Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Vatera oldalak
Vatera.hu Fórum > Általános > Technikai észrevételek
Oldalak: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175
svejku
IDÉZET(panjab @ 2012-01-03 17:18) *
Tisztelt Fórumozók!

Ma vettem egy teméket úgy, hogy megadtam a minimál árat.
Az eladó lezárta az aukciót, és azt olvasom, az aukció 23:40 perc múlva zárul.

Hogy is van ez?

Köszönettel: panjab

Ez így teljesen rendben van, nem villámár volt, hanem minimálár. Az aukciót az eladó lezárta, 24 óra múlva befejeződik, addig még bárki licitálhat, légy résen.
kadarcsaba
Tisztelt fejlesztők!

Egy ideje az oldalon (amikor egy termék jelenik meg) felugrik egy felkiátójeles I Pod-os ,nyerős szélhámos reklám (naponta kapok ilyen emailokat). Ami még ugrál is és nagyon idegesítő. Szerintem nem illik ide.

Tisztelettel Kádár Csaba.
svejku
IDÉZET(VateraBenz @ 2012-01-05 22:36) *
Tisztelt kadarcsaba!

Az ön gépén futhat valamilyen kéretlen reklám alkalmazás.

Nem, ez a terméklapok felett a "reklám" ablakban van, és tényleg már egy hete itt ugrál nálam is: "GRATULÁLUNK! Ön a mai nap iPad 2 GYŐZTESE, stb, stb.. kattintson mert lemarad...
Tényleg idegesítő, és nem méltó az oldalhoz. (Had ne mondjam, hogy milyen oldalakon szokott ilyen reklám lenni)
VateraBenz
IDÉZET(svejku @ 2012-01-05 22:47) *
Nem, ez a terméklapok felett a "reklám" ablakban van, és tényleg már egy hete itt ugrál nálam is: "GRATULÁLUNK! Ön a mai nap iPad 2 GYŐZTESE, stb, stb.. kattintson mert lemarad...
Tényleg idegesítő, és nem méltó az oldalhoz. (Had ne mondjam, hogy milyen oldalakon szokott ilyen reklám lenni)

Az csak egy banner... A "felugrik" megfogalmazás leginkább egy pop-up reklámot jelent - így erre vonatkozott az előző válaszom is.
Ezek szerint nem ugrik fel semmi sem, csak egy nem szimpatikus reklámcsík látható a képernyő felső részén.
Bigdept
IDÉZET(svejku @ 2012-01-05 22:47) *

Hm. Nekem semmi ilyen nincs ott... képernyőkép?
svejku
IDÉZET(VateraBenz @ 2012-01-05 22:54) *
Az csak egy banner... A "felugrik" megfogalmazás leginkább egy pop-up reklámot jelent - így erre vonatkozott az előző válaszom is.
Ezek szerint nem ugrik fel semmi sem, csak egy nem szimpatikus reklámcsík látható a képernyő felső részén.

Ok, akkor banner, és nem felugrik, csak ugra-bugrál. A többi stimmel: nem szimpatikus. smile.gif
VateraBenz
IDÉZET(svejku @ 2012-01-05 22:58) *
Ok, akkor banner, és nem felugrik, csak ugra-bugrál. A többi stimmel: nem szimpatikus. smile.gif

Megbeszéltük smile.gif

IDÉZET(Bigdept @ 2012-01-05 22:55) *

Több reklám is fut, nem mindig a szóban forgó látható.
svejku
IDÉZET(Bigdept @ 2012-01-05 22:55) *

Én olyat nem tudok csinálni neked, (majd Benz), de hidd el nem maradtál le semmiről! smile.gif
laser22
Tisztelt Vatera.hu!
Sajnos a kéretlen reklámot nem a felhasználói gépen futó rosszindulatú alkalmazás okozza, hanem az önök oldalán van valami gond. Kipróbáltam több különböző böngészővel, és különböző számítógépen is. Többek között Linux alól is. Mindegyiken megjelenik az "Önt véletlenül kiválasztottuk és nyert" tipusú reklám az utóbbi napokban, amely mindegyik ugyanarra az oldalra mutat. Nem valószínű, hogy a fizikailag is különböző hálózatokban lévő gépek ugyanazzal a fertőzéssel bírnának. Roppant zavaró, kérem nézzenek utána.
Üdvözlettel
VateraMod
IDÉZET(laser22 @ 2012-01-06 07:01) *
Tisztelt Vatera.hu!
Sajnos a kéretlen reklámot nem a felhasználói gépen futó rosszindulatú alkalmazás okozza, hanem az önök oldalán van valami gond. Kipróbáltam több különböző böngészővel, és különböző számítógépen is. Többek között Linux alól is. Mindegyiken megjelenik az "Önt véletlenül kiválasztottuk és nyert" tipusú reklám az utóbbi napokban, amely mindegyik ugyanarra az oldalra mutat. Nem valószínű, hogy a fizikailag is különböző hálózatokban lévő gépek ugyanazzal a fertőzéssel bírnának. Roppant zavaró, kérem nézzenek utána.
Üdvözlettel

