Vatera_Fórum_Moderátor
2007-08-07 09:50
IDÉZET(nytibi @ 2007-08-07 09:22)

Sziasztok! Valaki tudna segíteni, le szeretném cserléni egy termékem képét, illetve még feltölteni hozzá egy párat, viszont már licitáltak a termékre és így nem tudom ezt hogy kell megcsinálni. Please help!!!
Kedves nytibi!
Licitált termék esetén az utólagos képfeltöltés nem lehetséges.
Amennyiben még nem érkezett a termékre érvényes ajánlat, lehetőség van a termék törlésére (Személyes menü - Áru eltávolítása),
majd újból meghirdethető új képekkel.
longlife
2007-08-08 03:19
Két kérdésem volna....
1. Nem lehetne csinálni ( akár opcionálisan SSL-es belépést? ) összehasonlíthatatlanul jobb lenne a biztonság, még ha egy self-signed kulcsot is generálnának a vaterások, tehát nem pénzért vásárolnának egy idevégó kulcsot...
2. Ha "18 éven felüli" terméket nézek a vatera folyton rákérdez elmúltam-e már, nem lehetne ezt a sessionben megjegyezni hogy egyszer már válaszoltam?
Vagy legalább akkor ne csinálja ha be vagyok lépve, elvégre az adataim között ott is van a születési idő, nem?
Üdvözlettel:
longlife
Vateraforum
2007-08-08 12:18
IDÉZET(longlife @ 2007-08-08 03:19)

Két kérdésem volna....
1. Nem lehetne csinálni ( akár opcionálisan SSL-es belépést? ) összehasonlíthatatlanul jobb lenne a biztonság, még ha egy self-signed kulcsot is generálnának a vaterások, tehát nem pénzért vásárolnának egy idevégó kulcsot...
2. Ha "18 éven felüli" terméket nézek a vatera folyton rákérdez elmúltam-e már, nem lehetne ezt a sessionben megjegyezni hogy egyszer már válaszoltam?
Vagy legalább akkor ne csinálja ha be vagyok lépve, elvégre az adataim között ott is van a születési idő, nem?
Üdvözlettel:
longlife
1, Az észrevételt továbbítottuk felelős kollégáink felé. Terveink szerint a közeljövőben lesz választható ssl belépés a vaterára.
2, 18 éven felüli termékeknél megoldható, hogy ne kérdezzen rá minden egyes megtekintéskor az életkorra, ezt is továbbítottuk a fejlesztő kollégák felé.
Türelmet kérünk.
Tisztelt vatera!
Szeretnem megkerdezni hogy amikor valaki toroltett egy negativ ertekelest, azt ugye torles elott a vatera felulvizsgalja es csak azutan torli. Ha ez igy van, abban az esetben miert nincs egy olyan megoldas hogy a vatera altal torolt negativ ertekelest ne irhassa ujbol a felhasznalo, mivel igy semmi ertelme a negativ ertekeles toroltetesenek mert ugyis ujbol negativ bosszu ertekeles kerul a helyere (vagyis adtunk egy nagy pofont a sz...-nak). A torotetett ertekelest en ugy gondolom lezart ertekelesnek kellene hogy vegye a vatera!
suriadri
2007-08-08 17:17
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ha valaki tud segítsen.
Be lehet valahol jelölni,hogy nem kérek értesítést az új licitálóról?
Előre is köszi.
Beköltözött az ingatlanok.hu is a termékoldalakra?
Greeneye166
2007-08-09 02:05
IDÉZET(sagyu @ 2007-08-08 17:35)

