Vatera_Fórum_Moderátor
2007-12-01 20:02
IDÉZET(fofo69 @ 2007-12-01 18:56)

Tisztelt Moderátor!
Lehet, hogy egy laikus kérdéssel fordulok Önhöz, de nem tudom megoldani!
Valószinü ,hogy az új skype frissités után a /a megfigyelt árverések /menüben
...
Kérem segitségét ,hogy hol kell állitanom a programban!
Tisztelettel fofo69
Kedves fofo69!
Explorer böngészőben: Eszközök - Bővítmények kezelése - Bővítmények engedélyezése és tiltása
Firefox böngészőben: Eszközök - Kiegészítők - Letiltás
HUHÚÚÚÚÚ!
Ezt a gyorsaságot, tisztelettel köszönöm.
Üdv: fofo69
fekjan79
2007-12-02 20:39
Kedves Vatera Moderátor
A levédett ajánlatot amiről a súgóban olvasni. Ezt pontosan hol lehet beállítani (Id.: Ezt az összeget a terméklapon az "Automatikus licit max" mezőbe kell beírni.) Lehet hogy én vagyok vak, de légyszives írd le nekem ovodás szinten hogy hol is van ez a mező. A terméklap gondolom az amikor a listán rákattintok pl. a opel lemezfelnire és feljön az az oldal amin licitálhatok. vagy a terméklap másik?
Köszi
Greeneye166
2007-12-02 21:06
Üdv érdeklődnék, hogy csak nálam használhatatlanúl lassú a Vatera vagy általános a probléma 18-20h környékén?

Napok óta borzalmas ugynakkor a többi weboldal simán lejön időre.
IDÉZET(fekjan79 @ 2007-12-02 19:39)

Kedves Vatera Moderátor
A levédett ajánlatot amiről a súgóban olvasni. Ezt pontosan hol lehet beállítani (Id.: Ezt az összeget a terméklapon az "Automatikus licit max" mezőbe kell beírni.) Lehet hogy én vagyok vak, de légyszives írd le nekem ovodás szinten hogy hol is van ez a mező. A terméklap gondolom az amikor a listán rákattintok pl. a opel lemezfelnire és feljön az az oldal amin licitálhatok. vagy a terméklap másik?
Köszi
Ha mondjuk 500 Ft-nál áll egy licit, de szeretnéd hogy a Tiéd legyen, akkor a licit mezőbe beírod hogy Mondjuk 5000ft!
Az lesz aTe levédett ajánlatod! Mindig automatikusan emeli a rendszer a licitedet, a licitlépcső összegével, mindaddig amíg valaki nem licitál az ajánlatod fölé!
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-12-02 21:15
IDÉZET(fekjan79 @ 2007-12-02 19:39)

Kedves Vatera Moderátor
Köszi
Kedves fekjan79!
Igen, az a terméklap. Az Automatikus licit max mező pedig a licitáljon gomb felett található.
IDÉZET(Greeneye166 @ 2007-12-02 20:06)

Üdv érdeklődnék, hogy csak nálam használhatatlanúl lassú a Vatera vagy általános a probléma 18-20h környékén?

Nem a szolgáltatóddal van a baj..... Nekem is ( és szinte mindenkinek) lassú.
T.VATERA!
Ma 2007.12.02 kb 18.30kor eladtam egy videót.
Eltünt a megfigyelésemből,vevőt nem jelez,lejártként nincs,holott megvették!
A vevő megvette,se emailt nem kaptam,se elérhetőséget! Mellesleg úgy eltünt a termékleírás mintha én távolitottam volna el.Holott megvették. A termékfigyelőmből is eltünt! Ez már nem eléső eset. Előbb a levelezésem tünt el,most az eladott termékem,még nyoma sincs. Ki tériti meg a káromat?????????
Mi folyik itt??
IDÉZET(Flitter @ 2007-12-02 20:33)

T.VATERA!
Ma 2007.12.02 kb 18.30kor eladtam egy videót.
Eltünt a megfigyelésemből,vevőt nem jelez,lejártként nincs,holott megvették!
A vevő megvette,se emailt nem kaptam,se elérhetőséget! Mellesleg úgy eltünt a termékleírás mintha én távolitottam volna el.Holott megvették. A termékfigyelőmből is eltünt! Ez már nem eléső eset. Előbb a levelezésem tünt el,most az eladott termékem,még nyoma sincs. Ki tériti meg a káromat?????????
Mi folyik itt??
Nemsokára megjelenik az eladott áruk között, de az értékelendő aukciók között előbb fog megjelenni. Valami nem stimmel, mert vettem egy terméket, majd egy óra múlva jött a mail.
IDÉZET(Grobar @ 2007-12-02 20:37)

