Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Vatera oldalak
Vatera.hu Fórum > Általános > Technikai észrevételek
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175
Vateraoroszlan
IDÉZET(zejopy @ 2010-04-27 12:09) *
Dehogy, biztosan én voltam pontatlan. rolleyes.gif
Szóval, ha jól vagyok tájékozott, akkor a kép normális esetben szögletes. Nyilván attól kerek, hogy előtte meg van szerkesztve. Mivel nem értek hozzá (de roppantmód fejlődőképes vagyok mosking.gif ), nem tudom, hogy egy ilyen alakú kép feltöltése során nincs-e valami felmerülő probléma, amire az ilyen felkészületlen amatőr, mint én nem is számíthat. smile.gif

Erre gondoltam én is, de nem mertem belekezdeni, nehogy bevigyem az erdőbe. smile.gif

Ezeknek a képeknek minden esetben van egy szögletes hátterük, maximum nem látható. Tehát feltöltésnél nem okozhat gondot, a rendszer szögletesként kezeli, akkor is, ha valójában kör alakú kép jelenik meg.
Vektoros képek esetén okozhatna ez gondot, de azok formátuma eleve tiltott.
Vateraoroszlan
IDÉZET(sakata68 @ 2010-04-27 12:10) *
Kedves Adminisztrátor!

Valamit változtattak a vaterán? Mert észrevettem, hogy napok óta jelszó nélkül beenged a személyes oldalamra a net. sad.gif
Mondjuk más gépen még nem próbáltam, csak mindig itthonról intézem az üzleti ügyeimet. Elég ijesztő, hogy csak úgy
belenézhetek minden jelszó nélkül az eladásaimba pl.

Kedves sakata68!

Én ezt a jelenséget nem tapasztaltam (otthoni gépen sem), minden új session esetén be kell jelentkeznem.
Érdemes lehet megvizsgálni a böngésző idevonatkozó beállításait.

A rendszer elvileg 30 perc inaktivitás után kilépteti a felhasználókat. Elképzelhető, hogy egy tárolt lapváltozatot lát.
zejopy
IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-04-27 12:54) *
Erre gondoltam én is, de nem mertem belekezdeni, nehogy bevigyem az erdőbe. smile.gif

Ezeknek a képeknek minden esetben van egy szögletes hátterük, maximum nem látható. Tehát feltöltésnél nem okozhat gondot, a rendszer szögletesként kezeli, akkor is, ha valójában kör alakú kép jelenik meg.
Vektoros képek esetén okozhatna ez gondot, de azok formátuma eleve tiltott.

Kedves Leó!

Nyugodtan vigyen be az erdőbe, legfeljebb visszakérdezek, ha valami nem világos. smile.gif
Már csak egy kérdésem van. A Picasa tudja ezt? Nekem 3.6-os van fent. smile.gif
Vateraoroszlan
IDÉZET(zejopy @ 2010-04-27 13:00) *
Kedves Leó!

Nyugodtan vigyen be az erdőbe, legfeljebb visszakérdezek, ha valami nem világos. smile.gif
Már csak egy kérdésem van. A Picasa tudja ezt? Nekem 3.6-os van fent. smile.gif

Kedves zejopy!

Megmondom őszintén, nem ismerem a szoftvert, de ha tud ellipszis kijelölést, akkor lehet vele kör alakú kivágást csinálni (gondolom, tud).
Ha pedig jpg vagy gif formátumban menti el a képet, akkor mindenképpen lesz háttere (majd meglátja smile.gif ). Tehát gond nem lesz.
zejopy
IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-04-27 13:38) *
Kedves zejopy!

Megmondom őszintén, nem ismerem a szoftvert, de ha tud ellipszis kijelölést, akkor lehet vele kör alakú kivágást csinálni (gondolom, tud).
Ha pedig jpg vagy gif formátumban menti el a képet, akkor mindenképpen lesz háttere (majd meglátja smile.gif ). Tehát gond nem lesz.

