IDÉZET(GOAGOA @ 2010-09-26 10:19)

Kedves Zejopy!
Ezt ugye nem komolyan írta?
Értem én, hogy védi a Vaterát, én is szeretem ezt a helyet, de ez nyilvánvalóan annak a hibája aki az új kategóriákat létrehozta, mert nem számolt ezzel a hibajelenséggel.
És akkor most 3 hétig káosz lesz még le nem járnak a régi termékek? És mi van azokkal akiknek automatikus hosszabbítást kértek, az ő termékeikre nem lehet majd keresni?
Miért nem lehetett egy ideiglenes kategóriát csinálni a korábban feltöltött termékeknek?
Javaslatom a hiba orvoslására, azok az eladók akiknek a termékei az új felosztás miatt máshová kerültek, csak akkor tudjanak belépni, ha a megfelelő új kategóriába áthelyezték őket.
Üdv:GOAGOA
Teljesen másképpen látom a helyzetet. A fene sem védi a Vaterát, csupán racionálisan tekintek a problémára.
Kialakítottak egy új rendszert, ami hosszú távon kiszámíthatóan jövedelmező lesz az eladóknak anyagilag, a vásárlóknak idő/fáradozás/hatékonyság szempontjából.
Amikor bevezették a szállítási sablont, akkor is meg kellett csinálni az átalakítást. Az eladóknak. Viszont a vevők tudnak kalkulálni. Ez jó. Akkor kényelmetlen volt, viszont az sem elhanyagolható, hogy azóta kevésbé lehet csalni a postaköltséggel.
A kategóriák átalakításának más előnye lesz. Ez némi "rendetlenséggel" jár eleinte, ez természetes. Amelyik eladó odafigyel, komolyan veszi a dolgokat, módosítja a terméklapokat.
A sok lázadozás helyett inkább indulatok nélkül kellene a problémákat kezelni. Alapvető cél, hogy a Vaterának legyen pénze, gondolom ezzel egyetértünk. Hülyék lennének olyan intézkedéseket hozni, ami a befolyt jutalékot csökkentené. Ergo, egy hajóban evezünk. Ők is akarják, hogy én eladjak és én is. Tehát, mivel én nem informatikus és piackutató vagyok (hiszen azért fizetem a jutalékot, hogy ezekről a szakemberekről ők gondoskodjanak) el kell fogadnom, hogy ezeket a dolgokat ők sokkal inkább átlátják, mint én, mert hozzáértő embereket foglalkoztatnak. Tehát, ha a szélfúvással együtt haladok, akkor valószínű, hogy nekem is jobb lesz. Ellenben már kisgyerekkoromban is sokat hallottam azt a mondást, hogy széllel szemben nem tanácsos pisilni, ugyanis belefújja a szemünkbe a szél, az pedig rohadtul csípi.
(Közben született néhány post, mert lassú voltam, nyilván azokat csak utólag olvastam. Elnézést az ismétlésért.

)