ladodani
2010-10-21 16:46
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a kiemelt kereső milyen szisztéma szerint dobja be a termékeket? 2 napja van fent egy tárgyam, de még egyszer sem láttam viszont a főoldalon...más cuccokat meg milliószor! Köszi ha válaszoltok!
Sziasztok!
A problémám a következő. A termék feltöltésénél eltűnt a kipróbálási megtekintési garancia. Kérdem én mi van akkor ha eladok egy terméket ami nálam tökéletesen működik semmi baja nincs és nincs is tudomásom arról hogy bármi baja lenne. A vatera miatt vállaltam rá minimum 1 hét garit. Ezzel semmi gond. Értékeltem is az adásvételt és a vevő is. Majd a 7. napon jelzi felém a kedves vevő hogy bizony tönkrement a termék. Ő ugye jogosan kéri vissza az árát ha nem tudom neki cserélni. Én ezt meg is teszem és itt van a bibi. A vatera visszaadja nekem a jutalékot. Gondolom nem. Ez szerintem egy kicsit átgondolatlan lépés volt. Értem én hogy a vevők érdekében csinálták ez és igazuk is van valamilyen szinten de a kipróbálási megtekintési garit vissza kéne rakni.
zsuzsaorban
2010-10-21 16:59
Könyörgöm, tudja valaki hogyan kell képet feltölteni?
IDÉZET(wiceko @ 2010-10-21 16:48)

........ a kipróbálási megtekintési garancia. ............ Értem én hogy a vevők érdekében csinálták ez és igazuk is van valamilyen szinten de a kipróbálási megtekintési garit vissza kéne rakni.
Miért szolgálja ennek a garanciának a megszüntetése a vevők érdekeit? Szerintem nem szolgálja. Ha ezt nem adhatom, akkor nem vállalok semmilyen garanciát, tehát a vevő nem teheti meg, hogy esetleg visszalépjen, mert az ő monitorján más színe volt az árunak, mint a valóságban. Eddig ezt megtehette.
Tisztelt Vatera adminisztrátorok!
A rendszer nem ismeri fel Szigetszentmiklós-Lakihegyet, holott itt van tőlünk nem messze áthúzva a tábla az M0-ás felüljárón ezzel a kiírással. Legyenek szívesek korrigálják ezt az aprócska hibát.
Tisztelettel: Chamea
IDÉZET(Vilmi54 @ 2010-10-21 16:23)

A Ctrl+F5 bejött! Tudok szöveget beírni!
Remélem, nem ez a végső megoldás!
Üdv.
Szöveget beírni tudok, de hogyan töltsem fel a terméket? Nincs küld lehetőség, ctrl+f5 nem segít ebben...sajnos. Tudja valaki? Köszi
zsuzsaorban
2010-10-21 18:28
És azt tudja valaki, képet hogyan töltsek fel az új termékhez? Köszi.
VateraBenz
2010-10-21 19:10
IDÉZET(Chamea @ 2010-10-21 18:05)

A rendszer nem ismeri fel Szigetszentmiklós-Lakihegyet, holott itt van tőlünk nem messze áthúzva a tábla az M0-ás felüljárón ezzel a kiírással. Legyenek szívesek korrigálják ezt az aprócska hibát.
Tisztelt Chamea!
Mit ért azon, hogy nem ismeri fel?
VateraBenz
2010-10-21 19:11
IDÉZET(zsuzsaorban @ 2010-10-21 18:28)

És azt tudja valaki, képet hogyan töltsek fel az új termékhez? Köszi.
Tisztelt zsuzsaorban!
A feltöltés oldalon kattintson a tallózás gombra.
VateraBenz
2010-10-21 19:13
IDÉZET(Nyikus @ 2010-10-21 18:22)

Szöveget beírni tudok, de hogyan töltsem fel a terméket? Nincs küld lehetőség, ctrl+f5 nem segít ebben...sajnos. Tudja valaki? Köszi
Tisztelt Nyikus!
Többször próbálja a CTRL-F5 kombinációt.
zsuzsaorban
2010-10-21 19:16
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-10-21 19:11)

