Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Vatera oldalak
Vatera.hu Fórum > Általános > Technikai észrevételek
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175
CellaTel
IDÉZET(betty780 @ 2009-01-28 17:00) *
én itt vettem a vaterán,akkor ez hogy van????

akkor ürülj neki hogy ennyivel meguszod., törvényt sértettél a vásárlásával is.. ha nem tetszik perelheted az eladót.
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(kispaci @ 2009-01-28 11:46) *
Én csak annyit javasolnék hogy legyen egy olyan meüpont ahol meg tudom nézni a régi vásárlóim elérhetőségét ne kelljen termékenként kikeresnem újra,ugyanígy azokét is akiktől vásároltam.
Üdv Kispaci

Kedves kispaci!

Az eladott illetve vásárolt áruk menüpontban megtalálhatóak a 60 nappal azelőtt eladott/vásárolt áruk.
A felhasználó neve mellett található boríték ikonra kattintva megjelennek az elérhetőségek.
Razel58
IDÉZET(dhfox @ 2009-01-28 09:29) *
Nem érted meg, hogy beléptem időben, de kiakadt az ie és mire vissza tudtam lépni, mert újra a bejelentkezési procedúrát le kellett nyomnom? Pedig elég egyértelműen fogalmaztam!
Egyébként nálam a Modzilla és az Opera többet sz*rakodott, mint az ie, szóval nem véeltlenül használok ie-t!
A vaterát azért kerestem fel, mert a bejelentkezés után közvetlenül bejön egy plusz oldal, nem közvetlenül a saját oldalamra megy tovább és ez jelentős értékes másodperceket vesz el tőlem. Nem elösször jeleztem már, hogy ezt a bejövő jelszó erősség oldalt töröljék, mert zavarró! Nem hiszem, hogy lehetetlen dolgot kértem, sőt olyan dolgot kértem, ami mindenki érdekét szolgálja! Ezen mit nem lehet felfogni?

A mai naptól elérhető az IE8 RC1-es verziója.Javaslom,mert ez már licitál a gondolatodra is.... unsure.gif
bizk01
[quote name='Vatera_Moderátor' date='2009-01-27 20:37' post='422106']
Kedves bizk01!

Lépjen a Személyes menüpontra, írja be felhasználónevét és jelszavát, majd válassza az
"Elérhetőségeim" opciót. Az űrlapot kitöltve megváltoztathatja a regisztrációnál megadott
valamennyi személyes adatát.

Helló! Már próbáltam de egyből vissza írja.
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(bizk01 @ 2009-01-28 18:23) *
Helló! Már próbáltam de egyből vissza írja.

A személyes menüjében az elérhetőségeim menüpont alatt tudja megváltoztatni az email címét.
Az új email címre kap egy megerősítő emailt és az abban szereplő linkre kattintson.
Kérjük vigyázzon, hogy a link ne legyen a sor végén megtörve vagy ne szerepeljen benne szóköz!
Ha a fenti link nem működik, írja be vagy másolja ki és illessze be a linket teljes egészében a
webböngészője cím mezőjébe.
ypvs2t
Sziasztok!

Hallottam róla, hogy pár embert átejtettek a Vaterán, ezzel kapcsolatban lenne egy fejlesztő jellegű ötletem.

A visszajelzési mutató jelenlegi számai mellett fel kellene tüntetni egy súlyozott mutatót is, amelybe beleszámít az
értékelők státusza (ellenőrzött/teljes), esetleg a pozitív minősítéseiknek száma is.
Ez alapján kiszűrhetőek lennének a fiktív adásvételeket (pozitív visszajelzéseket) saját maguknak gyártók.
Ezt bevezetve elég kicsi lenne az esélye, hogy valaki pl. 50 db hamis személyis bankszámlával (teljes jogú pozitív mutatókal)
felvértezve kezdjen garázdálkodni a felhasználók között...

