Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Vatera oldalak
Vatera.hu Fórum > Általános > Technikai észrevételek
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(nytibi @ 2007-08-07 09:22) *
Sziasztok! Valaki tudna segíteni, le szeretném cserléni egy termékem képét, illetve még feltölteni hozzá egy párat, viszont már licitáltak a termékre és így nem tudom ezt hogy kell megcsinálni. Please help!!!

Kedves nytibi!

Licitált termék esetén az utólagos képfeltöltés nem lehetséges.
Amennyiben még nem érkezett a termékre érvényes ajánlat, lehetőség van a termék törlésére (Személyes menü - Áru eltávolítása),
majd újból meghirdethető új képekkel.
longlife
Két kérdésem volna....

1. Nem lehetne csinálni ( akár opcionálisan SSL-es belépést? ) összehasonlíthatatlanul jobb lenne a biztonság, még ha egy self-signed kulcsot is generálnának a vaterások, tehát nem pénzért vásárolnának egy idevégó kulcsot...

2. Ha "18 éven felüli" terméket nézek a vatera folyton rákérdez elmúltam-e már, nem lehetne ezt a sessionben megjegyezni hogy egyszer már válaszoltam?
Vagy legalább akkor ne csinálja ha be vagyok lépve, elvégre az adataim között ott is van a születési idő, nem?

Üdvözlettel:
longlife
Vateraforum
IDÉZET(longlife @ 2007-08-08 03:19) *
Két kérdésem volna....

1. Nem lehetne csinálni ( akár opcionálisan SSL-es belépést? ) összehasonlíthatatlanul jobb lenne a biztonság, még ha egy self-signed kulcsot is generálnának a vaterások, tehát nem pénzért vásárolnának egy idevégó kulcsot...

2. Ha "18 éven felüli" terméket nézek a vatera folyton rákérdez elmúltam-e már, nem lehetne ezt a sessionben megjegyezni hogy egyszer már válaszoltam?
Vagy legalább akkor ne csinálja ha be vagyok lépve, elvégre az adataim között ott is van a születési idő, nem?

Üdvözlettel:
longlife

1, Az észrevételt továbbítottuk felelős kollégáink felé. Terveink szerint a közeljövőben lesz választható ssl belépés a vaterára.

2, 18 éven felüli termékeknél megoldható, hogy ne kérdezzen rá minden egyes megtekintéskor az életkorra, ezt is továbbítottuk a fejlesztő kollégák felé.

Türelmet kérünk.
szivar
Tisztelt vatera!
Szeretnem megkerdezni hogy amikor valaki toroltett egy negativ ertekelest, azt ugye torles elott a vatera felulvizsgalja es csak azutan torli. Ha ez igy van, abban az esetben miert nincs egy olyan megoldas hogy a vatera altal torolt negativ ertekelest ne irhassa ujbol a felhasznalo, mivel igy semmi ertelme a negativ ertekeles toroltetesenek mert ugyis ujbol negativ bosszu ertekeles kerul a helyere (vagyis adtunk egy nagy pofont a sz...-nak). A torotetett ertekelest en ugy gondolom lezart ertekelesnek kellene hogy vegye a vatera!
suriadri
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ha valaki tud segítsen. dry.gif
Be lehet valahol jelölni,hogy nem kérek értesítést az új licitálóról?
Előre is köszi. wink.gif
sagyu
Beköltözött az ingatlanok.hu is a termékoldalakra?
Greeneye166
IDÉZET(sagyu @ 2007-08-08 17:35) *
Beköltözött az ingatlanok.hu is a termékoldalakra?

BE smile.gif
sagyu
Egyébként egy apróság: licitálás után célszerű lenne, ha az adott terméklapra is vissza lehetne menni, nem csak a nyitólapra, hogy utána hosszadalmas keresgélés árán (aukciófigyelő vagy kedvencekbe felvétel után) tudjuk csak újból elérni. eBayen, meg tradera-n ez csak egy click.
CellaTel
eddig még soha nem tettem javaslatot a motorban valo változtatásra. ám ma reggelre lett elegem egy apro dologbol. méghozzá abbol amikor hozzánemértö suhancok hülyeségeket irkálnak a terméklapomra és ezidöalatt épp 20-30 esetleg potenciális vásárló rohan el.tanácsom az lenne vagy is kérésem. hogy a vatera munkáját is nagyban megkönyitené. meg a forumon sem lenne eszetlen ámokfutás hogy ki hova irt szabájtalan dolgokat.

