busman114
2009-05-24 21:59
IDÉZET(98tomcsa @ 2009-05-15 09:50)

Igen, de ez biztos téves aukció volt, mert miért tenné fel 1 Ft-os fix áron, de én licitáloson nyertem. Igazából sokszor találkozok olyanokkal is, akik úgy probálják korrigálni, hogy csak 1 Ft-ért sikerült eladnia, hogy horror posta ktg.-et kérnek. Mindegy, én már lezártam. Megadtam neki a negát, de úgy néz ki, hogy jól tettem, mert értékelte valaki azóta (szintén 1 Ft-ért megnyert aukció), hogy lenyúlta a posta ktg. -et, termék meg sehol. Az ilyeneknek szoktam azt kívánni, hogy költse gyógyszerre....
De 771 őssz.eladáshoz képest ez a 13nega semmi, ugyanúgy vásárolnak tőle. Én pédául semmit nem vásárolók azóta azon a két aukciós oldalon ahol feltöltési díjat kérnek, pont azért mert nagyon sokan elkezdtek zsiványkodni az 1Ft-os aukciókkal. Ha van villámár vagy fixár az meg szerintem magasabb lett. Ez van hetente egyszer benézek megnézem van-e még feltöltési díj, itt a fórumon körülnézek azt megyek a 3-ik és 4-ik aukciósoldalra mazsolázgatni. Sziasztok
IDÉZET(busman114 @ 2009-05-24 21:59)

De 771 őssz.eladáshoz képest ez a 13nega semmi, ugyanúgy vásárolnak tőle. Én pédául semmit nem vásárolók azóta azon a két aukciós oldalon ahol feltöltési díjat kérnek, pont azért mert nagyon sokan elkezdtek zsiványkodni az 1Ft-os aukciókkal. Ha van villámár vagy fixár az meg szerintem magasabb lett. Ez van hetente egyszer benézek megnézem van-e még feltöltési díj, itt a fórumon körülnézek azt megyek a 3-ik és 4-ik aukciósoldalra mazsolázgatni. Sziasztok
Rosszul teszed, mert nem mindenki csal, sőt szerintem a többség tiszta.
Sziasztok, lenne egy gyors kérdésem tudom már előbb kellett volna írnom...
van egy aukció, 148071189 a száma, ezena linken megtekinthető.
http://www.vatera.hu/htc_diamond_2_surgoss..._148071189.htmlarrol vajn szó, hogy én jelenleg külföldön tartózkodom, és nem gond az utalás de a multkor is csunyán átvágtak, és most nem szeretnék megjárni. Az eladó beleegyezett hogy a felét az összegnek átutalom mert sürgős neki, a másik felét pedig mikro afutárral kiküldi a csomagot.
ti mit szóltok ehhez? A rendőrségi ügy mekkora gonddal jár, mert nem tudom,h goy én külföldről tidnék e feljelentést tenni.
Nagyon örülnék ha valaki esetleg tudna segíteni. MEgoldható ugyis, hogy pl ha visszaszerezzük (rosszabb esetben) az összeget,a kk annaka ki segített odadom az összeg egyharmad rszét. 200 eurórol lenne szó, ami azért
nem kis összeg, kb 18ezer ft ütné a segítő markát.
Kérem irjatok mihamarabb!!!!
IDÉZET(koldan @ 2009-05-25 13:03)

http://www.vatera.hu/htc_diamond_2_surgoss..._148071189.htmlarrol vajn szó, hogy én jelenleg külföldön tartózkodom, és nem gond az utalás de a multkor is csunyán átvágtak, és most nem szeretnék megjárni. Az eladó beleegyezett hogy a felét az összegnek átutalom mert sürgős neki, a másik felét pedig mikro afutárral kiküldi a csomagot.
ti mit szóltok ehhez? A rendőrségi ügy mekkora gonddal jár, mert nem tudom,h goy én külföldről tidnék e feljelentést tenni.
Nagyon örülnék ha valaki esetleg tudna segíteni. MEgoldható ugyis, hogy pl ha visszaszerezzük (rosszabb esetben) az összeget,a kk annaka ki segített odadom az összeg egyharmad rszét. 200 eurórol lenne szó, ami azért
Szia
Én az értékeléseit nézve nem biznék meg benne ne haragudj de ilyen összegnél már vigyázni kell
vaterafoliashop
2009-05-25 13:16
IDÉZET(koldan @ 2009-05-25 13:03)