Én személy szerint aukció előtt végignézem a felhasználó pozitív visszajelzéseit, és ha olyanoktól látok értékelést akiknek
többszáz pozitív visszajelzésük van, megbízhatónak ítélem.

Az esetleges fejlesztés esetén először elég lenne az értékelések szűrése mellett egy csökkenő rendezés is az értékelők pontszámai alapján.
Így nem kellene keresgetnem ugye a többszázas értékelőket a listában... :)

Remélem segíthettem!
Áldás!
Grobar
Mintha valami baj lenne a rendszerrel. Folyamatosan megszakad a kapcsolat, 3-4 perc amíg megnyílik egy új oldal. Minden más oldal rendesen működik csak a Vatera nem. Másnak is van ilyen problémája??
konyvetNEKED
IDÉZET(Grobar @ 2009-01-28 20:54) *
Mintha valami baj lenne a rendszerrel. Folyamatosan megszakad a kapcsolat, 3-4 perc amíg megnyílik egy új oldal. Minden más oldal rendesen működik csak a Vatera nem. Másnak is van ilyen problémája??

Nálam minden működik a vatera is, de a freemail már délután óta adatbázis hibára hivatkozva egyfolytában nem...
hytech
IDÉZET(konyvetNEKED @ 2009-01-28 21:02) *
Nálam minden működik a vatera is, de a freemail már délután óta adatbázis hibára hivatkozva egyfolytában nem...

Nálam meg ötvöződik kettőtök gondja. smile.gif
A vatera be van lassulva(néha ha frissítek teljesen le is fagy,vagy be sem akar jönni az oldal) a frímél meg 1általán nem megy.
alpine881
Kedves Vatera!
wink.gif Azért valamit nem értek!Tehát ha én használom az Önök portálját arra hogy megpróbáljak 1 termékemet eladni,azért pénzt nem kérnek,csak ha eladom?Miért rakhatom fel ingyen?Azért olyan sok bolt nem köttetik naponta nem?Nagyon kevés 1 ft-os aukció van?Amiről igazából szólnia kéne a vaterának?
Nem ismerem az Önök üzletpolitikáját,de ahogy wink.gif elnézem ez így inkább 1 internetes áruház,és nem 1 aukciós oldal.Mondjuk ezt nem az Önök hibája,ez magyar betegség.Csak ötletként írtam a telefonszámra ill. e-mail címre vonatkozó ötletemet,mert úgy azért a bizonyos fix %-ért mindegy lenne Önöknek hol köttetik az üzlet.
konyvetNEKED
IDÉZET(hytech @ 2009-01-28 21:03) *
A vatera be van lassulva a frímél meg 1általán nem megy.

Tegnap is árulás volt valahol, mert a délutáni/esti órákban semmi rendszerüzenet nem jött a vaterától, ellenben éjjel 1-től reggel 8-ig megjött az összes, ami elmaradt (alig győztem elolvasni a sok termékfigyelőt)... Melyik volt a hibás?
hytech
IDÉZET(alpine881 @ 2009-01-28 21:05) *
Kedves Vatera!

Ezt borzalmasan benézted. laugh.gif
"ha én használom az Önök portálját arra hogy megpróbáljak 1 termékemet eladni..."
Ennek az égvilágon semmi köze a valósághoz.
Te használod az oldalt arra,hogy eladhasd a motyódat.
A vatera nem akar eladni semmit,de nem is tudna!
Eladni csak azt tudod ami a tulajdonodban van.
A vaterának semmi nincs a tulajdonában ami az oldalukon található.

