IDÉZET(randomizer @ 2008-12-09 10:06)

Nincs fönn egyetlen terméked sem, így a fénykép ügyet nem tudom ellenőrizni. De korábban is előfordult, hogy ki tudja miért egy darabig kizárólag bizonyos felhasználóknál nem látszott egy-két kép. Néha a cash törlése segített, néha az se.
A tíz perces darálás tipikusan akkor szokott előfordulni, ha a csatolt kép, vagy képek túl nagyok, azaz kb a 146 kB-ot meghaladják. Egyébként pedig a fejlécben egyértelműen leírja a hibát, szóval nem nehéz javítani, csak néha egy hibához két üzenetet is dob, pl. ha nem választasz terméktípust, akkro kiírja ezt is, meg azt is hogy érvénytelen választás, de nyilván ha bejelölöd ezután, hogy új vagy használt akkro mindkét üzenet eltűnik. Szóval kicsit türelmesebben szerintem fel fogod tudni tölteni.
Köszönöm, hogy írtál, de :
1-Egyetlen felhasználó, egyetlen termékének a feltöltött képe sem látszik (nálam) tegnap óta.
A termék leírást stb. látom, de képet nem.
2-A kb. 146 kB összesen, vagy képenként értendő?
3-A kategóriát 100%, hogy jól adtam meg. (Kiv. a dobozból a divat női táska lécet.) Ide bele kell, hogy férjen, mint termék. HIBÁSNAK JELÖLI VISSZA
-A termék leírása doboz kitöltése sem lehet gond,két kerek mondat. (Mondjuk tízszer beírni már enyhén szólva is unalmas) HIBÁSNAK JELÖLI VISSZA
-Szállítási, és fizetési doboz értelem szerűen kitöltve. HIBÁSNAK JELÖLI VISSZA
-Eladnék egy új táskát. Bejelöltem, hogy új. HIBÁSNAK JELÖLI VISSZA
Valóban, kezdő vagyok. Pár hónapja vagyok Vaterás. Vásároltam, és még szeretnék is.
Divat tervezőként vagyok szabadúszó. Szeretnék néhány dolgot eladni. Sajnos nem akar összejönni.
Nem szeretek másokat a saját problémáimmal zaklatni, de nincs más választásom.
Ha rossz helyen adom ezt elő, hát kérlek írd meg hol tegyem.
Köszönöm a türelmedet.
Szép napot !
(:Lora