13 értékeléséböl 7 pozitív és 6 nem pozitív.
Személy szerint én nem is foglalkoznák vele ( ez magánvélemény ).
Én is külföldön vagyok. Az én nézetemben nagyon de nagyon pozitívnak kell lennie annak, akitöl vásárolok.
IDÉZET(Erzso72 @ 2009-05-25 13:06)

Szia
Én az értékeléseit nézve nem biznék meg benne ne haragudj de ilyen összegnél már vigyázni kell
erről van szó, hogy nemnagyon bízok meg benne...a legnagyobb gon, hogy nem tartózkodom magyarországon igy nem is tudnám elintézni az alakot, a haverokat pedig nem nyaggatnám ilyesmivel mivel ők pécs környékiek...
Nem tudom mi tévő legyek jóljön minden tancsá vagy segítség is...
verőlegényeket meglehe tilyenkor bízni hogy intézzék el a dolgot és övék a pénz?
vaterafoliashop
2009-05-25 13:22
IDÉZET(koldan @ 2009-05-25 13:17)

erről van szó, hogy nemnagyon bízok meg benne...a legnagyobb gon, hogy nem tartózkodom magyarországon igy nem is tudnám elintézni az alakot, a haverokat pedig nem nyaggatnám ilyesmivel mivel ők pécs környékiek...
Nem tudom mi tévő legyek jóljön minden tancsá vagy segítség is...
verőlegényeket meglehe tilyenkor bízni hogy intézzék el a dolgot és övék a pénz?
Bocs, de te most vásárolnál, vagy valakit megakarsz verni ( veretni ) ??
Mert itt részedröl annyi szó esik a vásárlásról mint a verekedésröl.
Biztos arról szól a dolog, amiért kérdeztél is ? Mert ez így ahogy írogatsz már gyanús is lehet !
IDÉZET(vaterafoliashop @ 2009-05-25 13:22)

Bocs, de te most vásárolnál, vagy valakit megakarsz verni ( veretni ) ??
Mert itt részedröl annyi szó esik a vásárlásról mint a verekedésröl.
Biztos arról szól a dolog, amiért kérdeztél is ? Mert ez így ahogy írogatsz már gyanús is lehet !

Én vásárolnék egy telefont!!!! De félek előreutalni mert már megjártam és senki sem segített!! ráadásul az alak belement, hogy felét utljam előre, felét pedig adoma futárnak amikro hozza a csomagot...
IDÉZET(koldan @ 2009-05-25 13:31)

Én vásárolnék egy telefont!!!! De félek előreutalni mert már megjártam és senki sem segített!! ráadásul az alak belement, hogy felét utljam előre, felét pedig adoma futárnak amikro hozza a csomagot...
Felejtsd el ezt az eladót.
Jó tanács.
IDÉZET(koldan @ 2009-05-25 13:59)

Tanulj meg olvasni a sorok között.
Figyelj és
legyél nagyon nagyon óvatos.
Ne csak itt a vaterán hanem az interneten általában.
IDÉZET(hytech @ 2009-05-25 14:38)

Tanulj meg olvasni a sorok között.
Figyelj és legyél nagyon nagyon óvatos.
Ne csak itt a vaterán hanem az interneten általában.
hát lezajlott végül is más vette meg...majd meglátom mi lesz a vége..ha tényleg eladta enki akko felakasztom magam..megszakad a szivem azért a telefonért...ó ó ó ilyen aszegény ember szerencséje....
Sziasztok!
Már nem érdemes aukciófigyelőt se kérni. Bejelöltem az aukciófigyelést, erre a kedves eladók felnyomták a kikiáltási és fix árat is. Így már nem érdekel az üzlet, az eladók pedig a kis bevétel helyett fizethetik a feltöltési díjat....
IDÉZET(vaterafoliashop @ 2009-05-25 13:16)