Tisztelt zsuzsaorban!
A feltöltés oldalon kattintson a tallózás gombra.
Esküszöm, tűvé tettem mindent egy tallózás gombért, de sehol!!!!!!!!!!!!!!!!
Tisztelt Leó, Benz
Licitált áruknál sajnos eltűnt egy számomra gyakran használt opció
az utolsó licit érkezése szerinti rendezés
Várható-e hogy visszatér hosszú útjáról vagy ott van és én nem találom
Másik problémám a licitált áruknál a további opciókra kattintva a harmadik sort betakarja a kiemelt "további opciók" szöveg
Ugyanez tapasztalható az eladott áruknál is
Köszönöm üdv
b_ede
Eltűnt a termékfeltöltő/módosító lap aljáról a "Küld" gomb, nem tudok feltölteni... Pedig frissítek ahogy elő van írva... helpppp
VateraBenz
2010-10-21 19:22
IDÉZET(zsuzsaorban @ 2010-10-21 19:16)

IDÉZET(wahwah @ 2010-10-21 19:20)

Eltűnt a termékfeltöltő/módosító lap aljáról a "Küld" gomb, nem tudok feltölteni... Pedig frissítek ahogy elő van írva... helpppp
Javasoljuk az oldal többszöri frissítését a CTRL-F5 billentyűkombinációval.
Üdv Mindenkinek! nem tudok terméket feltölteni tegnap este óta mert egyszerüen nem lehet elmenteni és elküldeni.
Hiányzik az oldalról ez a funkció. Sőt a már feltöltött termékeimen sem tudok modosítani mert onnan is eltünt a mentés.
Át enged mindent irni csak nem tudom menteni.Tud valaki bármilyen megoldást???
VateraBenz
2010-10-21 19:24
IDÉZET(b_ede @ 2010-10-21 19:18)

Tisztelt Leó, Benz
Licitált áruknál sajnos eltűnt egy számomra gyakran használt opció
az utolsó licit érkezése szerinti rendezés
Várható-e hogy visszatér hosszú útjáról vagy ott van és én nem találom
Másik problémám a licitált áruknál a további opciókra kattintva a harmadik sort betakarja a kiemelt "további opciók" szöveg
Köszönöm üdv
b_ede
Tisztelt b_ede!
A hiányolt opció visszatérése hamarosan várható, addig szíves türelmét kérjük.
A betakarásra Önnek is többszöri CTRL-F5 kombinációt javaslunk.
2 -3 órája próbálkozom, semmit nem ér a frissítés. Kinek jó ez az őrület?
progbalu
2010-10-21 19:24
Sziasztok!
Miért van az, hogy beírok a keresőbe egy márkanevet (Marmot) és a kereső keresés alatt átállítja "farmot"-ra?
Nagyon bosszantó!
VateraBenz
2010-10-21 19:25
IDÉZET(kona01 @ 2010-10-21 19:24)

Üdv Mindenkinek! nem tudok terméket feltölteni tegnap este óta mert egyszerüen nem lehet elmenteni és elküldeni.
Hiányzik az oldalról ez a funkció. Sőt a már feltöltött termékeimen sem tudok modosítani mert onnan is eltünt a mentés.
Át enged mindent irni csak nem tudom menteni.Tud valaki bármilyen megoldást???
Tisztelt kona01!
Legyen kedves csak EGY hozzászólást visszaolvasni.
VateraBenz
2010-10-21 19:26
IDÉZET(progbalu @ 2010-10-21 19:24)

Sziasztok!
Miért van az, hogy beírok a keresőbe egy márkanevet (Marmot) és a kereső keresés alatt átállítja "farmot"-ra?
Nagyon bosszantó!
Tisztelt progbalu!
Amennyiben az Ön által megjelölt kifejezésre nincs találat, a kereső egy arra hasonlító feltételre keres. A kikapcsolására nincs lehetőség, az eredeti keresés megjelenítésére kattintva kizárólag az Ön által megadott keresési feltételekre keres.
zsuzsaorban
2010-10-21 19:28
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-10-21 19:22)

