IDÉZET(böcűs @ 2009-06-02 19:25)

Hogy Te milyen szerencsés vagy!!!Meg milyen ügyes!!Így is lehet valamit reklámozni!!!(olyan kutya legyek mint a rotim ami kint ugat ha ebből az egészből egy szó is igaz!!!)Dehát valamiből meg kell élni!!
Bakker! Te nagyon paranoiás vagy!

Nem reklám volt, hidd el! Nézd már meg az adás-vételeimet! Egy darab nyaralás sincs köztük! Ellenben gyerekholmi annál inkább, ahogy írtam van egy másfél éves fiam. Akik ide járnak, talán már találkoztak velem néhány hozzászólásban, bár nem vagyok túl aktív, ami azt illeti.

De nem fogok semmit bizonygatni, mert nincs rá szükség. De úgy gondoltam, úgy korrekt, ha leírom a teljes story-t, ami a vége lett. Persze még nem vagyunk túl a nyaraláson, úgyhogy majd meglátjuk, utána is ilyen vidám leszek -e.
A történet tanulságként szolgál, ennyi.
IDÉZET(joces46 @ 2009-06-02 19:59)

Még rutintalan vagyok itt a vat.on ezért lécci mond meg az értékelést ilyennél mikor kell megcsinálni??Vagy pedig megelőlegezed a bizalmat?
Én úgy tudom, hogy az eladó az, akire nézve "kötelező" az értékelés, mert ő fizeti a jutalékot. Erre azt hiszem, egy hónapja van (nem tudom, sosem vártam meg, mindig hamarabb értékeltem). A vevő elvileg nem köteles értékelni, és bármeddig megteheti. Egy biztos, amíg nem vagyunk túl rajta, nem értékelem. S utána megírom, hogy milyen volt a nyaralás. Már ha érdekel valakit, és nem csak paranoiás reklámtól tartanak...

IDÉZET(pentek14 @ 2009-06-02 20:27)

Ez egy barter szerződésen alapuló eladás. A vevő rendezi az anyagiakat, megkapja a visszaigazolást, és a vatera (eladó) itt kiszáll a dologból.
Hogy hogyan fogják magukat érezni, milyen lessz a szállás, az már az üzemeltetőn múlik.
Ha én itt eladok egy vásárlási utalványt, és a vevő használhatatlan terméket fog vásárolni vele az üzletben, azért nem én vagyok a hibás.
Elvileg nem teljesen így lesz (ha igaz...). Megmondom, hogy mikor szeretnék menni. Erre holnap kerül sor, mert akkor mondják rá a melóhelyen az "ámen"-t, hogy elengednek -e. Megírom az eladónak, ő lefoglalja a szállodánál, akik visszaigazolják nekem. Ezután fizetek. Az összeg megérkezte után ismét kapok erről igazolást. Tulajdonképpen olyan, mint egy internetes utazási iroda. De mivel eddig ilyenekről nem igazán hallottam, hanem konkrét vouher-eket láttam aukción, ezért vagyok kicsit parás. Mindegy, ha bármi nem úgy megy, ahogy megbeszéltük, nem utalok. S benyelem az esetleges negatívat. De ha megy mindegy úgy, akkor remélhetőleg jól járok.

IDÉZET(böcűs @ 2009-06-02 20:47)

Hogy Ti milyen naivak vagytok!!Ez a kérdezgetős ,felelgetős játék nekem nagyon hajal a rádióban,tévében látható felelgetős reklámra!!Számitsátok ki hogy mennyibe kerül így a reklámjuk!!Meg véletlen hogy idehozta a "vevő"a fórumra??Ügyes,nagyon ügyes !!Itt mindent elmagyaráznak annak aki esetleg nem értené!!!Még ami a leirásból kimaradt azt szépen és olvasmányosan megtalálod a levelezésben!(ugye nem lehet véletlen hogy fölhivta a levelezésre a vevőjelölt a figyelmet!!!!)Részemről az ilyet ügyes megoldásnak tartom és nem is elitélendő hiszen csak élnek egy lehetőséggel ami adott és senkit nem csapnak be!!
Igazából ki is bukhatnék ezen, amiket itt írkálsz, mert kétségbe vonják a szavaimat. De inkább csak mosolygok.

Nem kéne ennyire paranoidnak lenni, ahogy korábban is írtam. Sima mezei eladó voltam itt, most már inkább csak vásárolok, mert nem vagyok hajlandó jutalékot fizetni a feltöltésért. Ezért nincs már fent egy darab termékem sem.
Különben meg a sors fintora, hogy a feleségem azon aggódott, hogy szegény hölgy, esetleg megbánottam. De mint kiderült éppen ellenkezőleg. Reklám neki.

Ha minden oké lesz, nem sajnálom tőle. Ha nem, arról is tudni fogtok, légy erős!