Tisztelt laser22!

Legyen kedves visszaolvasni, tegnap pont ez volt a téma.
laser22
IDÉZET(VateraMod @ 2012-01-06 08:26) *
Tisztelt laser22!

Legyen kedves visszaolvasni, tegnap pont ez volt a téma.

Tisztelt Vatera!

Visszaolvastam. Akkor csak a pontosítás kedvéért: A terméklapokon a calivary.com internetes oldalra mutató banner az önök által tudatosan használt reklám?
Köszönöm válaszukat.
VateraBenz
IDÉZET(laser22 @ 2012-01-06 13:38) *
Tisztelt Vatera!

Visszaolvastam. Akkor csak a pontosítás kedvéért: A terméklapokon a calivary.com internetes oldalra mutató banner az önök által tudatosan használt reklám?
Köszönöm válaszukat.

Tisztelt laser22!

A Vatera oldalán bizonyos hirdetési felületek bérelhetőek. A kibérelt felületekre elhelyezett hirdetések a Vaterától függetlenek.
Javasoljuk, hogy amennyiben nem szeretné látni ezeket a hirdetéseket, úgy integráljon valamilyen tartalomszűrő kiegészítőt a böngészőjébe.
Ilyen kiegészítő például a Mozilla Firefox esetén használható Adblock Plus, vagy a Google Chrome böngészőbe integrálható AdBlock megnevezésű kiegészítő.
citrom121
Vegyék már le azt az ugráló "fontos üzenetet" a felületükről, ahol állandóan, nap mint nap arról akarnak meggyőzni, hogy nyertem! Napok óta ott ugrál az egyes oldalak tetején.
VateraBenz
IDÉZET(citrom121 @ 2012-01-07 21:47) *
Vegyék már le azt az ugráló "fontos üzenetet" a felületükről, ahol állandóan, nap mint nap arról akarnak meggyőzni, hogy nyertem! Napok óta ott ugrál az egyes oldalak tetején.

Legyen kedves visszaolvasni ebben a topikban!
Bigdept
IDÉZET(citrom121 @ 2012-01-07 21:47) *

már kezd zavarni, hogy én nem látom rolleyes.gif

Egyébként nyugi, nem örök, majd elmúlik, lesz helyette másik...
fvera64
Engem is zavar ez az ugráló banner, vagy akárhogy hívják, csak kár hogy aki tehetne ellene, azt nem.
Bigdept
IDÉZET(fvera64 @ 2012-01-07 23:08) *
Engem is zavar ez az ugráló banner, vagy akárhogy hívják, csak kár hogy aki tehetne ellene, azt nem.

Milyen böngészőt használsz?
svejku
IDÉZET(Bigdept @ 2012-01-07 22:56) *
már kezd zavarni, hogy én nem látom rolleyes.gif

Ha megmondod, hogyan tudok képernyőfotót csinálni, én megmutatom neked. Nehogy má' csak te ne lássad!
(van valami Adblock a gépeden?)
-Firefox-
Bigdept
IDÉZET(svejku @ 2012-01-07 23:18) *
Ha megmondod, hogyan tudok képernyőfotót csinálni, én megmutatom neked. Nehogy má' csak te ne lássad!
(van valami Adblock a gépeden?)
-Firefox-

Alt+Print Screen gomb
IrfanView elindít, Ctrl+V, vagy Szerkesztés, beszúrás-
Fájl, mentés másként (PNG-be érdemes a képernyőfotókat.
Képmegosztó oldalra feltölt...
Ezt csak azért, hogy tudd hogy kell, nem kell nekem a reklám, látok eleget.