13 értékeléséböl 7 pozitív és 6 nem pozitív.
Személy szerint én nem is foglalkoznák vele ( ez magánvélemény ).
Én is külföldön vagyok. Az én nézetemben nagyon de nagyon pozitívnak kell lennie annak, akitöl vásárolok.
Ezt jó lenne személyesen,látatlanban elég zsákbamacska jellege van,arról nem is beszélve ha ilyen nagy értékű telefont árul miért nem fényképezte le,hogy eredeti képek legyenek a termékről.Csak Óvatosan!!!
IDÉZET(koldan @ 2009-05-25 22:58)

hát lezajlott végül is más vette meg...majd meglátom mi lesz a vége..ha tényleg eladta enki akko felakasztom magam..megszakad a szivem azért a telefonért...ó ó ó ilyen aszegény ember szerencséje....
Ne lógasd magad fel az első fára.... Mivel tömegtermékről van szó lesz másik... talán még jobb ajánlat is...
Ha egy vaterásnak a státusza inaktív lesz, az örökre úgy marad?

ejej ha énis így tennék minden dolog után , ami szegénység maitt nem jött össze , már egy hegylakó életmenyniség is kevés lett volna

Várj egy picit és lesz az még jobb áron is
IDÉZET(AtteeK @ 2009-05-27 02:18)

Ha egy vaterásnak a státusza inaktív lesz, az örökre úgy marad?
Nem feltétlenül. Nézd meg pár nap múlva, lehet, hogy csak tartozása van a Vatera felé. Ha viszont a százaléka nem jó, akkor gáz van.
Jó, mert beraktam néhány csaló-gyanús személyt a tiltólistába (akikről itt szó volt), de többségük jelenleg inaktív.
Ez az inaktiv is kicsit caslós dolog , mert én tudok olyan eladót , aki azért lett inaktiv , mert a Vatera félreszámolt neki valamit és nem akarja elismerni . Olyat is tudok aki azért lett inaktiv , mert szólt valakinek , hogy nem kéne a telszámot leírnia . - itt inaktiv lett az eladó és a lehetséges vevő is -
Valahogy fel kéne tűntetni hogy mi az oka az inaktivitásnak !

Pont az imént láttam nagyon jó áron kenderkötelet hirdetni itt a vaterán!!Ne fogd vissza magad,ha egy telót ennyire a szivedre veszel akkor mi lessz ha véletlen szerelmi csalódás ér???Az ám az igazán nagy zrííí!!!!
sziasztok Gondoltam írok, mert fura érzés ez az átverés.
Itt a vaterán vettem 1 autót e hónap elején, ez olyan átlagos dolog lenne csak a kedves eladó nem azonos a gépkocsi tulajdonosával,talán megbízott..., sebaj szerződés, papírcserebere boldogan haza.
1 hét után betértem szerelőhöz megnézetni a gépkocsit háát a vételár majd 3/4 a javítás.Erről tájékoztattam erről az eladót, mert az adásvételiben szerepelt 1 kitétel x ezer forint feletti javítási költségért szavatosságot vállal az eladót , próbáltam egyezkedni de mindez másfél percnyi telefonálásban csúcsosodott ki(érdekes is mert a vaterás eladó nem azonos a gépkocsi tulajdonosával). Okmányirodában átíratni a gépkocsit? felejtős olvashatatlan másolt adásvételit adott az eladó, megemlíteni ,hogy ki van vonva a forgalomból 1 friss műszakis autó dehogy, az állam leesett.
Kérésem az eredeti adásvételi szerződésre nemleges választ kaptam. most van 1 'roncs' autóm amit még nevemre se tudok venni. Mit tehetek bírósági ügyen kívül ? Adásvételt hogyan értékeljem?
royalroyal
2009-05-27 16:22
IDÉZET(tomid77 @ 2009-05-27 13:49)