Javaslom az aukciós oldalak működésével kapcsolatos dolgokat olvasgasd.
csabau
IDÉZET(alpine881 @ 2009-01-28 21:05) *
Kedves Vatera!
wink.gif Azért valamit nem értek!Tehát ha én használom az Önök portálját arra hogy megpróbáljak 1 termékemet eladni,azért pénzt nem kérnek,csak ha eladom?Miért rakhatom fel ingyen?Azért olyan sok bolt nem köttetik naponta nem?Nagyon kevés 1 ft-os aukció van?Amiről igazából szólnia kéne a vaterának?
Nem ismerem az Önök üzletpolitikáját,de ahogy wink.gif elnézem ez így inkább 1 internetes áruház,és nem 1 aukciós oldal.Mondjuk ezt nem az Önök hibája,ez magyar betegség.Csak ötletként írtam a telefonszámra ill. e-mail címre vonatkozó ötletemet,mert úgy azért a bizonyos fix %-ért mindegy lenne Önöknek hol köttetik az üzlet.

nem egészen világos ez az egész dolog kedves felhasználó, már ahogy elnézem a sületlenségeket... wink.gif
Grobar
IDÉZET(hytech @ 2009-01-28 21:03) *
A vatera be van lassulva(néha ha frissítek teljesen le is fagy,vagy be sem akar jönni az oldal) a frímél meg 1általán nem megy.

A frímélről nem tudok nyilatkozni. Soha nem használtam ingyenes email szolgáltatót. A Vatera viszont nemcsak lassú, hanem le is áll nekem. Az odal nem válaszol hibaüzenet jelenik meg.
konyvetNEKED
IDÉZET(csabau @ 2009-01-28 21:12) *
nem egészen világos ez az egész dolog kedves felhasználó, már ahogy elnézem a sületlenségeket... wink.gif

...én már az előző beírásánál (ma 14.47) lefagytam, alig tudtam újraindulni...
alpine881
...én már az előző beírásánál (ma 14.47) lefagytam, alig tudtam újraindulni...

Az a baj,hogy hogy amikor újraindultál,még mindíg nem frissítetted fel magad kellőképpen és még túl hideg volt wink.gif !Van 1 oldal,-biztos ismered,-a világ legnagyobb aukciós portálja,(ismered?)ott nem így működik a dolog ahogy itt,pedig csak ca.450.000.000 felhasználója van.Valamit ezek szerint *** csinálnak nem?Tőlük azért nem szégyen tanulni!
"ha én használom az Önök portálját arra hogy megpróbáljak 1 termékemet eladni..."Ha ezt jobban átolvassuk és kellő hozzáértéssel értelmezzük,akkor az értelme nem az hogy a Vatera akar eladni valamit,hanem valaki más!Nem igaz Grécsy tanár Úr! blink.gif
MEB
http://www.vatera.hu/uj_toot_egyedi_szexi_..._124773519.html

Erre a termékemre kértem egy feláras bekeretezést.

Mennyi idő amíg ez a funkció aktív lesz?
Most akárhogy is nézem, de "nincs még keretben"... tongue.gif
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(MEB @ 2009-01-29 10:40) *
http://www.vatera.hu/uj_toot_egyedi_szexi_..._124773519.html
Erre a termékemre kértem egy feláras bekeretezést.
Mennyi idő amíg ez a funkció aktív lesz?
Most akárhogy is nézem, de "nincs még keretben"... tongue.gif

Kedves MEB!

A kiemelés már látható, javasolt a frissítés gomb v. Ctrl+F5 megnyomásával frissíteni az oldalt.
MEB
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2009-01-29 10:44) *
Kedves MEB!

A kiemelés már látható, javasolt a frissítés gomb v. Ctrl+F5 megnyomásával frissíteni az oldalt.

Igen ... megvan már, köszönöm!
rolandgajdos
Tisztelt Vatera!

