IDÉZET(Andilona @ 2008-11-26 12:59)

Nemrég licitáltam egy ülőgarnitúrára, ami az eladó (meridian2000) szerint kb 2 éves, hibátlan, csak tisztitásra szorul. hanem napszitta kifakulás, néhol gyanús kerek kis foltokkal amilyet a macskapisi szokott hagyni. Nem is tudtam eltüntetni pedig órákig tisztogattam, de legalább remekül fotózható.
Kár, mert a bútor amúgy tényleg gyönyörű lehetett előtte, ahol nem érte a nap ott gyönyörű mélykék maradt. Azonnal hivtam a Ritát, aki először lerázott, majd felhivott és azt mondta hogy ő azt hitte csak nagyon poros, de mit akarok ennyi pénzért. Mondtam neki hogy ennyi pénzért kaptam volna mást, pont azért választottam őt, mert hibátlannak irta le a bútort. (Az egyik fotel aljáról le van szakadva a huzat, szépen kandikál ki a fotel alól, a kanapénak keresztbe van törve az egyik fája és van rajta egy kisebb hasadás is.) Azonkivül mondtam neki hogy kisbabám van és macskaallergiám (rendesen tele volt macskaszőrrel) úgyhogy szeretném visszaküldeni. Ötölt-hatolt hogy nem is az övé, aztán elszólta magát hogy a garázsban tartotta eddig (akkor kié is?!), de mikor a macskapisire tértem simán lecsapta. Perelni fogom hogy tüntesse el a lakásomból ezt a förmedvényt. Szerintetek milyen paragrafusokra hivatkozzak?
1 Gyorsan töröld a címedet! Tilos, amit tettél!
2 Ha a képeket nem csak messziről nézed, szemüveg nélkül, akkor láthattad volna 200%-on, hogy a foltok már rajta voltak!
3 Az ilyen eladó nem korrekt, és nem is fog sokáig itt ténykedni! Aki ezt megnézi:
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=777403 már teszi is tiltóra. Jogosan adtál negát!
4 Mivel nemrég regelt, én a helyében azonnal visszafizetném a pénzt, és elnézést kérnék a történtekért!
5 A legközelebbi vásárlásnál kérdezd meg az eladót, minden lényeges dologról!
6 Az eladó helyesen meridian200