szoval a terméklapon való hozzászolásrol lenne szó. szerintem szükség lenne egy "jelentem" gombra. amit vagy a lap tulajdonos lát csak vagy mindenki. és ha a terméklapon elérhetöség van vagy csak valaki nem arra használja a terméklapot amire való. (áru égetésre, eladó lehordására, ) akkor figyelmeztetve lenne, durva esetben meg tiltva.

mert szerintem nem tul jo hogy árulok pl egy hibás terméket és a tag beszolt hogy ez sz** dobjam a kukába. ha ezlett voln acélom akkor kidobtam volna és nem türném az ilyen elmés hozzászolásokat.

régen elég jol müködött ez a dolog mert egy lehordo és vatera hasznát fenyegető beirás után tiltás járt (végleges)

szoval javasolnák valami jelentem gomb féleséget ami a hozzászolás tartalmával együtt eljutatja a Vatera moderátorának a hozzásuolást és dönt arrol hogy csak törli a hozzászolást ideiglenessne tilt , végleg tilt vagy sz*..le .
Vateraforum
IDÉZET(suriadri @ 2007-08-08 17:17) *
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ha valaki tud segítsen. dry.gif
Be lehet valahol jelölni,hogy nem kérek értesítést az új licitálóról?
Előre is köszi. wink.gif

Jelenleg a licitértesítő kikapcsolására nincs mód.
tomifsztm
NAgy gondal állok szembe.
Ha nem érem el a licittel a vilámárat az olyan mintha a minmál árat nem értem volna el?
Flohmarkt
IDÉZET(tomifsztm @ 2007-08-10 16:51) *
NAgy gondal állok szembe.
Ha nem érem el a licittel a vilámárat az olyan mintha a minmál árat nem értem volna el?

A minimálár és a villámár két különböző dolog.
A minimálár lehet rejtett vagy látható. Ha látható a minimálár, akkor a terméklapon látszik, hogy ez alacsonyabb vagy netán megegyezik a villámár összegével.
Rejtett minimálárnál értelemszerűen ezt nem lehet tudni. Ilyen esetben csak "kitapogatni" lehet licitálgatással a minimálárat vagy rá kell kérdezni és vagy megmondja az eladó, vagy nem:)
satman
Jelen pillanatban nálam olyan lassúak a Vatera oldalai, hogy gyakorlatilag használhatatlan.

Mivel hétvége van, nem is várom, hogy bárki is orvosolja ezt a problémát... dry.gif

(lehet hogy nem fizetek elég jutalékot? laugh.gif )
taki63
Nem vagy egyedül. Kemény másfél munkaóra volt, mire a lejárt termékeimet vissza tettem. Ilyenkor nagyon elmegy a kedvem :-(
KapdKi
IDÉZET(satman @ 2007-08-10 20:21) *
Jelen pillanatban nálam olyan lassúak a Vatera oldalai, hogy gyakorlatilag használhatatlan.

Mivel hétvége van, nem is várom, hogy bárki is orvosolja ezt a problémát... dry.gif

(lehet hogy nem fizetek elég jutalékot? laugh.gif )

Tutti, hogy valamit "javítottak" a rendszeren, mert tök használ6tatlan !!! Amennyiben egynél több terméket akarok feltenni, másodiknál már nem tudok alkategóriát, stb bejelölni ... Windows effektus segít csak : belépek-kilépek, il. fjordítva !!! Kösz az ilyen javításokat !!!
KapdKi
IDÉZET(taki63 @ 2007-08-10 21:31) *
Nem vagy egyedül. Kemény másfél munkaóra volt, mire a lejárt termékeimet vissza tettem. Ilyenkor nagyon elmegy a kedvem :-(

Ezt kitököltem ! Nem szabad a "mindent kijelöl" gombra kattintani ! Egyenként beklikkeled a csekboxot, utána küldöd L !!!
longlife
IDÉZET(Vateraforum @ 2007-08-08 12:18) *
1, Az észrevételt továbbítottuk felelős kollégáink felé. Terveink szerint a közeljövőben lesz választható ssl belépés a vaterára.

2, 18 éven felüli termékeknél megoldható, hogy ne kérdezzen rá minden egyes megtekintéskor az életkorra, ezt is továbbítottuk a fejlesztő kollégák felé.