Nemsokára megjelenik az eladott áruk között, de az értékelendő aukciók között előbb fog megjelenni. Valami nem stimmel, mert vettem egy terméket, majd egy óra múlva jött a mail.
Melyikre gondoltál? Minden eltünt tőlem.
http://www.vatera.hu/user/account/list_rating.php
IDÉZET(Flitter @ 2007-12-02 20:41)

Igen igazad van, nekem sem szerepel sehol a vételem. Emailt azt kaptam róla, de egyébnek nyoma sincs!
IDÉZET(Grobar @ 2007-12-02 20:37)

Ne viccelj már...
18.30 és most 20.44
Ez idő alatt eltünt minden ami igazolja az adásvételt.
Se itt,se ott nincs. Volt-nincs ,mintha nem is létezett volna. Pedig megvették. Ennyi idő nem elég ,hogy berakja az eladottakhoz?
Nem is ez a poén...az ,hogy nyoma sincs.
IDÉZET(Grobar @ 2007-12-02 20:43)

Igen igazad van, nekem sem szerepel sehol a vételem. Emailt azt kaptam róla, de egyébnek nyoma sincs!
Boldog ember lehetsuz,te legalább kaptál email.Én még azt sem.
kb 7 percbe telt ezt a mondatot beküldeni

Ezt lesd le
http://www.vatera.hu/jvc_hr_s_6800_svhs_pr...o_44402709.htmlMég a vevőm is eltünt,lejárt akciónak írja

IDÉZET(Flitter @ 2007-12-02 20:53)

Ez tegnap járt le-2007/12/01 10:08:40 újraindult,ma megvették,el is tünt mintha nem is létezett volna
mazsolla
2007-12-02 21:59
IDÉZET(Greeneye166 @ 2007-12-02 20:06)

Több hete megy ez már ( sajnos ).
Azon kívül, hogy " továbbítjuk ......... " semmi nem történik.
Ezt egy " győztes oldal " nem engedhetné meg magának !
IDÉZET(Flitter @ 2007-12-02 20:48)

Boldog ember lehetsuz,te legalább kaptál email.Én még azt sem.
kb 7 percbe telt ezt a mondatot beküldeni
Ezt lesd le
http://www.vatera.hu/jvc_hr_s_6800_svhs_pr...o_44402709.htmlMég a vevőm is eltünt,lejárt akciónak írja
Ez tegnap járt le-2007/12/01 10:08:40 újraindult,ma megvették,el is tünt mintha nem is létezett volna

Ö volt a vevőm!
caratdocument.write(rating_get(441878,24,4194304,'','carat'));
[color="#ff6600"][/color]

Ezt csak azért nehogy az legyen kitaláltam.
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=44784036
IDÉZET(Flitter @ 2007-12-02 21:06)

Szerintem nézz körül gyorsan; ott van még a polcon a video? Lehet, hogy csak álmodtad az egészet...
IDÉZET(Flitter @ 2007-12-02 21:06)

Nem találtad ki, senki nem mondta.
IDÉZET(Putyur @ 2007-12-02 21:11)

Szerintem nézz körül gyorsan; ott van még a polcon a video? Lehet, hogy csak álmodtad az egészet...

Nem azért nem válaszolok mert nem akarok,hanem mert nem tudok.Itt bámulom a semmit kb 7-8-9 perce?!
Nincs már a polcon,ellett adva
Jópofa dolog ez a frissen megjelent "Hozzáadom a karácsonyi álomlistámhoz" link, de... tulajdonképpen mire is jó...? Ezt kapjuk a Vaterától karácsonyra...? Vagy azt, amit ide bejelölünk...?
IDÉZET(Putyur @ 2007-12-03 13:41)

Jópofa dolog ez a frissen megjelent "Hozzáadom a karácsonyi álomlistámhoz" link, de... tulajdonképpen mire is jó...? Ezt kapjuk a Vaterától karácsonyra...? Vagy azt, amit ide bejelölünk...?

