsítandó fokozott éberségről, de a jövőben először tájékozódjatok, nézzétek meg egy termék "bolti" árát, és kb. 10%-nál nagyobb eltérés esetében kizárólag személyes átvételbe egyezzetek bele, vagy ha ezt az eladó kiköti a terméklapon, hogy nem lehetséges, akkor ne licitáljatok.
No, a beszéd után akkor a továbbiakra: szépen mindenki battyogjon el a rendőrségre, aki még nem tette, és jelentse fel ezeket a trógerokat. Legyetek nyugodtak, van rá 10.000 forintom, hogy fél éven belül meglesznek az elkövetők. Azt is tudnotok kell azonban, hogy a pénzetek visszaszerzése ennél hosszabb időt is igénybe vehet. De türelem, és kitartás, előbb-utóbb meglesz az a pénz.
Fölösleges itt vagy más fórumokon nagyon szervezkedni, a piszkos munkát (értsd: nyomozás stb.) az erre hivatott szerv (rendőrség) el fogja végezni. Le kell vonni a tanulságokat, és a jövőben jobban figyelni a gyanúsan kedvező aukciókkal.
3.) Tisztelt rutinos fórumozók
Tudom, hogy már több héttel ezelőtt felhívtátok itt a figyelmet mind marjoe, mind patai01 stb. felhasználók disznóságnak tűnő viselt dolgaira, és tény, hogy élelmes és/vagy rutinos felhasználónak minden lehetősége megvolt arra, hogy kikerülje ezeket a csalókat.
Ugyanakkor fogadjuk el, hogy nem mindenki nézi árgus szemekkel a fórumot, plusz vannak naiv, becsületes emberek, akik azt hiszik, hogyha ők fizetnek valamiért, akkor azt oda is adják nekik. Ráadásul elég csúnya anyagi veszteségek érték őket, valóban nem etikus, illetve dicsőséges dolog még egyet rúgni beléjük.
Azt is próbáljuk meg elfogadni, hogyha valakit átvernek, mondjuk a havi, vagy fél havi fizetésének megfelelő összeggel, akkor méltányolhatóan lesz _nagyon_ ideges, és ezért esetlegesen olyanokat is mond vagy ír, amit nyugodt, kiegyensúlyozott állapotában nem tenne. Ilyenkor finoman szóljunk, hogy egy kicsit még gondolkodjon a dolgon, vagy aludjon egyet rá, de próbáljuk meg megérteni az ő lelki állapotukat, és egy kis kímélettel járjunk már el, ha kérhetném.
Köszönöm.
Sagittarius1
2008-07-17 14:57
IDÉZET(gviksi @ 2008-07-17 14:42)

Mivel érdemi segítséget nem kaptunk.. , sok értelme nincs, hogy itt "rontsam" a levegőt.. lelépek..
Neeeem??? 374 beírást tatalmaz ez a topic. Ennek nagyon nagy hányada segítség! Legalább is mindazok, ahol nem ti beszéltek! Arról megint csak nem mi tehetünk ha nem tudjátok használni ezt az irdatlan mennyiségű tanácsot! Inkább köszönd meg a 19 oldalnyi segítséget, mind hogy játszod a sértődött szendét.
szakacsi
2008-07-17 15:04
IDÉZET(Fragreg @ 2008-07-17 14:56)

