IDÉZET(Lecsike @ 2010-02-16 09:37)

hmmm ... akkor viszont én sem értem

de hát, ilyenek vagyunk mi emberek, néha nehéz és értelmetlen döntésekre és tettekre vagyunk képesek, mindenfajta logika nélkül

Én is pontosan ugyanerre a végkövetkeztetésre jutottam.
Vateraoroszlan
2010-02-16 11:31
IDÉZET(zejopy @ 2010-02-16 00:04)

Kedves Leó!
Az eset kapcsán az a kérdés merült fel bennem, hogy ki az az emeletes b...m, aki megvehetné 40 000-es villámáron, de nem, helyette 39 999-es levédett ajánlatot tesz.

Kedves zejopy!
Valószínűleg elolvasta a Segítségben azt az útmutatást, miszerint ha nem akarja villámáron lezárni az aukciót, tegyen a villámár összegénél, akár 1 Ft-tal, alacsonyabb ajánlatot.
(Egyénként én se értem, ne kérdezze.

)
IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-02-16 10:31)

Kedves zejopy!
Valószínűleg elolvasta a Segítségben azt az útmutatást, miszerint ha nem akarja villámáron lezárni az aukciót, tegyen a villámár összegénél, akár 1 Ft-tal, alacsonyabb ajánlatot.
(Egyénként én se értem, ne kérdezze.

)
Igazán köszönöm. Főleg a zárójeles mondatot, ez némi elégtétellel szolgál nekem.
Lejárt az E-mail címem és nem tudok újat tenni a helyére hiába írom be az új e-mail címem és el mentem akkor is a régit írja ki
(...) Hogy lehet megváltoztatni az e-mail címet
Levi042
Vateraoroszlan
2010-02-16 11:58
IDÉZET(Levi042 @ 2010-02-16 10:46)

Lejárt az E-mail címem és nem tudok újat tenni a helyére hiába írom be az új e-mail címem és el mentem akkor is a régit írja ki
(...) Hogy lehet megváltoztatni az e-mail címet
Levi042
Kedves Levi042!
Amennyiben a „Személyes menü/Elérhetőségeim” menüpontban átírja email címét, és a Mentés gombra kattint, egy megerősítő linket küldünk az újonnan megadott email címre. Erre kattintva fog az email címe véglegesen megváltozni.
A menüpontot elérheti az alábbi linken keresztül:
http://www.vatera.hu/user/mod/index.php?edit=1
patakidori
2010-02-16 15:28
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Cirmoska79
2010-02-16 19:55
Sziasztok !
Mi van akkor, ha az eladásra kínált termékemre lecsaptak, de másfél hét elteltével jelentkeztek érte, közben én persze próbálkoztam elérni e-mailben és telefonon a vevőt sikertelenül, és adtam neki egy semleges értékelést, mivel negativat nem akartam. Aztán mégis megtörtént az adásvétel 2 hét után, még ő nem írt értékelést, én pedig nem tudom az enyémet visszavonni, lehet, hogy igy ellentmondás lesz, ha értékel engem, mert én azt irtam, hogy nem történt meg az adásvétel, ő pedig azt, hogy megtörtént. Emiatt kizárhatnak a Vateráról?
Üdv.
VateraBenz
2010-02-16 20:00
IDÉZET(Cirmoska79 @ 2010-02-16 18:55)

Sziasztok !
Mi van akkor, ha az eladásra kínált termékemre lecsaptak, de másfél hét elteltével jelentkeztek érte, közben én persze próbálkoztam elérni e-mailben és telefonon a vevőt sikertelenül, és adtam neki egy semleges értékelést, mivel negativat nem akartam. Aztán mégis megtörtént az adásvétel 2 hét után, még ő nem írt értékelést, én pedig nem tudom az enyémet visszavonni, lehet, hogy igy ellentmondás lesz, ha értékel engem, mert én azt irtam, hogy nem történt meg az adásvétel, ő pedig azt, hogy megtörtént. Emiatt kizárhatnak a Vateráról?
Üdv.
Tisztelt Cirmoska79!
Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti.
Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést.
Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el.
Cirmoska79
2010-02-16 21:43
Tisztelt Vatera Csapata!
Köszönöm a segítségüket !
Üdv.
bruhaha66
2010-02-17 12:56
Sok minden átalakul az oldalon(egy része rossz irányba)... ami fontos lenne azzal nem foglalkoznak...
Pár hónapja írtam a képek átméretezéséről. Élvezhetetlen, 4 monitornyi, lerontott minőségű képek mindenhol.
Senkit nem érdekel, csak engem???
Nem kell hozzá programot gyártani, csak a max. fájlméret helyett max. pixelszám(oldalxoldal) limitet kell megadni.
Vateraoroszlan
2010-02-17 14:59
IDÉZET(bruhaha66 @ 2010-02-17 11:56)

