Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Vatera oldalak
Vatera.hu Fórum > Általános > Technikai észrevételek
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175
zejopy
IDÉZET(Bigdept @ 2011-11-03 11:55) *
van egy aukcióm, ez:
http://www.vatera.hu/acorp_694ta_alaplap_p...1500013433.html
Tesztelgettem mi újság az FF vs IE8 lapkezelési eltérések terén, nézettem a fenti aukciómat, amikor a oldal alján figyelmes lettem a kapcsolodó aukciókra is.
aszondja:
Nézzen szét a kapcsolódó termékek között!
és itt van, többek között:
Retro Jeans Szörmés Pulcsi Extra Meleg 1 FT ! NMÁ! 5 200 Ft
UGG 39-es ritkaság kötött bélelt csizma Uk 6,5 3 100 Ft
6db 1991 Svájci Proof 1 unciás 999 rudak Ritka !! 50 000 Ft
Fischer Price sing&go szafari vonat villog zenél 2 400 Ft

Ezek milyen módon kapcsolódnak egy PC alaplaphoz?

Úgy kérlek, mint ahogy a bicikli és az ágynemű, én legalábbis így jártam ezzel az opcióval.
Különben is miért nem rendelsz galériát? smile.gif
Amúgy pedig úgy kapcsolódik a két dolog egymáshoz, hogy az alaplapod használata közben bélelt csizma és extra meleg pulóver viselése javallott, különösképpen akkor, ha az ember egy safari vonatot húzogat maga után a dermesztő hidegben, miközben keresi a Svájci Proof 1 unciás 999 rudakat.
Remélem, kivételesen én segíthettem neked, meghálálva az eddigieket. Szólj nyugodtan máskor is, ha kapcsolatot keresel 2-3-4-5 aukció között. thank_you.gif
Bigdept
IDÉZET(zejopy @ 2011-11-03 12:03) *
Úgy kérlek, mint ahogy a bicikli és az ágynemű, én legalábbis így jártam ezzel az opcióval.
Különben is miért nem rendelsz galériát? smile.gif
Amúgy pedig úgy kapcsolódik a két dolog egymáshoz, hogy az alaplapod használata közben bélelt csizma és extra meleg pulóver viselése javallott, különösképpen akkor, ha az ember egy safari vonatot húzogat maga után a dermesztő hidegben, miközben keresi a Svájci Proof 1 unciás 999 rudakat.
Remélem, kivételesen én segíthettem neked, meghálálva az eddigieket. Szólj nyugodtan máskor is, ha kapcsolatot keresel 2-3-4-5 aukció között. thank_you.gif

laugh1.gif laugh1.gif
Bearanyoztad a napomat, olyan jó kedvre derültem ezen thank_you.gif
//amúgy a galéria nekem nem sok haszonnal járna, kevés aukcióm szokott lenni ahhoz//
zejopy
IDÉZET(Bigdept @ 2011-11-03 21:46) *
laugh1.gif laugh1.gif
Bearanyoztad a napomat, olyan jó kedvre derültem ezen thank_you.gif
//amúgy a galéria nekem nem sok haszonnal járna, kevés aukcióm szokott lenni ahhoz//

biggrin.gif

(Mondjuk annyi haszna lenne, hogy nem idétlenségeket kapcsol a cuccodhoz.smile.gif)
svejku
IDÉZET(zejopy @ 2011-11-03 21:57) *
(Mondjuk annyi haszna lenne, hogy nem idétlenségeket kapcsol a cuccodhoz.smile.gif)

Nem biztos, hogy az jó Bigdeptnek, ha más eladók hasonló alaplapjai virítanak az övé alatt. Akkor inkább legyen a svájci arany:)
Bigdept
IDÉZET(svejku @ 2011-11-03 22:14) *
Nem biztos, hogy az jó Bigdeptnek, ha más eladók hasonló alaplapjai virítanak az övé alatt. Akkor inkább legyen a svájci arany:)

Á, én sem irigy, sem haszonleső nem vagyok, ezeket a régi cuccokat is csak azért kótyavetyélem el, mert sajnálnám őket roncstelepre vinni, meg aztán lehet, valaki még hasznát veszi, és örül neki.
zejopy
IDÉZET(svejku @ 2011-11-03 22:14) *

Ebben van némi igazság. mosking.gif

IDÉZET(Bigdept @ 2011-11-03 22:24) *
Á, én sem irigy, sem haszonleső nem vagyok, ezeket a régi cuccokat is csak azért kótyavetyélem el, mert sajnálnám őket roncstelepre vinni, meg aztán lehet, valaki még hasznát veszi, és örül neki.