Javasoljuk az oldal többszöri frissítését a CTRL-F5 billentyűkombinációval.
Már nagyon sokat frissítettem, mégsincs tallózás gomb
IDÉZET(zsuzsaorban @ 2010-10-21 19:28)

Sajnos nekem sincs meg az oldal alja, pedig 2 órája frissítek, lehet hogy hülyeséget írok, de ezt szerintem nem itt kellene, mert bármit csinálok, csak az oldal 2/3 része van meg. fel is adom, talán megoldják a problémát, mert én tegnap óta semmit nem tudok feltölteni.
zsuzsaorban
2010-10-21 19:42
IDÉZET(Nyikus @ 2010-10-21 19:39)

Sajnos nekem sincs meg az oldal alja, pedig 2 órája frissítek, lehet hogy hülyeséget írok, de ezt szerintem nem itt kellene, mert bármit csinálok, csak az oldal 2/3 része van meg. fel is adom, talán megoldják a problémát, mert én tegnap óta semmit nem tudok feltölteni.
Ne add fel, írj, hátha megcsinálják, nekem mindent enged, csak a képeket nem, talán nem kellene ilyen sok változtatás egyszerre.
zsuzsaorban
2010-10-21 19:52

Hol van a képfeltöltő? terméket szeretnék felrakni.
IDÉZET(zejopy @ 2010-10-21 16:36)

De volt. Az én termékeimnél volt. A szomszédban írtam erről.
Olvastam, de most ahelyett van a nincs garancia. -Szerk: akarom mondani az egynapos garancia- Nem ugyanaz? Jó hangzásra semmiképp, de lényegét tekintve?
IDÉZET(Bigdept @ 2010-10-21 20:00)

Olvastam, de most ahelyett van a nincs garancia. -Szerk: akarom mondani az egynapos garancia- Nem ugyanaz? Jó hangzásra semmiképp, de lényegét tekintve?
Hát, valahogy nem ugyanaz. Nekem. De lehet, hogy bennem van a hiba.
IDÉZET(Chamea @ 2010-10-21 18:05)

Ilyen település márpedig nem létezik! Ahogy Soroksár település sem létezik, pedig kint van róla számtalan tábla...
miért nem lehet a jol beváltnál maradni?a nyár végi változások is katasztrofák voltak,de legalább valahogy lehetett orvosolni.
ezeket a változásokat márcsak mivel nem lehet eladni semmit csak kártékonyynak nevezném.igen finoman!
Nem zavar senkit hogy,nem lehet semmit feltölteni és meg találni?vagy ez már nem az az oldal?lehet!!!
Fanatik333
2010-10-21 20:13
Nem tudok terméket feltölteni, az aukción változtatni, értékelni, az eladott árukat megnézni,ezáltal a vevő elérhetőségét sem látom. Tegnap reggel óta többször megpróbáltam. Az "Internet Explorer nem tudja megnyitni" " Az oldal hibás" felirat jelenik meg, a frissítés nem használ. Tudna valaki segíteni!!!!!!
IDÉZET(zsuzsaorban @ 2010-10-21 19:28)

A tallózás gombért a Flash Player felel. Firefox alatt még az Ad-Block plus is kinyírhatja, csak kicsit kell fölé pöckölni az egérrel, és máris felkerült a blokkolási listára, onnantól agyő gomb...
IE alatt sincs tallózás gomb?
zsuzsaorban
2010-10-21 20:15
IDÉZET(Bigdept @ 2010-10-21 20:14)

A tallózás gombért a Flash Player felel. Firefox alatt még az Ad-Block plus is kinyírhatja, csak kicsit kell fölé pöckölni az egérrel, és máris felkerült a blokkolási listára, onnantól agyő gomb...
IE alatt sincs tallózás gomb?
IE-t használok.

