Segítsen valaki pls.
Most is ez történt. Ma is megnyertem egy aukciót. Kaptam is a levelet a Vaterától benne az eladó elérhetőségeivel.
Felhívtam (aukciózárás után kb. 10-15 perccel) az eladót, és illedelmesen tájékoztattam arról hogy megnyertem az aukciót, kérem mondja meg, hogy a megnyert terméket hogyan, mi módon tudnám neki kifizetni,majd hol és hogyan tudom átvenni.
Majd Ő ekkor közölte velem, hogy csak a leütési ár MINIMUM 3xosáért lehet az enyém a termék.... amennyiben ez nekem nem tetszik, a termékről mondjak le és adjak neki egy semleges minősítést...
Az eladónak eddig 19 értékelése volt, ebből 2 semleges, a többi pozitív....ezzel szemben én itt értékeletlen kezdő vagyok...
Csak nekem nincs vele szerencsém?
Én nem szeretnék háromszor annyit kifizetni valamiért, mint amennyiért leütöttem...
Első körben kedvesen közöltem vele hogy Őt mint eladót kötelezi a jgszabály hogy nekem a leütési összegen átadja a terméket, mint ahogy engem meg arra kötelez hogy a kapcsolatot felvegyem vele, és a terméket megvásároljam a leütési összegért.
A termékre szükségem van, nem azért licitáltam rá mert bohóckodtam, vagy mert unatkoztam....
És nem szeretnék lemondani a termékről, szeretném azt a leütési áron kifizetni és átvenni, és nem szeretnék első körben hosszadalmas jogi procedúrát a nyakamba venni....
Segítsetek kérlek, mit tehetnék?
Segítségeteket előre is tisztelettel köszönöm, Dee