[i]Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni,ha lehet....mert nem vagyok túl régi vaterás

,is könnyebben támadható vagyok (voltam)
Nem tudom,hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a gusztustalanul hazudozó eladókkal
10 negatívamból 1 igaz,de csak az is azért ,mert véletlenül (tök véletlenül) hasonló volt a 2 Úriember neve,ezért,mivel figyelmetlen voltam csak az egyiknak utaltam,de 2x
Na ez volt az egyik!
A másik: Október 22-én utaltam el a pénz az eladónak,de mivel ünnep volt,nem érkezett meg Neki a számlájára,csak valamiért következő kedden,majd 1 héttel később. Emiatt lehazugozott,fenyegetett,hogy megy a rendőrségre,meg egyebek....Ő nagyon nehezen visszautalta a pénzt,miután már Én is hangnemet váltottam....azzal az üzenettel,hogy Én nem váratlak napokig!
Most pedig a 2 legújabb "eset"
beus: Mivel a gyerekem gyakorlatilag szeptember óta,2 hetet nem volt beteg így elég nehéz volt egyeztetni egy időpontot,hogy végre ne legyen lázas,vagy ne aludjon....szóval ezt egy értelmes ember megérti....na mikor végre elérkezett az időpont,megbeszéltük,hogy aznap találkozunk 15:20-kor...ehhez képest kisasszony, előző éjszaka írt,hogy 1 órával hamarabb lesz ott....na ja,csak Én ezt nem olvastam el,mert az eredeti időpont előtt 30 perccel olvastam el az üzenetek....erre írtam Neki,hogy na erről jól lekéstem.....erre kikérte magának,mondván Ő ott volt az eredeti időpontban is és ne szórakozzak Vele....tudni kell,hogy azt írta,hogy feltétlenül legyek ott időben,mert Ő utána elutazik 300 km-t és nem tud várni.....na ,mivel ugye ezt a lelkemre kötötte,emiatt nem is igyekeztem,levetkőztettem a gyerekem és kész....megbeszéltünk egy másik napot,1 hét múlva....akkor meg Én nem tudtam elmenni,mert egész éjszaka 2 órát aludt a babám( hajnali 5-kor hidegfürdőztem,mert majd 39 fokos láza volt)....sajnos napokig így volt,emiatt nem volt időm sem írni Neki,se semmi.....majd jöttek a nagatívok....
Ami még nem lenne elég,de a legújabb Hölgy

is,aki vasárnap ajándékozott meg egy negatívval,kiderült,hogy mégis megkapta a pénzt....hoppá....erre miután ( Tőlem furán,higgadtan) megkérdeztem,hogy nire fel a nega....bemásolom,majd...elolvashatjátok.....BEÍRT BEUS!!! Hogy ne döljön be Nekem!!!!!!!!
Érti ezt valaki? Segítsetek,mert baromi tanácstalan vagyok....ezek szerint sebezhető is
Ki is akarnak ezek ketten tíltatni a vateráról...most itt tartunk
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...95&avatip=2http://www.vatera.hu/learazva_oral_b_flexi..._107598875.html (ez a legérdekesebb... )
Válaszaitokat előre is köszönöm
Magdolna54