Beköltözött az ingatlanok.hu is a termékoldalakra?
BE
Egyébként egy apróság: licitálás után célszerű lenne, ha az adott terméklapra is vissza lehetne menni, nem csak a nyitólapra, hogy utána hosszadalmas keresgélés árán (aukciófigyelő vagy kedvencekbe felvétel után) tudjuk csak újból elérni. eBayen, meg tradera-n ez csak egy click.
CellaTel
2007-08-09 12:08
eddig még soha nem tettem javaslatot a motorban valo változtatásra. ám ma reggelre lett elegem egy apro dologbol. méghozzá abbol amikor hozzánemértö suhancok hülyeségeket irkálnak a terméklapomra és ezidöalatt épp 20-30 esetleg potenciális vásárló rohan el.tanácsom az lenne vagy is kérésem. hogy a vatera munkáját is nagyban megkönyitené. meg a forumon sem lenne eszetlen ámokfutás hogy ki hova irt szabájtalan dolgokat.
szoval a terméklapon való hozzászolásrol lenne szó. szerintem szükség lenne egy "jelentem" gombra. amit vagy a lap tulajdonos lát csak vagy mindenki. és ha a terméklapon elérhetöség van vagy csak valaki nem arra használja a terméklapot amire való. (áru égetésre, eladó lehordására, ) akkor figyelmeztetve lenne, durva esetben meg tiltva.
mert szerintem nem tul jo hogy árulok pl egy hibás terméket és a tag beszolt hogy ez sz** dobjam a kukába. ha ezlett voln acélom akkor kidobtam volna és nem türném az ilyen elmés hozzászolásokat.
régen elég jol müködött ez a dolog mert egy lehordo és vatera hasznát fenyegető beirás után tiltás járt (végleges)
szoval javasolnák valami jelentem gomb féleséget ami a hozzászolás tartalmával együtt eljutatja a Vatera moderátorának a hozzásuolást és dönt arrol hogy csak törli a hozzászolást ideiglenessne tilt , végleg tilt vagy sz*..le .
Vateraforum
2007-08-09 14:17
IDÉZET(suriadri @ 2007-08-08 17:17)

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ha valaki tud segítsen.
Be lehet valahol jelölni,hogy nem kérek értesítést az új licitálóról?
Előre is köszi.

Jelenleg a licitértesítő kikapcsolására nincs mód.
tomifsztm
2007-08-10 16:51
NAgy gondal állok szembe.
Ha nem érem el a licittel a vilámárat az olyan mintha a minmál árat nem értem volna el?
Flohmarkt
2007-08-10 17:20
IDÉZET(tomifsztm @ 2007-08-10 16:51)

NAgy gondal állok szembe.
Ha nem érem el a licittel a vilámárat az olyan mintha a minmál árat nem értem volna el?
A minimálár és a villámár két különböző dolog.
A minimálár lehet rejtett vagy látható. Ha látható a minimálár, akkor a terméklapon látszik, hogy ez alacsonyabb vagy netán megegyezik a villámár összegével.
Rejtett minimálárnál értelemszerűen ezt nem lehet tudni. Ilyen esetben csak "kitapogatni" lehet licitálgatással a minimálárat vagy rá kell kérdezni és vagy megmondja az eladó, vagy nem:)
Jelen pillanatban nálam olyan lassúak a Vatera oldalai, hogy gyakorlatilag használhatatlan.
Mivel hétvége van, nem is várom, hogy bárki is orvosolja ezt a problémát...
(lehet hogy nem fizetek elég jutalékot?

)
Nem vagy egyedül. Kemény másfél munkaóra volt, mire a lejárt termékeimet vissza tettem. Ilyenkor nagyon elmegy a kedvem :-(
IDÉZET(satman @ 2007-08-10 20:21)

Jelen pillanatban nálam olyan lassúak a Vatera oldalai, hogy gyakorlatilag használhatatlan.
Mivel hétvége van, nem is várom, hogy bárki is orvosolja ezt a problémát...
(lehet hogy nem fizetek elég jutalékot?

)
Tutti, hogy valamit "javítottak" a rendszeren, mert tök használ6tatlan !!! Amennyiben egynél több terméket akarok feltenni, másodiknál már nem tudok alkategóriát, stb bejelölni ... Windows effektus segít csak : belépek-kilépek, il. fjordítva !!! Kösz az ilyen javításokat !!!
IDÉZET(taki63 @ 2007-08-10 21:31)

Nem vagy egyedül. Kemény másfél munkaóra volt, mire a lejárt termékeimet vissza tettem. Ilyenkor nagyon elmegy a kedvem :-(
Ezt kitököltem ! Nem szabad a "mindent kijelöl" gombra kattintani ! Egyenként beklikkeled a csekboxot, utána küldöd L !!!
longlife
2007-08-13 05:25
IDÉZET(Vateraforum @ 2007-08-08 12:18)

