Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Vatera oldalak
Vatera.hu Fórum > Általános > Technikai észrevételek
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175
forevergsm
IDÉZET(fraulein @ 2008-11-30 03:06) *
Ha belegondolsz érdekes lenne hogy ha az LCD TV részlegben lennének bakancsok, babakocsik, bilik, műfüt...ik stb aki meg a kategóriában akarna szemezgetni kerülgesse a sok szemetet?...
Talán ezért?

IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-29 16:16) *
Aukcióindításkor csak a meghirdetni kívánt termék legjellemzőbb kategóriájában lehet azt elindítani, kivéve,
ha a felhasználónak a Piactérrel kötött egyéb szerződése azt kifejezetten megengedi a felhasználó számára.

...
bambooflower
IDÉZET(fraulein @ 2008-11-30 03:06) *
Ha belegondolsz érdekes lenne hogy ha az LCD TV részlegben lennének bakancsok, babakocsik, bilik, műfüt...ik stb aki meg a kategóriában akarna szemezgetni kerülgesse a sok szemetet?...
Talán ezért?

kösz a tippet a magam, és a modi nevében rolleyes.gif

akkor, ha jól értelmezem, ez egy, a vevök érdekében létrehozott szabály, amely kötelezi az eladókat bizonyos szempontok betartására, hogy a vevöknek egyszerübbé és kellemesebbé tegye a Vatera használatát. aha.
mazsolla
IDÉZET(bambooflower @ 2008-11-30 09:55) *
kösz a tippet a magam, és a modi nevében rolleyes.gif

akkor, ha jól értelmezem, ez egy, a vevök érdekében létrehozott szabály, amely kötelezi az eladókat bizonyos szempontok betartására, hogy a vevöknek egyszerübbé és kellemesebbé tegye a Vatera használatát. aha.

aha laugh.gif laugh.gif
CellaTel
IDÉZET(konyvetNEKED @ 2008-11-29 16:52) *
Ááá, itt ettől nem kell tartani, hisz egy minden szempontból korrekt céggel szerződtünk. Választhattunk volna más céget is, de igyekeztünk a legkorrektebbet választani. Egy korrekt cég pedig nem engedhet meg magának ilyesmit...

AKKOR CSAK VELEM TETTEK KIVÉTELT. MERT A VEVÖM JÁTSZOTT KI JUTALÉKOT A TUTTOM NÉLKÜL ÉS ENGEM VÁGTAK KI 72ÓRÁRA. SE VÁLASZ SE MEGKERESÉS SEMMI NEM JÖTT A LEVELEZÉSEIMRE. ÉS EKÖZBEN MÉG 3 TERMÉKET ELTÁVOLÍTOTTAK. AMI VALÓSZINÜLEG SZABÁLYT SÉRTETT. PERSZE AZ ÁLTALAM BEJELENTETT 170 TERMÉK AMI SZABÁLYTALAN VOLT MÉG MINDIG OTT VAN. AZ ÉN TÖKÉLETES TERMÉKEIM MEG ELUSZTAK MERT MERTEM SZÓLNI AZ ÁLTALAD IROTTAK MIATT ÉS EGY MÁSIK FELHASZNÁLÓ MIATT.. KOMMENTEKRE MEG NEM VAGYOK KIVÁNCSI A VATERÁTÓL.. PLÁNE ARRA NEM HOGY BEJELENTÉSRE TÖRÖLTEK MERT EZT NEM HISZEM EL.. ÉN JELENTETTEM BE LE SE SZ*TÁK.. EZ EGY MAGÁN AKCIÓ VOLT.. DE NEM PROBLÉMA... AMILYEN AZ ADJ ISTEN OLYAN LESZ A FOGADJ ISTEN IS... LEHET IROGATNI SZÉPSÉGES MEGHIVOKAT VIP BULIKBA MEG ADAKOZNI INGYEN KIEMELÉSEKET HA RÁ 10 ÓRÁRA HÁTBASZURNAK ÉS MEGTAPOSNAK OK NÉLKÜL...
Saki
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,: Hogyan tudok több képet feltölteni egy már licitált termékre? Illetőleg úgy látom a nem licitált termékkel is ez a gond...
Ha már feltöltöttem ée elindult az árverés, nincs semmi mód a módosításra?
csabau
IDÉZET(Saki @ 2008-12-03 15:31) *
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,: Hogyan tudok több képet feltölteni egy már licitált termékre? Illetőleg úgy látom a nem licitált termékkel is ez a gond...
Ha már feltöltöttem ée elindult az árverés, nincs semmi mód a módosításra?