Ha már újítások lépnek érvénybe az oldalon, bátorkodnék én is élni egy javaslattal/kérdéssel. (Ha még nem unalmas nagyon... rolleyes.gif )

Van-e mód arra, hogy téves licit esetén egyszerűsödjön a licittörlés? Ha nem sokkal a lezárás előtt derül ki, hogy a vevő visszalépne, akkor a Kapcsolatfelvételen benyújtott kérés valószinűleg kifut az aukció idejéből. Javaslatom: a felületen létrehozni egy opciót, ahol az eladó és vevő együttes megnyilvánulásával (pl. termékkód beírása) automatikusan törlődik a vevő licitje. Az ellenőrzés nem csúszna ki a Vatera fennhatósága alól, hiszen itt marad a felületen. Kevésbé lenne megterhelve a Kapcsolatfelvétel, nem lennének kicsúszások az időből. Ha mindkét fél viszalépne, de nem tud már, abból sok jó úgysem fog származni és gondolom jutalék sem. Tehát vesztenivalója senkinek nincs ezzel a megoldással.
Köszönöm, ha ötletemet megfontolásra érdemesnek találják.
Üdv: rolandgajdos
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(rolandgajdos @ 2009-01-29 12:19) *
Tisztelt Vatera!

Ha már újítások lépnek érvénybe az oldalon, bátorkodnék én is élni egy javaslattal/kérdéssel. (Ha még nem unalmas nagyon... rolleyes.gif )

Van-e mód arra, hogy téves licit esetén egyszerűsödjön a licittörlés? Ha nem sokkal a lezárás előtt derül ki, hogy a vevő visszalépne, akkor a Kapcsolatfelvételen benyújtott kérés valószinűleg kifut az aukció idejéből. Javaslatom: a felületen létrehozni egy opciót, ahol az eladó és vevő együttes megnyilvánulásával (pl. termékkód beírása) automatikusan törlődik a vevő licitje. Az ellenőrzés nem csúszna ki a Vatera fennhatósága alól, hiszen itt marad a felületen. Kevésbé lenne megterhelve a Kapcsolatfelvétel, nem lennének kicsúszások az időből. Ha mindkét fél viszalépne, de nem tud már, abból sok jó úgysem fog származni és gondolom jutalék sem. Tehát vesztenivalója senkinek nincs ezzel a megoldással.

Kedves rolandgajdos!

A felhasználó általi licittörlés bevezetését nem tervezzük. A leadott licit, vagy érvényes ajánlat csak mindkét fél
beleegyezésével és a Vatera által távolítható el és kizárólag aktív, még be nem fejeződött aukció esetében.
rolandgajdos
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2009-01-29 12:25) *
Kedves rolandgajdos!

A felhasználó általi licittörlés bevezetését nem tervezzük. A leadott licit, vagy érvényes ajánlat csak mindkét fél
beleegyezésével és a Vatera által távolítható el és kizárólag aktív, még be nem fejeződött aukció esetében.

Tisztelt Vatera!
Tudom, erről írtam én is. Csak egyszerűbben. De rendben, tudomásul vettem...
fraulein

"Ügyfélszolgálat: nagyon rossz tapasztalataim vannak. Figyelmetlenség, önkényesség, egyáltalán nem ügyfélbarát hozzáállás, névtelenségbe burkolózás (ami a személyes felelősségérzetet a nulla közelébe igazítja),"