Ez pedig nem tipikusan üzleti gondolkodás. Tisztára, mint az én 1 ft-os aukcióim.biggrin.gif
kisvic
Sziasztok!
Kellene egy kis felvilágosítás:
Eddig 8 képet lehetett feltölteni egy adott termékhez díjmentesen (olyan szövegmelléklettel, hogy később díjköteles lesz 4-nél több kép feltöltése.)
Most eltűnt ez az apró-betűs szövegmelléklet, ezek szerint már díjköteles lett 4-nél több kép feltöltése v. esetleg lemondott a vatera ennek bevezetéséről? A segítő válaszokat előre is köszönöm!
davidmaci92
IDÉZET(kisvic @ 2011-11-05 17:29) *
Sziasztok!
Eddig 8 képet lehetett feltölteni egy adott termékhez díjmentesen (olyan szövegmelléklettel, hogy később díjköteles lesz 4-nél több kép feltöltése.)
Most eltűnt ez az apró-betűs szövegmelléklet, ezek szerint már díjköteles lett 4-nél több kép feltöltése v. esetleg lemondott a vatera ennek bevezetéséről? A segítő válaszokat előre is köszönöm!

Valóban nincs ott, jó lenne, ha a nyolc kép ingyenes lenne végleg.smile.gif
VateraBenz
IDÉZET(kisvic @ 2011-11-05 17:29) *
Sziasztok!

Tisztelt kisvic!

Egyelőre nem kívánjuk fizetősség tenni a képfeltöltést.
davidmaci92
IDÉZET(VateraBenz @ 2011-11-05 17:48) *
Tisztelt kisvic!

Egyelőre nem kívánjuk fizetőssé tenni a képfeltöltést.

De hol van a szöveg?
VateraBenz
IDÉZET(davidmaci92 @ 2011-11-05 17:51) *
De hol van a szöveg?

Több kisebb módosítás is van a feltöltőoldalon.
Meg ne kérdezze, hogy mi azok smile.gif
davidmaci92
IDÉZET(VateraBenz @ 2011-11-05 17:52) *
Több kisebb módosítás is van a feltöltőoldalon.
Meg ne kérdezze, hogy mi azok smile.gif

Mik azok?
Szeretném az Ön szájából hallani, nem a feltöltéskor szembesülni velük, mert akkor majd jól nekiállok megrémülni.
VateraBenz
IDÉZET(davidmaci92 @ 2011-11-05 17:55) *
Mik azok?
Szeretném az Ön szájából hallani, nem a feltöltéskor szembesülni velük, mert akkor majd jól nekiállok megrémülni.

Apróságok. Fejből nem tudom, de hétfőn elkérhetem a leírást a kollégáktól.
zejopy
IDÉZET(VateraBenz @ 2011-11-05 18:01) *
Apróságok. Fejből nem tudom, de hétfőn elkérhetem a leírást a kollégáktól.

Csak akkor, ha nem túl nagy fáradság és nem felejti el. Jó?
kisvic
Ok. köszönöm a gyors választ, meg vagyok nyugodva, ill. örülök a hírnek rolleyes.gif
Most fogom újraindítani a termékeimet, hát nem sok kedvem lenne egyesével leszedegetni a termékeimnél a 4-nél több képet...
Pojo
Szép estét mindenkinek!!!

Lenne egy sürgető kérdés, amire bár hogy lestem,nem találtam segítséget!
A kérdés az volna, ha 10 nap van még hátra az aukciómból és szeretném ezt 2-3 napra csökkenteni, mi a teendőm?
Ahogy keresgéltem, csak az aukciózárás láttam elérhetőnek!
Azt meg nem szeretném mert öten is figyelésre tettek. Csak hogy, most egyéb elfoglaltságaim miatt a lejáratkor nem leszek elérhető.
Köszönöm a segítséget: Pojo
zejopy
IDÉZET(Pojo @ 2011-11-05 19:56) *
Szép estét mindenkinek!!!

