VateraBenz
2010-10-31 12:17
IDÉZET(zejopy @ 2010-10-31 12:02)

Kedves Benz!

Volt már megint óraátállítás. Ez az én laptopomon automatikus, de látom, a fórummotor nem veszi ennyire sportosan a helyzetet.
Kicsit furcsa látni, hogy egy post 2 perc múlva fog megíródni, én meg már fél órája olvastam.
További szép napot.

Kedves zejopy!
Állítottam rajta, remélem most jó.
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-10-31 11:17)

Kedves zejopy!
Állítottam rajta, remélem most jó.
Kedves Benz!
Ön egyszerűen csodálatos.

Minden kívánságomat így teljesíti? Kérhetnék e főállásomon egy kis fizetésemelést? Vagy ha ezt nem tudja elintézni, akkor a lottó ötöst esetleg?
Intézkedését előre is köszönöm.
VateraBenz
2010-10-31 12:45
IDÉZET(zejopy @ 2010-10-31 11:39)

Kedves Benz!
Ön egyszerűen csodálatos.

Minden kívánságomat így teljesíti? Kérhetnék e főállásomon egy kis fizetésemelést? Vagy ha ezt nem tudja elintézni, akkor a lottó ötöst esetleg?
Intézkedését előre is köszönöm.

Oh, köszönöm

Lényegesen könnyebb a dolgunk, amióta hozzáférünk a fórum adminhoz. Régebben a fejlesztő kollégákat kellett üldöznünk egy ilyen óraátállítással is.
A lottó ötösben tudtam volna segíteni, ha még időben szól... Sajnos, már nem emlékszem az éjjel megálmodott számokra
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-10-31 11:45)

Oh, köszönöm

Lényegesen könnyebb a dolgunk, amióta hozzáférünk a fórum adminhoz. Régebben a fejlesztő kollégákat kellett üldöznünk egy ilyen óraátállítással is.
A lottó ötösben tudtam volna segíteni, ha még időben szól... Sajnos, már nem emlékszem az éjjel megálmodott számokra

Ejjj, na majd jövő héten.
Hecsiboy
2010-10-31 16:23
Nekem lenne egy olyan észrevételem ezzel az új 'csillagos' értékelési rendszerrel (ami tudjuk hogy honnan lett áthozva),hogy ha valaki személyesen veszi át a megvásárolt terméket eleve nem értem miért értékelheti a küldés/csomagolás részt,főleg ha egy használt termékről van szó,aminek nincs doboza stb és ez bele is van írva a hirdetésbe. És kapok tőle egy 3as értékelést!
Ez csak egy újabb bosszúság amivel le tudja húzni az értékelő a másikat.......
IDÉZET(Hecsiboy @ 2010-10-31 15:23)

Nekem lenne egy olyan észrevételem ezzel az új 'csillagos' értékelési rendszerrel (ami tudjuk hogy honnan lett áthozva),hogy ha valaki személyesen veszi át a megvásárolt terméket eleve nem értem miért értékelheti a küldés/csomagolás részt,főleg ha egy használt termékről van szó,aminek nincs doboza stb és ez bele is van írva a hirdetésbe. És kapok tőle egy 3as értékelést!
Biztos nem adtál neki kávét.
Mi ez az újfajta képfeltöltési mód sehogy se tudok feltenni képet

legalább valami használati utasítást is mellékelnétek
VateraBenz
2010-10-31 21:49
IDÉZET(rover2 @ 2010-10-31 19:59)

Mi ez az újfajta képfeltöltési mód sehogy se tudok feltenni képet

legalább valami használati utasítást is mellékelnétek

Tisztelt rover2!
A tallóz gomb nem változott.
Oxymoron
2010-11-01 09:03
IDÉZET(Hecsiboy @ 2010-10-31 15:23)

Épp a minap tapasztaltam a "nagytestvérnél", ahonnét a csillagos módszer származik, hogy azoknál a termékeknél, ahol az eladó csak személyes átvételt jelölt meg, ott a
rendszer nem engedi értékelni a szállítás-csomagolást, hanem eleve automatikusan 5 csillagot ad
. Ez ott is teljesen újdonság, és hogy az értékelést végző vevő ne lepődjön meg, közvetlenül a sor mellett áll egy link, amellyel meg lehet nyitni a magyarázatát is ennek az újfajta eljárásnak. Az illető külföldi oldalnak hosszú ideje ez volt az első eladóbarát lépése.
IDÉZET(Oxymoron @ 2010-11-01 08:03)

