Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Vatera oldalak
Vatera.hu Fórum > Általános > Technikai észrevételek
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175
hytech
IDÉZET(Grobar @ 2008-11-27 13:03) *
Egy újabb értelemben gazdag....... laugh.gif

I.Q fighter.
Grobar
Tisztelt Vatera Team!

A kérésem (megint) az lenne, ha valaki kéri a zárt aukción való részvételt, az CSAK arra az egy termékemre tudjon licitálni. Mindre csak az tudjon, akit a listára felteszek.

Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(Grobar @ 2008-11-27 14:48) *
Tisztelt Vatera Team!

A kérésem (megint) az lenne, ha valaki kéri a zárt aukción való részvételt, az CSAK arra az egy termékemre tudjon licitálni. Mindre csak az tudjon, akit a listára felteszek.

Kedves Grobar!

A javaslatot továbbítottuk a felelős kollégák felé.
scaevola
IDÉZET(scaevola @ 2008-11-26 18:07) *
Számla információk és beállítások / Számlázandó tételek -nél a "Bezár" gomb nem működik.
Helyette inkább egy működő "Vissza" gomb kellene.

Kedves Vatera_Moderátor!

Ezzel is lehetne valamit kezdeményezni.
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(scaevola @ 2008-11-27 16:15) *
Kedves Vatera_Moderátor!

Ezzel is lehetne valamit kezdeményezni.

Kedves scaevola!

Az észrevételt továbbítottuk a felelős kollégák felé.
bambooflower
észrevette valaki, hogy a tegnap lejárt termékek nem jelennek meg a lejárt aukciók listában?
scaevola
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-27 16:20) *
Kedves scaevola!

Köszönjük.
csabau
IDÉZET(hytech @ 2008-11-26 23:44) *
A fél óra nagyon fals információ.
6-8 óra reálisabb. (bár előfordult már az is,hogy mindössze 1 óra volt de nem ez a jellemző)
Teszteld le meglátod igazam lesz.

no akkor egy kérdés, szorosan ide kapcsolódik.

délután, időzített indulással (ma, 19.30) lett feltöltve egy termék.

HÁROM látogató van már rajta, 17.48 van, - ebból egy az ellenőrzés a parancsnokságról -
ez szokványos, majd minden késleltetett indulásnál ott virít egy látogató, holott kifelé nem látszik a lap.

na de ki a másik kettő ?
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(csabau @ 2008-11-27 17:49) *
no akkor egy kérdés, szorosan ide kapcsolódik.
délután, időzített indulással (ma, 19.30) lett feltöltve egy termék.
HÁROM látogató van már rajta, 17.48 van, - ebból egy az ellenőrzés a parancsnokságról -
ez szokványos, majd minden késleltetett indulásnál ott virít egy látogató, holott kifelé nem látszik a lap.
na de ki a másik kettő ?

Kedves csabau!

A számláló az aukció feltöltésétől és nem az indulás időpontjától számolja a rákattintásokat,
így a saját terméklapját megtekintő eladó vagy a moderátorok is látogatóként jelennek meg.
csabau
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-27 17:54) *
...így a saját terméklapját megtekintő eladó vagy a moderátorok is látogatóként jelennek meg.

köszönöm.
tehát több moderátort is vonzott az időzített listázásom - hiába, a 'népszerűség', no... sad.gif
scaevola
IDÉZET(csabau @ 2008-11-27 18:00) *
köszönöm.
tehát több moderátort is vonzott az időzített listázásom - hiába, a 'népszerűség', no... sad.gif

Van akinek ilyen jól megy.
fraulein
Más nem vette még észre hogy nem minden jelenik meg az eladott áruk ujraregisztrálásánál??
És még mindig hiányolok oda egy egyszerű kereső funkciót, mert elég macera 10 oldalt végig lapozni,
és bár világos hogy a firefoxban is van keresés, de végig kell nyalni az oldalakat
Sok eladásnál problémás
Azon felül 5x kérdezem hogy a terméklapot nem akarja-e a T. Vatera a fejléchez szélesíteni?
A designváltás felénél véget is ért?
Éva
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(fraulein @ 2008-11-28 04:53) *
Más nem vette még észre hogy nem minden jelenik meg az eladott áruk ujraregisztrálásánál??
És még mindig hiányolok oda egy egyszerű kereső funkciót, mert elég macera 10 oldalt végig lapozni,
és bár világos hogy a firefoxban is van keresés, de végig kell nyalni az oldalakat
Sok eladásnál problémás
Azon felül 5x kérdezem hogy a terméklapot nem akarja-e a T. Vatera a fejléchez szélesíteni?
A designváltás felénél véget is ért?
Éva

Kedves fraulein!