Lenne egy sürgető kérdés, amire bár hogy lestem,nem találtam segítséget!
A kérdés az volna, ha 10 nap van még hátra az aukciómból és szeretném ezt 2-3 napra csökkenteni, mi a teendőm?
Ahogy keresgéltem, csak az aukciózárás láttam elérhetőnek!
Azt meg nem szeretném mert öten is figyelésre tettek. Csak hogy, most egyéb elfoglaltságaim miatt a lejáratkor nem leszek elérhető.
Köszönöm a segítséget: Pojo

Csak azt lehet, hogy a kívánt időpont előtt 24 órával lezárod az aukciót. Más lehetőség nincs sajnos.
Pojo
Nagyon köszönöm a gyors válaszod!
Én is, mint írtam csak ezt az egy lehetőséget láttam. tongue.gif
Nem kéne egy hasonló opciót belevenni a sok más lehetőség mellé?

További szép estét.
zejopy
Kedves Benz, VéeM!

Ugye jól értelmezem, hogy a Vatera fórumának megnyitásával a regisztrációs státuszoknál a kék felhasználóknál is meg lehetne említeni a fórumon való olvasás jogát, ill. lehetőségét? smile.gif
Bigdept
IDÉZET(zejopy @ 2011-11-11 14:01) *
Kedves Benz, VéeM!

Ugye jól értelmezem, hogy a Vatera fórumának megnyitásával a regisztrációs státuszoknál a kék felhasználóknál is meg lehetne említeni a fórumon való olvasás jogát, ill. lehetőségét? smile.gif

Már többször meg akartam kérdezni, az milyen az a kék felhasználó? Mert csak zöldet ill. sárgát ismerek...
zejopy
IDÉZET(Bigdept @ 2011-11-11 14:34) *
Már többször meg akartam kérdezni, az milyen az a kék felhasználó? Mert csak zöldet ill. sárgát ismerek...

Neki még telefon ellenőrzése sem volt. Csak neve van.
VateraBenz
IDÉZET(zejopy @ 2011-11-11 14:01) *
Kedves Benz, VéeM!

Kedves zejopy!

Meg lehetne, de már nincs jelentősége.
Reg nélkül is olvasható a fórum.
zejopy
IDÉZET(VateraBenz @ 2011-11-11 17:54) *
Kedves zejopy!

Meg lehetne, de már nincs jelentősége.
Reg nélkül is olvasható a fórum.

Tudom.... bomb.gif
És ez így is marad? smile.gif
VateraBenz
IDÉZET(zejopy @ 2011-11-11 22:49) *
Tudom.... bomb.gif
És ez így is marad? smile.gif

Tudom, hogy tudja smile.gif
A megfogalmazásra gondol? A "használati jog" a teljes körű (olvasás + írás) jogosultságokat takarja.
Erre valóban csak az ellenőrzött és teljes jogú felhasználóknak van lehetősége.
zejopy
IDÉZET(VateraBenz @ 2011-11-11 22:59) *
Tudom, hogy tudja smile.gif
A megfogalmazásra gondol? A "használati jog" a teljes körű (olvasás + írás) jogosultságokat takarja.
Erre valóban csak az ellenőrzött és teljes jogú felhasználóknak van lehetősége.

Igen.smile.gif Csak Ön sokkal jobban megfogalmazta a gondolatomat, mint én. thank_you.gif
zejopy
Kedves Benz! smile.gif

Önökhöz jőve (feltöltéskor) gyakran van karácsonyi hangulatom, mert mindig van lepetés. smilie_klau.gif
Most pl. sasszemmel észrevettem, hogy a kikiáltási ár után jön mindjárt a villámár, ami azt jelenti, hogy csak egyet kell léptetni.
Kérem, az illetékesnek.... szóval köszönöm a komfortérzetem növekedését.
Bigdept
Személyes menüben a termékek listájában:
A bélyegkép felé viszem az egérkurzort.
Megnyílik oldalra egy panel a többi kis képpel, alul nagyban a listában is szereplő kép.
Akármelyik felső kis kép fölé oda lehet vinni az egér kurzort, kattintani rajta.... és ....
Megnyílik mindig ugyanaz, a listában szereplő kép.
VateraBenz
IDÉZET(zejopy @ 2011-11-12 19:40) *
Kedves Benz! smile.gif