de lehet módosítani, azt amin még nincs licit.
Saki
IDÉZET(csabau @ 2008-12-03 15:58) *
de lehet módosítani, azt amin még nincs licit.

Képet a nem licitáltra sem tudok feltenni pluszban, na mind1 köszi, hogy válaszoltál.
randomizer
IDÉZET(Saki @ 2008-12-03 21:53) *
Képet a nem licitáltra sem tudok feltenni pluszban, na mind1 köszi, hogy válaszoltál.

A kép mérete legyen 146kB-nál kevesebb
hytech
IDÉZET(Saki @ 2008-12-03 21:53) *

Maximum 4db fotót lehet feltenni egy termékhez.
csabau
ha pluszban akarsz, akkor tárhelyre kell feltölteni és a linket a leírásba tenni - elérhetőségmentesen.

ha cserélni akarsz képet, eladó áruk - kiskép alatt - 'képek'
Pisces72
Hello!
Tegnapelőttig a termékfigyelővel a napi értesítést reggel kaptam meg. Most nem akkor. Hogyan tudom elérni, hogy megint 7 körül érkezzen a mail? Köszi! P72
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(Pisces72 @ 2008-12-04 10:25) *
Hello!
Tegnapelőttig a termékfigyelővel a napi értesítést reggel kaptam meg. Most nem akkor. Hogyan tudom elérni, hogy megint 7 körül érkezzen a mail? Köszi! P72

Kedves Pisces72!

Az email értesítők azonos időpontban kerülnek kiküldésre, amennyiben az adott időszakban több termék
kerül feltöltésre és ezáltal több értesítő kiküldésre, a megérkezésének időpontja változhat. Értelemszerűen
kevesebb termék/értesítő esetén korábban kapja meg.
Pisces72
Köszönöm a gyors válaszát!
De... megfigyeléseim szerint az időpont ilyen nagy mértékű megváltozása nem a termékek mennyiségével függ össze, (merthogy kb. 5 héten át mindennnap ugyanabban a 3 reggeli órában érkezett meg, csak félórás eltérésekkel, és ezen időszak alatt nagyjából ugyanazokat a kategóriákat kértem), hanem inkább valami mással. Szerintem a leküldött termékek mennyisége nem indokolja, hogy a reggeli órákról délutánra csússzon ez az időpont.
Megtudhatom, mikor küldi ki a rendszer a napi értesítőket?
Köszönettel: P72
rlgergo
Ma este átutaltam az ellenőrző 100Ft-ot,kb. mikor válok teljes jogú felhasználóvá?
csabau
átlagosan 3-5 munkanap

rlgergo
IDÉZET(csabau @ 2008-12-04 22:34) *
átlagosan 3-5 munkanap

Köszönöm a gyors választ!
csabau
szívesen, máskor is rolleyes.gif
szalkaii
Tegnap feltettem egy kérdést egy termékkel kapcsolatban egy eladónak. Megnéztem, fenn volt a kérdés a lapján. Ma reggel néztem, hogy kaptam-e választ, de már a kérdésem sincs fenn. Mi történt?
Köszönöm a választ
csabau
IDÉZET(szalkaii @ 2008-12-05 07:59) *
Mi történt? ...

kitörölte - megteheti minden eladó.
Pisces72
Ma megint a "szokásos" időben érkezett a mail. Nem tudom, minek kellett ehhez a rendszerrel történnie, de ha Nektek köszönhető, akkor köszönöm! smile.gif P72
artbal
HELP!!!!!!!!!