Az észrevételeket továbbítottuk a felelős kollégák felé.
lorinczz
Hello,

Érdeklődöm, hogy mit lehet tenni abban az esetben, ha az email-re nem jön válasz és a megadott telefonszáma nincs hozzárendelve előfizetőhöz, továbbá mi történik a vásárolt áruval, meddig várakozik ? (vagy nem tudom hogy kérdezzem...)

Üdv!
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(lorinczz @ 2008-11-28 10:38) *
Hello,
Érdeklődöm, hogy mit lehet tenni abban az esetben, ha az email-re nem jön válasz és a megadott telefonszáma nincs hozzárendelve előfizetőhöz, továbbá mi történik a vásárolt áruval, meddig várakozik ? (vagy nem tudom hogy kérdezzem...)
Üdv!

Kedves lorinczz!

Ha a partner továbbra sem jelentkezik, akkor az aukció zárása után 7 nappal amennyiben nem lehet
tovább várni érdemes egy üzenet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a
megfelelő értékelést. Egy utolsó felszólítást küldjön az illetőnek a termék adásvételével kapcsolatban
és küldje el másolatként a biztonsag@vatera.com címre is. Ezt a címzettnek is említse meg kilátásba
helyezve a megfelelő értékelést amennyiben nem jelentkezik. A kapott azonosítót mentse el, mivel az
alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy az üzenet kiküldésre került a partnernek.
molvany
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-28 10:48) *
Kedves lorinczz!

Ha a partner továbbra sem jelentkezik, akkor az aukció zárása után 7 nappal amennyiben nem lehet
tovább várni érdemes egy üzenet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a
megfelelő értékelést. Egy utolsó felszólítást küldjön az illetőnek a termék adásvételével kapcsolatban
és küldje el másolatként a biztonsag@vatera.com címre is. Ezt a címzettnek is említse meg kilátásba
helyezve a megfelelő értékelést amennyiben nem jelentkezik. A kapott azonosítót mentse el, mivel az
alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy az üzenet kiküldésre került a partnernek.

Kedves Vatera_Moderátor !

2008-11-24 14:10 - ekkor, ezen a dátumon és ebben az órában-percben majdhogynem ugyanezt kérdeztem én is, mivel " megakadtam " ( sajnálom, de velem is megesik néha ez ).
Választ nem kaptam. Miért ?
Mert én már rég itt vagyok, többszáz értékeléssel, tehát van " gyakorlatom ", találjam fel magam ? Válaszoljak esetleg magamnak, vagy inkább ne is kérdezzek ?
Hogy van ez a kérdés - felelet itt a vaterán ?
Kinek, mikor, miért, stb. stb. lehetne sorolni a variációkat.
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(molvany @ 2008-11-28 11:21) *

2008-11-24 14:10 - ekkor, ezen a dátumon és ebben az órában-percben majdhogynem ugyanezt kérdeztem én is, mivel " megakadtam " ( sajnálom, de velem is megesik néha ez ).
Választ nem kaptam. Miért ?
Mert én már rég itt vagyok, többszáz értékeléssel, tehát van " gyakorlatom ", találjam fel magam ? Válaszoljak esetleg magamnak, vagy inkább ne is kérdezzek ?
Hogy van ez a kérdés - felelet itt a vaterán ?
Kinek, mikor, miért, stb. stb. lehetne sorolni a variációkat.

Kedves molvany!

Amennyiben direkt kérdést tesz fel, megválaszoljuk azt.
molvany
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-28 11:33) *
Kedves molvany!

Amennyiben direkt kérdést tesz fel, megválaszoljuk azt.

Mi hiányzott ebböl ahoz, hogy válaszra legyen érdemes ?

