Tisztelt Vatera, Alábbi levelem teljesen egyéni témájú, kizárólag a Vatera ügyfélkapcsolati munkatársainak címzem. Tekintettel arra, hogy Önökkel semmilyen (telefon, e-mail) kapcsolatfelvételi lehetőséget nem találtam ezért vagyok kénytelen a fórumon keresztül próbálkozni.
Téma: számlázás.
Előzmények: Pár éve vagyok vatera tag, az utóbbi időben elég aktívan vásároltam.
Saját becslésem szerint (Önök ellenőrizhetik) a tranzakcióim száma megközelíti a 900-at (majdnem 100%-ban vásároltam). Ezekre a korábbi tranzakciókra partnereimtől "pozitív" minősítést kaptam, az ügyletek ellenértékét
minden esetben pontosan kifizettem. Szintén személyes becslés alapon az ügyletek során a Vatera több tízezezer forint bevételre tett szert.
A vatera munkájával mindig elégedett voltam.
2008. szeptember-október óta magánéleti eseményeim miatt nem tudtam a vateráre belépni, egyúttal az e-mailjaimat sem olvasni.
Mai napon (2008.dec.8.) telefonon felhívott egy kedves hölgy egy adósságbehajtással foglalkozó cégtől, miszerint a vatera felé 570,- forint tartozásom, az adósságbehajtó felé további 2.406,- forint tartozásom van, összesen 2.976,- forint.
A vaterával szemben fennálló tartozásomat elektronikus utalással kiegyenlítettem.
A fentiekkel kapcsolatban kérdezném Önöket, tisztelt Vatera:- Az 570,- forintos tartozásomról miért egy adósságbehajtó cégtől kell értesülnöm, amikor mind a telefonszámom, mind a levelezési címem az Önök rendelkezésére áll. Egyik elérhetőségemen sem kaptam értesítést arról, hogy a számlázást Önök elindították. (Ismételten jelzem, az e-mail fiókomhoz valóban nem fértem hozzá)
- A fenti előzményeimet (pozitív vaterás előéletemet) követően, megérdemlem-e azt, hogy 570,- forint tartozást (amiről nem is értesítettek) 2.976,- forintra növelve egy adósságbehajtó cég útján közöljék velem, egyúttal jogi úttal fenyegessenek?
- Egyúttal sajnálattal tapasztalom, hogy Önökkel nem tudom kapcsolatot teremteni.
Kérem tisztelt Vatera Ügyfélszolgálatot, a fentiek alapján az adósságbehajtó cég irányomban történő eljárását megszüntetni szíveskedjenek.
Állok rendelkezésre a megjelölt telefonszámokon, illetve jelenlegi e-mail elérhetőségemet Önök számára kézséggel megadom;
Üdvözlettel; r197003