Kedves ADMINok,vagy valaki aki Vaterás és érdemben tud reagálni, volna egy elég idegesítő problémám:

Meddig kapom még az arcomba a jelszómegváltoztatós macerát a belépéskor? Ugyne nem addig erőltetik amíg bele nem rakok valami idióta karaktert?

Nagypon kérem kapcsolják már ezt ki. NEm áll szándékomban megváltoztatni a jelszavam ,akármit is csinálnak. Vagy ha ennyire erőszakosak ez ügyben akkor át is mehet az ember a TESZ VESZ-re.

(gyanítom nem vagyok egyedül ezzel a probélmával)

Kérlek ne mondjátok azt hogy az ügyfélszolgálat felé jelezzem mert ezen már túl vagyok és a következő ostoba választ sikerült kapnom:

"A jelszó erősséget Piacterünk biztonságos használata miatt vezettük be, mely
védik felhasználóinkat az esetleges jogosulatlan fiókhasználattól. Amennyiben
jelszavat módosítja, úgy az Ön által jelölt figyelmeztetést nem küldi
rendszerünk a továbbiakban."

HÁT TÉNYLEG??? Tényleg hülyének néznek?

Eddig semmi problémám nem volt a Vaterával ,de ez a jelszó dolgo kezd túlmenni a határon....

artbal
hát nem nagyon pörög ez a fórum. kb hány napig tart mire jön egy bejegyzés? Vagy amiíg az ember kap egy választ?
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(artbal @ 2008-12-05 19:46) *
hát nem nagyon pörög ez a fórum. kb hány napig tart mire jön egy bejegyzés? Vagy amiíg az ember kap egy választ?

Kedves artbal!

Az észrevételt továbbítottuk a felelős kollégák felé. Amint érkezik válasz azt közzétesszük, addig is
szíves türelmét kérjük!
randomizer
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-12-05 19:52) *
Kedves artbal!

Az észrevételt továbbítottuk a felelős kollégák felé. Amint érkezik válasz azt közzétesszük, addig is
szíves türelmét kérjük!

Kedves Moderátor!

Ugyanezt a kérdést az elmúlt 3-4 hétben már igen sokan felettük, legtöbbször egyáltalán semmi válasz nem érkezett rá, vagy valami hasonló, mint amit most adott. Mégis a felelős kollégáknak egy ilyen egyszerű kérdésre meddig tart válaszolni? 4 hét? 5 hét? 5 hónap? 5 év? Vagy esetleg addig, amíg végül mindenki belenyugszik, hogy óvódásnak néznek bennünket? ismét megpróbálnak egy problémát agyonhallgatni?
Putyur
IDÉZET(randomizer @ 2008-12-05 20:32) *
Kedves Moderátor!
...
ismét megpróbálnak egy problémát agyonhallgatni?

Mint már sokszor ezidáig. Ez minden problémát megold. sad.gif
KapdKi
IDÉZET(artbal @ 2008-12-05 19:46) *

Olvass vissza ... És ha akarod, megtalálhatod a választ .. Ha nem akarod, nem találod meg ....
MEB
Tisztelt Vatera,

http://www.vatera.hu/nokia_3310_3330_egyed..._110591618.html
http://www.vatera.hu/nokia_3310_3330_egyed..._110107174.html

Ez hogyan lehetséges?!

Mármint,hogy duplán van fent...

Továbbmegyek: leütötték tegnap vagy tegnapelőtt az egyik termékemet (napszemüveg). Az 'eladott termékek újraregisztrálása' menüpontból lehetne ismét felrakni aukcióra. Ezt nem tettem meg,mert ez az egy darabom volt belőle. A mai napon ismét fent volt a napszemüveg a termékeim között,holott nem raktam fel újra,egyik menüpontból sem!! Természetesen töröltem,de kérem,hogy nézzenek utána ennek a dolognak!

Szerk.: jobban megnézve, több termékem is duplán van fent aktív aukcióként... blink.gif Nem értem...