Rövid leszek, mint Fidel Castro az ENSZ-ben...
Ugyanakkor fogadjuk el, hogy nem mindenki nézi árgus szemekkel a fórumot, plusz vannak naiv, becsületes emberek, akik azt hiszik, hogyha ők fizetnek valamiért, akkor azt oda is adják nekik. Ráadásul elég csúnya anyagi veszteségek érték őket, valóban nem etikus, illetve dicsőséges dolog még egyet rúgni beléjük.
Azt is próbáljuk meg elfogadni, hogyha valakit átvernek, mondjuk a havi, vagy fél havi fizetésének megfelelő összeggel, akkor méltányolhatóan lesz _nagyon_ ideges, és ezért esetlegesen olyanokat is mond vagy ír, amit nyugodt, kiegyensúlyozott állapotában nem tenne. Ilyenkor finoman szóljunk, hogy egy kicsit még gondolkodjon a dolgon, vagy aludjon egyet rá, de próbáljuk meg megérteni az ő lelki állapotukat, és egy kis kímélettel járjunk már el, ha kérhetném.
Köszönöm.
Teljesen egyetértek veled, ezért emeltem fel a szavam berecz01 érdekében (aki se ingem, se gatyám), de ez lett belőle.
Sagittarius1
2008-07-17 15:05
Van egy olyan típusú emberfajta aki a következő képpen viselkedik. Biztosan találkoztatok már vele.
ha előre tanácsot adsz neki, akkor kikéri magának mondván: "ne mond, mert nem vagyok én hüle.
ha nem adsz neki tanácsot, (hogy ne szenvedd el a fenti esetet), de ő hibázik, akkor téged von felelőségre, hogy :" Miért nem mondtad??
Na ilyenkor áll meg az eszem!...aztán csak eszem...csak eszem...
IDÉZET(pferde @ 2008-07-17 14:40)

Már a termékleírás-résznél gondoltad? Mert az üzenőfalon csak akkor írhatok, ha előtte ő ír legalább egyszer.
Tudsz annak üzenni, aki licitált! Ott a kis boríték a neve mellett!
IDÉZET(pferde @ 2008-07-17 13:19)

- De én nem kérem ajánlottan!
- Ezt akkor legyen szives levélben megírni nekem.
Én csak akkor vagyok hajlandó sima levélként küldeni bármit is ha a vevő kéri és előre elkészíti a pozitív értékelést.
"Igen, visszazöldül. A gond csak az, hogy ha én, mint hacker feltörök egy vatera-fiókot, és az ottani bankszámla-számot átírom a sajátomra, akkor félelmetes öngóllal máris elárultam magam a hatóságoknak - a bankszámlaszám alapján a tulajdonos egyszerűen megnevezhető. Ha meg hagyom az eredeti bankszámlaszámot, akkor arról (amennyiben nem másikra kérem az utalást) nem tudom levenni a pénzt."
Ez igaz de ha te mint hacker megváltoztatod a bszla. számod akkor van annyi sütnivalód,hogy ne a sajátodat add meg hanem pld. nyitsz egy számlát egy hajléktalan vagy egy nincstelen nevére aki vályogkunyhóban lakik és fogalma nincs mit ír alá.
Azt aztán kereshetik.
Sanyabacsi69
2008-07-17 15:28
Pláne negatív, de azonnal. Azzal próbálkozzon legközelebb, meg mással.... 200ft-ért mit akar a postán, már ne haragudjon? Tessék belinkelni neki a posta hivatalos díjait, oszt jónapot. Szerintem nagyon is tisztában van a postai díjakkal, csak próbálkozik, mint a kiskutya. Nálam már meg is nyerte a jogot a tiltólistán való tartózkodásra.
IDÉZET(pferde @ 2008-07-17 14:40)

Ja, meg mondott valami olyasmit is, hogy már járt így, mármint hogy az eladó "felsrófolta" a postaköltséget (!), de mikor ő mondta, hogy otthon van ezekben a súly-postaköltséges dolgokban, és ráijesztett, az eladó megszeppent, és rögtön kevesebb lett.
Mondtam neki, hogy én nem az a kategória vagyok (úgy a megszeppenést, mint a postaktsg. felturbózását illetően), de csak hajtogatta a magáét. Próbálkozott...

