IDÉZET(Bigdept @ 2011-07-27 10:54)

Hívd fel telefonon, és kérdezz rá
Ne haragudj, nem értek veled most egyet. Ebben az esetben ez nem jó elintézési mód, illetve csak úgy, ha mellette folyamatosan megy az e-mail is.
IDÉZET(vindi000 @ 2011-07-27 10:35)

Kedves Fórumozók!
Egy kérdésem lenne! Licitáltam és megnyertem egy fogyasztó-masszírozó lepkét. Nos, írtam is, hogy keressen meg az eladó, de azóta semmi válasz, mintha nem is foglalkozna már a vaterával. Mivel megnyertem az aukciót, az enyém. Meddig kell még várnom? Ez a dolog múlt héten volt.. Ha esetleg írna az eladó, már mondhatnám azt, hogy nem kérem?
Szerintem a következőt csináld:
Mivel az aukció nem annyira régen zárult, 23.-án, és az eladód 24.-én lépett be utoljára, gondolj arra, hogy lehet, hogy nyaral. Nem etikus így elmenni, amikor az embernek függő ügyei vannak, de ezzel nem tudsz mit kezdeni.
A telefon akkor jó, ha nem akar kitérni az eladás elöl. Tehát hívd fel. Ha nem éred el, akkor írjál neki e-mail-t. Kérdezz rá, hogy valóban el akarja-e adni a cuccot.
Akkor kell csak elkezdened idegeskedni, ha látod, hogy belépett a Vaterára, és akkor sem válaszol. Nyáron minden kicsit lazábban megy.
Ha belép és nem válaszol, akkor majd gyere vissza, elmondjuk mit tegyél, bár lehet, hogy most is megkapod a moderátori sablont. Ha igen, akkor az teljesen jó, arra az esetre, ha tényleg nem kommunikál.