Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Vatera oldalak
Vatera.hu Fórum > Általános > Technikai észrevételek
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175
CellaTel
IDÉZET(Hermesz @ 2008-11-19 18:18) *
Sziasztok!
Nagyon új vagyok itt, és talán már kérdezték, de a vatera pst- t használva tettem fel egy árut a vaterára, licitáltak is rá, de nincs a személyes manüpontomban az eladó áruk között..

a kérdésed nem ide való. ez a topic nem erröl szól.

egyébként meg ott van. és 1 licit van rajta http://www.vatera.hu/trust_570w_dual_fan_t..._106431851.html
randomizer
IDÉZET(Hermesz @ 2008-11-19 18:18) *
Sziasztok!
Nagyon új vagyok itt, és talán már kérdezték, de a vatera pst- t használva tettem fel egy árut a vaterára, licitáltak is rá, de nincs a személyes manüpontomban az eladó áruk között..

Tekintve, hogy licitáltak rá, nyilván nem az eladó, hanem a licitált áruk menüpontban lesz, ami pont két sorral van lejjebb, mint az eladó áruk menüpont.
Nagyneni
Sziasztok!
Napok óta figyelek egy terméket,tegnap ránéztem hogy hány nap van még hátra.Ma reggel megint első dolgom volt hogy megnézzem licitáltak-e rá de megdöbbenve láttam blink.gif ,hogy nem licitált rá senki de az eladó 1000ft.-tal felemelte az árát dry.gif .Ilyet lehet csinálni futóaukciónál,nem szabály ellenes?Írtam is az eladónak,hogy miért kerül tegnap óta 1000ft.-tal drágábban meg,hogy megveszem ha odaadja annyiért amennyiért először fent volt,válaszolni nem válaszolt viszont még most reggel kitörölte a kérdésemet. mad.gif
A véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy van ez, lehet ilyet?
Válaszotokat köszönöm.
ÜdvÉvi
Nagyneni
IDÉZET(Nagyneni @ 2008-11-20 06:57) *
Sziasztok!
Napok óta figyelek egy terméket,tegnap ránéztem hogy hány nap van még hátra.Ma reggel megint első dolgom volt hogy megnézzem licitáltak-e rá de megdöbbenve láttam blink.gif ,hogy nem licitált rá senki de az eladó 1000ft.-tal felemelte az árát dry.gif .Ilyet lehet csinálni futóaukciónál,nem szabály ellenes?Írtam is az eladónak,hogy miért kerül tegnap óta 1000ft.-tal drágábban meg,hogy megveszem ha odaadja annyiért amennyiért először fent volt,válaszolni nem válaszolt viszont még most reggel kitörölte a kérdésemet. mad.gif
A véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy van ez, lehet ilyet?
Válaszotokat köszönöm.
ÜdvÉvi

NAGYOT CSALÓDTAM KELLEMESEN!!! Az eladó véletlenül rakta fel olcsóbban,de felajánlotta az olcsóbb árért.
deakine
Sziasztok!
Ez nem tudom, pontosan ide tartozik-e, de nem volt más ötletem...
Szeretném megváltoztatni a jelszavamat egy olyanra, amit már máshol is használok, így nem kellene egy huszadikat megjegyeznem... De a kritériumoknak 1 dologban nem felel meg: csak betű és szám van benne. Márpedig a leírásból nekem úgy tűnik, elvileg nem kell, hogy betű, szám és egyéb karakter is legyen benne, csak azt írja: "A jelszavának többféle karaktert kell tartalmaznia! Kérjük, használjon néhányat a következők közül is: kisbetűk (a-z), nagybetűk (A-Z), számok (0-9), egyéb írásjelek (!@#$%^&*)_+-{}[].,; stb.)!" Hát nekem van benne többféle: 6 betű és 4 szám. Nem akarok beletenni mégegy karaktert, az már megint egy sokadik jelszó lenne! (A mostani jelszavam meg nagyon gyenge.)
Tud valaki valami bölcsességet ezzel kapcsolatban?
Köszi előre is!
Ági
csabau
IDÉZET(deakine @ 2008-11-20 08:17) *
.
Tud valaki valami bölcsességet ezzel kapcsolatban?
Köszi előre is!
Ági

nem tudunk.

hetek óta zokogva könyörgünk, hogy vegyék le azt a gyógypedagógiai kelléket.

zérus sikerrel. mad.gif
csekusz7
Sziasztok!