IDÉZET(hytech @ 2008-07-17 15:23)

"Igen, visszazöldül. A gond csak az, hogy ha én, mint hacker feltörök egy vatera-fiókot, és az ottani bankszámla-számot átírom a sajátomra, akkor félelmetes öngóllal máris elárultam magam a hatóságoknak - a bankszámlaszám alapján a tulajdonos egyszerűen megnevezhető. Ha meg hagyom az eredeti bankszámlaszámot, akkor arról (amennyiben nem másikra kérem az utalást) nem tudom levenni a pénzt."
Ez igaz de ha te mint hacker megváltoztatod a bszla. számod akkor van annyi sütnivalód,hogy ne a sajátodat add meg hanem pld. 1 hajléktalanét vagy egy nincstelenét aki vályogkunyhóban lakik és fogalma nincs mit ír alá.
Azt aztán kereshetik.
Mivel nem akarom a leendő csalók kedvét nagyon elvenni, nem mondom meg, hogy milyen módon, de a hajléktalanos történek az utóbbi három évben 100%-os lebukással végződtek

Persze, a félprofik még mindig próbálkoznak a "kimosdatott hajléktalannal számlát nyitunk" projekttel. Szeretjük, az legalább megoldható ügy
IDÉZET(Grobar @ 2008-07-17 15:11)

Tudsz annak üzenni, aki licitált! Ott a kis boríték a neve mellett!
Ennyire kuka lennék?

Persze, hogy az "Eladott áruk"-nál ott van a boríték a neve mellett. De ott csak az adatai (felh.név, teljes név, mélcím és tel.szám) vannak. Onnan nem vezet "út" a terméklap üzenőfalára. Vagy tévedek?
IDÉZET(watchhu @ 2008-07-17 15:14)

Én csak akkor vagyok hajlandó sima levélként küldeni bármit is ha a vevő kéri és előre elkészíti a pozitív értékelést.
Ez így elég bajos lenne. Szerintem nincs ember, aki előre értékelne - pláne pozitívan - , míg meg nem kapta az árut. Elég lesz nekem, ha mélben megírja. Az ott már egy olyan bizonyíték, amit elfogad a Vatera, ha gubanc van.
(Közben elképzeltem szegény banki ügyfeleket, amint szép sorjában várakoznak, míg ő éppen "ijesztget" engem...
)
IDÉZET(pferde @ 2008-07-17 15:36)

Ennyire kuka lennék?

Persze, hogy az "Eladott áruk"-nál ott van a boríték a neve mellett. De ott csak az adatai (felh.név, teljes név, mélcím és tel.szám) vannak. Onnan nem vezet "út" a terméklap üzenőfalára. Vagy tévedek?

Amíg aktív az aukció és ha van rajta licit, akkor a személyes menüdben, a licitált áruid között, vagy pedig a terméklapon a licitek között van egy kis boríték. A kettő közül, valamelyik helyen találod az opciót!
IDÉZET(Grobar @ 2008-07-17 15:41)

Amíg aktív az aukció és ha van rajta licit, akkor a személyes menüdben, a licitált áruid között, vagy pedig a terméklapon a licitek között van egy kis boríték. A kettő közül, valamelyik helyen találod az opciót
Hát nem találom. Grobar, nekem ő nincs már a licitált áruk között, mert az aukció lejárt, megnyerte. Ezért az "Eladott termékek"-nél van, ott van is egy boríték, amire ha rákattintok, feljön egy kis ablak, a lent írt adatokkal. Igaz, hogy ezek linkek, de ha bármelyikre rákattintok, semmi nem történik.
A terméklapon a "Licitek száma" melletti "Licitek"-linkre kattintva mutatja ugyan, hogy ő licitált egyedül, de ott nincs boríték.
Igen, most néztem a licitált áruk között, az ottani nevek melletti borítékra kattintva valóban lehet az üzenőfalra írni. De ha már megnyerte, az eladott áruknál levő kis borítékkal már nem tudok - utólag - írni a lezárult aukció üzenőfalára.
delikati
2008-07-17 16:00
IDÉZET(Fragreg @ 2008-07-17 14:56)