Pár hónapja írtam a képek átméretezéséről. ...
Nem kell hozzá programot gyártani, csak a max. fájlméret helyett max. pixelszám(oldalxoldal) limitet kell megadni.
Kedves bruhaha66!
Köszönjük az észrevételt, ez sajnos a gyakorlatban nem működik, mivel sokan még a fájlméret fogalmát sem tudják értelmezni, illetve befolyásolni, ez hatványozódik a pixelszám fogalmának tekintetében.
biliribi
2010-02-17 19:11
Tisztelt Vatera!
Licitáltunk egy készüléktre amit 10.02.14-én meg is nyertünk.Vártam az eladó jelentkezését e-mailben hogy közölje hova utaljam az összeget de hiába .
Többször probálkotunk a megadott elérhetőségeken de sikertelenül és az e-mailre sem válaszolt.
Kezdünk kicsuszni az időből, mivel ajándék lenne

ilyenkor mi a teendő?!
üdv,
áj
VateraBenz
2010-02-17 19:12
IDÉZET(biliribi @ 2010-02-17 18:11)

Tisztelt Vatera!
Licitáltunk egy készüléktre amit 10.02.14-én meg is nyertünk.Vártam az eladó jelentkezését e-mailben hogy közölje hova utaljam az összeget de hiába .
Többször probálkotunk a megadott elérhetőségeken de sikertelenül és az e-mailre sem válaszolt.
Kezdünk kicsuszni az időből, mivel ajándék lenne

ilyenkor mi a teendő?!
üdv,
áj
Tisztelt biliribi!
Ha az eladó továbbra sem jelentkezik vagy nem kívánja átadni az árut és ön nem kíván tovább várni, akkor érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Előtte esetleg írjon neki még egy utolsó felszólítást, ezt küldje el másolatként a biztonsag@vatera.com címre is. Ezt a levelében a címzettnek is említse meg, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést, amennyiben nem jelentkezik.
Az automata válaszban kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy ez az utolsó felszólító üzenet kiküldésre került.
VateraBenz
2010-02-17 21:44
IDÉZET(Pomogany @ 2010-02-17 19:49)

...
Ja és az "Értékelések készítése" témám hová lett?
...
Új topik nyitását csak akkor tartjuk indokoltnak, ha valóban új témáról van szó.
Erről jelen esetben nem volt szó, ezért áthelyeztük az egyik - a témának megfelelő - topikba.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jövőben topik indítás előtt tájékozódjon, hogy van-e már a mondanivalójának megfelelő a meglévők közt.
Ha valaki korlátozást kap, mert elvileg szabályzatot sértett (velem még nem fordult elő) akkor részemről, mivel fizetek a vaterának, elvárom hogy jelöljék meg, csatolják azt a részt, ahol szabályt sértettem. Ellenkező esetben kitartok amellett, hogy nem léptem át az AFF kereteit, és mégsem tudom adott esetben megvédeni magam. Úgy gondolom, az a fair, ha egy adott felhasználónak meg is mutatják, esetlegesen hol, mivel szegett meg bármilyen szabályt, mert így ez kicsit egyoldalú. Főleg amiatt bánt, mert nem jótékonysági oldal, minden egérkattintás forintra megy. Azt hiszem, ez egy komoly hiányosság, ha valakit "megvádolnak" akkor egy bizonyítékot csatoljanak már ugyan hozzá....ha iigaz, tanulok belőle, ha nem igaz, megvédem magam.
Nem túl sikeres ötlet, hogy az rendelés értesítőben amit gondolom a vevő is megkap, megadott szállítási (posta) költséget simán felszorozzák a darab számmal! Pl. egy termék esetén a postaköltség 325 Ft, ha kettőt rendel valaki Önök azt írják 650 Ft holott a valóságban 355 Ft vagy éppen 325 Ft.
VateraBenz
2010-02-20 10:43
IDÉZET(Turhoo @ 2010-02-20 08:51)