Most már látom. Nagyon jó. Ügyes. Tetszik.
Üdv!
nem tudom miert, de ha beirom a keresobe, h utazotaska nem adja ki az altalam feltett taskat:
http://www.vatera.hu/minosegi_utazotaska_44322330.html
kedves Mod
http://www.vatera.hu/fuji_finepix_s7000_di...l_44757118.html árum nem jelenik meg
a "fuji" keresésére, már vagy nyolcszor próbáltam, vajon miért ?
a többire rá sem merek keresni, lehet, hogy ugyanez a helyzet...
köszönettel, csaby
IDÉZET(csabau @ 2007-12-04 11:48)

kedves Mod
http://www.vatera.hu/fuji_finepix_s7000_di...l_44757118.html árum nem jelenik meg
a "fuji" keresésére, már vagy nyolcszor próbáltam, vajon miért ?
a többire rá sem merek keresni, lehet, hogy ugyanez a helyzet...
köszönettel, csaby
Csaby, valamit elszúrtál, mert nekem kiadja.
IDÉZET(Putyur @ 2007-12-04 11:54)

Csaby, valamit elszúrtál, mert nekem kiadja.

tízszer, egymás után ? annyit azért nem ittam...
szerk - 11X-re, megvan, megjavította valaki, hurrá !
csaby
IDÉZET(winds0r @ 2007-12-04 11:38)

Üdv!
nem tudom miert, de ha beirom a keresobe, h utazotaska nem adja ki az altalam feltett taskat:
http://www.vatera.hu/minosegi_utazotaska_44322330.htmlEzt viszont tényleg nem adja ki, csak ha arra keresel rá, hogy: "utazotaska"...
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-12-04 13:01
IDÉZET(winds0r @ 2007-12-04 11:38)

Üdv!
http://www.vatera.hu/minosegi_utazotaska_44322330.htmlKedves winds0r!
Az aukció megtalálható a keresővel. Rövid ideig nem volt elérhető, mivel a főkép megváltozott.
T. Vatera!
Nem gondolkodtak még el azon, hogy a felhasználók lakhelyének meghatározásakor Budapestet kerületekre bontsák? Elég nagy város, ráadásul a közlekedése sem épp optimális, nem mindegy, hogy egy ügylet miatt (pl.) Budafokról Újpestre kellene menni, vagy csak a szomszéd utcába. (Az uti-, vagy postaköltség sokszor irrentábilissá tesz egy üzletet - már jártam így.) Szerintem megfontolandó lenne. (Nagyon sok kérdés van a terméklapokon, ahol kerület után érdeklődnek.)
A megyeszintű körzetesítés sem sokkal jobb, azzal is lehetne kezdeni valamit. (Könnyen belátható, hogy Budapest bizonyos részeiről jobban megközelíthető egy Pest megyei település, mint Budapest némely más része.) Egy településnév talán megjelölhető lenne, ez nem adna lehetőséget visszaélésekre. (A terméklapokon települések után is több helyen érdeklődnek.)
Utópisztikus ötletként azt is el tudnám képzelni, hogy a keresési opcióknál nem körzetekre (megyékre) lehetne szűkíteni, hanem az én adott lakhelyemtől {n+1} km-en belülre...
Mi a kollégák véleménye?
scaevola
2007-12-04 16:43
IDÉZET(Putyur @ 2007-12-04 12:12)

T. Vatera!
Nem gondolkodtak még el azon, hogy a felhasználók lakhelyének meghatározásakor Budapestet kerületekre bontsák? Elég nagy város, ráadásul a közlekedése sem épp optimális, nem mindegy, hogy egy ügylet miatt (pl.) Budafokról Újpestre kellene menni, vagy csak a szomszéd utcába. (Az uti-, vagy postaköltség sokszor irrentábilissá tesz egy üzletet - már jártam így.) Szerintem megfontolandó lenne. (Nagyon sok kérdés van a terméklapokon, ahol kerület után érdeklődnek.)
A megyeszintű körzetesítés sem sokkal jobb, azzal is lehetne kezdeni valamit. (Könnyen belátható, hogy Budapest bizonyos részeiről jobban megközelíthető egy Pest megyei település, mint Budapest némely más része.) Egy településnév talán megjelölhető lenne, ez nem adna lehetőséget visszaélésekre. (A terméklapokon települések után is több helyen érdeklődnek.)
Utópisztikus ötletként azt is el tudnám képzelni, hogy a keresési opcióknál nem körzetekre (megyékre) lehetne szűkíteni, hanem az én adott lakhelyemtől {n+1} km-en belülre...
Mi a kollégák véleménye?
És a megye helyett a városnevet, hisz' itt meglehet adni.
Greeneye166
2007-12-04 21:27
T. Vatera. Érdeklődnék, hogy a legutoljára minimum 1,5-órája feltöltött termékem még miért nem kereshető a kulcsszavakkal, termékcímmel. Ilyenkor már javában be szokott kerülni a keresőrendszerbe.
Válszukat Köszönöm!
mazsolla
2007-12-04 21:52
IDÉZET(Greeneye166 @ 2007-12-04 20:27)