" Indirekt kérdés ?
Vaterával kapcsolatos.
Mit lehet itt tenni ??
Vevőnek küldött Emil visszajön ( el sem megy ) kézbesíthetetlen megjegyzéssel.
Vateránál megadott mobilszám hívás: " Átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból. "

Tessék már megválaszolni, ugyanis én sajnos nem látok különbséget az én kérdésem " tálalása " és lorinczz kérdésének " feltálalása " között.
Köszönöm.
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(molvany @ 2008-11-28 12:26) *

Mi hiányzott ebböl ahoz, hogy válaszra legyen érdemes ?
" Indirekt kérdés ?
Vaterával kapcsolatos.
Mit lehet itt tenni ??
Vevőnek küldött Emil visszajön ( el sem megy ) kézbesíthetetlen megjegyzéssel.
Vateránál megadott mobilszám hívás: " Átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból. "
Tessék már megválaszolni, ugyanis én sajnos nem látok különbséget az én kérdésem " tálalása " és lorinczz kérdésének " feltálalása " között.
Köszönöm.

molvany
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-28 12:28) *

smile.gif smile.gif smile.gif
Kösz és bocs hogy őszinte vagyok. wink.gif
molvany
Tisztelt Vatera_Moderátor !

Mire jó ez az " erőfitogtatás " ??
Az alul olvasható levelezés " eredményeképpen " kapom az emilt:
( ha kérhetem, ne azt állítani, hogy ez nem azért van ! )

" Tájékoztatjuk, hogy az alábbi aukciót a Vatera eltávolította, mivel nem felelt meg az aukciós szabályoknak:
Terméknév: Apple Iphone 3G - re 4Db. Képenyővédő Fólia
Termékkód: 108744914
Terméklink: http://www.vatera.hu/item/view/?cod=108744914 "

Mi ez ha nem egy szándékos keresgélés, célzottan valakivel szemben. Mire jó ez ??
Bebizonyítani, hogy ki is ..................
Nem kellene. Nem ez lenne a megoldás. Vagy Ön szerint igen ??
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(molvany @ 2008-11-28 15:13) *

Mire jó ez az " erőfitogtatás " ??
Az alul olvasható levelezés " eredményeképpen " kapom az emilt:
( ha kérhetem, ne azt állítani, hogy ez nem azért van ! )
" Tájékoztatjuk, hogy az alábbi aukciót a Vatera eltávolította, mivel nem felelt meg az aukciós szabályoknak:
Terméknév: Apple Iphone 3G - re 4Db. Képenyővédő Fólia
Termékkód: 108744914
Terméklink: http://www.vatera.hu/item/view/?cod=108744914 "

Kedves molvany!

A bejelentés alapján megtettük a szükséges intézkedéseket. Amennyiben egy termékből több darab áll
rendelkezésre holland értékesítést kell használni és a mennyiség rovatban kell a darabszámot feltüntetni.

bambooflower
IDÉZET(molvany @ 2008-11-28 12:41) *
smile.gif smile.gif smile.gif
Kösz és bocs hogy őszinte vagyok. wink.gif

semmi gond. smile.gif
molvany
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-28 15:23) *
Kedves molvany!

A bejelentés alapján megtettük a szükséges intézkedéseket. Amennyiben egy termékből több darab áll
rendelkezésre holland értékesítést kell használni és a mennyiség rovatban kell a darabszámot feltüntetni.

Lenne olyan kedves és vagy itt nyilvánosságra hozni a törölt aukció ( betegségével együt ), vagy nekem elküldeni emilben ??
Ugyanis így hogy utólagossan nem lehet látni az adott aukciót, különböző " találgatásokra " adhat okot, ami több érintetnek is kellemetlen érzést kelthet.
Előre is köszönöm, hogy kérésem megértésre talál és teljesítve is lessz.

Ui: A mobil telefonoknál ( védőfólia ) volt két hirdetés és
a PDA tartozékoknál ( védőfólia ) volt egy hirdetés.
Mivel az adott technikai árú, amire jók az adott fóliák besorolhatók Mobil kategóriába és PDA kategóriába is, azt gondolom, mindkét kategóriában a 2-2 hirdetés logikusnak tűnik.
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(molvany @ 2008-11-28 15:42) *

Lenne olyan kedves és vagy itt nyilvánosságra hozni a törölt aukció ( betegségével együt ), vagy nekem elküldeni emilben ??
Ugyanis így hogy utólagossan nem lehet látni az adott aukciót, különböző " találgatásokra " adhat okot, ami több érintetnek is kellemetlen érzést kelthet.
Előre is köszönöm, hogy kérésem megértésre talál és teljesítve is lessz.