Igen, van AdBlock Plus bővítménye a firefoxomnak, de megnéztem mit szűr, és ilyesmit nem. (Amit igen, a vaterafutár reklám pl.)

A tűzfalam is tud reklámot szűrni, de annak a helyére odaírja, hogy AD Blocked...

Ja, FF -hez így tudsz telepíteni AdBlock-ot:
Eszközök: Kiegészítők (Ctrl+Shift+A)
Balra lesz egy Kiegészítők letöltése felirat, katt rá
Jobbra lesz egy olyan ablak középtájt, hogy Ígéretes, mellette egy felirat. Összes, katt rá
Jobbra fent a keresőbe írd be: AdBlock
Feljön egy lista a reklám szűrőkkel, legelső lesz az AdBlock plus
Fölé viszed az egérkurzort, megjelenik egy zöld gomb: Hozzáadás... katt rá.
fvera64
IDÉZET(Bigdept @ 2012-01-07 23:17) *
Milyen böngészőt használsz?
Az enyém is mozilla és nem tudom biztosan, de gondolom amellett, hogy idegesítő, még bájtokat is vesz el, a limitált netemből. Köszönjük Vatera! headbang.gif
svejku
IDÉZET(Bigdept @ 2012-01-07 23:36) *
Ezt csak azért, hogy tudd hogy kell, nem kell nekem a reklám, látok eleget.

Köszi, most megint tanultam valamit, tényleg kösz, többször próbáltam már elmagyaráztatni magamnak, de eddig senkinek sem sikerült, csak neked. smile.gif
Csak, hogy lásd sikerült : h ttp://kepfeltoltes.hu/120107/banner_www.kepfeltoltes.hu_.png
Amúgy alapvetően nem az a bajom, hogy ott ugra-bugrál, hanem ami "mögötte van".
VateraBenz
IDÉZET(fvera64 @ 2012-01-07 23:45) *
Az enyém is mozilla és nem tudom biztosan, de gondolom amellett, hogy idegesítő, még bájtokat is vesz el, a limitált netemből. Köszönjük Vatera! headbang.gif

Legyen kedves visszaolvasni és értelmezni a leírtakat! Világosan leírtuk, hogy mi a teendő, ha ki szeretné szűrni a reklám bannert! angry2.gif
Senki sem kívánja értékes bájtokkal megrövidíteni a limitált netjét.
Bigdept
IDÉZET(fvera64 @ 2012-01-07 23:45) *

No akkor különösen ajánlott az AdBlock Plus használata. Amikor még sok évvel ezelőtt betárcsázós modemes netem volt, amit adatforgalom alapján számláztak, akkor igen jó szolgáltot tett, többszörös teszttel kiv volt próbálva, hogy ugyanazon odalak látogatásával a Firefox AdBlock Plus-al az IE-hez képest akár 60%-al kevesebb adatot töltött le.

Amúgy, meg ha hiszed, ha nem, a Vatera nem ellened dolgozik, hanem ílyen módon próbál bevételhez jutni, és ez igenis barátságosabb megoldás annál, mintha tőled próbálna több pénzt beszedni, pl. drágítással. Nem gondolod? Számodra adott a lehetőség hogy magadat megvédd ettől a "kellemetlenségtől", és ezzel mindeki happy és jól járt.
Szóval ne értsd félre, de nem nyavalyogni kell, hanem utánajárni, hogy mit tehetsz a dolog érdekében, mert tehetsz, és nem kerül sokba, csak kis utánajárásba, azaz némi időbe...

Nem tudom, jogos-e az észrevétel, de nem lehetne rávenni a Grando-t, hogy ne nyomja bele az elektronika kategóriába ami nem az?
http://elektronika.vatera.hu/index_c360.ht...amp;q=belt%E9ri

pl. ilyennel tele van a műholdvevő beltérik listája:
h ttp://www.grando.hu/muszaki-cikkek/ipari-gep-berendezes/egyeb/pacific-belteri-fali-vitrin-magneses-hatlap-9xa4-allo-meret-1493877798.html?id=1493877798