T. Vatera. Érdeklődnék, hogy a legutoljára minimum 1,5-órája feltöltött termékem még miért nem kereshető a kulcsszavakkal, termékcímmel. Ilyenkor már javában be szokott kerülni a keresőrendszerbe.
Válszukat Köszönöm!
Szerintem a " hetek óta tartó gondok " sajnos csak fokozódni látszanak.
18:17 - kor ütöttek le villámáron egy termékemet.
Értesítést róla eddig a pillanatig nem kaptam, az " eladott " fül alatt is most 20:45 - kor jelent csak meg.
Lehet, hogy már unalmas vagyok ezzel, de miért nem kapunk valami értesítést, hogy: " most valami gond van, stb.stb. stb. "
Ennyit talán megérdemelnénk ?
Kösz.
Egy aprócska javaslatot tennék: licitálás után lehessen több opció között választani, de az lenne a legcélszerűbb ha megjelenne egy "vissza a termékhez" nevű link.
deskebacsi
2007-12-05 16:03
Üdvözletem, olyan kérdésem lenne, ha licitáltam, de az én hibámból (figyelmetlenség) meg szeretném szűntetni a licitálást, akkor mi a teendő, mert sajna én vagyok az egyetlen licitáló és egyben nyerő vevő is, de a termék nem felel meg a kivánalmakban , mert nem tudom felhasználni, sajna nem néztem egy fontos tényezőt a termékkel kapcsolatban, ezért elállnék a licitálástól
a licitált termék
http://www.vatera.hu/pentium_4_p4_2_9_ghz_...a_45179229.htmlRemélem tudtok segíteni
üdv deskebacsi
Köszönöm
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-12-05 16:16
IDÉZET(deskebacsi @ 2007-12-05 15:03)

Üdvözletem, olyan kérdésem lenne, ha licitáltam, de az én hibámból (figyelmetlenség) meg szeretném szűntetni a licitálást, akkor mi a teendő, mert sajna én vagyok az egyetlen licitáló és egyben nyerő vevő is, de a termék nem felel meg a kivánalmakban , mert nem tudom felhasználni, sajna nem néztem egy fontos tényezőt a termékkel kapcsolatban, ezért elállnék a licitálástól
...
Kedves deskebacsi!
Csak kivételes esetekben és csak akkor tudjuk az ajánlatát törölni, ha még nem zárult le az aukció.
Írjon az eladónak üzenetet és kérje tőle az ügyfélszolgálat által történő licittörlés engedélyezését.
Ha ez megvan vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot és jelezze a licittörlési igényét.
Csak akkor távolítjuk el a licitet ha mindkét fél kérése/engedélye a termékes levelezésben olvasható,
ennek hiányában nem teszünk eleget a licittörlésnek.
IDÉZET(deskebacsi @ 2007-12-05 15:03)

a licitált termék
http://www.vatera.hu/pentium_4_p4_2_9_ghz_...a_45179229.htmlRemélem tudtok segíteni
üdv deskebacsi
Köszönöm
Az eladóval mindenféleképpen megbeszélve (a terméklapon ) kérni kell a licit törlését ,( talán működik ha mindketten belegyeztek,
ha nem akkor is meg kell beszélni az eladóval ,hogy a tranzakciót úgy zárjátok le ,hogy semleges értékeléssel és nem jött létre
Természetesen az eladó hozzáállása fontos
hypnotisz
2007-12-05 17:57
Hol a lehet elérni az eladó áruimmal kapcsolatos kérdésekre válaszolós oldalt, ha kitöröltem a levelet amiben közvetlenlink volt?
Egyáltalán, miért nincs a kérdés mellett válasz gomb?
Üdv
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-12-05 18:02
IDÉZET(hypnotisz @ 2007-12-05 16:57)