Ha valaki korlátozást kap, mert elvileg szabályzatot sértett (velem még nem fordult elő) akkor részemről, mivel fizetek a vaterának, elvárom hogy jelöljék meg, csatolják azt a részt, ahol szabályt sértettem. Ellenkező esetben kitartok amellett, hogy nem léptem át az AFF kereteit, és mégsem tudom adott esetben megvédeni magam. Úgy gondolom, az a fair, ha egy adott felhasználónak meg is mutatják, esetlegesen hol, mivel szegett meg bármilyen szabályt, mert így ez kicsit egyoldalú. Főleg amiatt bánt, mert nem jótékonysági oldal, minden egérkattintás forintra megy. Azt hiszem, ez egy komoly hiányosság, ha valakit "megvádolnak" akkor egy bizonyítékot csatoljanak már ugyan hozzá....ha iigaz, tanulok belőle, ha nem igaz, megvédem magam.
Tisztelt Turhoo!
Talán már elfelejtkezett róla, de tegnap nem először fordult elő, hogy szabályzatot sértett.
Nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is. Erről e-mail üzeneteben tájékoztattuk is.
A törölt hozzászólás:
"Tisztelt balla78! Üdv! Személyes kötődés miatt nem tudok "leszállni" az ön által árult hangfalpárról, postával 55, előreutalva, ezt tudom maximum megajánlani....aludjunk rá, vana termékei közt egy térkép, annak a leütésével szemezek még, megkönnyítve az adásvételt."
Az ilyen jellegű "adásvétel megkönnyítéseket" sajnos nem tudjuk tolerálni. Érdemes tanulni belőle, ha hosszabb távon szeretne jelen lenni a Vaterán. Köszönjük figyelmét, megértését.
VateraBenz
2010-02-20 10:45
IDÉZET(misu49 @ 2010-02-20 08:56)

Nem túl sikeres ötlet, hogy az rendelés értesítőben amit gondolom a vevő is megkap, megadott szállítási (posta) költséget simán felszorozzák a darab számmal! Pl. egy termék esetén a postaköltség 325 Ft, ha kettőt rendel valaki Önök azt írják 650 Ft holott a valóságban 355 Ft vagy éppen 325 Ft.

Tisztelt misu49!
Pont az ilyen esetek elkerülése miatt van lehetőség a rendszerben szállítási kedvezményeket meghatározni.
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-02-20 09:43)

Tisztelt Turhoo!
Talán már elfelejtkezett róla, de tegnap nem először fordult elő, hogy szabályzatot sértett.
Nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is. Erről e-mail üzeneteben tájékoztattuk is.
A törölt hozzászólás:
"Tisztelt balla78! Üdv! Személyes kötődés miatt nem tudok "leszállni" az ön által árult hangfalpárról, postával 55, előreutalva, ezt tudom maximum megajánlani....aludjunk rá, vana termékei közt egy térkép, annak a leütésével szemezek még, megkönnyítve az adásvételt."
Az ilyen jellegű "adásvétel megkönnyítéseket" sajnos nem tudjuk tolerálni. Érdemes tanulni belőle, ha hosszabb távon szeretne jelen lenni a Vaterán. Köszönjük figyelmét, megértését.
A rendszer erőssége, vagy gyengesége, hogy az eladó adatait 1 terméke megvásárlásával megkapom. Ha ezt lehetővé teszi a rendszer, akkor tulajdonképpen megtehettem hogy 2 termékét veszem meg...de elfogadom a válaszát, viszont nem minden fenntartás nélkül. De "vétkeztem".
(Közöltem az eladóval hogy más terméke is érdekel...ha nem írom ki ezt, nem szegek szabályt. magam ellen beszélek, de a rendszernek ez a gyenge pontja

).
Tisztelettel, Turhoo
Érdeklődnék, hogyha egy terméket újra regisztrálok akkor miért nem lehet ott beállítani a lejárati időpontot?
Pl ha most újraregisztráltam miért a múltkori 3 napossal regisztrálja újra? Miért nem tudom beállítani neki hogy 5 napig legyen fenn és este 21:00-kor járjon le? Jó lenne ezt megoldani valahogy, ha van rá lehetőség.
IDÉZET(komlosn @ 2010-02-20 13:47)