3.) Tisztelt rutinos fórumozók
Köszönöm.
Kedves Fragreg! (is!)
Én szívesen vagyok kíméletes, ahogy kérted, cserébe arra kérnélek, hogy ez utóbbi pontodat légyszíves terjeszd ki ne csak a rutinos fórumozókra. Hátha tőled elfogadják. Én megértem, ha nem nyugodt, meg nem kiegyensúlyozott valaki ilyenkor, de az, hogy gviksi leköcsögözi a vaterát meg csabau-t az iménti szóváltás miatt a másik fórumon, az már nem a fair játékszabályok közé tartozik.
Köszi.
Erre utaltam jópár beírással ezelőtt, hogy ha én lazán megtalálom azt, ahol olyan infókat cseréltek ki, amiket nagyon is helyesen tesztek, bárki más, a csaló is megtalálhatja. Nem igaz, hogy ezt nem tudnátok e-mailben vagy msn-en, vagy bárhogy más módon intézni.
Tényleg csak azt vagytok hajlandóak meghallani, ami élből nem tetszik? Ha valaki jó szándékkal szól, akkor meg ugrotok...
IDÉZET(Grobar @ 2008-07-17 15:41)

Amíg aktív az aukció
IDÉZET(pferde @ 2008-07-17 15:58)

Hát nem találom. Grobar, nekem ő nincs már a licitált áruk között, mert az aukció lejárt, megnyerte.
Pferde, olvasd már el mit írtam!
Remek.
Ha ugymond pör, hát legyen pör.
(Azt már csak elhaló hangon merem hozzátenni, hogy ha valakivel közlik, hogy jogi útra terelik a közöttük lévő vitát, az semmiképpen sem minősül - jogilag - kényszernek avagy fenyegetésnek.
Viszont a becsületsértés illetve rágalmazás megállapításához nem szükséges, hogy az elkövető a sértett teljes nevét használja, elég, ha a használt kifejezésekből nagyobb nyilvánosság számára egyértelműen beazonosítható lesz a sértett.)
Feladom. Azt hittem, kulturemberek között vagyunk. Tévedtem, mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa...
IDÉZET(Fragreg @ 2008-07-17 15:28)

Mivel nem akarom a leendő csalók kedvét nagyon elvenni, nem mondom meg, hogy milyen módon, de a hajléktalanos történek az utóbbi három évben 100%-os lebukással végződtek

Persze, a félprofik még mindig próbálkoznak a "kimosdatott hajléktalannal számlát nyitunk" projekttel. Szeretjük, az legalább megoldható ügy

Akkor jó.

Az igazi profiknak (akiknek ez viszont nem jelent problémát) hálistennek nem tétel az itteni piti csalás általi pár milliós bevétel.
Nem akarom ide leírni mert ki tudja kik olvassák, de fent nevezett problémára már sokkal profibb megoldások léteznek("hála" az elektronikus világnak) ami pont a hackerek a malmára hajtja a vizet.
Így ők otthon a karosszékből megoldanak mindent.
Had ne írjam le a folyamatot.
delikati
2008-07-17 16:25
IDÉZET(Fragreg @ 2008-07-17 16:14)

Remek.
Ha ugymond pör, hát legyen pör.
(Azt már csak elhaló hangon merem hozzátenni, hogy ha valakivel közlik, hogy jogi útra terelik a közöttük lévő vitát, az semmiképpen sem minősül - jogilag - kényszernek avagy fenyegetésnek.
Viszont a becsületsértés illetve rágalmazás megállapításához nem szükséges, hogy az elkövető a sértett teljes nevét használja, elég, ha a használt kifejezésekből nagyobb nyilvánosság számára egyértelműen beazonosítható lesz a sértett.)
Feladom. Azt hittem, kulturemberek között vagyunk. Tévedtem, mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa...
Sóóóóóóóóóhaj........
Ez van Fragreg.
IDÉZET(watchhu @ 2008-07-17 15:14)

Okos!
IDÉZET(Sanyabacsi69 @ 2008-07-17 15:28)