Köszönöm!
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(MEB @ 2008-12-06 10:34) *
Tisztelt Vatera,

http://www.vatera.hu/nokia_3310_3330_egyed..._110591618.html
http://www.vatera.hu/nokia_3310_3330_egyed..._110107174.html
Ez hogyan lehetséges?!

Mármint,hogy duplán van fent...
Köszönöm!

Kedves MEB!

Az én ajánlatom opció bevezetésekor egyes aukciók megduplázódva kerültek a lejárt termékek újraindítása
menüpontba. A felhasználók által egyértelműen tévedésből újraindított duplikált aukciók törlésre kerültek.
Amennyiben maradtak még duplikált aukciók, azok természetesen törölhetőek a felhasználók által is. Az
okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!
csabau
Tisztel Vatera, Web-designer !

Az oldal jobb felső fő linkjei teljességgel hozzáférhetetlenek mobilkészülékről, kitakarja az óriás banner !

kepfeltoltes.hu/081207/Screenshot0010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ps - nem mondom meg milyen mobil, nem fogok teszt txt-hátéemeleket küldözgetni sehová

és a mobilböngésző nevét sem tudom, ad blokkert pedig nem tudok feltelepíteni rá - eddig jó volt.
mazsolla
Szeretném megkérdezni, mi van már megint az eladási oldallal ?
Jó, jó. Már megint az újjonc valamit fabrikált, más formában kell egyes funkciókat kezelni.
Ez még nem is lenne annyira gond.
De már egy terméklap, mondjuk korrigálásánál jön a gubanc.
Mire odajutok, hogy a normális szöveges oldalt kapjam, vagy 3-4 szer oda vissza kell ki-be lépkednem ( terméklap ) mire hajlandó a HTML oldalt becsületes magyar betűkké varázsolni.
Volt olyan, hogy 10 - 15 x is " bicigliztem " oda vissza, de akkor sem volt hajlandó a HTML oldalt átváltani.
Ajánlanám ifjú energiával telített munkatársuknak a karácsonyi pihenőt. Jobb lenne neki is és a felhasználóknak is. wink.gif
bambooflower
IDÉZET(mazsolla @ 2008-12-07 11:16) *
Jó, jó. Már megint az újjonc valamit fabrikált, más formában kell egyes funkciókat kezelni.
Mire odajutok, hogy a normális szöveges oldalt kapjam, vagy 3-4 szer oda vissza kell ki-be lépkednem ( terméklap ) mire hajlandó a HTML oldalt becsületes magyar betűkké varázsolni.
Volt olyan, hogy 10 - 15 x is " bicigliztem " oda vissza, de akkor sem volt hajlandó a HTML oldalt átváltani.
Ajánlanám ifjú energiával telített munkatársuknak a karácsonyi pihenőt. Jobb lenne neki is és a felhasználóknak is. wink.gif

szerintem is elég kockázatos így Karácsony elött piszkálgatni rajta smile.gif
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(csabau @ 2008-12-07 10:18) *
Tisztel Vatera, Web-designer !
Az oldal jobb felső fő linkjei teljességgel hozzáférhetetlenek mobilkészülékről, kitakarja az óriás banner !
kepfeltoltes.hu/081207/Screenshot0010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ps - nem mondom meg milyen mobil, nem fogok teszt txt-hátéemeleket küldözgetni sehová
és a mobilböngésző nevét sem tudom, ad blokkert pedig nem tudok feltelepíteni rá - eddig jó volt.

IDÉZET(mazsolla @ 2008-12-07 11:16) *

Kedves csabau, mazsolla!

Az észrevételeket továbbítottuk a felelős kollégák felé. Amint érkezik válasz azt közzétesszük, addig is
szíves türelmüket kérjük!
marlac
mad.gif Tisztelt vatera szerkesztőség: Miért nem tudom a haszongépjármű oldalt kibontani? azt irja hogy egy olvasási fájt kell letöltenem hozzá. ez fájl esetleg honnan származik. ez csak az új tulajdonos miatt van? vagy milyen célbol van? üdv marlac[size="2"][/size]
ggeme
Sziasztok!