Ui: A mobil telefonoknál ( védőfólia ) volt két hirdetés és
a PDA tartozékoknál ( védőfólia ) volt egy hirdetés.
Mivel az adott technikai árú, amire jók az adott fóliák besorolhatók Mobil kategóriába és PDA kategóriába is, azt gondolom, mindkét kategóriában a 2-2 hirdetés logikusnak tűnik.

Aukcióindításkor csak a meghirdetni kívánt termék legjellemzőbb kategóriájában lehet azt elindítani. Maximum
két azonos aukciót lehet hirdetni egyébként a holland vagy fix áras értékesítést kell használni és a mennyiség
rovatban lehet a darabszámot feltüntetni.
molvany
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-28 15:51) *
Aukcióindításkor csak a meghirdetni kívánt termék legjellemzőbb kategóriájában lehet azt elindítani. Maximum
két azonos aukciót lehet hirdetni egyébként a holland vagy fix áras értékesítést kell használni és a mennyiség
rovatban lehet a darabszámot feltüntetni.

Maradjunk abban, hogy én inkább feladom. A közmondások: ............................., ......................., ..............................
Addig, amig Gerő Viktor kb. két évvel ezelőtti " reformmozgató szavai " csak elmétetek maradnak, addig ......................
Kár ( nem varjú mondta ! smile.gif )
bambooflower
IDÉZET(molvany @ 2008-11-28 16:40) *

Maradjunk abban, hogy én inkább feladom. A közmondások: ............................., ......................., ..............................
Addig, amig Gerő Viktor kb. két évvel ezelőtti " reformmozgató szavai " csak elmétetek maradnak, addig ......................
Kár ( nem varjú mondta ! smile.gif )

azt hiszem, itt már rég elsikkadt a szempont, hogy a fórumozók jól érezzék magukat a fórumon, és kielégítö választ kapjanak a kédéseikre, ehelyett elötérbe került a kritikus megjegyzéseket tevök megrendszabályozása... sad.gif
kaoiom
Kedves Moderátor!

Miért tünnek el a levelezések a termék lejárta után 1-2 nappal. Ez elég kellemetlen, hisz van úgy hogy a leendő vásárló csak párnap múlva ír újból. Ha a terméket 1 naposra teszem fel, akkor szinte lehetetlen megtalálni az előző leveleket. Nagy gondot jelente ezen módosítnai.üdv.kaoiom
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(kaoiom @ 2008-11-29 12:17) *
Kedves Moderátor!

Miért tünnek el a levelezések a termék lejárta után 1-2 nappal. Ez elég kellemetlen, hisz van úgy hogy a leendő vásárló csak párnap múlva ír újból. Ha a terméket 1 naposra teszem fel, akkor szinte lehetetlen megtalálni az előző leveleket. Nagy gondot jelente ezen módosítnai.üdv.kaoiom

Kedves kaoiom!

A levelek az aukció újraindítása után törlődnek, nem az aukció lejárta után. Amennyiben komoly az érdeklődő,
az újraindított terméklapon újra fel tudja tenni a kérdését, egyéb lehetőség nincs a kapcsolatfelvételre.
forevergsm
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-29 12:28) *
Kedves kaoiom!

A levelek az aukció újraindítása után törlődnek, nem az aukció lejárta után. Amennyiben komoly az érdeklődő,
az újraindított terméklapon újra fel tudja tenni a kérdését, egyéb lehetőség nincs a kapcsolatfelvételre.

Aktív vevőknél ez nem olyan nagy probléma, azoknál inkább, akik csak két vagy több nap múlva jönnek vissza a vaterára, valószínűleg már nem is látják a választ, mert az a terméklappal együtt eltűnt, s azt hiszi, az eladó a hibás, mert nem válaszol, mert törölte a terméket stb... S általában az egynapos aukcióknál, vagy hosszabb lélegzetvételű levelezéseknél gond. Az lenne a jó, ha a terméklap el is tűnik, legalább a levelek mappában megmaradna...
molvany
IDÉZET(bambooflower @ 2008-11-29 11:52) *
azt hiszem, itt már rég elsikkadt a szempont, hogy a fórumozók jól érezzék magukat a fórumon, és kielégítö választ kapjanak a kédéseikre, ehelyett elötérbe került a kritikus megjegyzéseket tevök megrendszabályozása... sad.gif

wink.gif Hogy egy társadalmi formának ehez nemsok köze van, ............ unsure.gif
bambooflower
IDÉZET(molvany @ 2008-11-29 15:07) *
wink.gif Hogy egy társadalmi formának ehez nemsok köze van, ............ unsure.gif

ha jobban belegondol az ember, nem csak egynek mellow.gif
konyvetNEKED
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-28 15:51) *
Aukcióindításkor csak a meghirdetni kívánt termék legjellemzőbb kategóriájában lehet azt elindítani...