Mondjuk az valóban jó lenne, ha nem úgy lenne egy-egy üsz. kapott levél aláírva hogy a 'Vatera csapata"
Ha nem elég diszkrét kiírni hogy Kis István, akkor legyen egy szám mint a rendőröknek, de akkor is ha nekem mondjuk
nem tetszik az adott válasz amit kapok, akkor legyen "jogorvoslat" és tudjam azt írni hogy Kis Pista nem járt el korrekten velem mert...
waxhouse
Az értékelések menüponthoz szerenék hozzászólni.Örülnék,ha lenne benne egyolyan menüpont is,ami kijelzi azokat a felhasználókat akik még nem értékelték az adás-vételeimet.Könnyebb lenne kiszűrni azokat,akik elérhetetlenek.Illetve emellé egy panasz menüt például,ahol ezt jelezni lehet.És mondjuk három ilyen visszajelzés után inaktívvá tenni a mellesleg amúgyis inaktív felhasználót.Ez azért fontos és felhasználóbarát megoldás,mert igy az eladók,igaz nem vesztik el a pénzüket mint eddig,de mégis talán figyelmeztetés lehet másoknak.
Számomra ez azért fontos,mert már több ezer Ft-ról van szó,ami levonásra került az el nem adott termékeim után.Csak ha költségeket vesszük, mondjuk 300ft+ a kiemelés,és a termék értékétől függően a % amit a vatera levon.Kisebb értékű termék esetébenmondjuk ez legyen 200Ft.Egyszer nem veszik meg,kifizetek 500Ft-ot,és utána megint ugyanennyit.Eleve 1000Ft minusszal indulok.És az az elkeserítő,hogy ez nem csak egyszer fordul elő.
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(waxhouse @ 2009-01-30 12:53) *
Az értékelések menüponthoz szerenék hozzászólni.Örülnék,ha lenne benne egyolyan menüpont is,ami kijelzi azokat a felhasználókat akik még nem értékelték az adás-vételeimet.Könnyebb lenne kiszűrni azokat,akik elérhetetlenek.Illetve emellé egy panasz menüt például,ahol ezt jelezni lehet.És mondjuk három ilyen visszajelzés után inaktívvá tenni a mellesleg amúgyis inaktív felhasználót.Ez azért fontos és felhasználóbarát megoldás,mert igy az eladók,igaz nem vesztik el a pénzüket mint eddig,de mégis talán figyelmeztetés lehet másoknak.
Számomra ez azért fontos,mert már több ezer Ft-ról van szó,ami levonásra került az el nem adott termékeim után.Csak ha költségeket vesszük, mondjuk 300ft+ a kiemelés,és a termék értékétől függően a % amit a vatera levon.Kisebb értékű termék esetébenmondjuk ez legyen 200Ft.Egyszer nem veszik meg,kifizetek 500Ft-ot,és utána megint ugyanennyit.Eleve 1000Ft minusszal indulok.És az az elkeserítő,hogy ez nem csak egyszer fordul elő.

Kedves waxhouse!

Az értékelt felhasználó értékelési lapján jelenleg is látható, hogy melyik visszajelzést nem készítette el.
Nem kerülnek kiszámlázásra az eladó által sikertelenként visszajelzett tranzakciók jutalékai. Az eladó
visszajelzésének hiányában a Vatera a tranzakciót sikeresként jelöli meg, de csakis akkor, ha a vevő
sikeres visszajelzést adott és az eladó ezután 16 nappal sem készített visszajelzést az adásvételről.
Ezt a tranzakciót, mint sikeres adásvételt a Vatera kiszámlázza, amelyről értesítőt is küld. A sikeressé
nyilvánítás előtt a vevő sikeres visszajelzése után az eladónak a 2. és a 9. napon a Vatera értesítőt
küld, majd a 16. napon az utolsó értesítővel egy időben megtörténik az adásvétel sikeressé nyilvánítása.
A tranzakciót és partnerét az eladó ezután később is minősítheti akár sikertelenként is megjelölve az
adásvételt. Amennyiben sikertelenként jelöli meg az eladó az adásvételt, akkor ebben az esetben ez
a tranzakciós jutalék a számláján lévő tartozást csökkenti, azaz a következő számla értéke ezen
tranzakciós jutalékkal csökken.
hytech
IDÉZET(rolandgajdos @ 2009-01-29 12:19) *
Tisztelt Vatera!

Határozottan jó ötlet. !
Támogatom még ha tudom,hogy nem is fogják bevezetni.
domyka
Azt szeretném megkérdezni, hogy tervezitek-e azt, hogy vevőként is létre tudjak hozni tiltólistát?
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(domyka @ 2009-01-30 16:14) *
Azt szeretném megkérdezni, hogy tervezitek-e azt, hogy vevőként is létre tudjak hozni tiltólistát?