Köszönöm szépen. rolleyes.gif
zejopy
IDÉZET(Grobar @ 2010-04-15 17:25) *
Egy észrevételem lenne, a terméklapon megvan adva a banki átutalás, mint fizetési lehetőség. Ami véleményem szerint, nem azonos a pénztári befizetéssel. Utóbbi nekem 140 Ft-ba kerül (Június 1.-től 200 Ft-ba), a vállalkozói számla miatt. Nem lehetne bevezetni ezt a fizetési módot is? (pénztári készpénz befizetés)

Bizonyám! Ezen felbuzdulva elmentem a bankomba, hogy letiltassam a pénztári befizetés fogadását.
Úgy képzeltem, hogy van talán egy ilyen lehetőség. Hát nincs. Tehát mi eladók nem tehetünk semmit a befizetés kivédésére. sad.gif
Dragunovhun
IDÉZET(zejopy @ 2010-04-27 12:09) *
Dehogy, biztosan én voltam pontatlan. rolleyes.gif
Szóval, ha jól vagyok tájékozott, akkor a kép normális esetben szögletes. Nyilván attól kerek, hogy előtte meg van szerkesztve. Mivel nem értek hozzá (de roppantmód fejlődőképes vagyok mosking.gif ), nem tudom, hogy egy ilyen alakú kép feltöltése során nincs-e valami felmerülő probléma, amire az ilyen felkészületlen amatőr, mint én nem is számíthat. smile.gif

Ááááh ez nagyon édes laugh.gif
Kapsz egy puszit mert feldobtad a napomat. air_kiss.gif
zejopy
IDÉZET(Dragunovhun @ 2010-04-28 14:56) *
Ááááh ez nagyon édes laugh.gif
Kapsz egy puszit mert feldobtad a napomat. air_kiss.gif

Köszi! rolleyes.gif

Tudod, valahogy mindig úgy képzelem, hogy ha nekem szolgáltat valaki, pl, bank, vízmű, áramszolgáltató, akkor lehetnének elvárásaim. Nem hiszem, hogy ez egy bonyolult dolog, hogy ne tudnák a bankok megoldani, ha igény mutatkozik rá.
Persze tudom, hogy én élek egy más világban. Ma szolgáltatók pallosjoggal rendelkeznek és azt csinálnak azokkal az emberekkel, akikből élnek, amit csak nem szégyellnek. to_take_umbrage.gif
Grobar
Nem működik az újralistázás. Minden terméket kijelölök, újra akarom indítani őket de csak egy üres fehér oldal lesz a válasz.
Vateraoroszlan
IDÉZET(Grobar @ 2010-04-29 10:18) *
Nem működik az újralistázás. Minden terméket kijelölök, újra akarom indítani őket de csak egy üres fehér oldal lesz a válasz.

Kedves Grobar!

Nálam működött. Esetleg próbáld meg több fázisban újraindítani, ne egyszerre az összeset.
aproant
Nem tudom nálatok mi a helyzet de nálam a személyes menüben a Vatera egyre lassúbb és megbízhatatlanabb.
Már a 90-es évek netezési sebességét súrolja.
Hosszú másodperceket kell várnom mire valamit feltölt, kiír, frissít ....
Kihagy képeket, következő oldalon az előző oldal árúiból is odatesz , stb.
Borzasztóan idegesítő.
Vagy csak nálam van így?
tibpeter
IDÉZET(aproant @ 2010-04-29 20:29) *
Nem tudom nálatok mi a helyzet de nálam a személyes menüben a Vatera egyre lassúbb és megbízhatatlanabb.
Borzasztóan idegesítő.
Vagy csak nálam van így?

Nálam is botrányos lassú! Explorerrel használhatatlan! sad.gif

A Google Chrom segített, ezzel használhatóbb!
VateraBenz
Borzasztóan idegesítő.
Vagy csak nálam van így?