1, Az észrevételt továbbítottuk felelős kollégáink felé. Terveink szerint a közeljövőben lesz választható ssl belépés a vaterára.
2, 18 éven felüli termékeknél megoldható, hogy ne kérdezzen rá minden egyes megtekintéskor az életkorra, ezt is továbbítottuk a fejlesztő kollégák felé.
Türelmet kérünk.
Köszönöm a visszajelzést!
Különben igazán elégedett vagyok a Vaterával, talán az egyik legjobb aukciós, internetes kereskedői portál
IDÉZET(longlife @ 2007-08-13 05:25)

Köszönöm a visszajelzést!
Különben igazán elégedett vagyok a Vaterával, talán az egyik legjobb aukciós, internetes kereskedői portál

Fagylaltot nem kérsz ???
Vateraforum
2007-08-13 11:41
IDÉZET(KapdKi @ 2007-08-13 08:55)

Fagylaltot nem kérsz ???
[img]http://kepfeltoltes.hu/view/070813/fagylalt_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
IDÉZET(b_ede @ 2007-08-13 14:49)

Gratulálok !
Az első olyan visszajelzés , ahol emberi értékeket is tudtam felfedezni a moderátornál , a humort
Dícsérendő és csak így tovább
Kapdki: Nekem már ne kínáj fagyit tudod ahogy a nóta mondja :
-Nyaltam én már eleget nyaljon mostmár más is

Bocs, de nem tuttam +állni
Sziasztok, gyors segítség kéne, mert lejár a licit.
Egy árura 1500 Ft-ot tette, az eladó a minimálárat 15.1 Ft-ra mósosította, én mégsem tudol 1501 Ft-al licitálni, csak 1600 Ft-ért. Rajtam kívül más licitáló nincs. Mi az oka ? Kösz
Javítom az elírást

Tehét én 1500-at licitáltam, a minimálár pedig 1501 Ft
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-08-16 22:33
IDÉZET(mobima @ 2007-08-16 22:21)

Sziasztok, gyors segítség kéne, mert lejár a licit.
Egy árura 1500 Ft-ot tette, az eladó a minimálárat 15.1 Ft-ra mósosította, én mégsem tudol 1501 Ft-al licitálni, csak 1600 Ft-ért. Rajtam kívül más licitáló nincs. Mi az oka ? Kösz
Kedves mobima!
A licitlépcső 100Ft, a minimálár csak a következő licitálással érhető el.
scaevola
2007-08-17 17:17
ÜdV!
Árukód :32764707
Nem értem, miért nem az a "nyertes" aki az eddigi legmagasabb ajánlatott tette? DmT.
IDÉZET(scaevola @ 2007-08-17 17:17)

ÜdV!
Árukód :32764707
Nem értem, miért nem az a "nyertes" aki az eddigi legmagasabb ajánlatott tette? DmT.
Ezt én sem értem. De ezt sem:
http://www.vatera.hu/item/bid/list.php?id=31734556 3 különböző időpontban leadott licit teljesen egyforma összeggel, majd a legvégső +1Ft-al magasabb, amikor 1000 Ft a licitlépcső
IDÉZET(blowjob @ 2007-08-18 00:24)

Ezt én sem értem. De ezt sem:
http://www.vatera.hu/item/bid/list.php?id=31734556 3 különböző időpontban leadott licit teljesen egyforma összeggel, majd a legvégső +1Ft-al magasabb, amikor 1000 Ft a licitlépcső

szerintem védett liciteket tett egymás után
csaby
IDÉZET(csabau @ 2007-08-18 08:20)

szerintem védett liciteket tett egymás után
csaby
Lehet ugyanolyan összegű licitet tenni mint az előző? Azt hittem a gép nem fogadja el (merthogy nincs értelme), 1 Ft-tal többet meg végképp nem értem hogyan tehetett (1000 Ft-os licitlépcsőnél).
Medicin316
2007-08-18 12:06
Üdvözöllek!
Hogyan tudom a kapcsolatfelvétel menüpontból elküldött levelemet elolvasni?
Hova és kb. mennyi idő múlva kapok választ?
Medicin
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-08-18 12:18
IDÉZET(Medicin316 @ 2007-08-18 12:06)

Üdvözöllek!
Hogyan tudom a kapcsolatfelvétel menüpontból elküldött levelemet elolvasni?
Hova és kb. mennyi idő múlva kapok választ?
Medicin
Kedves Medicin316!
A kapcsolatfelvételen küldött üzenetére rövidesen kap egy automata választ, munkanapokon lehetőleg
48 órán belül reagálnak a bejelentésre. A válasz a Vaterán regisztrált email címére fog érkezni.
scaevola
2007-08-18 12:57
IDÉZET(b_ede @ 2007-08-18 12:31)

