edves Vatera
Annyi szabály van az inkorrekt eladókra, ideje lenne az inkorrekt vevőkre is gyártani néhányat.
Mondok egy példát, ami most esett meg velem, ( nem az első 0-s értékelésestől ):
A történet - röviden - a következő. A kedves vevő érdeklődik a terméknél hogy neki nem olyan
"halvány rózsaszín " nyakörv kell mint ami a képen van hanem "erős rózsaszín", ez már jól kezdődik gondoltam,
de mivel tudtam hogy van olyan is az osztrák raktárunkban, és az ára egyezik, mondtam hogy üsse le a terméket.
Leütés után kaptam egy levelet, hogy hová küldjem a terméket.Megírtam Neki hogy mikor érkezik a pénz? Válaszolt hogy
mikor kapom.Eltellt 3 nap, jön egy levél, hogy csekken akar fizetni, pedig ki van írva a termékekhez hogy csekkes
fizetés kizárt, gondoltam kivételt teszek vele, és megengedem Neki, ezt meg is írtam, és a Vaterának is: Ticket#2009010510003611.
Ezek után közöltem vele másnap hogy postán van a termék ( az osztrák raktárból haza ), mire felhívott, hogy mennyi idő lesz mire megkapja?
Mondtam Neki hogy egy-másfél hét amíg ide ér. Ezt hallva elkezdett minden szemétnek elhordani, hogy miért kell
Neki várni heteket, amikor Ő elutalta azonnal a pénzt. Felvilágosítottam hogy az online kereskedelem nem úgy
működik, hogy fizet és aznap van ott az áru. Mire Ő hogy majd pont én akarom tanítani mivel Ő kereskdelemben
dolgozik stb. Mondtam Neki hogy semmi gond, visszautalom a pénzt ha nem tud várni. Ezt meg is tettem másnap.
Amikor az áru ide érkezett magyarországra ( 12 nap aalatt ) írtam Neki egy levelet, Ticket#2009011410000311 , hogy
megjött, a 2 hét nem a világ vége amit várni kellett, érdekli-e még a termék.
Válasz nem érkezett. Azért az érdekes, hogy jön egy 0-s vevő, és homlokegyenest a többi 3000 vevővel szemben elhord
midnenféle gusztustalan embernek, és nem lehet vele szemben fellépni???!!!
Bíróságon ezt úgy hívnák hitelrontás, mert ki tudja hogy amíg az a negatív nálam ott figyel, addig ki az aki amiatt nem vásárol???
A Veterának is külön munka hogy törölje az ilyen hazug értékelést.
Egyszóval miért nem lehet az ilyeneket kitiltani innen, ha az eladónak van ticket száma, ennek ellenére hazug értékelést kap.
Az ilyen értékelést leadó vevőket végleg ki kellene tiltani, midnenkiken csak kárt okoznak!!Éva
Ui: amugy ha tehetném nem engedném a 0-sokat a licitjeimre, de azért nem tehetem meg mert elesek a becsületes
0-sok bevételétől, másod sorban ha nem engedjük a 0-st, akkor hogy lesz belőle 100-as???
Egyszerűen a simlis tróg***eket kellene kizárni innen de végleg