Türelmet kérünk.

Köszönöm a visszajelzést!

Különben igazán elégedett vagyok a Vaterával, talán az egyik legjobb aukciós, internetes kereskedői portál wink.gif
KapdKi
IDÉZET(longlife @ 2007-08-13 05:25) *
Köszönöm a visszajelzést!

Különben igazán elégedett vagyok a Vaterával, talán az egyik legjobb aukciós, internetes kereskedői portál wink.gif

Fagylaltot nem kérsz ???
Vateraforum
IDÉZET(KapdKi @ 2007-08-13 08:55) *
Fagylaltot nem kérsz ???

[img]http://kepfeltoltes.hu/view/070813/fagylalt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] rolleyes.gif
KapdKi
IDÉZET(b_ede @ 2007-08-13 14:49) *
Gratulálok !
Az első olyan visszajelzés , ahol emberi értékeket is tudtam felfedezni a moderátornál , a humort
Dícsérendő és csak így tovább
Kapdki: Nekem már ne kínáj fagyit tudod ahogy a nóta mondja :
-Nyaltam én már eleget nyaljon mostmár más is tongue.gif wink.gif

Bocs, de nem tuttam +állni biggrin.gif
mobima
Sziasztok, gyors segítség kéne, mert lejár a licit.
Egy árura 1500 Ft-ot tette, az eladó a minimálárat 15.1 Ft-ra mósosította, én mégsem tudol 1501 Ft-al licitálni, csak 1600 Ft-ért. Rajtam kívül más licitáló nincs. Mi az oka ? Kösz
mobima
Javítom az elírást smile.gif
Tehét én 1500-at licitáltam, a minimálár pedig 1501 Ft
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(mobima @ 2007-08-16 22:21) *
Sziasztok, gyors segítség kéne, mert lejár a licit.
Egy árura 1500 Ft-ot tette, az eladó a minimálárat 15.1 Ft-ra mósosította, én mégsem tudol 1501 Ft-al licitálni, csak 1600 Ft-ért. Rajtam kívül más licitáló nincs. Mi az oka ? Kösz

Kedves mobima!

A licitlépcső 100Ft, a minimálár csak a következő licitálással érhető el.
mobima
Köszönöm
scaevola
ÜdV!

Árukód :32764707

Nem értem, miért nem az a "nyertes" aki az eddigi legmagasabb ajánlatott tette? DmT.
blowjob
IDÉZET(scaevola @ 2007-08-17 17:17) *
ÜdV!

Árukód :32764707

Nem értem, miért nem az a "nyertes" aki az eddigi legmagasabb ajánlatott tette? DmT.

Ezt én sem értem. De ezt sem: http://www.vatera.hu/item/bid/list.php?id=31734556
3 különböző időpontban leadott licit teljesen egyforma összeggel, majd a legvégső +1Ft-al magasabb, amikor 1000 Ft a licitlépcső blink.gif
csabau
IDÉZET(blowjob @ 2007-08-18 00:24) *
Ezt én sem értem. De ezt sem: http://www.vatera.hu/item/bid/list.php?id=31734556
3 különböző időpontban leadott licit teljesen egyforma összeggel, majd a legvégső +1Ft-al magasabb, amikor 1000 Ft a licitlépcső blink.gif

szerintem védett liciteket tett egymás után

csaby
blowjob
IDÉZET(csabau @ 2007-08-18 08:20) *
szerintem védett liciteket tett egymás után

csaby

Lehet ugyanolyan összegű licitet tenni mint az előző? Azt hittem a gép nem fogadja el (merthogy nincs értelme), 1 Ft-tal többet meg végképp nem értem hogyan tehetett (1000 Ft-os licitlépcsőnél).
Medicin316
Üdvözöllek!
Hogyan tudom a kapcsolatfelvétel menüpontból elküldött levelemet elolvasni?
Hova és kb. mennyi idő múlva kapok választ?
Medicin
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(Medicin316 @ 2007-08-18 12:06) *
Üdvözöllek!
Hogyan tudom a kapcsolatfelvétel menüpontból elküldött levelemet elolvasni?
Hova és kb. mennyi idő múlva kapok választ?
Medicin

Kedves Medicin316!

