IDÉZET(tantam @ 2010-07-12 14:05)

Másik kérdésem az lenne, hogy ha olyat be akarok írni, hogy x napokon nem leszek elérhető, azt a száll. és fiz. sablon létrehozásakor úgy meg lehet-e csinálni, hogy nem változtatja meg a postaköltségeket is?
Tehát csak a további információk rovatba szeretnék megjelentetni valamit, de félek, hogy azzal együtt minden termékre átállítja a postaköltségeket is.
Jól félek?

IDÉZET(zejopy @ 2010-07-12 14:19)

Leóóóóóóó!! Kérek szépen egy harmadik fület.

Ha módosít egy szállítási sablonon, a változásokat követik a terméklapok is, ahol használatban van a sablon. Ha jól vannak beállítva a sablonok, ez nem okozhat problémát, hiszen ha a szállítási díjakban nem módosít adatot, azok a terméklapokon sem tudnak változni.
IDÉZET(Dragunovhun @ 2010-07-12 14:31)

Eszembe jutott valami... mindjárt kifejlesztem.
Kiteszi rögtön a tesztre is, hogy megnézhessem vagy csak specifikációra számítsak?

IDÉZET(tantam @ 2010-07-12 14:47)

Az ismerj meg-ben van egy olyan lent, hogy nem vagyok elérhető. Azt nem lehetne mondjuk simán betenni külön valahová, hogy ne 24 órán belül aktiválódjon, manuálisan? Pl. indoklás nélkül és akkor nincs mit ellenőrizni rajta vagy csak dátum megadási lehetőséggel.
Az ismerj+ oldalt nem kívánjuk szétbontani. A változások mindenképpen csak ellenőrzés után kerülhetnek ki.
Öntől még annyit kérnék, hogy ne küldjön el egy témában rövid időn belül több hozzászólást. Ha szükséges kiegészíteni a mondanivalót, szerkessze a már elküldött hozzászólást; illetve használja a csoportos idézetet, ha több hozzászólásra kíván reagálni.