IDÉZET(zsejka @ 2008-12-17 20:19)

...
es nem irtam volna ujra, ha nem latom, hogy megoldasokat kereso emberekre egyesek csak gunyosan nevetnek es legyintenek, na es lehulyezik oket.....
Szeretnék tisztázni egy félreértést - már volt ilyen szituáció.
Senkit nem hülyéztem le - nem az én stílusom, engem még nem úgy neveltek.
Ha a standard aláírásomra gondolsz (azt értetted félre), felvilágosítalak, hogy az minden hozzászólásom végén ott van, és nem Neked szól. (Annak, aki magára veszi.)
Más.
Próbálok reálisan gondolkodni, ami Neked most neheze(bbe)n megy, mert személyesen érintett vagy az ügyben. A megoldások, amik születtek/szóbajöttek mind-mind kijátszhatók - viszonylag egyszerűen. Tehát; semmi más, mint pénzkidobás újabb ellenőrzési procedúrákat bevezetni, mert aki csal, az megtalálja a kiskaput. (A bankok atombiztos számítógépes rendszerein is találnak néha réseket ezzel foglalkozó "szak"emberek...)
Azt se felejtsd el, hogy ezek az újabb biztonsági ellenőrzések mind-mind pénzbe kerülnek - amiket végső soron Te (meg én) fizetünk/nénk meg.
Érdekes: engem még nem vert át senki - sem itt a Vaterán, sem a való világban. Élek a gyanúperrel, és inkább lemondok egy jó vételről, ha nem látom 101%-ban biztosnak. (Vagy; max. akkora összeget kockáztatok meg, amire rálegyintek ha elveszik - és nem fogom közhírré tenni az átverésem történetét.) Ha valaki kellően elővigyázatos, nem verik át - vagy csak akkor összeggel, amire lehet azt mondani: "költsd gyógyszerre"...
Száz szónak is egy a vége: nem bántott senki, nem hülyézett le senki, hidd el; Neked adunk igazat és nem a csalónak. De egy kis odafigyeléssel az ilyen esetek kiszűrhetők, ill. a jelentőségük a minimális szint alá csökkenthető.