Itt a vaterán vettem 1 autót e hónap elején, ez olyan átlagos dolog lenne csak a kedves eladó nem azonos a gépkocsi tulajdonosával,talán megbízott..., sebaj szerződés, papírcserebere boldogan haza.
1 hét után betértem szerelőhöz megnézetni a gépkocsit háát a vételár majd 3/4 a javítás.Erről tájékoztattam erről az eladót, mert az adásvételiben szerepelt 1 kitétel x ezer forint feletti javítási költségért szavatosságot vállal az eladót , próbáltam egyezkedni de mindez másfél percnyi telefonálásban csúcsosodott ki(érdekes is mert a vaterás eladó nem azonos a gépkocsi tulajdonosával). Okmányirodában átíratni a gépkocsit? felejtős olvashatatlan másolt adásvételit adott az eladó, megemlíteni ,hogy ki van vonva a forgalomból 1 friss műszakis autó dehogy, az állam leesett.
Kérésem az eredeti adásvételi szerződésre nemleges választ kaptam. most van 1 'roncs' autóm amit még nevemre se tudok venni. Mit tehetek bírósági ügyen kívül ? Adásvételt hogyan értékeljem?
Adj neki egy pozitivat,magadnak pedig főbelövés!!!Utána meg irány a rendőrség mivel okirathamisitástól kezdve minden van a dologban!Ezt nem hiszem hogy a fórumon történő letyepetyével kéne elintézni!!Persze panaszkodni lehet,de azonkivül hogy van aki kiröhög,van aki sajnál(mindenki a vérmérséklete szerint)nem hiszem hogy sok értelme lenne!!Bocs ha megkérdem?Ugye nem igaz hogy ilyen meggondolatlan voltál és csak poénnak szántad???
pentek14
2009-05-27 16:28
IDÉZET(royalroyal @ 2009-05-27 16:22)

"kerekei megvannak?"
350 gurigáért, talán.
rolandgajdos
2009-05-27 16:51
IDÉZET(royalroyal @ 2009-05-27 16:22)

Van, aki 1 Ft-os aukciókat indít a listázási díj miatt, mások nem aprózzák el...
kinderlady
2009-05-27 16:56
IDÉZET(rolandgajdos @ 2009-05-27 16:51)

Van, aki 1 Ft-os aukciókat indít a listázási díj miatt, mások nem aprózzák el...

Végül is csak 40.-Ft-ért poénkodik!
Tisztelt Vatera Team!
Elolvastam az ÁFF-t Vatera Futárral (PPS) kapcsolatban.
Amennyiben Vatera Futárt kívánunk igénybe venni utánvét kiküszöbölésével, megkapom a szolgáltatást igénylő (eladó-megrendelő) által kitöltött űrlap másolatát, adatait? Csak mert a leírásban nem látom, hogy a címzett kapna bármit is a szolgáltatás megrendeléséről.
Jó lenne tudni a másik fél adatait (nem csak e-mail, mobil) is több tíz ezres átutalás esetén. Választ előre is köszönöm. C.
IDÉZET(AtteeK @ 2009-05-27 11:10)

Jó, mert beraktam néhány csaló-gyanús személyt a tiltólistába (akikről itt szó volt), de többségük jelenleg inaktív.
Lehet, hogy jó a szimatod?
IDÉZET(tomid77 @ 2009-05-27 13:49)

Szerintem is próbáld hivatalos síkra terelni a dolgot. Elég pocsék lehet ez így.
IDÉZET(CX168V @ 2009-05-27 19:38)

Elolvastam az ÁFF-t Vatera Futárral (PPS) kapcsolatban.
Amennyiben Vatera Futárt kívánunk igénybe venni utánvét kiküszöbölésével, megkapom a szolgáltatást igénylő (eladó-megrendelő) által kitöltött űrlap másolatát, adatait? Csak mert a leírásban nem látom, hogy a címzett kapna bármit is a szolgáltatás megrendeléséről.
Jó lenne tudni a másik fél adatait (nem csak e-mail, mobil) is több tíz ezres átutalás esetén. Választ előre is köszönöm. C.
Valószínűleg nem, mint ahogy a Posta sem értesít előre, hogy leveled, vagy csomagod fog érkezni! Az eladótól kérheted a nyilvántartási számát, és Te is meg tudod nézni, hol jár!
IDÉZET(zejopy @ 2009-05-10 11:45)

Ő értékelt először. Aztán én írtam egy semlegeset, amire ő válaszolt is, elismerte a megbízhatatlanságát. Tehát én pozitívat kaptam, ő semlegeset, az adás-vétel azonban nem jött létre és jutalékot sem fizettem. Egyébként ezt így reálisnak is tartom, mert becsomagoltam a cuccot, írogattam nekiaz udvarias hangvételű leveleket, mire aztán egyszer végre megírta, hogy visszalép. Én teljesen normálisan jártam el.
Ezért kell(ene) ilyen esetben elküldeni a levelezést a biztonsag@vatera.com címre, (és aki megérdemli, függetlenül attól, hogy pozitívat adott) azt negatívval értékelni! Így jártál volna normálisan el! Így más partnereket is félretájékoztatsz!
www.sg.hu/cikkek/67613
Remélhetőleg a jővőben csökken ennek a topiknak a forgalma.
IDÉZET(Aramir @ 2009-05-28 02:18)