Szeretném felvenni a kapcsolatot egy a Vaterát üzemeltető emberkével, de akárhogy kerestem eddig nem tudtam.
Az ellenőrzött vásárlásról van szó. Hiába nyomtam a jelszó küldésére, egy ici-pici smst sem kaptam.
Majd mégegyszer megtettem, de nem változott semmi.aztán hanyagoltam az oldalt, mostanában megint szerettem volna használni de már nem lehet kódot kérni. Pedig a tel.szám pontos volt!!! Így, hogy itt kérdezhessek, kellett egy új reg-et csináljak. De az értékeléseim (amire büszke vagyok) így odavesztek.
Légyszi segítsen valaki!!

Előre is köszönöm!

Alias: Bendeguz777
csabau
IDÉZET(csekusz7 @ 2008-11-20 08:42) *
Sziasztok!

Szeretném felvenni a kapcsolatot egy a Vaterát üzemeltető emberkével, de akárhogy kerestem eddig nem tudtam.
Az ellenőrzött vásárlásról van szó. Hiába nyomtam a jelszó küldésére, egy ici-pici smst sem kaptam.
Majd mégegyszer megtettem, de nem változott semmi.aztán hanyagoltam az oldalt, mostanában megint szerettem volna használni de már nem lehet kódot kérni. Pedig a tel.szám pontos volt!!! Így, hogy itt kérdezhessek, kellett egy új reg-et csináljak. De az értékeléseim (amire büszke vagyok) így odavesztek.

Előre is köszönöm!

nem veszett oda - az ahhoz a névhez (ami most kék) tartozó bankszámláról
(ha nincs, nyitni kell egyet) utalni kell egy ellenőrző 100.-forintot - bővebb info a segítség menüben.
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(Creatin @ 2008-11-19 15:42) *
hello!

Kaptam a Vaterátol egy 3 Ft os számlát! kérdésem a következő : 5 ft alatt nem kerekitünk le? ha most a fizetési határideig nem fizetem be mert nem adok el semmi mást akkor ki is zárhatnak 3 ftért?! Az utalás több vagy a bank kiröhög. biggrin.gif szerintetek ilyenkor mi van utaljam el? vagy összevárhatom más termékkel pl jövöévre?

Kedves Creatin!

Számlázási rendszerünkön újításokat végzünk, ezért 2008. november 18-án és 2008. november 19-én
olyan számlák kerültek kiállításra, amelyek összege nem érte el a 300 Ft-os értékhatárt, illetve egyes
nem fizetendő (lásd alább) számlák esetén is felszámításra került a csekk kiállítás költsége.

Ennek során a korábban felszámított (az eladó visszajelzésének hiányában a vevői visszajelzés alapján),
majd később sikertelenként értékelt adásvételek jutalékösszegét ezen a számlán tüntettük fel. Ezáltal
áttekinthetőbb és pontos kimutatást kap tranzakcióiról és egyenlegéről.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a 2008. november 18-án és 2008. november 19-én kiállított számla
befizetésétől eltekintünk (jóváírásra kerülnek), amennyiben az ott feltüntetett összeg nem érte el a
100 Ft-os értéket!

Szintén nem kell kifizetni (jóváírásra kerülnek) azon csekk előállítási költségeket, amelyek olyan számlák
esetében kerültek felszámításra, amelyek nem fizetendő összeget tartalmaznak.

A fentebb jelzett összegek rövidesen jóváírásra kerülnek felhasználóink egyenlegén.

Köszönjük figyelmét, megértését!
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(csekusz7 @ 2008-11-20 08:42) *
Sziasztok!

Előre is köszönöm!