Kedves domyka!

Vevőként amennyiben a tiltólistán szereplő felhasználó termékére szeretne licitálni figyelmeztetés
jelenik meg, illetve a tiltólistán szereplő felhasználó nem tud üzenetet küldeni Önnek.
domyka
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2009-01-30 16:18) *
Kedves domyka!

Vevőként amennyiben a tiltólistán szereplő felhasználó termékére szeretne licitálni figyelmeztetés
jelenik meg, illetve a tiltólistán szereplő felhasználó nem tud üzenetet küldeni Önnek.

Köszönöm, ez nagyszerű hír:), mindjárt ki is próbálom
WALKMAN76
óóó!És majd elfelejtettem a leglényegesebbet.Van 1 isszonyat idegesitő rész a főoldalon.A menü ahol ki van írva hogy sport divat auto motor számitástechnika stb stb...A fent kicsit késöbb beugró reklám miatt állandóan letolja az egész menüt és sokszor képtelenség ráklikkelni egy adott menüre.Állandóan várni kell hogy a reklám betöltödjön.Ne ez tényleg bosszantó!!!
borbelyzolee
IDÉZET(WALKMAN76 @ 2009-01-30 18:53) *
óóó!És majd elfelejtettem a leglényegesebbet.Van 1 isszonyat idegesitő rész a főoldalon.A menü ahol ki van írva hogy sport divat auto motor számitástechnika stb stb...A fent kicsit késöbb beugró reklám miatt állandóan letolja az egész menüt és sokszor képtelenség ráklikkelni egy adott menüre.Állandóan várni kell hogy a reklám betöltödjön.Ne ez tényleg bosszantó!!!

Ettől az én hajam is feláll, mert mire klikkelnék addigra elugrik. mad.gif
dagneska
Kedves Vatera!
Javasolnám feltüntetni, hogy az egyes felhasználók mikor léptek be utoljára a vatera személyes menüjébe, ill. esetleg azt is jelezni, hogy éppen fent van-e a vatera honlapon.
Köszönöm dagneska rolleyes.gif
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(dagneska @ 2009-01-30 22:01) *
Kedves Vatera!
Javasolnám feltüntetni, hogy az egyes felhasználók mikor léptek be utoljára a vatera személyes menüjébe, ill. esetleg azt is jelezni, hogy éppen fent van-e a vatera honlapon.
Köszönöm dagneska rolleyes.gif

Kedves dagneska!

Az utolsó belépés időpontja jelenleg is látható a felhasználó visszajelzési mutatójára kattintva.
Zsadika
Érdeklődnék, hogy a nyereményjáték > esélyeim menü alatt miért mutat a nyerési esély 0-t , amikor volt mindkét fél által sikeresen lezárt üzlet?
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(Zsadika @ 2009-01-31 10:20) *
Érdeklődnék, hogy a nyereményjáték > esélyeim menü alatt miért mutat a nyerési esély 0-t , amikor volt mindkét fél által sikeresen lezárt üzlet?

Kedves Zsadika!

Az akció ideje alatt minden, 1Ft-ról, minimálár nélkül indított, legalább 1000 Ft értékű, mindkét fél
által sikeresen lezárt eladás jelent újabb esélyt jelent Önnek.
Zsadika
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2009-01-31 10:25) *
Kedves Zsadika!

Az akció ideje alatt minden, 1Ft-ról, minimálár nélkül indított, legalább 1000 Ft értékű, mindkét fél
által sikeresen lezárt eladás jelent újabb esélyt jelent Önnek.

Igen, és volt ilyen üzletem.

Nem értem a kiemelést:
"Akciónk 42 napja alatt minden legalább 1000 Ft-os sikeresen lezárt vásárlás növeli az esélyét, hogy akár naponta nyerjen 100.000 Ft-ot. "

Részvételi feltételekben: legalább bruttó 1.000Ft értékű vagy 1Ft-ról, minimálár nélkül indított...... van
Zsadika
IDÉZET(Zsadika @ 2009-01-31 10:32) *
Igen, és volt ilyen üzletem.