A grandos link is tiltott? blink.gif
fercsibercsi
Rengeteg idő megy el azzal, hogy a grando termékeket végig pörgetve eljussak azokhoz az eladókhoz akik érdekelnek. Sokat vásárolok, de nagyon elegem van a tömeges feltöltésükkel, elmegy az ember kedve az egésztől. Jó hogy a Tesco, vagy más áruház nem pakolja fel a termékeit. Javaslom, hogy külön oldalakon tegyék lehetővé a használt, vagy az egyéni termékfeltöltők termékeit!
zejopy
IDÉZET(fercsibercsi @ 2012-01-10 21:07) *
Rengeteg idő megy el azzal, hogy a grando termékeket végig pörgetve eljussak azokhoz az eladókhoz akik érdekelnek. Sokat vásárolok, de nagyon elegem van a tömeges feltöltésükkel, elmegy az ember kedve az egésztől. Jó hogy a Tesco, vagy más áruház nem pakolja fel a termékeit. Javaslom, hogy külön oldalakon tegyék lehetővé a használt, vagy az egyéni termékfeltöltők termékeit!

Hát hagyd ki őket.smile.gif
Részletes kereső. Tszeveszes és Vaterás cuccok. (Kissé szabadon fogalmaztam.)
Különben rossz topikban vagyunk. (Elnézést Benz. smile.gif)
BikerTone
Fontos információ: Önnek 10.000 Ft összértékben 30 napja elmaradt értékelése van, azaz az értékelésre váró aukció(k) leütési ára elérte a 10.000 Ft-ot és az aukció(k) befejezési dátuma meghaladta a 30 napot, ha 40 nap után is lesz 10.000 Ft összértékben elmaradt értékelése, akkor csak az Értékelések készítése menüpontot tudja használni a Személyes menüjében.

Kérem. Vásároltam egy szálláslehetőséget 12000 Ft értékben, és értelemszerűen nem szeretném értékelni az eladót, amíg igénybe nem vettem a szolgáltatást.
Javasolt lenne az ilyenfajta szolgáltatásokat a fenti szabály alól kivételként kezelni.
LeibstandarteAH45
Meghírdettem egy számszeríjjat aminek ma, 5 óra múlva járna le az aukciója és eltünt a meghírdetett termékeim közül. Ennek ugyan mi oka van?
zejopy
IDÉZET(LeibstandarteAH45 @ 2012-01-22 13:54) *
Meghírdettem egy számszeríjjat aminek ma, 5 óra múlva járna le az aukciója és eltünt a meghírdetett termékeim közül. Ennek ugyan mi oka van?

Vagy eladtad fix áron, vagy törölték az aukciót valami szabálytalanság miatt. Nézd meg a postafiókodat!
svejku

Szerintem tiltott termék lehetett.
Szabályzat: "engedélyköteles fegyver, lőszer, robbanószer, pirotechnikai anyagok, eszközök (tűzijáték), ilyen termékek alkatrésze, alkotórésze, valamint közbiztonságra különösen veszélyes eszköz, melynek online értékesítését jogszabály zárja ki..."
VateraBenz

Tisztelt LeibstandarteAH45!

4.§. (3).
www.biztonsagiorezred.hu/pdf/kozbiztonsagra_kulonosen_veszelyes_eszkozokrol.pdf
LeibstandarteAH45
IDÉZET(VateraBenz @ 2012-01-22 16:10) *
Tisztelt LeibstandarteAH45!

3.§. (3).
www.biztonsagiorezred.hu/pdf/kozbiztonsagra_kulonosen_veszelyes_eszkozokrol.pdf

Engedélymentesen vásárolható sporteszköz, ha valaki esetleg nem tudná. Akkor a többi ami fent van az oldalon miért nem lett törölve?
VateraBenz
IDÉZET(LeibstandarteAH45 @ 2012-01-22 16:13) *
Engedélymentesen vásárolható sporteszköz, ha valaki esetleg nem tudná. Akkor a többi ami fent van az oldalon miért nem lett törölve?

Legyen kedves értelmezni a jogszabályban leírtakat. Az engedélymentesség itt indifferens.

Amennyiben szabálytalanságot észlel, a terméklapon a szabálytalan aukció szövegre kattintva vagy lejárt aukció esetén a kapcsolatfelvételen keresztül jelezze és a felelős kolléga indokolt, bizonyítható esetben megteszi a szükséges intézkedéseket.
Mtbsrac
Üdv!

Nemtudom jó helyre írom-e de lenne egy olyan kérdésem, hogy ha licittel kel el egy termék,
és én felvettem vele a kapcsolatot mailben ő viszont nem válaszol rá több napja, akkor milyen értékelést
adhat neki az eladó? Amellett hogy ismét meghirdeti a terméket.