Ha ez így van, akkor ezek a gyöngyszemek miért vannak fent ilyen hosszú ideje??? Sokadszor merül fel a kérdés többünkben, de válasszal én még nem találkoztam...
mazsolla
IDÉZET(konyvetNEKED @ 2008-11-29 15:45) *
Ha ez így van, akkor ezek a gyöngyszemek miért vannak fent ilyen hosszú ideje??? Sokadszor merül fel a kérdés többünkben, de válasszal én még nem találkoztam...

Az ember szája azért van, hogy járjon ( nem csak evés közben ). rolleyes.gif
A keze pedig azért, hogy a billentyűzetet nyomkodja. laugh.gif ( mióta az is van )
konyvetNEKED

konkrétan ezekre a "gyöngyszemek"-re gondoltam...

http://www.vatera.hu/egyebek_c374.html?us=elektroplaza
Vatera_Fórum_Moderátor

Kedves konyvetNEKED!

Aukcióindításkor csak a meghirdetni kívánt termék legjellemzőbb kategóriájában lehet azt elindítani, kivéve,
ha a felhasználónak a Piactérrel kötött egyéb szerződése azt kifejezetten megengedi a felhasználó számára.
konyvetNEKED
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-29 16:16) *
Kedves konyvetNEKED!

Aukcióindításkor csak a meghirdetni kívánt termék legjellemzőbb kategóriájában lehet azt elindítani, kivéve,
ha a felhasználónak a Piactérrel kötött egyéb szerződése azt kifejezetten megengedi a felhasználó számára.

Tehát, ha jól értem, szerződést lehet kötni arra, hogy bármilyen terméket bármilyen, nem hozzáillő kategóriába feltölthessek? Értem...

Bár itt nem találtam a kivételt... : http://www.vatera.hu/help/index.php?c=31&h=103
CellaTel
IDÉZET(konyvetNEKED @ 2008-11-29 15:59) *
konkrétan ezekre a "gyöngyszemek"-re gondoltam...

http://www.vatera.hu/egyebek_c374.html?us=elektroplaza

nah kezdjél félni.. múltkor pont ebbe kóstoltam bele.. elég mély darázsfészek volt.. azóta 5 termékem úszott a levesbe mondvacsinált okok miatt.. RULZ VATERA

és akkor a 72 órás ok nélküli kitiltásról nem is beszélek..
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(konyvetNEKED @ 2008-11-29 16:42) *
Tehát, ha jól értem, szerződést lehet kötni arra, hogy bármilyen terméket bármilyen, nem hozzáillő kategóriába feltölthessek? Értem...
Bár itt nem találtam a kivételt... : http://www.vatera.hu/help/index.php?c=31&h=103

A szerződéssel kapcsolatos további kérdéseit felteheti a kapcsolatfelvételen keresztül a Szolgáltatás,
értékesítés => főtémán belül a megfelelő altéma kiválasztásával. Köszönjük!
konyvetNEKED
IDÉZET(CellaTel @ 2008-11-29 16:44) *
nah kezdjél félni.. múltkor pont ebbe kóstoltam bele.. elég mély darázsfészek volt.. azóta 5 termékem úszott a levesbe mondvacsinált okok miatt.. RULZ VATERA

és akkor a 72 órás ok nélküli kitiltásról nem is beszélek..

Ááá, itt ettől nem kell tartani, hisz egy minden szempontból korrekt céggel szerződtünk. Választhattunk volna más céget is, de igyekeztünk a legkorrektebbet választani. Egy korrekt cég pedig nem engedhet meg magának ilyesmit...
bambooflower
akkor én is szeretnék valamit kérdezni, ami konkrét kérdés, amely mint tudjuk, mindig megválaszolásra kerül. azt szeretném tudni, hogy aukcióindításkor miért szabad a meghirdetni kívánt terméket kizárólag a legjellemzöbb kategóriában indítani? vagyis miféle gyakorlati megfontolás rejlik a szabály mögött?
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(bambooflower @ 2008-11-29 17:08) *
akkor én is szeretnék valamit kérdezni, ami konkrét kérdés, amely mint tudjuk, mindig megválaszolásra kerül. azt szeretném tudni, hogy aukcióindításkor miért szabad a meghirdetni kívánt terméket kizárólag a legjellemzöbb kategóriában indítani? vagyis miféle gyakorlati megfontolás rejlik a szabály mögött?