Kedves csekusz7!

Legyen kedves leírni részletesen a problémát a kapcsolatfelvételen keresztül. Köszönjük!
angyall
Tisztelt Vatera Csapat!

Szeretném, ha meválaszolnátok alábbi kérdésemet:
-Mitől van az, hogy az aukció oldalára feltett képek nem jelennek meg az oldalra kattintáskor? Kiírja, hogy nagyításért katt a képre, de sajnos nincs ott semmi, amire kattinthatnék. Sajnos a termékek listázásakor is csak azokat a képeket rakja ki, amiket gondol.

Légyszi segítsetek, mert sok termék van, ami érdekelne, de sajnos kép nélkül nem érdekel..

Előre is köszönöm a segítségeteket!

üdv,
angyall
angyall
Aztán megnyitottam Internet Explorerrel, azzal minden kép látszik, így a Firefox egyelőre megy a levesbe, de nem értem Mozillával miért nem kompatibilis... sad.gif
csabau
IDÉZET(angyall @ 2008-11-20 18:13) *
Aztán megnyitottam Internet Explorerrel, azzal minden kép látszik, így a Firefox egyelőre megy a levesbe, de nem értem Mozillával miért nem kompatibilis... sad.gif

ha a mouse bal kattal egyidőben nyomod a ctrl-t, akkor megnyitja.

(már, ha nem a képek letöltése van kikapcsolva ff alatt)
angyall
IDÉZET(csabau @ 2008-11-20 18:25) *
ha a mouse bal kattal egyidőben nyomod a ctrl-t, akkor megnyitja.

(már, ha nem a képek letöltése van kikapcsolva ff alatt)

Igazad van, de mire megtaláltam, hol lehet kikapcsolni! Kösz a segítséget!!!
famaka
Sziasztok! A Vaterafutárral kapcsolatosan szeretnék érdeklődni. Pár napja nem érem el a szolgáltatásukat az oldalon. de szükségem lenne rá sos. Segítsetek. Köszi smile.gif
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(famaka @ 2008-11-21 09:51) *
Sziasztok! A Vaterafutárral kapcsolatosan szeretnék érdeklődni. Pár napja nem érem el a szolgáltatásukat az oldalon. de szükségem lenne rá sos. Segítsetek. Köszi smile.gif

Kedves famaka!

A szolgáltatás a TransLife NS. Kft-nél felmerült technológiai jellegű probléma miatt átmenetileg szünetel.
A futárszolgálat jelenleg új megrendeléseket nem fogad.

A probléma megoldása folyamatban van, addig is szíves türelmét kérjük!
famaka
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-21 09:58) *
Kedves famaka!

A szolgáltatás a TransLife NS. Kft-nél felmerült technológiai jellegű probléma miatt átmenetileg szünetel.
A futárszolgálat jelenleg új megrendeléseket nem fogad.

A probléma megoldása folyamatban van, addig is szíves türelmét kérjük!

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. smile.gif
Grobar
Akárhányszor visszalépek az oldalra, ez fogad. blink.gif Kilépek, újratöltöm az oldalt és nem a kezdőlap fogad, hanem ez.

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=57171
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(Grobar @ 2008-11-22 17:57) *
Akárhányszor visszalépek az oldalra, ez fogad. blink.gif Kilépek, újratöltöm az oldalt és nem a kezdőlap fogad, hanem ez.

Kedves Grobar!

Az észrevételt továbbítottuk a felelős kollégák felé. Köszönjük!
konyvetNEKED
IDÉZET(Grobar @ 2008-11-22 17:57) *

Ez nem véletlen. Ez a sors keze... Nyilván ügyetek van (kell, hogy legyen) egymással... smile.gif
Grobar
Valami nagyon nem stimmel. Az összes termékem egyszerre lejárt!! Kedves Moderátor, ez hogyan lehetséges??
blink.gif
hytech
IDÉZET(Grobar @ 2008-11-22 19:35) *
Valami nagyon nem stimmel. Az összes termékem egyszerre lejárt!! Kedves Moderátor, ez hogyan lehetséges??
blink.gif