Köszöntem.
VateraBenz
IDÉZET(Mtbsrac @ 2012-01-22 21:51) *
Üdv!

Nemtudom jó helyre írom-e de lenne egy olyan kérdésem, hogy ha licittel kel el egy termék,
és én felvettem vele a kapcsolatot mailben ő viszont nem válaszol rá több napja, akkor milyen értékelést

Köszöntem.

Tisztelt Mtbsrac!

Ha a vevő továbbra sem jelentkezik vagy nem kívánja átvenni az árut és ön nem kíván tovább várni, akkor érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Előtte esetleg írjon neki még egy utolsó felszólítást, ezt küldje el másolatként a biztonsag@allegroup.hu címre is. Ezt a levelében a címzettnek is említse meg, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést, amennyiben nem jelentkezik.
Az automata válaszban kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy ez az utolsó felszólító üzenet kiküldésre került.
svejku
IDÉZET(Mtbsrac @ 2012-01-22 21:51) *
Üdv!

Köszöntem.

Jó lenne egy link a termékről, akkor megnézzük a vevőt, a dátumokat, és többet tudunk mondani. Előfordul, hogy az E-mailok nem mennek át, tehát nem biztos, hogy megkapta. Előfordul, hogy nincs netközelben... stb. Telefonon elérhető? (persze ezt én sem szoktam erőltetni, ha a termék ára nem indokolja) Szóval több infó kellene, hogy tanácsot tudjunk adni.
boloven
Helló!

Jó pár 1 ft-os termékre licitet raktam de már túllicitáltak.
Azután próbáltam megvásárolni egy terméket de kiírta a rendszer hogy biztonsági okok miatt nem tudok többet licitálni se vásárolni ameddig azok a termékek le nem járnak amelyekre licitet raktam smile.gif
Most akkor várnom kell 19napot ameddig le nem jár az összes termék amire licitáltam (addig nem vásárolhatok)?? smile.gif

Üdv:
bolo
zejopy
IDÉZET(boloven @ 2012-01-23 20:30) *
Helló!

Jó pár 1 ft-os termékre licitet raktam de már túllicitáltak.
Azután próbáltam megvásárolni egy terméket de kiírta a rendszer hogy biztonsági okok miatt nem tudok többet licitálni se vásárolni ameddig azok a termékek le nem járnak amelyekre licitet raktam smile.gif
Most akkor várnom kell 19napot ameddig le nem jár az összes termék amire licitáltam (addig nem vásárolhatok)?? smile.gif

Üdv:
bolo

Szia! smile.gif

Igen, várnod kell. Egy módon tudod megsürgetni a dolgot. Teljes jogú felhasználóknak nincs licitkorlátozás az elején sem. Ha megcsinálod a bankszámla ellenőrzést, akkor megszerzed ezt a státuszt, és bármennyit licitálhatsz.smile.gif
boloven
Köszi a gyors választ!
Elszöntyömpörödtem sad.gif blink.gif
zejopy
IDÉZET(boloven @ 2012-01-23 20:40) *
Köszi a gyors választ!

Ne szöntyömpörödj el.smile.gif nature.gif
Tök jó a teljes jogú státusz. A legjobb. Ha megunsz valamit, csak felteszed, eladod, és máris megvan a következő vásárlásra a pénzed.smile.gif
És egyáltalán nem nehéz megcsinálni, csak követni kell a megadott dolgokat. És csak 100 Ft, ami amúgy is a tiéd marad, mert majd persze kell feltöltési díjat, jutalékot fizetni, ha eladsz. Én mindenkinek azt mondom, hogy zöldüljön meg. Az egy lehetőség, ami mindig ott van. Sosem lehet tudni....
svejku
IDÉZET(boloven @ 2012-01-23 20:30) *
....Most akkor várnom kell 19napot ameddig le nem jár az összes termék amire licitáltam (addig nem vásárolhatok)?? smile.gif...