Nem értem a kiemelést:
"Akciónk 42 napja alatt minden legalább 1000 Ft-os sikeresen lezárt vásárlás növeli az esélyét, hogy akár naponta nyerjen 100.000 Ft-ot. "

Részvételi feltételekben: legalább bruttó 1.000Ft értékű vagy 1Ft-ról, minimálár nélkül indított...... van

Na ezt benéztem, vásárlás és eladás közt van a vagy.
Köszönöm a Moderátor segítségét!

mo7
Egy levelezéssel kapcsolatos javaslat: nekem sokkal kényelmesebbé és praktikusabb lenne, ha e-mailben nem csak a linket küldené el a rendszer, amikor választ kapok, hanem a levelet is, ugyanis, ha az aukciót eltávolítják, elveszik a levelem is, pedig lehet, hogy később szükségem lenne rá.

Átnéztem a beállításokat, de nem találtam rá megoldást, ha mégis van akkor bocsi, és légyszi írja le nekem vki!

Köszi, Móni
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(mo7 @ 2009-01-31 14:19) *
Egy levelezéssel kapcsolatos javaslat: nekem sokkal kényelmesebbé és praktikusabb lenne, ha e-mailben nem csak a linket küldené el a rendszer, amikor választ kapok, hanem a levelet is, ugyanis, ha az aukciót eltávolítják, elveszik a levelem is, pedig lehet, hogy később szükségem lenne rá.

Átnéztem a beállításokat, de nem találtam rá megoldást, ha mégis van akkor bocsi, és légyszi írja le nekem vki!

Köszi, Móni

Kedves mo7!

A változtatást nem tervezzük, hiszen az aukció eltávolításának feltételezhetően oka van, ahogy az üzenet
eltávolításának is abban az esetben, ha az megszegi a Piactér szabályzatát.
Viglen
Inkább azzal foglalkoznának, hogy ne törölgessék az aukcióimat ok nélkül mint most is.. aztán még figyelmeztetnek is, hogy van még egy utolsó sanszom és örökre inaktív leszek.. igen, mert már egy csomószor minden ok nélkül törölték az aukcióimat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a 300Ft-os sor elejei kiemelést is említeném ha már itt tartunk! az is volt rajta! amit természetesen ki fognak számlázni.... végül pedig a legtutibb dolgot a végére hagytam: AZ AUKCIÓVAL SEMMI PROBLÉMA NEM VOLT!! azon kívül, hogy ok nélkül törölték!! hghhghgfjf
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(Viglen @ 2009-01-31 16:15) *
Inkább azzal foglalkoznának, hogy ne törölgessék az aukcióimat ok nélkül mint most is.. aztán még figyelmeztetnek is, hogy van még egy utolsó sanszom és örökre inaktív leszek.. igen, mert már egy csomószor minden ok nélkül törölték az aukcióimat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a 300Ft-os sor elejei kiemelést is említeném ha már itt tartunk! az is volt rajta! amit természetesen ki fognak számlázni.... végül pedig a legtutibb dolgot a végére hagytam: AZ AUKCIÓVAL SEMMI PROBLÉMA NEM VOLT!! azon kívül, hogy ok nélkül törölték!! hghhghgfjf

Kedves Viglen!

A jövőben amennyiben több darab áll rendelkezésre holland értékesítést kell használni és a mennyiség rovatban
kell a darabszámot feltüntetni, nem a termékleírásban. Köszönjük szíves közreműködését, megértését!
lacroix2
Sziasztok!

Lehetséges volna, hogy az értékelések készítése táblázatnál látszódjon, hogy melyik adás-vétel az, amelyiknél a másik fél már készített értékelést?
Egyébként mit jelent az, hogy az egyes nevek eltérő színnel vannak megjelenítve?