UHH blink.gif ohmy.gif
Kezdesz megijeszteni.
Felettébb furcsa ami ma veled történik. unsure.gif
Grobar
IDÉZET(hytech @ 2008-11-22 19:40) *
UHH blink.gif ohmy.gif
Kezdesz megijeszteni.
Felettébb furcsa ami ma veled történik. unsure.gif

Két terméket kijelöltem, hogy lejárttá tegyem, KÜLÖN KIJELÖLVE. Erre most nézem, hogy mindenem lejárt, időponttól függetlenül. Az is amit ma tettem fel. Még ha benéztem volna és mindent kijelölök, akkor sem csináltam meg 6 oldalon keresztül. blink.gif Nem értem...... Mindegy, újraindítottam őket.
Grobar
IDÉZET(Grobar @ 2008-11-22 19:50) *
Két terméket kijelöltem, hogy lejárttá tegyem, KÜLÖN KIJELÖLVE. Erre most nézem, hogy mindenem lejárt, időponttól függetlenül. Az is amit ma tettem fel. Még ha benéztem volna és mindent kijelölök, akkor sem csináltam meg 6 oldalon keresztül. blink.gif Nem értem...... Mindegy, újraindítottam őket.

Remek újraindult minden, az időpontokat egységesítette a rendszer 11 napra, egy!!! kivétellel! Függetlenül attól, hogy eredetileg mennyi időre tettem fel. mad.gif Most majd megint szenvedek, (olyan lassan töltődnek be a lejárt termékek, hogy ha lenne hajam kihullana. mad.gif) velül megint az újraindításkor. mad.gif
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(Grobar @ 2008-11-22 19:35) *
blink.gif

Kedves Grobar!

Az összes termék lejárttá tételére kattintott a kijelölt termékek lejárttá tétele helyett.
Grobar
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-23 19:45) *
Kedves Grobar!

Az összes termék lejárttá tételére kattintott a kijelölt termékek lejárttá tétele helyett.

Kedves Moderátor! Akkor nekem egy olyan menüpont van, ami így szól "az összes termék lejárttá tétele, egy kivétellel". wink.gif
Joe728
Üdv!
Miért nem találom a péntek este írt üzenetem,amiben ecseteltem a vatera futár megbízhatatlanságát?
Tud valaki válaszolni?

De lehet, hogy szombaton írtam!
Nem érdekes!
Akkor sem találom!
Valaki törölhette?
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(Joe728 @ 2008-11-24 00:25) *
Üdv!
Miért nem találom a péntek este írt üzenetem,amiben ecseteltem a vatera futár megbízhatatlanságát?
Tud valaki válaszolni?

Kedves Joe728!

A hozzászólás a fórum keresőjével megtalálható az eredeti helyén, a Vélemények, panaszkönyv
és a Megújult a Vaterafutár topikban.
A Vaterafutárral kapcsolatos közlemények, észrevételek a Megújult a Vaterafutár topikban olvashatóak.
Joe728
Köszönöm,közben már meg is találtam!
Akkor sem értem ,hogyan lehet az,hogy nov. 14.-én kiszállították a csomagom,viszont a pénzem még mindig nem ért ide!
Lassan 10 naja náluk van a pénzem!
Össze-vissza ígérgetnek.
Pénteken azt mondták 16:10-kor,hogy 17.00-ig megkapom a pénzem!
Utánna már csak hangposta volt náluk!
Ezt megengedhetik maguknak?????
csabau
Kedves Moderátor !

Megkérném, legyen kedves utánanézni a következő termékkód alatti két kérdésnek - 105521364

tegnap este mobilról elolvastam mindkettőt (a többivel együtt és nem töröltem semmit),

hazaérve viszont nem találom a levládámban.

Köszönöm előre
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(csabau @ 2008-11-24 13:37) *
Kedves Moderátor !

