IDÉZET(böcűs @ 2009-05-02 13:46)

Ne haragudj Kedves fani777,de nem az a harci ábra hogy a családi békesség kedvéért inkább bevállalsz egy negativat csak kapd vissza azt a pénzt amit nem kellett volna a családi kasszából elköltened?Egy körültekintő vásárlásnál amit megbeszélsz a pároddal is ha szükséges ,valószinüleg most nem lenne ilyen gondod.A helyedben odacsapnék az asztalra és azt mondanám hogy--megvettem ,kifizettem és ha nem is jártam nagyon jól de nem csinálok bohócot magamból!!!A férjed is megértené,negativat sem kapnál és a tanulság is meglenne!Mert ha tényleg az eladónak van igaza akkor még az is előfordulhat hogy az eladó nem küldi vissza a pénzt-- mérgében!!!Akkor lessz csak igazán oka a férjednek a haragra!!A helyedben én megcsinálnám az értékelést az eladónak pozitivra és legközelebb óvatosabb lennék.Jómagam is éreztem magam egy-két vásárlásnál átvertnek ,de nyeltem egyet és tanultam belőle! Az általam leirtakat nem tanácsnak szánom csak elmélkedésnek a dolog fölött!!Gondold végig ,és cselekedj lelkiismereted és belátásod szerint!
minden tisztelem, de most nem értek egyet Veled több pontban - bocsi. (azért írom,hogy most, mert az utobbi 1hónapban gyakran olvasom a fórumot, a többi topikot is -így már volt szerencsém olvasni a hozzászólásaidat

)
Ha egyszer úgy érzi, hogy nem azt kapta amit várt, miért kellene lenyelnie, beletörődnie? Én nem azt mondom, hogy harcoljon az eladó ellen, de az eladón is sok múlik....
Tudnám ezt még ragozni...de persze, felesleges -már leírtam korábban, amit gondolok.
(Jómagam úgy állok a partnereimhez, hogy az elégedettség maximális legyen.)
Persze mi egy szubjektív véleményt olvastunk és az eladó részéről nem hallottuk a sztorit - ez való igaz....
Na mindegy - nem vitatkozni akartam -remélem, nem annak veszed!