Üdv,
István
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(lacroix2 @ 2009-01-31 18:13) *
Sziasztok!

Lehetséges volna, hogy az értékelések készítése táblázatnál látszódjon, hogy melyik adás-vétel az, amelyiknél a másik fél már készített értékelést?
Egyébként mit jelent az, hogy az egyes nevek eltérő színnel vannak megjelenítve?

Üdv,
István

Kedves lacroix2!

A felhasználó a saját értékelési lapján nyomon tudja követni, mely felhasználó értékelte.
A felhasználónevek eltérő színeiről az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:
Jogosultságok
KapdKi
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2009-01-31 18:46) *
A felhasználó a saját értékelési lapján nyomon tudja követni, mely felhasználó értékelte.

Kedves Vatera Mod !

Ez számomra új ... Hogyan ???
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(KapdKi @ 2009-01-31 20:41) *
Kedves Vatera Mod !

Ez számomra új ... Hogyan ???

Kedves KapdKi!

A saját felhasználónevére kattintva a saját visszajelzési mutatóján.
KapdKi
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2009-01-31 20:47) *
Kedves KapdKi!

A saját felhasználónevére kattintva a saját visszajelzési mutatóján.

Értem és köszönöm ... Tehát csak alig 3000 darab értékelést kell egyenként végignéznem ... Ez tényleg baráti ... Felhasználóbaráti ...
kgb11
Információim szerint (melyet maga az EBPP, és a Vatera ügyfélszolgálata is alátámasztott) az EBPP rendszerén keresztül már nem lehet a számláimat kiegyenleíteni.
Véleményem szerint az "EBPP.hu - számla megtekintés és fizetés" menüpont felesleges, és zavaró. Tervezik ennek a menüpontnak az eltávolítását?
csukcs
IDÉZET(KapdKi @ 2009-01-31 20:52) *
Értem és köszönöm ... Tehát csak alig 3000 darab értékelést kell egyenként végignéznem ... Ez tényleg baráti ... Felhasználóbaráti ...

Kedves Moderátor! Csak Moderál vagy használja is a vaterát? Hogyan válogassa ki az ember, hogy ki az aki már értékelte? Olcsó játék hülye gyerekeknek? Értelmes kéréseket inkább meg kellene valósítani, nem pedig ilyen választ adni rá.
csukcs
IDÉZET(csukcs @ 2009-01-31 21:19) *
Kedves Moderátor! Csak Moderál vagy használja is a vaterát? Hogyan válogassa ki az ember, hogy ki az aki már értékelte? Olcsó játék hülye gyerekeknek? Értelmes kéréseket inkább meg kellene valósítani, nem pedig ilyen választ adni rá.

Miután megírtam a véleményem kaptam is egy vaterás figyelmeztetést az egyik termékemre. Köszönöm Modeátor Úr/Hölgy! Ez igazán gyors volt! Eddig azt hittem mások paranoiások. Hát nem azok. Szóval ha kritizáljátok a Moderátort ne lepődjetek meg ha górcső alá veszik a termékeiteket és figyelmeztető levelet kaptok.
Arra meg mérget veszek, hogy a józan javaslat nem lesz megvalósítva!
Razel58
IDÉZET(csukcs @ 2009-01-31 21:45) *
Miután megírtam a véleményem kaptam is egy vaterás figyelmeztetést az egyik termékemre. Köszönöm Modeátor Úr/Hölgy! Ez igazán gyors volt! Eddig azt hittem mások paranoiások. Hát nem azok. Szóval ha kritizáljátok a Moderátort ne lepődjetek meg ha górcső alá veszik a termékeiteket és figyelmeztető levelet kaptok.
Arra meg mérget veszek, hogy a józan javaslat nem lesz megvalósítva!

laugh.gif .Üdvözlet a mátrixban....(magyar valóság sad.gif )
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.