Érdeklődnék, hogyha egy terméket újra regisztrálok akkor miért nem lehet ott beállítani a lejárati időpontot?
Pl ha most újraregisztráltam miért a múltkori 3 napossal regisztrálja újra? Miért nem tudom beállítani neki hogy 5 napig legyen fenn és este 21:00-kor járjon le? Jó lenne ezt megoldani valahogy, ha van rá lehetőség.
A napot be tudod állítani, pontosabban be lehet. Az órát nem.
Nézd meg alaposan, ott van.
OnlineLicit
2010-02-20 16:44
Sziasztok!
Nem akarok panaszt tenni, csak egy apró segítséget kérnék.
Hogyan tudom egyik aukciómnak a zárási idejét előrébb hozni?, jelen esetben 1 nappal korábban szeretném, ha lezárulna?
előre is kösz
üdv.,
IDÉZET(OnlineLicit @ 2010-02-20 15:44)

Sziasztok!
Nem akarok panaszt tenni, csak egy apró segítséget kérnék.
Hogyan tudom egyik aukciómnak a zárási idejét előrébb hozni?, jelen esetben 1 nappal korábban szeretném, ha lezárulna?
előre is kösz
üdv.,
Licit van rajta?
Ha igen, akkor ott a kép alatt a lezár gomb, de vigyázz, az automatikusan 24 óra. Tehát az általad kívánt időpont előtt 24 órával kell megcsinálnod.
OnlineLicit
2010-02-20 17:20
IDÉZET(zejopy @ 2010-02-20 15:58)

Licit van rajta?
Ha igen, akkor ott a kép alatt a lezár gomb, de vigyázz, az automatikusan 24 óra. Tehát az általad kívánt időpont előtt 24 órával kell megcsinálnod.
SZia!
Nincs rajta licit. Ha nincs rajta, akkor mit kell tennem, a zárás előrehozásához?
kösz üdv.,
VateraBenz
2010-02-20 17:34
IDÉZET(OnlineLicit @ 2010-02-20 16:20)

SZia!
Nincs rajta licit. Ha nincs rajta, akkor mit kell tennem, a zárás előrehozásához?
kösz üdv.,
Tisztelt OnlineLicit!
Ha nincs még licit az adott aukción: az eladó áruk közt az adott tétel sorának elején lévő kis kockát pipálja ki, majd kattintson a legalul található "Kijelölt termékek lejárttá tétele" gombra. Az aukció így azonnal lezárul.
T. Modik!
Jogos büntetésem (levelezőrendszer blokk) 20-25 perce lejárt, mikor élesedik ismét? Már ki-és beléptem, de ugyanazt a figyelmeztető szöveget kapom: ma 17:56-ig nem használhatom.
Köszönettel: Zoltán
VateraBenz
2010-02-20 19:19
IDÉZET(Turhoo @ 2010-02-20 18:15)

T. Modik!
Jogos büntetésem (levelezőrendszer blokk) 20-25 perce lejárt, mikor élesedik ismét? Már ki-és beléptem, de ugyanazt a figyelmeztető szöveget kapom: ma 17:56-ig nem használhatom.
Köszönettel: Zoltán
Tisztelt Turhoo!
A tiltás lejárta után a rendszer automatikusan végzi a visszaaktiválást.
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-02-20 18:19)

Tisztelt Turhoo!
A tiltás lejárta után a rendszer automatikusan végzi a visszaaktiválást.
Tisztelt VateraBenz!
Egyelőre ezt az üzenetet kapom:
Tájékoztatjuk, hogy a Vatera ÁFF megsértése miatt az üzenetváltó rendszert 2010/02/20 17:56:50-ig nem használhatja.
Természetesen nem vagyok türelmetlen, inkább jelzem, hogy nem regisztrált vissza.
Köszönöm.
IDÉZET(Turhoo @ 2010-02-20 18:24)

Tisztelt VateraBenz!
Egyelőre ezt az üzenetet kapom:
Tájékoztatjuk, hogy a Vatera ÁFF megsértése miatt az üzenetváltó rendszert 2010/02/20 17:56:50-ig nem használhatja.
Természetesen nem vagyok türelmetlen, inkább jelzem, hogy nem regisztrált vissza.
Köszönöm.
Köszönöm, 18:38-kor rendbejött....
OnlineLicit
2010-02-20 22:33
HEllo!
Azt kérdezném, hogy mit jelent az, ha valakinek a felhasználóneve kék színű?, mitől van az?
Azt tudom, hogy akkor narancssárga, ha a felhasználó csak vásárolhat, és akkor zöld, ha eladó ként is regisztrálva van.
kösz
üdv.,
VateraBenz
2010-02-20 22:46
IDÉZET(OnlineLicit @ 2010-02-20 21:33)