IDÉZET(tibpeter @ 2010-04-29 20:52) *
Nálam is botrányos lassú! Explorerrel használhatatlan! sad.gif
A Google Chrom segített, ezzel használhatóbb!

Tisztelt aproant, tibpeter!

Az Internet Explorer böngészővel sajnos előfordulhatnak kompatibilitási problémák, ezek okozhatnak bizonyos funkcióknál lassulást.
Fejlesztő kollégáink próbálják optimalizálni a programot, de ez nem túl egyszerű feladat, eltart egy ideig.
Addig is javasoljuk más böngészőprogramok használatát - legalább ideiglenes jelleggel erre az átmeneti időszakra.
aproant
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-04-29 21:04) *
Tisztelt aproant, tibpeter!

Az Internet Explorer böngészővel sajnos előfordulhatnak kompatibilitási problémák, ezek okozhatnak bizonyos funkcióknál lassulást.
Fejlesztő kollégáink próbálják optimalizálni a programot, de ez nem túl egyszerű feladat, eltart egy ideig.
Addig is javasoljuk más böngészőprogramok használatát - legalább ideiglenes jelleggel erre az átmeneti időszakra.

Amióta van netem soha az Internet Explorer volt az alapértelmezett böngészőm.
Mindig Googlet használtam és használok. Nem lehet a problémát IE-re kenni.
Mondjuk fél éve a Vatera sokkal gyorsabb volt. Szerintem a probléma rossz Vatera kód vagy kevés Vatera gépkapacitás lehet.

De akkor is nálam a Vatera egyre lassabb.
hytech
IDÉZET(aproant @ 2010-05-01 11:56) *
...De akkor is nálam a Vatera egyre lassabb.

Bár nem vígasz de nem vagy egyedül.
zejopy

?????? Lehet, hogy velem van a baj, de ezt nem egészen értettem. unsure.gif

Mindig Googlet használtam és használok. Nem lehet a problémát IE-re kenni.

Nahát......

Szerintem a probléma rossz Vatera kód vagy kevés Vatera gépkapacitás lehet.

Jaj, de jó, még egy programozó! jumping.gif

Hytech! violent2.gif (A legnagyobb tisztelettel. smile.gif )
hytech
IDÉZET(zejopy @ 2010-05-01 13:16) *

Ketté akarsz fűrészelni?
Csináld! good3.gif

Szívességet tennél vele...
zejopy
IDÉZET(hytech @ 2010-05-01 13:19) *
Ketté akarsz fűrészelni?
Csináld! good3.gif

Szívességet tennél vele...

Sosem bántanálak. smile.gif Majd kisüt a Nap. friends.gif (Tudod, hogy mindig igazam van. Ezekben a nem racionális kérdésekben mindig nekem. smile.gif )
scaevola
Borzasztóan idegesítő.
Vagy csak nálam van így?

Nálam is amikor ezerötszázzal töltök le közben valamit. Van, hogy fél másodpercet is kell várni mire az oldal feláll. rolleyes.gif
aproant
IDÉZET(zejopy @ 2010-05-01 13:16) *
?????? Lehet, hogy velem van a baj, de ezt nem egészen értettem. unsure.gif
Nahát......
Jaj, de jó, még egy programozó! jumping.gif

Szerencsétlenül fogalmaztam. Azt akartam mondani hogy Internet Explorer-t soha nem használtam. Remélem hogy így érthető.

Úgy látom a szöveg többi részét is meg kell magyaráznom.

A jobb füledet meg tudod vakarni a jobb kezeddel. Meg tudod vakarni a bal kezeddel is. Meg tudod vakarni a bal kezeddel a hátad irányából.
Ha jogi vagy meg tudod vakarni a lábaddal is. Akár hívhatsz valakit Angliából hogy megvakarja. Az eredmény ugyanaz de az idő nem.
Ennyi a kódról. Remélem hogy érthető.