Hol a lehet elérni az eladó áruimmal kapcsolatos kérdésekre válaszolós oldalt, ha kitöröltem a levelet amiben közvetlenlink volt?
Egyáltalán, miért nincs a kérdés mellett válasz gomb?
Üdv
Kedves hypnotisz!
A Személyes menüjében kattintson a postaláda ikonra (bal felső rész a képernyőn), itt láthatja leveleit
és a levél tárgyára kattintva válaszolni is tud rájuk.
scaevola
2007-12-05 21:47
Mi történt???? Még "csúcsforgalomban" a Vt! Illetve a Vtr. (A Vt a Vadásztöltény Gyár volt.) aránylag gyors.
delikati
2007-12-05 23:02
IDÉZET(scaevola @ 2007-12-05 20:47)

Mi történt???? Még "csúcsforgalomban" a Vt! Illetve a Vtr. (A Vt a Vadásztöltény Gyár volt.) aránylag gyors.
Na hallod, mert hajtották a dinamót a fórumozók
"A fórum legaktívabb pillanata (247 felhasználó): Ma, 21:15"
IDÉZET(delikati @ 2007-12-05 22:02)

eddig valahol 58-nál tartottunk .
Ilyen sokan dolgoznak a Vat -nál ?
IDÉZET(b_ede @ 2007-12-05 22:10)

eddig valahol 58-nál tartottunk .
Ilyen sokan dolgoznak a Vat -nál ?
A fórum legaktívabb pillanata (247 felhasználó): Tegnap, 21:15 Így igaz...
IDÉZET(Dodi54 @ 2007-12-06 05:02)

A fórum legaktívabb pillanata (247 felhasználó): Tegnap, 21:15 Így igaz...
Lehet ,hogy terhelési próba volt ?
Megdőlt:
"A fórum legaktívabb pillanata (262 felhasználó): Ma, 11:47" (2007. 12. 06.)
Sziasztok!
Nem tudja vki megmondani, h lehet megváltoztatni értékelést? Fontos lenne. Köszi
Szia Töpci!
Itt a fórum oldalon, fent találsz egy KAPCSOLATFELVÉTEL "fület", arra katintva találsz olyan menüpontot ami az értékelések megváltoztatására szolgál4
Oda írd meg mi a probléma és ha jogos orvosolni fogja a Vatera!
Üdv
hexina89
2007-12-07 15:21
S.O.S.! Hol lehet beállítani olyamit, hogy automatikus licit? létezik ilyen egyáltalán? Vásárolni akarok, de az aukció utolsó 20 percében nem leszek gépközelben egy fontos elfoglaltság miatt.
beírod az 'automatikus licit max:' ablakba, amennyit rászántál, majd minden licitre automatikusan rálicitál helyetted egy lépcsőt, míg el nem éri az általad megadott maximumot
scaby
hexina89
2007-12-07 15:34
IDÉZET(csabau @ 2007-12-07 14:29)

beírod az 'automatikus licit max:' ablakba, amennyit rászántál, majd minden licitre automatikusan rálicitál helyetted egy lépcsőt, míg el nem éri az általad megadott maximumot
scaby
Nagyon kezdő lehetek, de nem tudom hol találom ezt az ablakot.
a főkép alatt a licit mezőben, jobb oldalon
Licit lépcső: 100 Ft
Az aukció vége: 22 óra 22 perc múlva
Frissítse a lapot!
Ellenőrizze, hogy ki
a jelenlegi nyertes!
Legkisebb ajánlható ár: 101
Áru mennyisége: 1 db
Automatikus licit max: -----------
hexina89
2007-12-07 15:39
IDÉZET(csabau @ 2007-12-07 14:35)

a főkép alatt a licit mezőben, jobb oldalon
Köszi szépen, azóta megtaláltam!
Azt hogy kell, hogy ne vegye azonnali licitálásnak? Ha csak beírom és leokézom, akkor olyan mintha azt licitáltam volna és máris látják mások is.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.