HEllo!
Azt kérdezném, hogy mit jelent az, ha valakinek a felhasználóneve kék színű?, mitől van az?
Azt tudom, hogy akkor narancssárga, ha a felhasználó csak vásárolhat, és akkor zöld, ha eladó ként is regisztrálva van.
kösz
üdv.,
Tisztelt OnlineLicit!
A felhasználó regisztráció után nem végezte el a telefonszám ellenőrzést.
mobilhardvercsere
2010-02-21 09:40
Tisztelt Vatera!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy fricz88 nevű regisztrált tagjuktól miért váltak meg, miért lett inaktív?
Előre is köszönöm!
üdv
VateraBenz
2010-02-21 11:53
IDÉZET(mobilhardvercsere @ 2010-02-21 08:40)

Tisztelt Vatera!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy fricz88 nevű regisztrált tagjuktól miért váltak meg, miért lett inaktív?
Előre is köszönöm!
üdv
Tisztelt mobilhardvercsere!
Harmadik félnek nem adhatunk ki információt.
mobilhardvercsere
2010-02-21 12:29
Értem, köszönöm, csak éppen üzletelni akartam volna, majd legközelebb!
üdv
Valery66
2010-02-21 20:23
mai napon eltűnt az eladó termékeim közül a [163387878] termékkódú eladásra kínált laptop.
nem értem miért?
még nem járt le a licit valaki tudja rá a választ?
csaszi66
2010-02-21 20:28
IDÉZET(Valery66 @ 2010-02-21 19:23)

mai napon eltűnt az eladó termékeim közül a [163387878] termékkódú eladásra kínált laptop.
Én látom! A licitált termékek között nézted? Üdv!
VateraBenz
2010-02-21 21:33
IDÉZET(Valery66 @ 2010-02-21 19:23)

:
mai napon eltűnt az eladó termékeim közül a [163387878] termékkódú eladásra kínált laptop. nem értem miért?
Tisztelt Valery66!
A termékre licit érkezett, ezért már nem az eladó áruk menüpontban látható, hanem a licitáltak közt.
bruhaha66
2010-02-22 12:23
T.Admin!
Nem is kell, hogy értsen hozzá a felhasználó.
Vagy
ne engedje a rendszer feltölteni a pl. 1024x768-nál nagyobb képeket, vagy
méretezze át kisebbre.
Rengeteg példa van az interneten erre a kép átméretezésre: (...), stb...
Egyébként aki nem tudja feltenni a képet egy méret(pixel) korlátozás miatt az rögtön meg fogja találni a sok
"bonyolult" program egyikét(pl.
paint, ami ott van a Start menüben).
Sokkal nagyobb és több zürt okozó dolgot is bevezetett már a Vatera, ez is menne, csak akarni kellene.
Tegye meg, hogy jelzi a programozóknak!!!
IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-02-17 13:59)

Kedves bruhaha66!
Köszönjük az észrevételt, ez sajnos a gyakorlatban nem működik, mivel sokan még a fájlméret fogalmát sem tudják értelmezni, illetve befolyásolni, ez hatványozódik a pixelszám fogalmának tekintetében.
Vateraoroszlan
2010-02-22 12:37
IDÉZET(bruhaha66 @ 2010-02-22 11:23)

T.Admin!
Nem is kell, hogy értsen hozzá a felhasználó. ... Egyébként aki nem tudja feltenni a képet egy méret(pixel) korlátozás miatt az rögtön meg fogja találni a sok "bonyolult" program egyikét(pl.paint, ami ott van a Start menüben).
Kedves bruhaha66!
Erről beszélek, hogy nem, nem fogja megtalálni. Higgye el, hogy kicsit nagyobb rálátásom van a közel egymillió felhasználó technikai tudására, mint Önnek. Pixelszám alapú korlátozást egyelőre nem tervezünk bevezetni.
IDÉZET(bruhaha66 @ 2010-02-22 11:23)

Tegye meg, hogy jelzi a programozóknak!!!
Ezt a kérdést már hónapokkal ezelőtt megtárgyaltuk a fejlesztőkkel, éppen én voltam az, aki felhozta a módosítás ötletét (nem fórummoderátor a kizárólagos tevékenységi köröm).
Jónapot.
Ismerj meg oldalt hoztam létre a profilomhoz,de nincs ott a kis ikon a nevem mellett. Ez miért van?
Nem szóltam... Már rájöttem.
OSZERES16
2010-02-22 14:03
(más hirdetési oldalakon ez automatikusan működik, mert akarták, hogy működjön[az oldal minősége érdekében])IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-02-22 11:37)