www.sg.hu/cikkek/67613
Ez de durva:
"A sajtótájékoztatón elmondták, hogy a vitára okot adó feltöltési díjra is részben a biztonság miatt volt szükség. Ennek köszönhatően ugyanis növekedett az aukciók "komolysága", és eltűntek a tömeges mennyiségű, hosszabb ideje kirakott kis értékű termékek, velük együtt sok hozzájuk tartozó felhasználó. Emiatt könnyebb a hasznos termékek között eligazodni, és a komoly eladók kerültek előtérbe. Ezt támasztja az a statisztikai adat, miszerint korábban az aukciók 3-4%-ából lett eladás,
a feltöltési díj bevezetése óta pedig már minden negyedik üzlet sikeres".
Aha.
Hát persze.
Megintcsak egy "korrekt, szavahihető" ember mondata jut az eszembe:
"Mert dübörög a gazdaság,.... és nagy a jólét"
IDÉZET(Aramir @ 2009-05-28 02:18)

www.sg.hu/cikkek/67613
Remélhetőleg!De amig vannak olyanok akik a jutalékkijátszásra mennek a tisztességes kereskedés helyett addig aligha.Aki simlis a Vaterával szemben az mitől lenne tisztességes az üzletfelével szemben?Elmondják minden spiclinek,meg hadd ne soroljam minek azt aki fölhivja a figyelmet a csalókra,és az a dumájuk hogy dolgozzon meg a vatera azért a sarcért amit beszed,pedig ha magunk nem teszünk a vaterán belüli üzleti tisztességért annak csakis mi isszuk meg a levét hosszú távon.Igenis ha igénybe veszek egy szolgáltatást és a szolgáltató korrekt akkor nem sajnálom kifizetni az érte járó összeget.Senki nem köteles igénybe venni a szolgáltatást ha nincs megelégedve vele,de ha igénybe veszi akkor az a legkevesebb hogy tisztességesen kifizeti a számlát.A tolvajokat meg ezentúl is elitélem és ha észreveszem fogom is jelezni.
Jelenleg közel 39.000 licitált aukció van , ezen logika alapján öszesen 160.000 aukció fut a Vaterán

Bravo ...
IDÉZET(ltama @ 2009-05-27 21:50)

Ezért kell(ene) ilyen esetben elküldeni a levelezést a biztonsag@vatera.com címre, (és aki megérdemli, függetlenül attól, hogy pozitívat adott) azt negatívval értékelni! Így jártál volna normálisan el! Így más partnereket is félretájékoztatsz!

Hú, ez az eset nagyon régen volt, még egészen kezdő koromban. akkor még nem volt negatív tapasztalatom ez ügyben. Nem akartak még átverni, mert tulajdonképpen ő sem vert át, csak kicsit megdolgoztatott feleslegesen, de nem ért anyagi kár. Nem is tudtam neki pozitívat adni, csak semlegest, amiben le is írtam a valóságot. Azóta már jártam úgy, hogy az előre elküldött áru után nagyon sokára kaptam meg a pénzt, már összekészítettem mindent, hogy megyek a rendőrségre. Ezt a partnernek is megírtam, aztán nagy nehezen fizetett. Akkor megtanultam, hogy szép dolog a korrektség a partnerrel szemben, de fontos az információ az elkövetkezendő partnerek számára. De ehhez előtte pórul kellett járni. Ma már könnyebben megírom a negát.
Na igen! Számolni azt tudnak. Emlékszem arra a régi viccre, hogy hogyan lett a 6 kismalacból 12. Ez pont olyan.
IDÉZET(tjocii @ 2009-05-28 07:45)

Jelenleg közel 39.000 licitált aukció van , ezen logika alapján öszesen 160.000 aukció fut a Vaterán

Bravo ...
De miért kell ilyen guszxxxxxnul hazudni?
pentek14
2009-05-28 09:14

Bravo ...
Benne vannak a fix áras eladások is?
IDÉZET(zejopy @ 2009-05-28 08:36)

Ma már könnyebben megírom a negát.
Minden eset más és más!!Mindegyik mögött egy más ember áll!Részemről még mindig elkövetek mindent hogy ne kelljen negativat adnom.Még mindig úgy érzem hogy azzal magamat is blamálom hogy nem voltam eléggé kommunikativ és nem voltam elég kitartó hogy meggyőzzem hogy okosabb ha tartja magát a szabályokhoz.Legtöbben minden alapos ok nélkül(főleg kezdők)negativat adnak és mást is arra buzditanak.Még itt a fórumban is!!!