Tisztelt Vatera !
Örülnék ,ha a személyes menü Eladó áruk ,licitált áruk ,eladott áruk listázásakor a lap alján lenne egy nyilacska "lap tetejére" jelzéssel ,ha még fel is ugrana a lap tetejére egy kattintással nagyon boldog lennék .
Nem győzök görgetni az áruk között.
Köszönettel
Ez egy kicsit elsikkadt a többi között
Valóban jó lenne, de addig is használd a [page up] billentyüt.
De ez csak apróság ahhoz képest ami az ismerj+ oldalon elkövetett szarvashiba.
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-08-18 13:12
IDÉZET(b_ede @ 2007-08-18 12:31)

Tisztelt Vatera !
Örülnék ,ha a személyes menü Eladó áruk ,licitált áruk ,eladott áruk listázásakor a lap alján lenne egy nyilacska "lap tetejére" jelzéssel ,ha még fel is ugrana a lap tetejére egy kattintással nagyon boldog lennék .
Nem győzök görgetni az áruk között.
Köszönettel
Ez egy kicsit elsikkadt a többi között
Kedves b_ede!
A Home és az End billentyűk használatával nincs szükség a görgetésre.
fraulein
2007-08-22 14:59
A főoldalon a Vatera boltok elég keszekusza képet mutatnak szerintem. Véleményem az lenne, hogy
ha mondjuk van 10 bolt, akkor két hasábban a részükre szánt területet fel kellene oszani 10 felé, és a boltok
külön külön "kockában" kapnának helyet elhatárolva egymástól.
Bocsi a bele vau vau -ért, de én is kértem oda helyet magamnak, és szerintem ha már 20.000 a hely oda, akkor
elmondom a véleményem, még ha ugy marad is.
Ezen felül a termékek törlésénél praktikusabb lett volna egy csoportos törlés lehetősége a fotók helyett.
Mondjuk felviszek 200 tételt mert MOST van, két hét mulva amikor már nincs, darabonként vehetem le.
Ezen felül lehetne egy olyan, hogy termék átmeneti zárolása ( csoportosan ) pont a fenti okokból.
Mondjuk csinálok 200 képet mert most van áru, két hét múlva nincs, és törölhetem.
Ha lenne zárolás az nem jelenne meg a készletben.
Ha megint kapható lesz akkor meg fotózhatom ujra a jelen rendszer szerint.
Ennyi lenne az észrevétel
Üdv
Gáz van !
Új poliszit vezettek be cégünknél ... Egy WEBSENCE nevű szörnyeteg nem enged fel napközben a Vaterá-ra ... Ez IP cím alapján tiltja le a címeket a felhasználóktól. Nem lehetne átverni valahogy ??? Én az összes listázásomat, nyomtatásomat bent a cégnél végeztem, itthon csak a kinyomtatott listák alapján elkészítettem a csomagokat, ill. raktam fel a termékeket ...
Nem lehetne Pl. egy mondjuk 2hetente változó IP című és nevű szervert beállítani, ami semmi mást nem csinál, mint forvaldolja a felhasználókat a vatera felé és visszafelé meg lecserélné az elektronikus aláírást ???
Bocs és előre is köszi a választ ...
KapdKi
draglion
2007-08-23 18:53
IDÉZET(KapdKi @ 2007-08-23 17:49)

Gáz van !
Új poliszit vezettek be cégünknél ... Egy WEBSENCE nevű szörnyeteg nem enged fel napközben a Vaterá-ra ... Ez IP cím alapján tiltja le a címeket a felhasználóktól.
KapdKi
Ezek nagyon kellemetlen hírek.
Amerikában hasonló korlátozásokat a cégek nagyrésze már 1995 körül bevezetett...
Ha az ilyen korlátozás elterjed az sajnos eléggé kellemetlen lesz.
draglion
scaevola
2007-08-23 19:36
Az ismerj+ oldal terméklap listázása mikor fog úgy működni mint a sima?
Ha kategoriát választok és utánna a "Nagy képek" opciót, akkor az összes termék megjelenik.
Ha a "Csak szöveg" -et, ua.
Vaterafórum ! VateraModerátor !
Kérlek segítsetek !!!
Eredeti szöveg 2-vel lentebb ..
bambooflower
2007-08-23 21:28
IDÉZET(KapdKi @ 2007-08-23 20:55)

