Érdekes eladó:
http://www.vatera.hu/forum/index.php?showt...mp;#entry332907Nem teljesen értem. Eladott ösz két elektromos, három ruházati terméket, amíből egyet máris elfelejtett postázni, meg vett egy békát. Kapott egy negatívot, a postázatlan göncért. Utána hirtelen előkerült két friss hús, ez nem gyanus, nincs vele gond. Ezzel mondjuk kiütőtte magát, aztán kicsit stabilabb lett, de úgy látom az új ötlet magáért beszél, horogra akadnak a halak. Ahelyett, hogy korrigálná a 2000.-Ft os tévedését, akcióba kezd. Kiváncsi leszek, mi sül ki ebből? Leüt valamit a fórumozók oldalán? Vagy hogy veszi fel a kapcsolatot? Két hónapig nem reagál arra, hogy nem küldi a terméket, de utána még elad, és még itt van mert ezzel 80% fölé került. Mi lesz felteszi az ajánlatát egy Forintért?
Hogy ez nekem nem jutott eszembe, már több mint 50000.-et hagytam itt és még sehol sem vagyok a 10-hez.
Mi lenne, ha azt mondanám, kell egy képeslap tőled, a Városodra jellemző képpel, és cserébe előre küldök borítékba 200Ft-ot, azaz 200Ft minusz képeslap egy forintért elvihető. Tehát olcsón veszek pozitívot. Valaki magyarázza már el nekem, hogy ez mire jó?
Ja mielőtt féreért valaki, nem áll szándékomban így elérni az utánvétes határt, csak elszaladt a fantáziám. Sorry!
Minden gondolatom csak kitaláció, vagy a véletlen műve, esetleg unatkoztam jellemzések olvasgatása közben.