A Firefox-ot útálom.
zsuzsaorban
2010-10-21 20:28
IDÉZET(Fanatik333 @ 2010-10-21 20:13)

Nem tudok terméket feltölteni, az aukción változtatni, értékelni, az eladott árukat megnézni,ezáltal a vevő elérhetőségét sem látom. Tegnap reggel óta többször megpróbáltam. Az "Internet Explorer nem tudja megnyitni" " Az oldal hibás" felirat jelenik meg, a frissítés nem használ. Tudna valaki segíteni!!!!!!
Hát ja, nekünk is erre a segítségre lenne szükségünk.
VateraBenz
2010-10-21 20:35
Tisztelt Fórumozók!
Az oldal minden funkciója hibátlanul működik, valós megjelenítési problémáról sem tudunk.
Az összes leírt jelenség okát sajnos a saját gépükön kell megoldaniuk.
- A változások miatt szükséges a böngésző cache frissítése, erre való a számtalanszor leírt CTRL+F5 billentyűkombináció többszöri alkalmazása.
- További problémát okozhat a különböző bővítmények hiánya vagy elavultsága (pl. Adobe Flash Player).
- Megjelenítési hiányosságokat okozhat az is, ha a számítógépre telepített tűzfal, víruskereső vagy Adblocker jellegű program blokkolja a vatera.hu oldal valamely elemét, funkcióját.
Kérjük, a felsoroltakat szíveskedjenek ellenőrizni a számítógépükön.
Hasonló "hibajelzéseket" a fent leírtak miatt többet nem kérünk.
Köszönjük.
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-10-21 20:35)

Tisztelt Fórumozók!
Az oldal minden funkciója hibátlanul működik, valós megjelenítési problémáról sem tudunk.
Az összes leírt jelenség okát sajnos a saját gépükön kell megoldaniuk.
- A változások miatt szükséges a böngésző cache frissítése, erre való a számtalanszor leírt CTRL+F5 billentyűkombináció többszöri alkalmazása.
- További problémát okozhat a különböző bővítmények hiánya vagy elavultsága (pl. Adobe Flash Player).
- Megjelenítési hiányosságokat okozhat az is, ha a számítógépre telepített tűzfal, víruskereső vagy Adblocker jellegű program blokkolja a vatera.hu oldal valamely elemét, funkcióját.
Kérjük, a felsoroltakat szíveskedjenek ellenőrizni a számítógépükön.
Hasonló "hibajelzéseket" a fent leírtak miatt többet nem kérünk.
Köszönjük.
Kedves Benz !
A cookiek és file-ok teljes törlése és a CTRL + F5 többszöri használata után is van gond ( nem írom le mert nem kérik )
Ha bővítmény hiány az ok akkor sok más laphoz hasonlóan jelezze az oldal a bővítmény hiányát esetleg ahogy windows alatt szokás ajánlja fel a bővítmény letöltését is !
A fenti egyszerű elutasítást pedig nem értem
Kezd hasonlítani a használd így vagy nem kötelező ide jönni stílushoz
Kérném figyelembe venni, hogy nem mindenki rendelkezik szupergéppel , számítástechnikai ismeretekkel
egyszerűen eladni , venni vagy böngészni szeretne.
Üdv
b_ede
skipperD16
2010-10-22 08:22
Csatlakozom. Jó tudni, hogy minden jó, de ha működne is, még jobb lenne.
Üdv.
violetta01
2010-10-22 09:26
IDÉZET(skipperD16 @ 2010-10-22 08:22)

Csatlakozom. Jó tudni, hogy minden jó, de ha működne is, még jobb lenne.
Üdv.
2 gépen,3 bőngészövel( Opera,Firefox,Explorer)próbáltam aukciót indítani sok-sok frissítés után sincs tallózás gomb.Most mit csináljak?-rakjam fel kép nélkül és a vevő álmodja meg milyen lehet?
IDÉZET(violetta01 @ 2010-10-22 09:26)

2 gépen,3 bőngészövel( Opera,Firefox,Explorer)próbáltam aukciót indítani sok-sok frissítés után sincs tallózás gomb.Most mit csináljak?-rakjam fel kép nélkül és a vevő álmodja meg milyen lehet?