Érme, pénz, papírpénz > Emlékérmék > Magyar emlékérmék kategóriában jelenleg több, mint 3000 tétel van. Átnézni kb. 2-3 óra. Nem lehetne legalább alapanyag szerint szűrni. Akkor kiesne a több, mint ezer bronz tétel vagy szűrni MÉE érmekre, Forint emlékérmékre külön, hogy könnyebben hozzájusson mindenki az általa keresett tételekhez.
Így eladni is nehéz, mert ennyi tétel között más is nehezen lát át.

Köszi:
ggeme
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(marlac @ 2008-12-07 16:16) *
mad.gif Tisztelt vatera szerkesztőség: Miért nem tudom a haszongépjármű oldalt kibontani? azt irja hogy egy olvasási fájt kell letöltenem hozzá. ez fájl esetleg honnan származik. ez csak az új tulajdonos miatt van? vagy milyen célbol van? üdv marlac[size="2"][/size]

Kedves marlac!

Legyen kedves részletesen leírni a problémát mikor és mire kattint stb. Köszönjük!
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(ggeme @ 2008-12-07 18:11) *
Sziasztok!

Érme, pénz, papírpénz > Emlékérmék > Magyar emlékérmék kategóriában jelenleg több, mint 3000 tétel van. Átnézni kb. 2-3 óra. Nem lehetne legalább alapanyag szerint szűrni. Akkor kiesne a több, mint ezer bronz tétel vagy szűrni MÉE érmekre, Forint emlékérmékre külön, hogy könnyebben hozzájusson mindenki az általa keresett tételekhez.
Így eladni is nehéz, mert ennyi tétel között más is nehezen lát át.
Köszi:
ggeme

Kedves ggeme!

A javaslatot továbbítottuk a felelős kolléga felé.
buvar57
üdv mindenkinek!
hogy lehet, hogy nekem csak 6 minősítés jelenik meg fönt, míg legalább a duplája van már? persze ahogy lenyitom, ott vannak, de tudja ezt más is? Nem mintha kardinális kérdés lenne ez az egész, de nekem mint újnak talán számít.
buvar57
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(buvar57 @ 2008-12-08 09:53) *
üdv mindenkinek!
hogy lehet, hogy nekem csak 6 minősítés jelenik meg fönt, míg legalább a duplája van már? persze ahogy lenyitom, ott vannak, de tudja ezt más is? Nem mintha kardinális kérdés lenne ez az egész, de nekem mint újnak talán számít.
buvar57

Kedves buvar57!

Egy felhasználótól származó pozitív visszajelzések után a az értékelt összesen +1 pontot kap, negatív
visszajelzések után összesen -1 -et. A semleges visszajelzések a pontszámot nem módosítják. Azonos
felhasználótól érkező több visszajelzés egynek számít minden értékelési mód esetén. 6 különböző
felhasználóval összesen 13 sikeres adásvétele volt.
feher05
Hi. Nemrég A 108723980 számú termék eladásra került .a kérdésem az lenne , hogy ha én egy terméket 10.000,- FT ért árulok a licitlépcső 1.000,- Ft és a vevő szeretné megszerezni ezért rálicitál. majd nekem csak a 10.000,-Ft ot utalja át. Ez így rendben van???Majd amikor átadásra kelülne a termék mégsem veszi át. Mert van rajta egy pici sérülés amit ott véltem jómagam is felfedezni.
Várom az állásfoglalásukat.
csabau
mit tetszik ?

kettőször futottam neki - de halovány dunsztom sincs, miről szól a postod... blink.gif
77Laci
Helló! Miért tünt el a leveleim kb. fele? Az eladóktól kérdeztem és most nem tudom megtalálni az áruikat!
Köszönettel, Laci
csabau
IDÉZET(feher05 @ 2008-12-08 10:09) *
Hi. Nemrég A 108723980 számú termék eladásra került .a kérdésem az lenne , hogy ha én egy terméket 10.000,- FT ért árulok a licitlépcső 1.000,- Ft és a vevő szeretné megszerezni ezért rálicitál. majd nekem csak a 10.000,-Ft ot utalja át. Ez így rendben van???Majd amikor átadásra kelülne a termék mégsem veszi át. Mert van rajta egy pici sérülés amit ott véltem jómagam is felfedezni.
Várom az állásfoglalásukat.

kihámoztam.