Önökhöz jőve (feltöltéskor) gyakran van karácsonyi hangulatom, mert mindig van lepetés. smilie_klau.gif
Most pl. sasszemmel észrevettem, hogy a kikiáltási ár után jön mindjárt a villámár, ami azt jelenti, hogy csak egyet kell léptetni.
Kérem, az illetékesnek.... szóval köszönöm a komfortérzetem növekedését.

Kedves zejopy!

Ez is egyike az apró változtatásoknak smile.gif
Köszönjük.
commerce
sziasztok.

érdeklődnék,hogy ha egy liciten megnyertem egy vásárlást de az eladó nem veszi fel velem a kapcsolatot mi a teendő?
gondolom nem akarja eladni...persze nem fizettem még.
svejku
IDÉZET(commerce @ 2011-11-15 19:10) *
sziasztok.

érdeklődnék,hogy ha egy liciten megnyertem egy vásárlást de az eladó nem veszi fel velem a kapcsolatot mi a teendő?

Nem hinném, hogy nem akarja eladni. Te megkerested már?
VateraBenz
IDÉZET(commerce @ 2011-11-15 19:10) *
sziasztok.

Tisztelt commerce!

Ha az eladó továbbra sem jelentkezik vagy nem kívánja átadni az árut és ön nem kíván tovább várni, akkor érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Előtte esetleg írjon neki még egy utolsó felszólítást, ezt küldje el másolatként a biztonsag@allegroup.hu címre is. Ezt a levelében a címzettnek is említse meg, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést, amennyiben nem jelentkezik.
Az automata válaszban kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy ez az utolsó felszólító üzenet kiküldésre került.
vakeramisi
Üdv mindenkinek
mostanában 3 alkalommal vásároltam ,és és még mindíg azt irja , önnek nincs kódja:)mit tegyek?
vakeramisi
VateraMod
IDÉZET(vakeramisi @ 2011-11-16 06:08) *
Üdv mindenkinek
mostanában 3 alkalommal vásároltam ,és és még mindíg azt irja , önnek nincs kódja:)mit tegyek?
vakeramisi

Tisztelt vakeramisi,

mindössze egy vásárlása volt a játék kezdete óta.
Ez után a kódot elküldtük a regisztrált e-mail címére.
rockky
Sziasztok!

Hol tudok tájékozódni arról, hogy a nyereményjátékban mikor és milyen gyakorisággal van / lesz sorsolás?

Köszönöm a választ!
VateraMod
IDÉZET(rockky @ 2011-11-17 13:22) *
Sziasztok!

Hol tudok tájékozódni arról, hogy a nyereményjátékban mikor és milyen gyakorisággal van / lesz sorsolás?

Köszönöm a választ!

Tisztelt rockky,

van napi sorsolás ás lesz a végén fődíj is.
http://www.vatera.hu/vateravilag/faq.php
rockky
IDÉZET(VateraMod @ 2011-11-17 13:56) *
Tisztelt rockky,

van napi sorsolás ás lesz a végén fődíj is.
http://www.vatera.hu/vateravilag/faq.php

Köszönöm a választ. Elolvastam már előzőleg is a "Gyik"-ot, de arra nem találtam választ, hogy miből mennyit, illetve mikor sorsolnak. Ez érdekelt volna igazán smile.gif

Azért köszönöm!
joe1957
Nagyon örülök, hogy ismét van 1 forintos aukció! rolleyes.gif
pferde
Tisztelt Moderátorok, jelezném, hogy a személyes menü Eladás és Vásárlás almenüjében nem jelenik meg az oldalsó (görgető) csík, csak a billentyűzet le-fel nyilával lehet az oldal tetejére (vagy vissza) léptetni.
Az összes többi almenüben rendben van ez a funkció.
Jutka46
IDÉZET(pferde @ 2011-11-18 10:18) *
Tisztelt Moderátorok, jelezném, hogy a személyes menü Eladás és Vásárlás almenüjében nem jelenik meg az oldalsó (görgető) csík, csak a billentyűzet le-fel nyilával lehet az oldal tetejére (vagy vissza) léptetni.