Pláne negatív, de azonnal. Azzal próbálkozzon legközelebb, meg mással.... 200ft-ért mit akar a postán, már ne haragudjon? Tessék belinkelni neki a posta hivatalos díjait, oszt jónapot. Szerintem nagyon is tisztában van a postai díjakkal, csak próbálkozik, mint a kiskutya. Nálam már meg is nyerte a jogot a tiltólistán való tartózkodásra.
Dettó.
Azt szeretem az ilyen topikokban, ahogy valakit átvágnak, megkárosítanak, becsmérelnek, azonnal jogász végzettségűvé avanzsál (ki is nyilatkoztatja), majd jelzi, hogy mindenki aki érintett lett az Ő oldalán, jogász, és a családfán is legalább három rendőrbírót, négy ügyészt és öt nyomozót tud összeszámolni.
Kérdem én, ha jogász, akkor hogyan lehet ilyen lúzer valaki?
Bocsi ha sértésnek veszi valaki, nem annak szánom, de ha ennyire jártas a jogban valaki, akkor minek utal egy ismeretlennek külföldi bankszámlára ekkora lóvét? Ez nem fér a fejembe.
IDÉZET(Grobar @ 2008-07-17 16:10)

Pferde, olvasd már el mit írtam!
Jóvammá, hátóvasommá, na.
Leszállt az estve, azóta banki üi. vevőm bizonyára hazatért. És otthon vagy nincs net., vagy azóta gondolkodik, kelljen-e neki a polc postaköltséggel.
Várok pár napot. Aztán írok neki. Aztán megint írok. Azután próbálom majd hívni, de természetesen már nem veszi fel. Életemben egyetlen negát adtam. De most úgy vágom be neki, csak úgy csattan. Megteszem. Megéén!
Utána elkezdem írni a Vatera ügyfélszolg.-nak a bosszúnegatív törlése iránti kérelmemet.
(Abban a szent pillanatban, amikor elnyomtam ezt az üzit, csilingelt a gépem, hogy mél jött.
"átutaltam a fenti számlaszámra a megadott összeget,ajánlott érték nélkül kérném."

)
Esmét thankjú veri a macskát, hogy velem voltatok!
IDÉZET(pferde @ 2008-07-17 13:19)

Megint én.
Eladtam: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=78816764 Ma hívott a vevő: - Nem találok e-mailt, én vettem meg a….
- Pedig én írtam.
- Felolvsná? Mert most a munkahelyemen vagyok (egy bankban), és …- (Megkeresem. Felolvasom.) A vásárolt termék ára: 600,- fT. Csomagolási költség: ---------------------------- nincs -------- postaköltség: 1269 gr.= 580+ajánlott:190= 770,- Ft. Összesen: ........................................................ 1.370,- Ft
- Óóó, hát az nagyon sok
- Nem tudok mit tenni, ennek ennyi a postai tarifája.
- Az nem létezik, mert én már sokmindent vásároltam, egy ilyesmi tárgy mindig olyan 200,- Ft. körüli postaköltséggel jött.- Ezek a posta hivatalos árai.- De én nem kérem ajánlottan!- Ezt akkor legyen szives levélben megírni nekem.- Hát az nehéz lesz, mert itt a m.helyemen most is tele vagyok ügyféllel, itt állnak sorban…- Tessék megoldani valahogy…- De akkor is, 580,- Ft-ért is sok az a posta. Ez a polc 600,- Ft-ért még megérte volna, de így… - Ez egy tölgyfa termék. Súlya van. - De nekem így már nem éri meg… Itt tettem le a telefont. Biztos bunkóság volt, de letettem. Mert nem akartam csúnyát mondani.
Tájékoztasd ha nem ajánlottan adod fel és nem érkezik meg nem küldesz másikat mert nincs, pénzt sem adsz vissza, ha esetleg elveszik a postán mivel nincs róla papír nem tudsz mit tenni. Se 600Ft, se áru! Gondolja át újra!
rolandgajdos
2008-07-18 16:00
IDÉZET(pferde @ 2008-07-18 13:34)

Roli, mi már kineveztünk egy topikot az ilyen "örömködéseinknek":
http://www.vatera.hu/forum/index.php?showt...mp;#entry149170 Kérd a modokat, tegyék át oda.
Szia, Pferde!
Köszi az észrevételt, már meg is kértem a moderátorokat. Nem tudtam, hogy van az a topic, legközelebb jobban szétnézek.
Üdv: Roli
mazsolla
2008-07-20 14:58
IDÉZET(Grobar @ 2008-07-20 14:48)

Na kb. ezek azok, akik megkérdezik:
" miért ilyen olcsó a mobil "
IDÉZET(mazsolla @ 2008-07-20 14:58)

Na kb. ezek azok, akik megkérdezik:
" miért ilyen olcsó a mobil "

Ehhez a kérdéshez, a terméklapon, mit szólsz??
mazsolla
2008-07-20 17:10
IDÉZET(Grobar @ 2008-07-20 15:12)

Ehhez a kérdéshez, a terméklapon, mit szólsz??