- a vevő a leütési árat köteles fizetni.

- ha a pici sérülés a leírásban és a fotókon nem szerepelt, holott magad is "vélted felfedezni",
nem köteles átvenni a tételt a vevő.
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(77Laci @ 2008-12-08 10:15) *
Helló! Miért tünt el a leveleim kb. fele? Az eladóktól kérdeztem és most nem tudom megtalálni az áruikat!
Köszönettel, Laci

Kedves 77Laci!

A levelek az aukció újraindítása után törlődnek.
r197003
Tisztelt Vatera,

Alábbi levelem teljesen egyéni témájú, kizárólag a Vatera ügyfélkapcsolati munkatársainak címzem. Tekintettel arra, hogy Önökkel semmilyen (telefon, e-mail) kapcsolatfelvételi lehetőséget nem találtam ezért vagyok kénytelen a fórumon keresztül próbálkozni.
Téma: számlázás.
Előzmények:
Pár éve vagyok vatera tag, az utóbbi időben elég aktívan vásároltam.
Saját becslésem szerint (Önök ellenőrizhetik) a tranzakcióim száma megközelíti a 900-at (majdnem 100%-ban vásároltam). Ezekre a korábbi tranzakciókra partnereimtől "pozitív" minősítést kaptam, az ügyletek ellenértékét
minden esetben pontosan kifizettem. Szintén személyes becslés alapon az ügyletek során a Vatera több tízezezer forint bevételre tett szert.
A vatera munkájával mindig elégedett voltam.
2008. szeptember-október óta magánéleti eseményeim miatt nem tudtam a vateráre belépni, egyúttal az e-mailjaimat sem olvasni.
Mai napon (2008.dec.8.) telefonon felhívott egy kedves hölgy egy adósságbehajtással foglalkozó cégtől, miszerint a vatera felé 570,- forint tartozásom, az adósságbehajtó felé további 2.406,- forint tartozásom van, összesen 2.976,- forint.
A vaterával szemben fennálló tartozásomat elektronikus utalással kiegyenlítettem.

A fentiekkel kapcsolatban kérdezném Önöket, tisztelt Vatera:- Az 570,- forintos tartozásomról miért egy adósságbehajtó cégtől kell értesülnöm, amikor mind a telefonszámom, mind a levelezési címem az Önök rendelkezésére áll. Egyik elérhetőségemen sem kaptam értesítést arról, hogy a számlázást Önök elindították. (Ismételten jelzem, az e-mail fiókomhoz valóban nem fértem hozzá)
- A fenti előzményeimet (pozitív vaterás előéletemet) követően, megérdemlem-e azt, hogy 570,- forint tartozást (amiről nem is értesítettek) 2.976,- forintra növelve egy adósságbehajtó cég útján közöljék velem, egyúttal jogi úttal fenyegessenek?
- Egyúttal sajnálattal tapasztalom, hogy Önökkel nem tudom kapcsolatot teremteni.

Kérem tisztelt Vatera Ügyfélszolgálatot, a fentiek alapján az adósságbehajtó cég irányomban történő eljárását megszüntetni szíveskedjenek.

Állok rendelkezésre a megjelölt telefonszámokon, illetve jelenlegi e-mail elérhetőségemet Önök számára kézséggel megadom;

Üdvözlettel; r197003 sad.gif
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(r197003 @ 2008-12-08 11:03) *
Tisztelt Vatera,

Alábbi levelem teljesen egyéni témájú, kizárólag a Vatera ügyfélkapcsolati munkatársainak címzem. Tekintettel arra, hogy Önökkel semmilyen (telefon, e-mail) kapcsolatfelvételi lehetőséget nem találtam ezért vagyok kénytelen a fórumon keresztül próbálkozni.
Téma: számlázás.