Igen, úgy tűnik, bár esetedben (amennyiben felüllicitáltak, és ezért nincs sok érvényes licited) valóban nem tűnik indokoltnak, de nyilván ez egy automatikus rendszer, amiről bővebbet nem tudhatunk, de ezek szerint nem tesz különbséget megtett, érvényes, és már nem érvényes licitek között.
boloven
Igen, sajnos.
Bár most 1 óra múlva lejár egy termék amire licitáltam hátha utána már tudok vásárolni.
Most már csak azt nem tudom, hogy amire már licitáltam 1 forintot arra licitálhatok-e még vagy már azt se engedi? smile.gif
svejku
IDÉZET(boloven @ 2012-01-23 20:40) *
Köszi a gyors választ!

Nem kell! Ez az automata licitkorlátozás pont értünk, zöld felhasználók miatt van, ettől biztonságosabb a Vatera. Hallgass zejopyra, Ő itt majdnem minden titkok tudója, a kezdők gyámolítója, a mi erkölcsi támaszunk és példaképünk. smile.gif
zejopy
IDÉZET(svejku @ 2012-01-23 20:50) *
Nem kell! Ez az automata licitkorlátozás pont értünk, zöld felhasználók miatt van, ettől biztonságosabb a Vatera. Hallgass zejopyra, Ő itt majdnem minden titkok tudója, a kezdők gyámolítója, a mi erkölcsi támaszunk és példaképünk. smile.gif

blush2.gif
vidaeff
IDÉZET(zejopy @ 2012-01-23 20:44) *
Ne szöntyömpörödj el.smile.gif nature.gif
Tök jó a teljes jogú státusz. A legjobb. Ha megunsz valamit, csak felteszed, eladod, és máris megvan a következő vásárlásra a pénzed.smile.gif
És egyáltalán nem nehéz megcsinálni, csak követni kell a megadott dolgokat. És csak 100 Ft, ami amúgy is a tiéd marad, mert majd persze kell feltöltési díjat, jutalékot fizetni, ha eladsz. Én mindenkinek azt mondom, hogy zöldüljön meg. Az egy lehetőség, ami mindig ott van. Sosem lehet tudni....

Ez nagyon jópofa, aranyos volt. air_kiss.gif Én kezdettől fogva az voltam a piactérem, sőt, itt a fórumon is, leginkább a fülem. De hála Nektek, főleg Neked, ez már múlik. thank_you.gif
svejku
IDÉZET(boloven @ 2012-01-23 20:47) *
Igen, sajnos.
Bár most 1 óra múlva lejár egy termék amire licitáltam hátha utána már tudok vásárolni.
Most már csak azt nem tudom, hogy amire már licitáltam 1 forintot arra licitálhatok-e még vagy már azt se engedi? smile.gif

Ezt pontosan én sem tudom, de valószínű, hogy ha egy licited "törlődik" akkor egy licitálási lehetőséged megint lesz.
zejopy
IDÉZET(vidaeff @ 2012-01-23 20:51) *
Ez nagyon jópofa, aranyos volt. air_kiss.gif Én kezdettől fogva az voltam a piactérem, sőt, itt a fórumon is, de leginkább a fülem. De hála Nektek, főleg Neked, ez már múlik. thank_you.gif

thank_you.gif Nahát, sorozatban zavarba hoztok, de bevallom, fülig ér a szám.biggrin.gif
boloven
IDÉZET(zejopy @ 2012-01-23 20:51) *
blush2.gif

Februártól lehetek csak ződség színű, addig marad a sárgarépa smile.gif
zejopy
IDÉZET(boloven @ 2012-01-23 20:54) *
Februártól lehetek csak ződség színű, addig marad a sárgarépa smile.gif

Miért? Ha most utalsz, akkor jó esélyed van arra, hogy a héten, de legrosszabb esetben hétfőn megzöldülj.smile.gif Vagy kedden. Ha nem rontasz el semmit.biggrin.gif
boloven
IDÉZET(zejopy @ 2012-01-23 20:57) *
Miért? Ha most utalsz, akkor jó esélyed van arra, hogy a héten, de legrosszabb esetben hétfőn megzöldülj.smile.gif Vagy kedden. Ha nem rontasz el semmit.biggrin.gif

Lejár a bankkártyám, megszüntetem a bankszámlám és másikhoz megyek és ezért nem akarok vele már semmit se kezdeni.
zejopy
IDÉZET(boloven @ 2012-01-23 21:01) *
Lejár a bankkártyám, megszüntetem a bankszámlám és másikhoz megyek és ezért nem akarok vele már semmit se kezdeni.

Akkor tényleg jobb kivárni.smile.gif
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.