Egy Trabant a lakodalomba elvisz egy embert. Elvisz kettő embert is. Elvisz akár húszat is. Száz embernél már nagyobb kocsi kell. Ennyi a gépkapacitásról. Remélem hogy ez is érthető.

zejopy
IDÉZET(aproant @ 2010-05-01 17:42) *
Remélem hogy így érthető.

Remélem hogy érthető.

Remélem hogy ez is érthető.

Jaj, igazán nagyon kedves vagy, köszönöm, hogy így számíthatok rád. biggrin.gif

Szólíthatlak ezentúl maminak. laugh.gif
VateraBenz
IDÉZET(aproant @ 2010-05-01 17:42) *
Úgy látom a szöveg többi részét is meg kell magyaráznom.
...

Tisztelt aproant!

Köszönjük, hogy megosztotta velünk értékes véleményét a "gépkapacitásról" és fülvakarásról.
Azt nem mondom, hogy megértettük, de nagyon igyekszünk. smile.gif
zejopy
Kedves Leó!

Nem lehetne személyes menün belül is jelölni a kiemeléseket? Jó lenne látni az eladó/licitált áruknál, hogy melyik narancssárga. Tudom, ez nyilvánvalóan nem rendelkezik prioritással (hogy kedvenc szószerkezetével éljek tongue.gif ), de listájukra felvehetnék, mint a kényelem iránti vágy megtestesítőjét.
Köszönöm, ha átgondolja. smile.gif
(Természetesen, ha Benz érkezik előbb, akkor a kérdés neki szól. smile.gif )
Dragunovhun
Mindig Googlet használtam és használok.

Akkor nem túl rég óta utazhatsz ebben, a google böngészője 2008-ban jött ki.
Vateraoroszlan
IDÉZET(zejopy @ 2010-05-03 07:28) *
Kedves Leó!

Nem lehetne személyes menün belül is jelölni a kiemeléseket? Jó lenne látni az eladó/licitált áruknál, hogy melyik narancssárga. Tudom, ez nyilvánvalóan nem rendelkezik prioritással (hogy kedvenc szószerkezetével éljek tongue.gif ), de listájukra felvehetnék, mint a kényelem iránti vágy megtestesítőjét.
Köszönöm, ha átgondolja. smile.gif
(Természetesen, ha Benz érkezik előbb, akkor a kérdés neki szól. smile.gif )

Kedves zejopy!

Köszönjük, rögzítettük. Aztán majd meglátjuk.

zejopy
IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-05-03 10:54) *
Kedves zejopy!

Köszönjük, rögzítettük. Aztán majd meglátjuk.

Köszönöm!

Luca szék? biggrin.gif Nem baj, az is elkészül egyszer. smile.gif
Vateraoroszlan
IDÉZET(zejopy @ 2010-05-03 11:12) *
Köszönöm!

Luca szék? biggrin.gif Nem baj, az is elkészül egyszer. smile.gif

Olyasmi... smile.gif

Most van annyi dolog, ami több évre elég lenne (de nincs rá annyi idő).
zejopy
IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-05-03 11:17) *
Olyasmi... smile.gif

Most van annyi dolog, ami több évre elég lenne (de nincs rá annyi idő).

Nem baj, nekem nem. Talán én vagyok az egyetlen tényleg türelmes felhasználójuk. smile.gif
ambulanceman
Üdv!
Termékkód: 168547319
A fenti termékre licitálok! Amennyiszer elküldöm az ajánlatom, rögtön automatikusan túllicitál, egy felhasználó { halacska3(29) } de a licit listában nem látható!
Pl :
3 300 Ft halacska3(29) 2010/05/03 15:32:02
3 100 Ft ambulanceman(5) 2010/05/05 17:13:00
2 700 Ft ambulanceman(5) 2010/05/04 16:16:18
2 300 Ft ambulanceman(5) 2010/05/04 15:01:26
2 000 Ft ambulanceman(5) 2010/05/04 00:57:25
1 150 Ft ambulanceman(5) 2010/05/04 00:57:12
1 000 Ft ambulanceman(5) 2010/05/04 00:48:20
900 Ft ambulanceman(5) 2010/05/04 00:48:12
800 Ft ambulanceman(5) 2010/05/03 22:31:36
700 Ft ambulanceman(5) 2010/05/03 22:31:28
600 Ft ambulanceman(5) 2010/05/01 08:47:37