Megkérném, legyen kedves utánanézni a következő termékkód alatti két kérdésnek - 105521364
tegnap este mobilról elolvastam mindkettőt (a többivel együtt és nem töröltem semmit),
hazaérve viszont nem találom a levládámban.
Köszönöm előre

Kedves csabau!

A terméklaphoz tartozó üzenetek a következőek voltak:

2008/11/18 12:44 vipera54 csabau
hello kérdezném hogy ez a készülék csak rédio és erösitö is csak hangfal kell rá nyugati urh van rajta
köszönöm szia

2008/11/18 12:50 csabau vipera54 [RE] ?
ha bármelyik képet megnyitod, láthatod, hogy egy fia kapcsoló, potméter sem tartozik erősítő funkcióhoz,
a neve is tuner, tehát nincserősítő. - ugyancsak leolvasható a képeken a skála fm tartományát, ami 108
mHz-ig terjed, tehát nyugati, CCIR urh. - üdv

2008/11/23 15:02 vipera54 csabau
szia neharagudjál kérdezném hogy teljessen szép is hibátlan állapotban van és mi lenne végsö ár és ha
fizetem mijen hamar tudnád küldeni ha megegyeuünk várom a válaszod én tapolcán vagyok köszi a
kedvességed szia

2008/11/23 16:34 vipera54 csabau még kérdezném a méretét is szia
molvany
Indirekt kérdés ?
Vaterával kapcsolatos. wink.gif
Mit lehet itt tenni ??
Vevőnek küldött Emil visszajön ( el sem megy ) kézbesíthetetlen megjegyzéssel.
Vateránál megadott mobilszám hívás: " Átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból. "
csabau
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-24 13:55) *
Kedves csabau!

A terméklaphoz tartozó üzenetek a következőek voltak:
...

köszönöm, az üzenetek tartalmával tisztában voltam,
csak az utolsó kettőre normális vateráshoz méltóan, - szerettem volna válaszolni.

ezek szerint nem fogok tudni.

a kérdés az volt, hogy hová tűntek a kédések - ismétlem, én nem töröltem őket.
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(csabau @ 2008-11-24 14:14) *
köszönöm, az üzenetek tartalmával tisztában voltam,
csak az utolsó kettőre normális vateráshoz méltóan, - szerettem volna válaszolni.
ezek szerint nem fogok tudni.
a kérdés az volt, hogy hová tűntek a kédések - ismétlem, én nem töröltem őket.

A levelek az aukció újraindítása után törlődnek.
csabau
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-24 14:23) *
A levelek az aukció újraindítása után törlődnek.

11.22-én, szombaton 18.00-kor indultak újra, a kérdések vasárnap jöttek, ma, hétfőn nincsenek ott.

tehát nem az újraindítás törölte őket. (az utolsó két levélrő van szó)

...
...
hytech
IDÉZET(csabau @ 2008-11-24 14:31) *
11.22-én, szombaton 18.00-kor indultak újra, a kérdések vasárnap jöttek, ma, hétfőn nincsenek ott.

tehát nem az újraindítás törölte őket. (az utolsó két levélrő van szó)

...
...

Nálam a következőképpen működik már régóta:
Az aukció újraindítása után 72 óráig láhatóak még az előző(ugyanazon)aukcióban feltett kérdések,aztán automatikusan törlődnek.
csabau
IDÉZET(hytech @ 2008-11-24 15:07) *
Nálam a következőképpen működik már régóta:
Az aukció újraindítása után 72 óráig láhatóak még az előző(ugyanazon)aukcióban feltett kérdések,aztán automatikusan törlődnek.

könyörgöm, ne kezdd te is - nézd légyszíves a dátumokat

tehát nem az újraindítás törölte őket. (az utolsó két levélről van szó)

...
csabau
megvan, sorry - a már lejárt lapon kérdezte a két újat és akkor stimm a 72 órás törlődés.

mindkét féltől elnézést. rolleyes.gif

hytech
IDÉZET(csabau @ 2008-11-24 15:24) *
megvan, sorry - a már lejárt lapon kérdezte a két újat és akkor stimm a 72 órás törlődés.

mindkét féltől elnézést. rolleyes.gif

Elnézést kívánok biggrin.gif
rudolf59
Hogyan lehet ez?
Inaktív az eladó a termékei meg nincsenek törölve.