Ohne kommentar
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=74891789 (üzenőfal)
Tegnap kapta a 6. felszólítást, melyben közöltem, hogy elfogyott a türelem, - negát kap.
Érdekes módon előkerült.
foxicsaba
2008-07-20 20:55
Érdekes nem vásárló vásárló :
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=645038Megnyeri, aztán mégse kell neki...
Tiltóra vele..
V*** B*** vagyok, amiatt írok ebbe a fórumba, mert ma egy úriember telefonon megkeresett egy bizonyos robcsi03 vaterás felhasználó miatt, ( remélem ő is olvassa ezt a hozzászólást)és a fórumban itt találtam meg a keresett felhasználót, majd végigolvastam az ehhez kapcsolódó részt.Olvastam a marjoe ügyről, sajnálom a károsultakat, remélem visszakapják a pénzüket, de olyanokat hogy Nekem bármi közöm lenne ezekhez az adás-vételekhez, és hogy a robcsi03 egyenlő a marjoe felhasználóval, most cáfolom meg!A robcsi03 név egyenlő volt egy ÁTJÁRÓHÁZZAL, a nevet kaptam, de ezzel egy időben egy internetes filemegosztó oldalon is elérhetőek voltak a hozzáférési adatai, így bárki használhatta.Mellesleg nem csak a robcsi03, hanem rengteg egyéb felhasználó adatai voltak elérhetőek, nem tudom ez hogy volt lehetséges, és a Vatera miér nem tett semmit?!Az Egyesült Királyságban dolgoztam egy ideig, és ezalatt néhány mobiltelefont adtam el ezzel a névvel, egyetlen negatv értékelést kaptam, mert egy mobiltelefon töltőt utólag adtam fel, és az nem érkezett meg.Innentől kezdve, ha kapok még akár egy nemkívánt telefont is öntől, a rendőrségen kénytelen leszek feljelenteni, és majd ők kikérik a rejtett számát, és megkeresik!!Remélem ezzel a hozzászólással segítettem a felhasználók "tisztánlátását", és választ kaptak az esetlegesen nem világos kédésekre.Néha olvasom ezt a topikot, ha esetleg lenne még nem világos rész a robcsi03 névvel kapcsolatban ( amit jelenleg már más használ, vagy mások használnak...), akkor amire tudok szivesen válaszolok.További jó kereskedést!
IDÉZET(Sectar @ 2008-07-21 12:43)