Ez most hogy lehetséges ? Egy automata program kezel egy Accountot ? vagy valami csalás áldozata vagyok? Direkt tornázzák felfelé az árakat ?
Kétségbe estem!
Segítségüket előre is köszönöm!
Üdv!
VateraBenz
IDÉZET(ambulanceman @ 2010-05-05 17:33) *
...
Ez most hogy lehetséges ? Egy automata program kezel egy Accountot ? vagy valami csalás áldozata vagyok? Direkt tornázzák felfelé az árakat ?
Kétségbe estem!
Segítségüket előre is köszönöm!
Üdv!

Tisztelt ambulanceman!

Az aukción egy másik felhasználónak levédett ajánlata van.
Erről bővebben itt olvashat: http://www.vatera.hu/segitseg/a_licit_megt...t_ajanlat/28/85
ambulanceman
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-05-05 17:43) *
Tisztelt ambulanceman!

Az aukción egy másik felhasználónak levédett ajánlata van.
Erről bővebben itt olvashat: http://www.vatera.hu/segitseg/a_licit_megt...t_ajanlat/28/85

Köszönöm! Igy már tiszta a kép! smile.gif
pgabi11barbi
Segítséget szeretnék kérni, mert eddig nem találtam ezt a témát a fórumban.
Volt egy licitált termékem. Lejárt. Megtörténhetett volna az adás-vétel, de az arucikkem hibás volt, nem adtam el végül a vevőnek.
Ezzel nincs is baj, megbeszéltük, rendeztük az ügyeinket. smile.gif
Viszont nem tudom, hogy hol tudom regisztrálni, hogy nem jött létre az adás-vétel. Most az eladott árukban van a termék.
Mi a megoldás?
VateraBenz
IDÉZET(pgabi11barbi @ 2010-05-05 21:07) *
Segítséget szeretnék kérni, mert eddig nem találtam ezt a témát a fórumban.
Volt egy licitált termékem. Lejárt. Megtörténhetett volna az adás-vétel, de az arucikkem hibás volt, nem adtam el végül a vevőnek.
Ezzel nincs is baj, megbeszéltük, rendeztük az ügyeinket. smile.gif
Viszont nem tudom, hogy hol tudom regisztrálni, hogy nem jött létre az adás-vétel. Most az eladott árukban van a termék.
Mi a megoldás?

Tisztelt pgabi11barbi!

Az értékelés írása funkciónál tudja bejelölni, hogy létrejött-e az adásvétel.
98tomcsa
Szép jó reggel Mindenkinek!
Szeretnék tájékozodni a vatera futárral kapcsolatban.
Nagyon jó a "gyakran ismételt kérdések" rész, olyan kérdéseket taglalnak, ami pont érdekel.
Viszont nem tudom megnyitni, azaz nem találom rá a választ...Nálam rossz valami?

http://www.vatera.hu/vaterafutar/pps/?activepanel=index
Vateraoroszlan
IDÉZET(98tomcsa @ 2010-05-06 08:21) *
Szép jó reggel Mindenkinek!
Szeretnék tájékozodni a vatera futárral kapcsolatban.
Nagyon jó a "gyakran ismételt kérdések" rész, olyan kérdéseket taglalnak, ami pont érdekel.
Viszont nem tudom megnyitni, azaz nem találom rá a választ...Nálam rossz valami?

http://www.vatera.hu/vaterafutar/pps/?activepanel=index

Kedves 98tomcsa!

A kérdésre kell kattintani (magára a szövegre) és lenyílik a válasz.
98tomcsa
IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-05-06 10:12) *
Kedves 98tomcsa!

A kérdésre kell kattintani (magára a szövegre) és lenyílik a válasz.