A kapcsolatfelvételen küldött üzenetére rövidesen kap egy automata választ, munkanapokon lehetőleg
48 órán belül reagálnak a bejelentésre. A válasz a Vaterán regisztrált email címére fog érkezni.
scaevola
IDÉZET(b_ede @ 2007-08-18 12:31) *
Tisztelt Vatera !

Örülnék ,ha a személyes menü Eladó áruk ,licitált áruk ,eladott áruk listázásakor a lap alján lenne egy nyilacska "lap tetejére" jelzéssel ,ha még fel is ugrana a lap tetejére egy kattintással nagyon boldog lennék .
Nem győzök görgetni az áruk között.

Köszönettel

Ez egy kicsit elsikkadt a többi között

Valóban jó lenne, de addig is használd a [page up] billentyüt.

De ez csak apróság ahhoz képest ami az ismerj+ oldalon elkövetett szarvashiba.
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(b_ede @ 2007-08-18 12:31) *
Tisztelt Vatera !

Örülnék ,ha a személyes menü Eladó áruk ,licitált áruk ,eladott áruk listázásakor a lap alján lenne egy nyilacska "lap tetejére" jelzéssel ,ha még fel is ugrana a lap tetejére egy kattintással nagyon boldog lennék .
Nem győzök görgetni az áruk között.

Köszönettel
Ez egy kicsit elsikkadt a többi között

Kedves b_ede!

A Home és az End billentyűk használatával nincs szükség a görgetésre.
fraulein

A főoldalon a Vatera boltok elég keszekusza képet mutatnak szerintem. Véleményem az lenne, hogy
ha mondjuk van 10 bolt, akkor két hasábban a részükre szánt területet fel kellene oszani 10 felé, és a boltok
külön külön "kockában" kapnának helyet elhatárolva egymástól.
Bocsi a bele vau vau -ért, de én is kértem oda helyet magamnak, és szerintem ha már 20.000 a hely oda, akkor
elmondom a véleményem, még ha ugy marad is.
Ezen felül a termékek törlésénél praktikusabb lett volna egy csoportos törlés lehetősége a fotók helyett.
Mondjuk felviszek 200 tételt mert MOST van, két hét mulva amikor már nincs, darabonként vehetem le.
Ezen felül lehetne egy olyan, hogy termék átmeneti zárolása ( csoportosan ) pont a fenti okokból.
Mondjuk csinálok 200 képet mert most van áru, két hét múlva nincs, és törölhetem.
Ha lenne zárolás az nem jelenne meg a készletben.
Ha megint kapható lesz akkor meg fotózhatom ujra a jelen rendszer szerint.
Ennyi lenne az észrevétel
Üdv
KapdKi
Gáz van !

Új poliszit vezettek be cégünknél ... Egy WEBSENCE nevű szörnyeteg nem enged fel napközben a Vaterá-ra ... Ez IP cím alapján tiltja le a címeket a felhasználóktól. Nem lehetne átverni valahogy ??? Én az összes listázásomat, nyomtatásomat bent a cégnél végeztem, itthon csak a kinyomtatott listák alapján elkészítettem a csomagokat, ill. raktam fel a termékeket ...

Nem lehetne Pl. egy mondjuk 2hetente változó IP című és nevű szervert beállítani, ami semmi mást nem csinál, mint forvaldolja a felhasználókat a vatera felé és visszafelé meg lecserélné az elektronikus aláírást ???

Bocs és előre is köszi a választ ...

KapdKi
draglion
IDÉZET(KapdKi @ 2007-08-23 17:49) *
Gáz van !

Új poliszit vezettek be cégünknél ... Egy WEBSENCE nevű szörnyeteg nem enged fel napközben a Vaterá-ra ... Ez IP cím alapján tiltja le a címeket a felhasználóktól.

KapdKi

Ezek nagyon kellemetlen hírek.
Amerikában hasonló korlátozásokat a cégek nagyrésze már 1995 körül bevezetett...
Ha az ilyen korlátozás elterjed az sajnos eléggé kellemetlen lesz.

draglion

scaevola
Az ismerj+ oldal terméklap listázása mikor fog úgy működni mint a sima?
Ha kategoriát választok és utánna a "Nagy képek" opciót, akkor az összes termék megjelenik.
Ha a "Csak szöveg" -et, ua.
KapdKi
Vaterafórum ! VateraModerátor !

Kérlek segítsetek !!!