Kedves bambooflower!

A regisztrációkor minden felhasználó elfogadta az Általános Felhasználási Feltételeket, melynek 3/8-as pontja:

Aukcióindításkor csak a meghirdetni kívánt termék legjellemzőbb kategóriájában lehet azt elindítani.

A kategóriák a felhasználók javaslatai és észrevételei segítségével kerültek kialakításra. Amennyiben nem tudja eldönteni
mely a legjellemzőbb kategória a feltöltendő termék számára, vagy jelen kategóriák nem megfelelőek, az átalakítással
kapcsolatos javaslatait várjuk a Kategóriák bontása főtémán belül, valamint a Kapcsolatfelvételen keresztül
(Kapcsolatfelvétel -> Javaslatok, észrevételek -> Kategóriaátalakítással kapcsolatos javaslat). Köszönjük!
bambooflower
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-29 17:35) *
Kedves bambooflower!

A regisztrációkor minden felhasználó elfogadta az Általános Felhasználási Feltételeket, melynek 3/8-as pontja:

Aukcióindításkor csak a meghirdetni kívánt termék legjellemzőbb kategóriájában lehet azt elindítani.

A kategóriák a felhasználók javaslatai és észrevételei segítségével kerültek kialakításra. Amennyiben nem tudja eldönteni
mely a legjellemzőbb kategória a feltöltendő termék számára, vagy jelen kategóriák nem megfelelőek, az átalakítással
kapcsolatos javaslatait várjuk a Kategóriák bontása főtémán belül, valamint a Kapcsolatfelvételen keresztül
(Kapcsolatfelvétel -> Javaslatok, észrevételek -> Kategóriaátalakítással kapcsolatos javaslat). Köszönjük!

Kedves Moderátor!

Természetesen regisztrációkor elfogadtam az Általános Felhasználási Feltételeket, melynek 3/8-as pontja:

Aukcióindításkor csak a meghirdetni kívánt termék legjellemzőbb kategóriájában lehet azt elindítani., - különben most nem lennék felhasználó, nem igaz?

Az Általános Felhasználási Feltételek nem a Szentírás, amelyre nem lehet rákérdezni.

Ezért még egyszer feltenném a kérdést, amelyre megközelítö választ sem kaptam: mely volt az az alapelv, amely szerint az Általános Felhasználási Feltételek 3/8-as pontja bevezetésre került.

Felételezem, a Szabályzatba való bevétele logikus, és szükséges megfontolásokon alapul. Ezekre lennék kíváncsi. Konkrétan.
kaoiom
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-29 12:28) *
Kedves kaoiom!

Kedves Moderátor!
Az a probláma, hogy a levelet megírom a kérdésre válaszolok, de az érdeklődő nem kapja meg a levelet. Ez rossz fényt vet az eladóra, úgy tűnhet, mintha nem is válaszoltam volna. S ez fordítva is így van. Ha komoly is az érdeklődő akkor sem tudja felvenni velem a kapcsolatot mert a levelek nincsenek meg így aterméket sem tudja, hecsak nem előlte meg aukció figyelésre. De ezt nem minden érdeklődő teszi meg. Valójában a kialakított kapcsolat teljes egészében megszakad, s azt követően szinte már lehetetlen megtalálni egy terméket, főleg a kezdő vásárlónak. Szeretném, he ezt a folyamtot végig gondolnák. Mondjuk egy hétvégén, hiába válaszolok én pénteken, ha az érdelődő csak hétfőn jelentkezik be, már el is tűnt a válaszom.
kaoiom
IDÉZET(forevergsm @ 2008-11-29 13:10) *
Aktív vevőknél ez nem olyan nagy probléma, azoknál inkább, akik csak két vagy több nap múlva jönnek vissza a vaterára, valószínűleg már nem is látják a választ, mert az a terméklappal együtt eltűnt, s azt hiszi, az eladó a hibás, mert nem válaszol, mert törölte a terméket stb... S általában az egynapos aukcióknál, vagy hosszabb lélegzetvételű levelezéseknél gond. Az lenne a jó, ha a terméklap el is tűnik, legalább a levelek mappában megmaradna...