üdv,
Megértem, én sem örültem ennek a fajta hirtelen váltásnak, mi szerint nekünk mezei felhasználóknak egyik pillanatról a másikra kell követni a fejlesztők "gyorsvonatát",
de
A fórumos segítség mégis hasznos információt adott, igaz másfél órán át kínlódtam, de végül az instrukciók alapján, legújabb firefox telepítés, adobe flash telepítés megoldotta a problémát ami a képfeltöltéssel jelentkezett.
Én is ezt tudom javasolni akinél ez probléma
Vateraoroszlan
2010-10-22 10:25
Tisztelt Fórumozók!
Képfeltöltéssel kapcsolatos jelzésekhez:IDÉZET(VITOCORLEONE @ 2010-10-21 14:51)

Sziasztok!
Én sem tudok képet feltölteni... Nem találom a "Tallózás"-t, illetve kint van 4 + 4 fényképező ikon...
IDÉZET(zsuzsaorban @ 2010-10-21 19:16)

IDÉZET(violetta01 @ 2010-10-22 09:26)

2 gépen,3 bőngészövel( Opera,Firefox,Explorer)próbáltam aukciót indítani sok-sok frissítés után sincs tallózás gomb....
Elvileg a feltöltőlapon is megjelenik a lehetőség, de ha mégsem, kérem, töltsék le és telepítsék az alábbi lapról a Flash Playert:
get.adobe.com/flashplayer/
Ezután nyissák meg a feltöltőlapot.Hiányzik az oldal alja típusú hibákhoz:IDÉZET(wahwah @ 2010-10-21 19:20)

IDÉZET(kona01 @ 2010-10-21 19:24)

Hiányzik az oldalról ez a funkció.
IDÉZET(Nyikus @ 2010-10-21 19:39)

Sajnos nekem sincs meg az oldal alja, pedig 2 órája frissítek...
IDÉZET(Fanatik333 @ 2010-10-21 20:13)

Kérem, hajtsák végre a kollégám által leírt ellenőrzéseket: http://www.vatera.hu/forum/index.php?s=&am...t&p=1261218
Ha mindezek után sem jelenik meg az oldal alja, kérem írják meg a használt böngésző pontos nevét és verziószámát.
Megértésüket és együttműködésüket köszönöm!
Kedves Leó !
az alábbi két probléma nem tudom általános -e vagy sem
Mindkettő látszik a következő képen
ht tp://kepfeltoltes.hu/101022/vatera2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A további opciók lenyitása nem takarja ki az alatta lévő további opciók feliratot
Ez minden helyen tapasztalható ahol ilyen lehetőség van
A másik a kép alján a chatboxok elhelyezkedése vízszintesen egymás melletti nem egymás alatti
IE8 alatt így látszik
Köszönöm
Üdv
b_ede
Vateraoroszlan
2010-10-22 11:20
IDÉZET(b_ede @ 2010-10-22 10:48)

Kedves Leó !
az alábbi két probléma nem tudom általános -e vagy sem
Mindkettő látszik a következő képen
ht tp://kepfeltoltes.hu/101022/vatera2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A további opciók lenyitása nem takarja ki az alatta lévő további opciók feliratot
Ez minden helyen tapasztalható ahol ilyen lehetőség van
A másik a kép alján a chatboxok elhelyezkedése vízszintesen egymás melletti nem egymás alatti
IE8 alatt így látszik
Köszönöm
Üdv
b_ede
Kedves b_ede!
Köszönjük a jelzést, nézik a kollégák.
Vateraoroszlan
2010-10-22 11:21
IDÉZET(imkere @ 2010-10-21 13:56)