Kedves Leo!

Nagyon köszönöm! thank_you.gif
Bango200
Üdv! Segítséget kérnék! Kb két hete internet szolgáltatót váltottam, és a régi email címem amivel ide regisztráltam törölte a régi szolgáltatóm. Az ujat hiába adtam meg arra nem kapok a vaterától emailt. Így nem tudom rendezni a számlámat, a vatera felé. Az itteni otp- kártyás befizetés sem működik mivel nem maestro kártyám van. Valaki segítsen legyen szives. Várom válaszotok!
VateraBenz
IDÉZET(Bango200 @ 2010-05-06 19:57) *
Üdv! Segítséget kérnék! Kb két hete internet szolgáltatót váltottam, és a régi email címem amivel ide regisztráltam törölte a régi szolgáltatóm. Az ujat hiába adtam meg arra nem kapok a vaterától emailt. Így nem tudom rendezni a számlámat, a vatera felé. Az itteni otp- kártyás befizetés sem működik mivel nem maestro kártyám van. Valaki segítsen legyen szives. Várom válaszotok!

Tisztelt Bango200!

A Vaterás értesítők a személyes menüjében megadott e-mail címére kerülnek kiküldésre.
Ha megváltoztatta, akkor az új címre.

A számláit a személyes menüjében megtekintheti és a kártyás befizetésen kívül több más módon is kiegyenlítheti:
http://www.vatera.hu/segitseg/dijak_es_sza...artozasom/22/40

Ha nem kapja meg az értesítőket, akkor a következő lehetőségeket javasoljuk Önnek:

- érdeklődjön email szolgáltatójánál a probléma esetleges okáról
- javasoljuk, hogy próbálja meg átállítani a személyes menüjében az emailcímet egy másik címre, és nézze meg, hogy az új címre megérkeznek-e a levelek
- ellenőrizze, hogy nem blokkolta-e a Vaterától érkező leveleket.

Jellemzően a citromail, freemail levelezőknél a belső webes spam-szűrőnél engedélyezni kell az ertesito@vatera.com címről érkező leveleket, így elméletileg nem fordulhat elő, hogy a levelet elutasítja a szolgáltató. Ez esetlegesen más levelezőknél is működhet.
zejopy
Jó reggelt mindenkinek! smile.gif

Bizonyos értékelések értesítőjét többször is megkapom e-mail-ben.
Más is van így?
Miért?

Köszönöm a válasz(oka)t. smile.gif
Vateraoroszlan
IDÉZET(zejopy @ 2010-05-10 07:50) *
Jó reggelt mindenkinek! smile.gif

Bizonyos értékelések értesítőjét többször is megkapom e-mail-ben.
Más is van így?
Miért?

Köszönöm a válasz(oka)t. smile.gif

Kedves zejopy!

Jó reggelt Önnek is! smile.gif

Ritkán, de előfordulhat.
A miértre csak konkrét esetben tudok válaszolni (vagy még akkor sem... rolleyes.gif ).
zejopy
IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-05-10 10:08) *
Kedves zejopy!

Jó reggelt Önnek is! smile.gif

Ritkán, de előfordulhat.
A miértre csak konkrét esetben tudok válaszolni (vagy még akkor sem... rolleyes.gif ).

Nahát Leó, mennyire örülök, hogy látom! thank_you.gif

Köszönöm a választ, azt hittem, van valami szándékosság benne. Pl., hogy a rendszer azért küldi ki többször, hogy eszembe jusson, én még nem értékeltem. Mennyivel szebb is lenne így, mint a határozott felszólítás: Értékelje az adásvételt. Ez ilyen félfinom megoldás lehetett volna, mint amikor azt kérdezem, hogy "Drágám, te nem vagy szomjas?" ahelyett, hogy azt mondanám, "Légyszi főzzél teát". biggrin.gif

