IDÉZET(Putyur @ 2007-12-12 21:41)

Nem tudom... Nem lehet, hogy Nálad van valami elállítva...? Lusta vagyok screenshot-ot linkelni, de nálam nem így néz ki ez az ablak, pedig 21"-os monitorom van.
Megmutatod, hogy nálad, hogy néz ki? Nálam nincs elállítva semmi, minden oldalt rendesen látok, 15,4"-os TFT Monitorom van.
Osztom a véleményét az előtted szóló fraulein felhasználónak, miből kitűnik, hogy ő is úgy gondolja, még mindig sokan 800x600 -as méretre optimalizálják a weboldalukat.
Ez egy vatera kezdőoldalnak jó is, de nem egy adminisztrációs felületnek, és a listázásoknak sem.
A személyes oldal forráskódjából látszik, hogy 780pixel széles a fejléc, az alatta lévő rész pedig 600. Ez az ami egészet ilyen röhejessé teszi és egy nagyfelbontású 19" vagy 21"-os képernyőn biztosan hülyén néz ki.
De hülyén néz ki a laptopomon is.
Létezik ennél jobb megoldás is. Más kül- és belföldi aukciós házak oldalain teljes szélességben ki van hsználva a böngésző ablak. Nekem úgy tűnik, hogy senki sem akar azzal foglalkozni, hogy más mit és hogyan csinál, pedig az nagyon fontos lenne.