IDÉZET(anyoca89 @ 2010-10-28 14:46)

Nem tudom, ki válaszol, de üzenem neki, nem vagyok idióta.
Az aktiváló link az új emailemre 13,40-kor jött, a megválaszolt panaszom után, akár csatolhatom is. És nem működik. szóval üzenem, hogy csináljunk valamit, mert ez akkor is gáz, ha nem ismeri be a vatera!
És igen, a gép oda tette, és csak sokára sikerült kijavítanom a jó képekre a rosszakat.
Ami a lejárt licitet illeti, minden megegyezés kérdése! Az én aukcióm, és akkor zárom le, ha számomra megfelel a felkínált összeg. És hála az égnek, most már teljesen így is működik egy hete!
Az ügyfélszolgálatra panasz érkezett az ismerj + oldalt illetően, nem válaszra várok, hanem az ígért 24 órás intervallum betartására, miszerint egy fénykép hozzátoldása nem jelenthet akadályt, egy olyan fényképé, amit már majdnem 50 órája csatoltam az anyagomhoz!!. És már a 24 óra a fényképfeltételétől is letelt!!!! Szóval ez nem türelmetlenség, ne tegyen engem ki közröhej tárgyává, hanem ismerje be, hogy ami nem megy, az nem megy!!
Tisztelt anyoca89!
A fórumozók nevét a hozzászólásuk mellett bal oldalra találhatja, kicsivel alatta pedig a csoportjukat is láthatja.
Azt senki nem feltételezi, hogy Ön idióta, azonban a teljes formátumos dátumokkal kapcsolatban felhívnám az alábbira a figyelmét, megint:
Ismerj+ oldalát utoljára 2010/10/27 11:22:09-kor módosította. A módosítás a következő munkanapon (az ma van), 9-17 óra között kerül jóváhagyásra.
Az eltelt idő pedig jelenleg 28,5 óra, legalábbis a Gergely-naptár szerint.
Az email módosítás megerősítő linkjénél ellenőrizze, hogy a levelező nem törte-e meg a linket. Célszerű kimásolni kézzel a linket és bemásolni a böngészője böngészősávjába.
Ha így sem oldódik meg, pontos hibaüzenetet mellékelve legyen kedves ügyfélszolgálatunkhoz fordulni.