Csak így, per Ottó, per Erik.
Mi meg csak itt egymás között nyafogunk a fórumon, ha gondunk van. Semmi "Ottó", semmi "Erik", semmi atyaúristen, a moderátorok mégis készségesen segítenek, amikor csak lehet.
(Az is igaz, hogy nem utasítani, hanem
kérni szoktunk, talán a neveltetésünkből adódik. Biztosan hibás. Lehet, hogy egy bizonyos anyagi állapot után elsorvad a kérésfeltevés képessége, és átadja a helyét a parancsosztásnak? Nem hiszem. Ismerek gazdag embert, aki kérni is tud.)
Lehet, hogy velem van a baj, de ez a post engem sajnos nagyon irritál. Már a múltkor is volt egy hasonló.
Minden esetben, ha Ön idejön a fórumra, meglobogtatja az ismeretségét és a kivételezett voltát. Vagyunk itt páran mezei halandók, akik nyilvánvalóan nem hozunk akkora jutalékot a Vatera konyhájára, mint Ön, csak úgy csendesen dolgozgatunk, töltögetünk, postázgatunk. Na persze azért igyekszünk mi is. Nem is takarózunk sem "Ottóval", sem "Erikkel".
(Pedig többünkön "végigérnének", a "nagyságbeli" különbség miatt.)
Talán, ha megnövünk, mi is lobogtathatjuk őket a problémáinknál.
Kedves Benz!
Ha úgy érzi, témaromboló voltam, nyugodtan töröljön, az én postom csak egy emberi megnyilvánulás volt, lehet, hogy üzleti szempontból nem állja meg a helyét.
z