Eredeti szöveg 2-vel lentebb .. sad.gif
bambooflower
IDÉZET(KapdKi @ 2007-08-23 20:55) *
Vaterafórum ! VateraModerátor !

Kérlek segítsetek !!!

Eredeti szöveg 2-vel lentebb .. sad.gif

nálunk sem lehet felmenni bizonyos oldalakra. viszont a google-on keresztül simán megy.
KapdKi
Hogyan ???? sad.gif
bambooflower
IDÉZET(KapdKi @ 2007-08-23 21:33) *
Hogyan ???? sad.gif

beírok a google-ba egy nicknevet, és máris ott vagyok
Greeneye166
Kedves Vatera!

Nagyon szép lett az új termékfeltöltő oldal!!! Sokkal átláthatóbb és kellemesebb színű! Így tovább! wink.gif
RoliCroft
Tényleg szép lett! rolleyes.gif És átláthatóbb is biggrin.gif

És megjegyzem, hogy a termékek listázásánál is jobb a dátum 2 sorba rendezése smile.gif
antik-bazar
Kedves Vatera!

1. Szeretnék érdklődni, hogy várható lesz-e, hogy a lejárt/eladott termékek újraregisztrálásánal is lehessen ábécé sorrendbe rendezni a neveket, mielőtt újra raknánk illetve esetleg más sorrendezési is, mint az eladó áruknál!
Remélem egy ilyen fajta újítás várható lesz!
(nekem eléggé megkönnyítené néhány termékem sorbarakását!)

2. Továbbá észrevettem, hogy a vatera kereső nem a legjobb!
mivel ha valami egybe van írva, akár rosszul is, nem talál rá!
pl.: ha én beírom, a keresőbe, hogy AntikBazar, ami jópár termékem előtt van, nem talál rá!

Válaszukat előre is köszönöm!

üdv
antik-bazar
KapdKi
IDÉZET(bambooflower @ 2007-08-23 21:47) *

Megpróbálom, de nem fűzök hozzá sok reményt ... El fogja kapni a poliszi az IP címet ... sad.gif
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(KapdKi @ 2007-08-23 18:49) *
Gáz van !

Új poliszit vezettek be cégünknél ... Egy WEBSENCE nevű szörnyeteg nem enged fel napközben a Vaterá-ra ... Ez IP cím alapján tiltja le a címeket a felhasználóktól. Nem lehetne átverni valahogy ??? Én az összes listázásomat, nyomtatásomat bent a cégnél végeztem, itthon csak a kinyomtatott listák alapján elkészítettem a csomagokat, ill. raktam fel a termékeket ...

Nem lehetne Pl. egy mondjuk 2hetente változó IP című és nevű szervert beállítani, ami semmi mást nem csinál, mint forvaldolja a felhasználókat a vatera felé és visszafelé meg lecserélné az elektronikus aláírást ???

Bocs és előre is köszi a választ ...

KapdKi

Nem valószínű a kérés megvalósítása, de továbbítottuk a fejlesztő kollégák felé.
Vatera_Fórum_Moderátor
IDÉZET(scaevola @ 2007-08-23 19:36) *
Az ismerj+ oldal terméklap listázása mikor fog úgy működni mint a sima?
Ha kategoriát választok és utánna a "Nagy képek" opciót, akkor az összes termék megjelenik.
Ha a "Csak szöveg" -et, ua.

Továbbítottuk az észrevételt a fejlesztő kollégák felé.
scaevola
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2007-08-24 10:26) *
Továbbítottuk az észrevételt a fejlesztő kollégák felé.

Köszönöm.
zsuzsabl
Tisztelt Vatera!

Ha egy felhasználó termékeit " kis képekkel " megnézem, látom van e minimálár, villámár, volt e már licit a termékre, stb. , de ha a "nagy képekkel " teszem ugyanezt, minden ilyen információ eltünik.
Gondolom többen a "nagy képek"-kel keresgélnek a termékek között, és jó lenna ha ott is láthatnánk a minimálár, villámár stb jelölésére szolgáló ikonokat. A választ előre is köszönöm!
KapdKi
IDÉZET(bambooflower @ 2007-08-23 21:47) *

Ahogy sejtettem .... Negatív ... sad.gif
Grobar
Tisztelt Vatera!
Annyi lenne a kérdésem, hogy akinek, a felhasználói neve, kékkel van jelölve, az milyen felhasználó???
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.