(Árulkodjak? Benz egész hétvégén morcos volt. Lehet, hogy egyébként nem, de itt a fórumon igen. unsure.gif )
Vateraoroszlan
IDÉZET(zejopy @ 2010-05-10 10:19) *
Nahát Leó, mennyire örülök, hogy látom! thank_you.gif

Köszönöm a választ, azt hittem, van valami szándékosság benne. Pl., hogy a rendszer azért küldi ki többször, hogy eszembe jusson, én még nem értékeltem. Mennyivel szebb is lenne így, mint a határozott felszólítás: Értékelje az adásvételt. Ez ilyen félfinom megoldás lehetett volna, mint amikor azt kérdezem, hogy "Drágám, te nem vagy szomjas?" ahelyett, hogy azt mondanám, "Légyszi főzzél teát". biggrin.gif

(Árulkodjak? Benz egész hétvégén morcos volt. Lehet, hogy egyébként nem, de itt a fórumon igen. unsure.gif )

blush2.gif
Lehet, hogy nem egyre gondolunk. Az adásvétel lezárulta után 14 nappal megy ki először emlékeztető, majd 7 naponta egy-egy újabb.
Viszont néha előfordul az is, hogy ugyanaz az értesítő egymás után (viszonylag rövid időn belül) kétszer megy ki.

Benzet biztosan megviselte a rossz időjárás. unsure.gif
zejopy
IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-05-10 11:36) *
blush2.gif
Lehet, hogy nem egyre gondolunk. Az adásvétel lezárulta után 14 nappal megy ki először emlékeztető, majd 7 naponta egy-egy újabb.
Viszont néha előfordul az is, hogy ugyanaz az értesítő egymás után (viszonylag rövid időn belül) kétszer megy ki.

Benzet biztosan megviselte a rossz időjárás. unsure.gif

Nem, ezek szerint tényleg nem. Én arról kapok értesítést, hogy xy pozitívan értékelte az adásvételt. Szoktam is ennek örülni, mert eldobhatom a feladóvevényt. Na de 3x? De majd megpróbálok az optikámon változtatni. Ha többször kapom meg ugyanazt, ezentúl mindig arra gondolok, hogy ez a vevő rettenetesen meg volt velem elégedve. mosking.gif

Egy férfiember tudjon függetlenedni az időjárástól. Jobb magyarázat kell. Mondjuk, ha kiújult a derékfájása, azt el tudom fogadni. smile.gif
Vateraoroszlan
IDÉZET(zejopy @ 2010-05-10 11:43) *
Nem, ezek szerint tényleg nem. Én arról kapok értesítést, hogy xy pozitívan értékelte az adásvételt. Szoktam is ennek örülni, mert eldobhatom a feladóvevényt. Na de 3x? De majd megpróbálok az optikámon változtatni. Ha többször kapom meg ugyanazt, ezentúl mindig arra gondolok, hogy ez a vevő rettenetesen meg volt velem elégedve. mosking.gif

Áhá. Erre is tudok okosat mondani. smile.gif
Ha emailben kapott linkre kattintva értékel valaki, megtörténhet, hogy az értékelés nem megfelelően jut el hozzánk. Ekkor újra kell értékelnie. Ilyen esetben mehet ki ugyanarról az értékeléséről még egy email.

De egyébként remek a hozzáállása, mintha én tanácsoltam volna. mosking.gif
VateraBenz
IDÉZET(zejopy @ 2010-05-10 10:19) *
...

Éééén?! Szombaton Pécsen integettem is, de rám sem nézett! tongue.gif
zejopy
IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-05-10 13:12) *
Áhá. Erre is tudok okosat mondani. smile.gif
Ha emailben kapott linkre kattintva értékel valaki, megtörténhet, hogy az értékelés nem megfelelően jut el hozzánk. Ekkor újra kell értékelnie. Ilyen esetben mehet ki ugyanarról az értékeléséről még egy email.