Vaterafórum ! VateraModerátor !
Kérlek segítsetek !!!
Eredeti szöveg 2-vel lentebb ..

nálunk sem lehet felmenni bizonyos oldalakra. viszont a google-on keresztül simán megy.
Hogyan ????
bambooflower
2007-08-23 21:47
IDÉZET(KapdKi @ 2007-08-23 21:33)

Hogyan ????

beírok a google-ba egy nicknevet, és máris ott vagyok
Greeneye166
2007-08-23 22:09
Kedves Vatera!
Nagyon szép lett az új termékfeltöltő oldal!!! Sokkal átláthatóbb és kellemesebb színű! Így tovább!
RoliCroft
2007-08-23 22:16
Tényleg szép lett!

És átláthatóbb is
És megjegyzem, hogy a termékek listázásánál is jobb a dátum 2 sorba rendezése
antik-bazar
2007-08-23 23:06
Kedves Vatera!
1. Szeretnék érdklődni, hogy várható lesz-e, hogy a lejárt/eladott termékek újraregisztrálásánal is lehessen ábécé sorrendbe rendezni a neveket, mielőtt újra raknánk illetve esetleg más sorrendezési is, mint az eladó áruknál!
Remélem egy ilyen fajta újítás várható lesz!
(nekem eléggé megkönnyítené néhány termékem sorbarakását!)
2. Továbbá észrevettem, hogy a vatera kereső nem a legjobb!
mivel ha valami egybe van írva, akár rosszul is, nem talál rá!
pl.: ha én beírom, a keresőbe, hogy AntikBazar, ami jópár termékem előtt van, nem talál rá!
Válaszukat előre is köszönöm!
üdv
antik-bazar
IDÉZET(bambooflower @ 2007-08-23 21:47)

Megpróbálom, de nem fűzök hozzá sok reményt ... El fogja kapni a poliszi az IP címet ...
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-08-24 10:25
IDÉZET(KapdKi @ 2007-08-23 18:49)

Gáz van !
Új poliszit vezettek be cégünknél ... Egy WEBSENCE nevű szörnyeteg nem enged fel napközben a Vaterá-ra ... Ez IP cím alapján tiltja le a címeket a felhasználóktól. Nem lehetne átverni valahogy ??? Én az összes listázásomat, nyomtatásomat bent a cégnél végeztem, itthon csak a kinyomtatott listák alapján elkészítettem a csomagokat, ill. raktam fel a termékeket ...
Nem lehetne Pl. egy mondjuk 2hetente változó IP című és nevű szervert beállítani, ami semmi mást nem csinál, mint forvaldolja a felhasználókat a vatera felé és visszafelé meg lecserélné az elektronikus aláírást ???
Bocs és előre is köszi a választ ...
KapdKi
Nem valószínű a kérés megvalósítása, de továbbítottuk a fejlesztő kollégák felé.
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-08-24 10:26
IDÉZET(scaevola @ 2007-08-23 19:36)

Az ismerj+ oldal terméklap listázása mikor fog úgy működni mint a sima?
Ha kategoriát választok és utánna a "Nagy képek" opciót, akkor az összes termék megjelenik.
Ha a "Csak szöveg" -et, ua.
Továbbítottuk az észrevételt a fejlesztő kollégák felé.
scaevola
2007-08-24 11:08
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2007-08-24 10:26)

Továbbítottuk az észrevételt a fejlesztő kollégák felé.
Köszönöm.
zsuzsabl
2007-08-24 17:05
Tisztelt Vatera!
Ha egy felhasználó termékeit " kis képekkel " megnézem, látom van e minimálár, villámár, volt e már licit a termékre, stb. , de ha a "nagy képekkel " teszem ugyanezt, minden ilyen információ eltünik.
Gondolom többen a "nagy képek"-kel keresgélnek a termékek között, és jó lenna ha ott is láthatnánk a minimálár, villámár stb jelölésére szolgáló ikonokat. A választ előre is köszönöm!
IDÉZET(bambooflower @ 2007-08-23 21:47)

Ahogy sejtettem .... Negatív ...
Tisztelt Vatera!
Annyi lenne a kérdésem, hogy akinek, a felhasználói neve, kékkel van jelölve, az milyen felhasználó???
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.