IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-06-30 13:20)

Itt vagyok azért.

Nem rossz az ötlet, bár ütközhet archiválási problémákba. Persze van olyan mód, ahogy megoldható lenne.
Egy rövid indoklást kérhetünk?
Igen Leó!
Bármit meg tudok indokolni és annak az ellenkezőjét is.
És elnézést, nem tudom, miért ebbe a topicba írtam, azt hittem a.... na mindegy, szóval elnézést.
Arra gondoltam, hogy az előző értékelésből és annak párjából talán beugrik a partner.
Van egy vevőm, akit már tiltóra akartam tenni, de aztán nem tettem, mondjuk az ő nevére emlékszem. Nála mindig hosszú ügymenetre kell számítani. Ebben az esetben már nem is vagyok ideges, mert van módom felkészülni lelkileg.
A saját szövegezésemből általában már tudom, hogy milyen volt a partner. Tehát az opció általánosságban lenne jó.
Példával illusztrálom. Mondjuk Hytech licitál a cuccomra, de nem emlékszem rá. Rámegyek a profiljára, beírom, hogy felhasználóra keresés: zejopy. Aztán a sajátomra, beírom, csak fordítva. A két értékelést elolvasva majdnem biztos, hogy beugrik a partner, az üzletmenet, ha probléma volt az biztosan, de ha szuper partner volt, az is.
Arról nem beszélve, ha az illető vásárolt nálam már és emlékszem, akkor a nyitó levelet azzal kezdem, hogy köszönöm, hogy újra nálam vásárolt. Ez személyesebbé és barátságosabbá teszi a dolgot, hiszen nyilván neki is jól esik, ha emlékeznek rá.
Ez megint egy apró kényelmi fejlesztés lenne, nem kimondottan anyagi hasznot hozna, de az elégedettséget mindenképpen növelné.