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=609644
csabau
IDÉZET(rudolf59 @ 2008-11-24 20:43) *
Hogyan lehet ez?
Inaktív az eladó a termékei meg nincsenek törölve.

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=609644

kaszahátraléka lehet...
scaevola
Számla információk és beállítások / Számlázandó tételek -nél a "Bezár" gomb nem működik.
Helyette inkább egy működő "Vissza" gomb kellene.
minimaxi
Helló mindenki!
Pár napja feltettem azt a kérdést, hogyan lehet az, hogy aukcióval kapcsolatban kérdeznek tőlem (kvázi járt az érdeklődő az oldalon), vagy aukció figyelő van egy terméken, a látogató számláló mégis NULLÁT mutat.
Akkor azt a választ kaptam, hogy a számláló kb. fél óra múlva vált számomra láthatóan, hasonlóan az aukció újraindításhoz.
Ezt a választ én köszönettel tudomásul vettem.
Ma viszont érdekes dolgot fedeztem fel, ami szerintem bebuktatja a fenti elméletet!
Az a bizonyos fél óra délután 3 óta nem telt el, mert aukció figyelő minimum azóta van a terméken, látogató viszont 1 szál se ohmy.gif
Most akkor hogy is van ez?
Tudom nem lényeges többnyire ez a szám, mert nem a látogatók száma fontos, hanem lehet hogy csak egy ember téved arra és az meg is veszi, de akkor is zavaró a dolog. Ha van számláló, akkor legyen hiteles, vagy ne legyen szerintem.
csabau
IDÉZET(minimaxi @ 2008-11-26 22:03) *
... akkor legyen hiteles, vagy ne legyen szerintem.

nem fordulhat elő, hogy a cache-ből nyitja meg a lapot a böngésződ ?

ctrl plusz refresh (f5)
minimaxi
IDÉZET(csabau @ 2008-11-26 22:12) *
nem fordulhat elő, hogy a cache-ből nyitja meg a lapot a böngésződ ?

ctrl plusz refresh (f5)

Nem tudom, mert én csak egy abszolút felhasználó vagyok, és sík hülye mindenféle számítógépes mágiához.
Csak azt tudom, hogy ez alatt az idő alatt kilépve is voltam.
A múltkor felmerült, hogy a böngészőmmel lehet a gond, nem tudom mozilla firefox-ot használok.

Na mind1, végül is ahogy írtam nem a látogatók száma a lényeg, hanem az aki licitál!

De azért köszi!
Grobar
Az a bizonyos fél óra délután 3 óta nem telt el, mert aukció figyelő minimum azóta van a terméken, látogató viszont 1 szál se ohmy.gif

Nekem is így szokott lenni, de nem foglakozok vele.
hytech

A fél óra nagyon fals információ.
6-8 óra reálisabb. (bár előfordult már az is,hogy mindössze 1 óra volt de nem ez a jellemző)
Teszteld le meglátod igazam lesz.
Vmax44
TÖRÖLJÉTEK AZ EGÉSZ FIÓKOMAT MERT UGYSEM HASZNÁLOM ÉS ELEGEM VAN A *** KÖRLEVELEITEK *** MEG..
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(Vmax44 @ 2008-11-27 12:26) *
TÖRÖLJÉTEK AZ EGÉSZ FIÓKOMAT MERT UGYSEM HASZNÁLOM ÉS ELEGEM VAN A *** KÖRLEVELEITEK *** MEG..

Kedves Vmax44!

A regisztráció törlését a kapcsolatfelvételen keresztül lehet kérni.
Kapcsolatfelvétel - Regisztráció, felhasználói fiók - Szeretném a Vatera regisztrációmat megszüntetni
Grobar
IDÉZET(Vmax44 @ 2008-11-27 12:26) *

Egy újabb értelemben gazdag....... laugh.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.