IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-10-13 11:28)

Tisztelt imkere!
Köszönjük, továbbítottam a részletes hibaleírást az illetékeseknek, akik meg fogják keresni a probléma okát és amint lehet, megpróbálják elhárítani azt.
Tisztelt Vatera!
A korábban jelzett probléma sajnos még mindig fenn áll (legalább is NÁLAM).
Jelenleg is azt tapasztalom, hogy egyik aukcióra kattintva pikk-pakk betölt mindent, míg 20mp-cel később egy másikra kattintva már fél percet kell várni a képek letöltésére (végül 3 képből csak egyet sikerült összehozni, a maradék kettőnél csak a kép linkje jelenik meg).
A képre (vagy linkre) kattintva egyik képet azonnal kinagyítja, másiknál csak az ablak jön létre, átváltunk várakozó üzemmódba, majd 15-20mp-cel később vagy bejön a kép, vagy nem, marad üresen az ablak.
Azaz van olyan időszak, amikor okés az adatokhoz való hozzáférés, utána rosszkor jártam rossz helyen érzés fog el, csak várunk, és várunk, és várunk...
Párhuzamosan tesztelem egy UPC-s hálóra kötött gépről, és távoli asztalon keresztül egy BME-s gépről. Mindkettőnél ugyanaz a szitu.
Két teljesen különböző gépről van szó. Közös bennünk, hogy mindkettőn a legújabb Firefox fut (Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; hu; rv:1.9.2.10) Gecko/20100914 Firefox/3.6.10), Windows-os tűzfal (egyik WinXP, másik Win7), Avira Antivir vírusirtóval. Mindkettő oprendszer naprakészen frissítve. Mindkét gép nemrég volt telepítve, és munkagépekről lévén szó, csak a legszükségesebb progik vannak rajtuk (tulajdonképp szinte semmi különleges nincs rajtuk, ami indokolhatna ilyesmi viselkedést, nem lóg semmi se a neten...)
Lövésem sincs, hogy miért van ez.
És nem hobbiból panaszkodok, csak egyszerűen így nem tudom használni a vaterát, nincs fél órám arra, hogy a gép előtt üljek és várjak, mert meg akarok nézni 7-8 aukciót, aukciónként 3-4 képpel.
1-2 hónapja még minden jól működött.
Reménykedek benne, hogy jön valami pozitív változás.