Ó, köszönöm, így már értem. rolleyes.gif

IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-05-10 13:12) *
De egyébként remek a hozzáállása, mintha én tanácsoltam volna. mosking.gif

Biztosan gondolatolvasó van a felmenőim között. laugh.gif
zejopy
IDÉZET(zejopy @ 2010-04-28 14:23) *
Bizonyám! Ezen felbuzdulva elmentem a bankomba, hogy letiltassam a pénztári befizetés fogadását.
Úgy képzeltem, hogy van talán egy ilyen lehetőség. Hát nincs. Tehát mi eladók nem tehetünk semmit a befizetés kivédésére. sad.gif

Kedves Benz és Leó! smile.gif
(Már nem is tudom a menetrendet, össze-vissza jönnek-mennek, csak az biztos, hogy Leó hétvégén és éjjel nincs itt)

Igazán nem akarok türelmetlennek látszani, mert nem vagyok az, csak érdeklődöm, hogy ebben az ügyben alakul-e valami, vagy "középtávú" a megoldási ideje. (Már nem emléxem a szakkifejezésre mosking.gif )
Mert nekem meg izzad az agyam, mindenféle módokat próbálok kitalálni, hogy a vevőt félfinoman az utalásra "kényszerítsem" a pénztári befizetés helyett.
Köszönöm a választ. smile.gif
Vateraoroszlan
IDÉZET(zejopy @ 2010-05-11 11:47) *
Kedves Benz és Leó! smile.gif
(Már nem is tudom a menetrendet, össze-vissza jönnek-mennek, csak az biztos, hogy Leó hétvégén és éjjel nincs itt)

Kedves zejopy!

Nagyjából ez a lényeg. smile.gif

IDÉZET
Igazán nem akarok türelmetlennek látszani, mert nem vagyok az, csak érdeklődöm, hogy ebben az ügyben alakul-e valami, vagy "középtávú" a megoldási ideje. (Már nem emléxem a szakkifejezésre mosking.gif )
Mert nekem meg izzad az agyam, mindenféle módokat próbálok kitalálni, hogy a vevőt félfinoman az utalásra "kényszerítsem" a pénztári befizetés helyett.
Köszönöm a választ. smile.gif

Visszanéztem az előbb, de nem igazán értem, hogy minek is kéne alakulnia...? unsure.gif Segítsen ki, legyen kedves.
zejopy
IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-05-11 12:07) *
Kedves zejopy!

Visszanéztem az előbb, de nem igazán értem, hogy minek is kéne alakulnia...? unsure.gif Segítsen ki, legyen kedves.

Leó, Leó!

Szóval arról van szó, hogy a pénztári befizetésnél a vállalkozói számlával rendelkező embereknél, mint pl. amilyen én vagyok, a bank minden esetben levon x összeget. Ez átutalásnál nincs. A vevők egy része a két fizetési mód között nem tesz különbséget, éppen ezért jó lenne a szállítási és fizetési sablonoknál bevezetni lehetőségként a pénztári befizetés esetén egy előre meghatározott plusz összeget (banktól függően), ami így a vevőt terhelné. Mert a kis értékű eladásoknál ez pont az egész hasznot viszi el, vagy még többet. Nálam is sok ilyen termék van fent.

Köszönöm. smile.gif
Vateraoroszlan
IDÉZET(zejopy @ 2010-05-11 12:28) *
Leó, Leó!

Szóval arról van szó, hogy a pénztári befizetésnél a vállalkozói számlával rendelkező embereknél, mint pl. amilyen én vagyok, a bank minden esetben levon x összeget. Ez átutalásnál nincs. A vevők egy része a két fizetési mód között nem tesz különbséget, éppen ezért jó lenne a szállítási és fizetési sablonoknál bevezetni lehetőségként a pénztári befizetés esetén egy előre meghatározott plusz összeget (banktól függően), ami így a vevőt terhelné. Mert a kis értékű eladásoknál ez pont az egész hasznot viszi el, vagy még többet. Nálam is sok ilyen termék van fent.

Köszönöm. smile.gif

Értem. smile.gif
Annyit tudok mondani, meglátjuk.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.