V*** B*** vagyok, amiatt írok ebbe a fórumba, mert ma egy úriember telefonon megkeresett egy bizonyos robcsi03 vaterás felhasználó miatt, ( remélem ő is olvassa ezt a hozzászólást)és a fórumban itt találtam meg a keresett felhasználót, majd végigolvastam az ehhez kapcsolódó részt.Olvastam a marjoe ügyről, sajnálom a károsultakat, remélem visszakapják a pénzüket, de olyanokat hogy Nekem bármi közöm lenne ezekhez az adás-vételekhez, és hogy a robcsi03 egyenlő a marjoe felhasználóval, most cáfolom meg!A robcsi03 név egyenlő volt egy ÁTJÁRÓHÁZZAL, a nevet kaptam, de ezzel egy időben egy internetes filemegosztó oldalon is elérhetőek voltak a hozzáférési adatai, így bárki használhatta.Mellesleg nem csak a robcsi03, hanem rengteg egyéb felhasználó adatai voltak elérhetőek, nem tudom ez hogy volt lehetséges, és a Vatera miér nem tett semmit?!Az Egyesült Királyságban dolgoztam egy ideig, és ezalatt néhány mobiltelefont adtam el ezzel a névvel, egyetlen negatv értékelést kaptam, mert egy mobiltelefon töltőt utólag adtam fel, és az nem érkezett meg.Innentől kezdve, ha kapok még akár egy nemkívánt telefont is öntől, a rendőrségen kénytelen leszek feljelenteni, és majd ők kikérik a rejtett számát, és megkeresik!!Remélem ezzel a hozzászólással segítettem a felhasználók "tisztánlátását", és választ kaptak az esetlegesen nem világos kédésekre.Néha olvasom ezt a topikot, ha esetleg lenne még nem világos rész a robcsi03 névvel kapcsolatban ( amit jelenleg már más használ, vagy mások használnak...), akkor amire tudok szivesen válaszolok.További jó kereskedést!
Szia!
És akkor guzzó ki? Ő is V. B Hajdú...-ból.. Hogy is van ez?
Desiderius
2008-07-21 13:43
IDÉZET(gviksi @ 2008-07-21 13:37)

Szia!
Csak azért reggelt be ma, hogy írhasson a fórumba?!
IDÉZET(Desiderius @ 2008-07-21 13:43)

Csak azért reggelt be ma, hogy írhasson a fórumba?!
Nem tudom..
De amit itt leírt a rendőrségnek kevés lesz.. és nekem is.. Egy cseppet se értem.. 1 hónapja még Ő volt Robcsi03.. 2 hete már nem Ő??
ptamas75
2008-07-21 13:46
És teca123 mond Neked valamit?

Szia!
ptamas75
2008-07-21 13:48
Már eleve más nevével, felhasználói nevével való visszaélés nem hiszem,
hogy legális, de majd a rendőrőknek elmondja, mi átadtuk a bizonyítékokat.
IDÉZET(gviksi @ 2008-07-21 13:46)

Nem tudom..
De amit itt leírt a rendőrségnek kevés lesz.. és nekem is.. Egy cseppet se értem.. 1 hónapja még Ő volt Robcsi03.. 2 hete már nem Ő??

Szia!
"A nevet kaptam"..????? Milyen nevet?? Én spec. amikor regisztráltam a vaterára, vagy bárhova.. nem szoktam kapni nevet, hanem én választom ki..
IDÉZET(ptamas75 @ 2008-07-21 13:48)

Már eleve más nevével, felhasználói nevével való visszaélés nem hiszem,
hogy legális, de majd a rendőrőknek elmondja, mi átadtuk a bizonyítékokat.
Nagyon sántít a dolog..
Sagittarius1
2008-07-21 13:54
IDÉZET(Sectar @ 2008-07-21 12:43)

Mellesleg nem csak a robcsi03, hanem rengteg egyéb felhasználó adatai voltak elérhetőek, nem tudom ez hogy volt lehetséges, és a Vatera miér nem tett semmit?!
Ez nagyon érdekes!! Talán a konkurencia keze betette a lábát a Vaterához???
Ettől független azért ne hidd, hogy hibátlan vagy. Azt gondolom, becsületes ember, akinek nincsenek hátsó szándékai, és takargatnivalója, alap állásból nem használ "talált" nicket! Felmerül bennem a kérdés, Te miért tetted, ha ennyire feddhetetlen erkölcsű vagy?!
ptamas75
2008-07-21 14:00
IDÉZET(Sagittarius1 @ 2008-07-21 13:54)