Teljesen egyetértek veled, ez az elmlt időben nekem sok gondot jelet, vásárlóktól estem el, mert a levelek eltűntek. Azzal semmi gond, hogy a termék lejár és egy bizonyos idő után törlik, de a levelekkel miért teszik???????????,
mazsolla
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-29 17:35) *
A regisztrációkor minden felhasználó elfogadta az Általános Felhasználási Feltételeket

Amit én több mint három éve elfogadtam, az már többször is " módosításon ment keresztül ". dry.gif
( gondolom a Moderátor is egyetért azzal, hogy most nem szükséges párhuzamot vonni a 2005 -ben " volt aktuális " és jelenleg aktuális szabályzat között.

Általános Felhasználási Feltételek

6. Visszajelzések és korlátozások
A Vatera felhasználói visszajelzést adnak egymásról. ( 2008 )

Ez a 6. Pont 2005 - ben még így volt megfogalmazva:
A Vatera felhasználói visszajelzést adhatnak egymásról.

Csupán egy a " néhány ? módosításból ".
konyvetNEKED
IDÉZET(mazsolla @ 2008-11-29 20:07) *
Csupán egy a " néhány ? módosításból ".

Nem csak a regisztráció óta vannak módosulások, hanem egy-egy termék feltöltése óta is. Pl. Van fenn sok termékem a Divat, ruha kategóriában. Tavaly töltöttem fel, sok közülük még nem kelt el. Feltöltéskor nem volt méret szerinti alkategória... Most van (időközben lett). Mi történt? Az összes érintett termékem automatikusan "beesett" a legkisebb méretkategóriába, mindegy, hogy valójában milyen méretű. Most vettem észre. Véletlenül. Merthogy mind kategóriaidegen, a méret miatt... Én jó kategóriába töltöttem fel, a "fejlesztések" során rossz kategóriába került anélkül, hogy tudnék róla...
Grobar
IDÉZET(konyvetNEKED @ 2008-11-29 21:27) *
Én jó kategóriába töltöttem fel, a "fejlesztések" során rossz kategóriába került anélkül, hogy tudnék róla...

Nekem a lejárt aukcióknál, többször megjelent már egy üzenet, ha létrehoztak egy új kategóriát. Megkérnek, hogy nézzem meg, hová lehet átmozgatni a terméket!
konyvetNEKED
IDÉZET(Grobar @ 2008-11-29 21:31) *
Nekem a lejárt aukcióknál, többször megjelent már egy üzenet, ha létrehoztak egy új kategóriát. Megkérnek, hogy nézzem meg, hová lehet átmozgatni a terméket!

Igen, akkor, ha megszűnik egy kategória (ilyenkor nem is tudtad addig újraindítani, amíg nem kerestél egy megfelelő kategóriát). Ezekben az esetekben nem megszűnt, hanem alkategóriákra bomlott, s egyszerűen besöpörték az egyik alkategóriába, "oszt jóvan"...
fraulein
IDÉZET(bambooflower @ 2008-11-29 17:52) *
Kedves Moderátor!

Természetesen regisztrációkor elfogadtam az Általános Felhasználási Feltételeket, melynek 3/8-as pontja:

Aukcióindításkor csak a meghirdetni kívánt termék legjellemzőbb kategóriájában lehet azt elindítani., - különben most nem lennék felhasználó, nem igaz?

Az Általános Felhasználási Feltételek nem a Szentírás, amelyre nem lehet rákérdezni.

Ezért még egyszer feltenném a kérdést, amelyre megközelítö választ sem kaptam: mely volt az az alapelv, amely szerint az Általános Felhasználási Feltételek 3/8-as pontja bevezetésre került.

Felételezem, a Szabályzatba való bevétele logikus, és szükséges megfontolásokon alapul. Ezekre lennék kíváncsi. Konkrétan.

Ha belegondolsz érdekes lenne hogy ha az LCD TV részlegben lennének bakancsok, babakocsik, bilik, műfüt...ik stb aki meg a kategóriában akarna szemezgetni kerülgesse a sok szemetet?...
Talán ezért?
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.