Bravo ...
Lehet, hogy a nyilatkozó már látta a jövő havi várható aukciószám előrejelzést?
Viszont a jogos nega megadása óva inti az utánad érkezőket.
Ennek köszönhatően ugyanis növekedett az aukciók "komolysága", és eltűntek a tömeges mennyiségű, hosszabb ideje kirakott kis értékű termékek, velük együtt sok hozzájuk tartozó felhasználó. Emiatt könnyebb a hasznos termékek között eligazodni, és a komoly eladók kerültek előtérbe.
Ezek szerint azon eladók akik több ezer eladással rendelkeztek 100% pozitiv értékeléssel , és ma már nincsenek itt nem számitottak komoly eladónak ?
Ezek szerint az ami ma megy egyes kategoriákba - 1 forintos aukciók tömbkelege - komoly ?
IDÉZET(zejopy @ 2009-05-27 20:28)

Lehet, hogy jó a szimatod?

Nem, már inaktív volt, mikor beraktam. Azért érdekelt, hogy ez már így marad-e örökre.
IDÉZET(zejopy @ 2009-05-28 11:57)

Viszont a jogos nega megadása óva inti az utánad érkezőket.
Természetesen ,hisz arra találták ki !!!
Parabellum80
2009-05-28 12:18
Na itt van egy mókus:
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=329934leütött egy 1ft - os terméket, át is adnám neki, de nem jelentkezik, naponta benéz ide, úgy látom az utóbbi "vásárlásai" csak 1ft - os termékek voltak. poztívvadász, de ha holnap délig nem jelentkezik bevágom neki a negát.
IDÉZET(Parabellum80 @ 2009-05-28 12:18)

Na itt van egy mókus:
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=329934leütött egy 1ft - os terméket, át is adnám neki, de nem jelentkezik, naponta benéz ide, úgy látom az utóbbi "vásárlásai" csak 1ft - os termékek voltak. poztívvadász, de ha holnap délig nem jelentkezik bevágom neki a negát.
De ha nem akarsz viszontnegát kapni akkor jobb ha előbb megteszed a panaszod a Vatera felé!!Tudod min.3 fölszólitás a vevőnek ,levelek mentve és elküldve a Vaterabiztonság cimére!!Ez az eset tipikus esete a pozitivgyüjtésnek.Mikor belefutottam régebben két ilyen fazonba nálam meguszták semlegessel --azóta is bánom!Nem egy van aki így gyüjtött össze 100-on fölüli értékelést és veri a mellét hogy milyen korrekt és tisztességes eladó hiszen" mindenki láthassa az értékeléseimből".
rudolf59
2009-05-28 21:15
IDÉZET(böcűs @ 2009-05-28 13:34)

De ha nem akarsz viszontnegát kapni akkor jobb ha előbb megteszed a panaszod a Vatera felé!!Tudod min.3 fölszólitás a vevőnek ,levelek mentve és elküldve a Vaterabiztonság cimére!!Ez az eset tipikus esete a pozitivgyüjtésnek.Mikor belefutottam régebben két ilyen fazonba nálam meguszták semlegessel --azóta is bánom!Nem egy van aki így gyüjtött össze 100-on fölüli értékelést és veri a mellét hogy milyen korrekt és tisztességes eladó hiszen" mindenki láthassa az értékeléseimből".
Mind a kettő negáját azért kapta, mert nem jelentkezett a megnyert termékért.
http://www.vatera.hu/harry_potter_lego_babu_148261464.htmlAz hagyján, hogy egy figurát képes 600-ért küldeni, de ha 2-t veszel, be nem tenné egy borítékba (akkor 1200)...
Érdekes hozzáállás, főleg ezekben az ínséges időkben...
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.