Felmerül bennem a kérdés, Te miért tetted, ha ennyire feddhetetlen erkölcsű vagy?!
Megijedt, mert ma jött rá, hogy megtudtunk sokmindent.
Igyekszem sorban válaszolni a kérdésekre!A guzzo egy 100% os hibátlan név, amit Én regisztráltam be, csak a Vatera valamiért megváltoztatta adatait, visszaélésre hivatkozva, ezért regisztráltam be egy nevet, amivel hozzászólhatok ma!Azt hogy kinek milyen az erkölcsi feddhetősége, nem itt fogom bizonygatni ismeretlen embereknek, akikről semmit nem tudok.Szorítkozzunk a problémáűval foglalkozni nem pedig idegen szálakat vesézni!!Azt pedig hogy egyes fórumokon vatera felhasználónevek, és egyéb adatok vannak megadva, az egyáltalán nem pl.: az Én hibám, inkább a Vateráé, és itt már beszélhetünk akár hűtlen adatkezelésről, stb.Visszatérve a guzzo névre, tudtommal nem tilos a Vaterán több felhasználói nevet regisztrálni, és ahogy látható is a visszajelzéseken nincs baj a felhasználóval.A probléma gyökeréhez visszatérve ismét megismétlem, a marjoe névhez ( ami miatt itt létrejött a topik) semmi közöm, azt majd a rendőrség kinyomozza pl.: a bankszámla alapján!
IDÉZET(ptamas75 @ 2008-07-21 14:00)

Megijedt, mert ma jött rá, hogy megtudtunk sokmindent.
Kedves ptamas75! Mitöl ijedtem volna meg, talán tőled?Newm érdekel ki mit tud, vagy ki mit nemtud, elmondtam ki a robcsi, megspórolva ezzel rengeteg álmatlan éjszakát többek közt neked, ettőlfogva ha még nem tetted meg, tedd meg a feljelentésed, és bízd az ügyet szakemberekre.Üdv!
IDÉZET(Sectar @ 2008-07-21 14:04)

Igyekszem sorban válaszolni a kérdésekre!A guzzo egy 100% os hibátlan név, amit Én regisztráltam be, csak a Vatera valamiért megváltoztatta adatait, visszaélésre hivatkozva, ezért regisztráltam be egy nevet, amivel hozzászólhatok ma!Azt hogy kinek milyen az erkölcsi feddhetősége, nem itt fogom bizonygatni ismeretlen embereknek, akikről semmit nem tudok.Szorítkozzunk a problémáűval foglalkozni nem pedig idegen szálakat vesézni!!Azt pedig hogy egyes fórumokon vatera felhasználónevek, és egyéb adatok vannak megadva, az egyáltalán nem pl.: az Én hibám, inkább a Vateráé, és itt már beszélhetünk akár hűtlen adatkezelésről, stb.Visszatérve a guzzo névre, tudtommal nem tilos a Vaterán több felhasználói nevet regisztrálni, és ahogy látható is a visszajelzéseken nincs baj a felhasználóval.A probléma gyökeréhez visszatérve ismét megismétlem, a marjoe névhez ( ami miatt itt létrejött a topik) semmi közöm, azt majd a rendőrség kinyomozza pl.: a bankszámla alapján!
Kérdés.. Hogy sikerült Marjoétól vásárolnod egy drága valamit.. úgy, hogy egyiknap megvetted.. másnap értékelted..Minden rendben volt stb.. Nem egész 24 óra alatt lezajlott az utalás, és a postázás.. ???
ptamas75
2008-07-21 14:09
IDÉZET(Sectar @ 2008-07-21 14:06)

Kedves ptamas75! Mitöl ijedtem volna meg, talán tőled?Newm érdekel ki mit tud, vagy ki mit nemtud, elmondtam ki a robcsi, megspórolva ezzel rengeteg álmatlan éjszakát többek közt neked, ettőlfogva ha még nem tetted meg, tedd meg a feljelentésed, és bízd az ügyet szakemberekre.Üdv!
Köszi, én eddig is jól aludtam.
teca123 ? az nem te voltál ?
és a testvéred , akit véletlenűl úgy hívnak, mint akinek átutaltuk a pénzt ?
Desiderius
2008-07-21 14:09
IDÉZET(gviksi @ 2008-07-21 14:08)

Kérdés.. Hogy sikerült Marjoétól vásárolnod egy drága valamit.. úgy, hogy egyiknap megvetted.. másnap értékelted..Minden rendben volt stb.. Nem egész 24 óra alatt lezajlott az utalás, és a postázás.. ???
Biztosan szomszédok!
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.