IDÉZET(Creatin @ 2008-11-19 15:42)

hello!
Kaptam a Vaterátol egy 3 Ft os számlát! kérdésem a következő : 5 ft alatt nem kerekitünk le? ha most a fizetési határideig nem fizetem be mert nem adok el semmi mást akkor ki is zárhatnak 3 ftért?! Az utalás több vagy a bank kiröhög.

szerintetek ilyenkor mi van utaljam el? vagy összevárhatom más termékkel pl jövöévre?
Kedves Creatin!
Számlázási rendszerünkön újításokat végzünk, ezért 2008. november 18-án és 2008. november 19-én
olyan számlák kerültek kiállításra, amelyek összege nem érte el a 300 Ft-os értékhatárt, illetve egyes
nem fizetendő (lásd alább) számlák esetén is felszámításra került a csekk kiállítás költsége.
Ennek során a korábban felszámított (az eladó visszajelzésének hiányában a vevői visszajelzés alapján),
majd később sikertelenként értékelt adásvételek jutalékösszegét ezen a számlán tüntettük fel. Ezáltal
áttekinthetőbb és pontos kimutatást kap tranzakcióiról és egyenlegéről.
Tájékoztatásul közöljük, hogy a 2008. november 18-án és 2008. november 19-én kiállított számla
befizetésétől eltekintünk (jóváírásra kerülnek), amennyiben az ott feltüntetett összeg nem érte el a
100 Ft-os értéket!
Szintén nem kell kifizetni (jóváírásra kerülnek) azon csekk előállítási költségeket, amelyek olyan számlák
esetében kerültek felszámításra, amelyek nem fizetendő összeget tartalmaznak.
A fentebb jelzett összegek rövidesen jóváírásra kerülnek felhasználóink egyenlegén.
Köszönjük figyelmét, megértését!