Kedves bruhaha66!
Erről beszélek, hogy nem, nem fogja megtalálni. Higgye el, hogy kicsit nagyobb rálátásom van a közel egymillió felhasználó technikai tudására, mint Önnek. Pixelszám alapú korlátozást egyelőre nem tervezünk bevezetni.
Ezt a kérdést már hónapokkal ezelőtt megtárgyaltuk a fejlesztőkkel, éppen én voltam az, aki felhozta a módosítás ötletét (nem fórummoderátor a kizárólagos tevékenységi köröm).
pc-network
2010-02-22 14:08
Licit korlátozás miért nem vonatkozik teljes jogú felhasználókra? Ma is sikeresen vásárolt egy -1 -es értékelésű felhasználó tőlem. Bár lehet, hogy minden rendben lesz az eladással, ezt most még nem tudhatom. De alapvetően rossz tapasztalatom van az ilyenekkel. Éppen ezért is van beállítva a licitkorlátozás. De ez sajnos nem működik a teljes jogú felhasználókra.
Lucapocok
2010-02-22 14:18
Csak kiváncsi vagyok.
Mi alapján lesz valakinek zöld vagy narancssárga a neve?
rájöttem!
scaevola
2010-02-22 14:24
IDÉZET(Lucapocok @ 2010-02-22 13:18)

Csak kiváncsi vagyok.
Mi alapján lesz valakinek zöld vagy narancssárga a neve?
Ha elolvasod a zöld és a narancssárgával írtakat, szerintem rá jössz.
Na ugye!
ramona75
2010-02-22 14:28
Már többedszer fordult elő, hogy vezettem a licitet, az utolsó percben valaki rálicitált a termékre...amikor pedig én akartam ezt túllicitálni, már nem engedte a rendszer. Miért nem történt meg, hogy ha az utolsó 5 percben valaki licitál a termékre, akkor meghosszabbodik az aukció ideje???
OSZERES16
2010-02-22 14:48
Akkor történik az 5 perces hosszabbodás a licit után, ha az eladó így állítja be.
IDÉZET(ramona75 @ 2010-02-22 13:28)

Már többedszer fordult elő, hogy vezettem a licitet, az utolsó percben valaki rálicitált a termékre...amikor pedig én akartam ezt túllicitálni, már nem engedte a rendszer. Miért nem történt meg, hogy ha az utolsó 5 percben valaki licitál a termékre, akkor meghosszabbodik az aukció ideje???
Vateraoroszlan
2010-02-22 15:31
IDÉZET(ramona75 @ 2010-02-22 13:28)

Kedves ramona75!
Az 5 perces termékhosszabbítás szolgáltatás alapértelmezettként nem él, azt az eladó tudja külön díjazásért igénybe venni. Tehát ha az aukció az utolsó 5 percben érkező licit ellenére sem hosszabbodott meg, akkor az eladó nem vette igénybe a szolgáltatást.
ramona75
2010-02-22 15:47
IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-02-22 14:31)

Kedves ramona75!
Az 5 perces termékhosszabbítás szolgáltatás alapértelmezettként nem él, azt az eladó tudja külön díjazásért igénybe venni. Tehát ha az aukció az utolsó 5 percben érkező licit ellenére sem hosszabbodott meg, akkor az eladó nem vette igénybe a szolgáltatást.
O. K. Köszönöm a választ. Ezt értem. De nemcsak az volt a baj, hogy nem hosszabbodott meg a licit ideje, hanem hogy az utolsó percben már nem fogadta el a licitemet. Még időn belül.
Vateraoroszlan
2010-02-22 16:00
IDÉZET(ramona75 @ 2010-02-22 14:47)

O. K. Köszönöm a választ. Ezt értem. De nemcsak az volt a baj, hogy nem hosszabbodott meg a licit ideje, hanem hogy az utolsó percben már nem fogadta el a licitemet. Még időn belül.
Kedves ramona75!
Valószínűleg az ajánlat elfogadása közben az aukció már lejárt, azért nem sikerült licitálni. Az utolsó percben gyakran előfordul, hogy a felhasználónál - frissítés hiányában - nem a legfrissebb lapváltozat jelenik meg.
zebutabu
2010-02-22 16:21
IDÉZET(scaevola @ 2010-02-22 13:24)

Ha elolvasod a zöld és a narancssárgával írtakat, szerintem rá jössz.
Na ugye!

Na és a kéket tudod-e?
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.