IDÉZET(Saugvinon @ 2007-08-06 20:05)

Ehhez én csak csatlakozni tudok, még akkor is, ha én már sem az ÖTYE-t sem más hőskorbeli topicot nem ismertem. Igen, sajnos a Vatera hallása és látása igencsak szelektív. És szerintem az innen kitiltottak (akiket én még ismertem) egyikének egy hozzászólása sem volt annyira goromba és bántó, mint amilyeneket a piactéren a mai napig is tömkellegével olvashatunk. Jó lenne, ha a kizártakat visszahelyeznék (azok, akik ezt megtehetik) a jogaikba, hiszen egyikőjük "bűne" sem megbocsáthatatlan.
Amit nagyon sajnálok, hogy ezirányú törekvéseink (volt már több is) mindeddig süket fülekre találtak. Jó lenne, ha a "törvényhozók" új törvényeket hoznának és általános "amnesztiát" hirdetnének. Néha "megbocsátással" és a nagylelkűséggel sokkal több eredményt lehet elérni, mint vasszigorral.
Szia!Sziasztok!Ez mind igaz,szép is jó is+nem is.
Van itt egy fórumszabályzat ami kimondja a személyeskedés tiltást vonhat maga után.
Ha belenéztek a múltbeli fórumozásokba mégha virágocska nyelven is vagyon írva ,bizony a személyeskedés vezetett a kitiltósdihoz.
Szerintem a vaterát qr....ra nem érdekli,hogy itt bohóckodtok/tunk,az viszont igen amikor a "vita" személyeskedésbe megy át. Kár ezt feszegetni,ez így történt!Volt jó pár példa erre,gyanitom lesz is még.
Nem a vatera a hibás mert nem korlátozott!!! Ha "elolvasta...." mindenki a szabályzatot ,világos lehetett volna számára mit és mit nem tehet.Így lett korlátozott a személyeskedő.
Én már le írtam egy párszor,én sok usert a nickje miatt is kivágtam volna ,pláne ahogy összeugrasztotta itt az embereket.Csupán mert unatkozott vagy a fene tudja ,ebbe lelte örömét mert a kioktató stilusán kívül érdemi hozzászólást nem olvastam tőle.
Nagyon sok jó régi fórumos nem tud fórumozni miatta.Ő,természetesen más nickel itt röhög közöttünk.
Ha nem veszed fel a fonalat,azonnal nem képes generálni a feszültséget.
A "régi" fórumosok pontosan azért nem fórumoznak mert 1.nincs idő rá.2.Nics szakmai tartalom.3Ha összeáll egy kiscsapat azonnal szétkell ugrasztani. Befpofátlankodnak hót ismeretlen 1-2 napos regekkel és osztják az eszet ezerrel és igyekeznek beledöngőlni a főldbe azt,aki nem ért egyet velük,.
Nos tehát mindig mi fórumosok tehetünk arról,hogy hagyjuk és,hogy a fórum most így#ilyen szinten üzemel.