Kedves r197003!

Legyen kedves részletesen leírni a problémát a Kapcsolatfelvételen keresztül a pénzügy, számlázás
főtémán belül a megfelelő altéma kiválasztásával. Köszönjük!
Dundee222
Üdv. mindenkinek.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az elmúlt kb. 2 hétben a vaterától semmilyen e-mail üzenetet nem kapok. Hol tudom beállítani, hogy eladóssal, licitálással, vásárlással és levelekkel kapcsolatos értesítésekről szóló leveleket kapjak?
Előre is köszi a segítséget.
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(Dundee222 @ 2008-12-08 14:25) *
Üdv. mindenkinek.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az elmúlt kb. 2 hétben a vaterától semmilyen e-mail üzenetet nem kapok. Hol tudom beállítani, hogy eladóssal, licitálással, vásárlással és levelekkel kapcsolatos értesítésekről szóló leveleket kapjak?
Előre is köszi a segítséget.

Kedves Dundee222!

Az emailek kiküldésre kerültek. Érdeklődjön email szolgáltatójánál és javasoljuk próbálja ki ha átállítja a
személyes menüjében az emailcímet egy másik címre, oda megérkeznek -e a levelek. Illetve ellenőrizze,
hogy nem blokkolta -e a Vaterától érkező leveleket.
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(artbal @ 2008-12-05 15:34) *
HELP!!!!!!!!!

Kedves ADMINok,vagy valaki aki Vaterás és érdemben tud reagálni, volna egy elég idegesítő problémám:
Meddig kapom még az arcomba a jelszómegváltoztatós macerát a belépéskor? Ugyne nem addig erőltetik amíg bele nem rakok valami idióta karaktert?
Nagypon kérem kapcsolják már ezt ki. NEm áll szándékomban megváltoztatni a jelszavam ,akármit is csinálnak. Vagy ha ennyire erőszakosak ez ügyben akkor át is mehet az ember a TESZ VESZ-re.

Kedves artbal!

A jelszó erősséget Piacterünk biztonságos használata miatt vezettük be, mely védi felhasználóinkat az esetleges
jogosulatlan fiókhasználattól. Amennyiben jelszavát módosítja, úgy az Ön által jelölt figyelmeztetést nem küldi
rendszerünk a továbbiakban.
Kriterion
Nekem, lenne egy forradalmi javaslatom ami az oldalakkal ugyan nem tenne akkora jelentőségű változást, de látható lehetne hogy az érdeklődő akár azonnal is kaphat a felvetésére reagáló gondolatokat.
Tehát: a felhasználókra vonatkozón hasznos.
Egy egyszerű script -ről lenne szó. Mégpedig olyan funkcióval, hogy: ha online a felhasználó akkor zöld ha offline akkor pirosan "világít" a ...... jelző. unsure.gif
Putyur
IDÉZET(Kriterion @ 2008-12-08 18:37) *
Nekem, lenne egy forradalmi javaslatom ami az oldalakkal ugyan nem tenne akkora jelentőségű változást, de látható lehetne hogy az érdeklődő akár azonnal is kaphat a felvetésére reagáló gondolatokat.
Tehát: a felhasználókra vonatkozón hasznos.
Egy egyszerű script -ről lenne szó. Mégpedig olyan funkcióval, hogy: ha online a felhasználó akkor zöld ha offline akkor pirosan "világít" a ...... jelző. unsure.gif

Az ötlet jó, kérdés hogy mennyire működne, mennyire mutatná a valós állapotot. Sokan vannak, akik nem szeretnek szabályosan kilépni, csak bezárják a böngészőablakot, vagy egyszerűen elnavigálnak. Ezeket csak kb. 20 perc után "lépteti ki" automatikusan a rendszer.
Mindenesetre egy próbát azért megérne...
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.