Most újfent próbálkoztam, feltöltöttem egy újabb aukciót, ugyanaz a jelenség. A feltöltéskor nem tudok képet megadni, hiába választom azt ki, hiába fut fel 100%-ig a feltöltő csík, a kép nem jelenik meg, utólag kellett, a már feltöltött aukció módosításával képeket hozzáadnom. Miért?
Kedves imkere!
Kérnék szépen egy operációs rendszer nevet-számot és böngésző nevet-verziószámot.
Köszönöm!
Vateraoroszlan
2010-10-22 11:28
IDÉZET(violetta01 @ 2010-10-22 11:22)

Szia!
IE8 van tallózás gomb,de viszont eltünt a fél oldal(vagyis a termék kiemelések és az Elküld felírat)

Tisztelt violetta01!
Kétszer leírtuk ebben a topikban részletesen, vastag betűvel szedve, hogy mit kérünk Önöktől a két ismert jelenség esetén. ITT meg ITT.
A továbbiakban érdemi új információt nem közlő hozzászólással, amelyből egyértelműen látszik, hogy a szerzője fél oldalt sem volt hajlandó visszaolvasni, nem tudunk mit kezdeni.
IDÉZET(violetta01 @ 2010-10-22 11:22)

Szia!
IE8 van tallózás gomb,de viszont eltünt a fél oldal(vagyis a termék kiemelések és az Elküld felírat)

Eszközök -> Internetbeállítások -> általános fül alatt az előzmények törlésével megjavul
Nekem is így volt de már jó
violetta01
2010-10-22 11:40
IDÉZET(b_ede @ 2010-10-22 11:32)

Eszközök -> Internetbeállítások -> általános fül alatt az előzmények törlésével megjavul
Nekem is így volt de már jó
Szia!
Nagyon köszönöm a segítséged.MOst már jó minden.!!! Szupi!!!Köszönöm.
picinke111
2010-10-22 13:54
Segítsetek,tegnap óta nem tudok képet feltölteni,nincs tallozás gomb a vatera oldalon!:(((((
Sziasztok.
Mi a teendő, ha egy hete vásároltam, be is fizettem az eladó számlájára a pénzt, tehát a bankban, ami azonnal megjelenik a számláján. Azóta sem érkezett meg a vásárolt termék, a telefonja ki sem csöng, és emailra sem válaszol? Azért közel 17 ezer forint nem kis pénz.
IDÉZET(Omega96 @ 2010-10-22 14:01)

Sziasztok.
Mi a teendő, ha egy hete vásároltam, be is fizettem az eladó számlájára a pénzt, tehát a bankban, ami azonnal megjelenik a számláján. Azóta sem érkezett meg a vásárolt termék, a telefonja ki sem csöng, és emailra sem válaszol? Azért közel 17 ezer forint nem kis pénz.
Ha a telóról van szó, csak remélni tudom, hogy nem ajánlott levélként küldetted el a 16 ezres készüléket, Ez még egy "becsületes" kézbesítőnek is nagy kísértés, hiszen az ajánlott levelet is bedobhatja a ládába ,ha nincs otthon senki, és ha befér. bárki kiveheti, aki hozzáfér, meg be se muszáj dobni...sajnos ilyen a postaszabályzat, azért gondolom kissé merész ötletnek ezt a postázási módot ilyen értékű cuccnál
reméljük itt nem erről van szó
IDÉZET(picinke111 @ 2010-10-22 13:54)

Segítsetek,tegnap óta nem tudok képet feltölteni,nincs tallozás gomb a vatera oldalon!:(((((
Ha internet explorert használsz akkor csak egy sorral olvass lejjebb
IDÉZET(picinke111 @ 2010-10-22 13:54)

Ezt:http://get.adobe.com/flashplayer/download/
Letölt / telepít -> örül...
Üdv,
Nekem is problémám van a feltöltéssel!!!
Már a termék nevét sem tudom beírni, mivel az áru megnevezése box-ot takarja az áru leírása box:
h ttp://kepfeltoltes.hu/101022/882316164N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Windows 7, Firefox 3.6.11.
HELP!!!!!!!!
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.