Csatlakozom az észrevételhez. Remélhetőleg hamar meg tudják oldani
VateraMod
IDÉZET(pferde @ 2011-11-18 10:18) *

IDÉZET(Jutka46 @ 2011-11-18 10:29) *
Csatlakozom az észrevételhez. Remélhetőleg hamar meg tudják oldani

Tisztelt pferde, Jutka46,

köszönjük jelzését!
Technikus kollégáink időközben elhárították a hibát.

Az okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük!
knati
Ki tudna segíteni abban, hogyan tudom az 1 ft-ról indított aukción az időpontot változtatni, ha megállapodtam a vevővel az árban?
zejopy
IDÉZET(knati @ 2011-11-18 20:16) *
Ki tudna segíteni abban, hogyan tudom az 1 ft-ról indított aukción az időpontot változtatni, ha megállapodtam a vevővel az árban?

24 órás zárásra van lehetőséged.
A licitált áruknál a sor végén találod a lehetőséget.
svejku
IDÉZET(knati @ 2011-11-18 20:16) *

Van rajta érvényes licit?
knati
IDÉZET(svejku @ 2011-11-18 20:39) *
Van rajta érvényes licit?

Igen, beírta licitbe azt az összeget, amiben megegyeztünk.

IDÉZET(zejopy @ 2011-11-18 20:35) *
24 órás zárásra van lehetőséged.
A licitált áruknál a sor végén találod a lehetőséget.

Tudom, de már csináltam ilyet és nem kaptuk meg egymás elérhetősést.
zejopy
IDÉZET(knati @ 2011-11-18 20:56) *
Tudom, de már csináltam ilyet és nem kaptuk meg egymás elérhetősést.

Akkor kapjátok meg, amikor lejárt az aukció.
svejku
IDÉZET(knati @ 2011-11-18 20:56) *

http://jatek.vatera.hu/szabadteri_jatek/ja...1506967925.html Ez az?
Nem egészen jól csináltad, amíg nem érte el a minimálárat, addig simán átállíthattad volna fixárasra, zárt aukcióra. Most, hogy levitted a min árat, hiába tette rá a megbeszélt összeget, a licit összeg még alatta van, ennyiért vagy köteles majd odaadni, ha így marad. Persze lehet, hogy más is rálicitál, és akkor annyi a megegyezésnek.
knati
IDÉZET(svejku @ 2011-11-18 21:05) *
http://jatek.vatera.hu/szabadteri_jatek/ja...1506967925.html Ez az?
Nem egészen jól csináltad, amíg nem érte el a minimálárat, addig simán átállíthattad volna fixárasra, zárt aukcióra. Most, hogy levitted a min árat, hiába tette rá a megbeszélt összeget, a licit összeg még alatta van, ennyiért vagy köteles majd odaadni, ha így marad. Persze lehet, hogy más is rálicitál, és akkor annyi a megegyezésnek.

Igen arról van szó, amit megnéztél, a kis házikóról. A min. árat átírtam a megbeszélt licit árra.
Semmit nem tudok tenni?
svejku
IDÉZET(knati @ 2011-11-18 21:26) *
Igen arról van szó, amit megnéztél, a kis házikóról. A min. árat átírtam a megbeszélt licit árra.
Semmit nem tudok tenni?

Most már semmit. Lezárod 24 óra, és kiderül.
15-ben egyeztetek meg, de 14-re írtad a villámárat.
knati
IDÉZET(svejku @ 2011-11-18 21:29) *
Most már semmit. Lezárod 24 óra, és kiderül.
15-ben egyeztetek meg, de 14-re írtad a villámárat.

Ha átírom 13-ra?
svejku
IDÉZET(knati @ 2011-11-18 21:34) *
Ha átírom 13-ra?

Egyrészt most már nem tudod átírni, másrészt 13-ra??? Miért is? (15-öt akartál írni?)
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.