Épp a minap tapasztaltam a "nagytestvérnél", ahonnét a csillagos módszer származik, hogy azoknál a termékeknél, ahol az eladó csak személyes átvételt jelölt meg, ott a rendszer nem engedi értékelni a szállítás-csomagolást, hanem eleve automatikusan 5 csillagot ad. Ez ott is teljesen újdonság, és hogy az értékelést végző vevő ne lepődjön meg, közvetlenül a sor mellett áll egy link, amellyel meg lehet nyitni a magyarázatát is ennek az újfajta eljárásnak. Az illető külföldi oldalnak hosszú ideje ez volt az első eladóbarát lépése.
Igen, sőt az ingyenes postára is bevezették az automatikus 5 csillagot a postaköltségre. Bár ez is újdonság.
VateraBenz
2010-11-01 16:57

Épp a minap tapasztaltam a "nagytestvérnél", ahonnét a csillagos módszer származik, hogy azoknál a termékeknél, ahol az eladó csak személyes átvételt jelölt meg, ott a rendszer nem engedi értékelni a szállítás-csomagolást, hanem eleve automatikusan 5 csillagot ad. Ez ott is teljesen újdonság, és hogy az értékelést végző vevő ne lepődjön meg, közvetlenül a sor mellett áll egy link, amellyel meg lehet nyitni a magyarázatát is ennek az újfajta eljárásnak. Az illető külföldi oldalnak hosszú ideje ez volt az első eladóbarát lépése.
IDÉZET(zpepe26 @ 2010-11-01 14:48)

Igen, sőt az ingyenes postára is bevezették az automatikus 5 csillagot a postaköltségre. Bár ez is újdonság.
Tisztelt Oxymoron, zpepe26!
A leírtakat továbbítottuk az illetékes kollégáknak.
Köszönjük.
Hecsiboy
2010-11-01 17:03

Eleve így kellett volna a vaterának is megcsinálni.......
Sziasztok!
A következő probléma napok óta fenn áll. Nem tudok értékelést készíteni, nem tudom megnyitni a vásárolt áruk linkjét mert azt írja, hogy nem tudja megnyitni az internet expoler. A többi funkció - legalábbis amit néztem - működik, viszont ez a hiba napok óta tart. Másnál is van ilyen gond vagy csak az én gépem szórakozik - bár nem hinném, hogy ez gép miatt lenne. Tudtok valami megoldást? Előre is köszi.
VateraBenz
2010-11-01 17:58
IDÉZET(Hecsiboy @ 2010-11-01 16:03)

Eleve így kellett volna a vaterának is megcsinálni.......
Kérjük, ossza meg velünk a többi hasonló elképzelését is.
Köszönjük.
VateraBenz
2010-11-01 18:00
IDÉZET(evimeri @ 2010-11-01 16:19)

Sziasztok!
A következő probléma napok óta fenn áll. Nem tudok értékelést készíteni, nem tudom megnyitni a vásárolt áruk linkjét mert azt írja, hogy nem tudja megnyitni az internet expoler. A többi funkció - legalábbis amit néztem - működik, viszont ez a hiba napok óta tart. Másnál is van ilyen gond vagy csak az én gépem szórakozik - bár nem hinném, hogy ez gép miatt lenne. Tudtok valami megoldást? Előre is köszi.
Tisztelt evimeri!
Egyes esetekben előfordul, hogy a levélben érkező linket megtöri a levelező, így az elavult lapra mutat. Ilyen esetekben nem jut el hozzánk a minősítés.
Amennyiben ez gyakrabban elő szokott fordulni Önnel, javasoljuk, hogy az értékeléseket mindig a Személyes menüjéből készítse el (Személyes menü - Értékelések készítése).
tbence03
2010-11-02 12:31
Technikai probléma:
A Zárt aukció menüpontban ahol "Engedélyezem Tiltom Még nem tudom" lehet ott ha rákattintok a "még nem tudom"-ra akkor a radio gomb label ID-je rosszul van megadva. (Tiltom -ot jelöli be.)
Üdv!
VateraBenz
2010-11-02 13:12
IDÉZET(tbence03 @ 2010-11-02 11:31)

Technikai probléma:
A Zárt aukció menüpontban ahol "Engedélyezem Tiltom Még nem tudom" lehet ott ha rákattintok a "még nem tudom"-ra akkor a radio gomb label ID-je rosszul van megadva. (Tiltom -ot jelöli be.)
Üdv!
Tisztelt tbence03!
A bejelentést továbbítottuk a felelős kollégáknak, akik indokolt esetben megteszik majd a szükséges intézkedéseket. Köszönjük.
evuci123
2010-11-02 22:33
sziasztok!
nagyon nagy szükségem lenne rátok!:)
Hogy lehet magadat törölni a vateráról,meg a citromailból(regisztráció törlése)
Írjatok!
köszönöm:)
IDÉZET(evuci123 @ 2010-11-02 21:33)

sziasztok!
Írjatok!
A kapcsolatfelvételen keresztül a megfelelő pontokat válaszd ki.
Szerintem a citromail-t nem lehet.
VateraBenz
2010-11-02 22:50
IDÉZET(evuci123 @ 2010-11-02 21:33)

sziasztok!
Írjatok!
Tisztelt evuci123!
Felhasználói fiókjának megszüntetését a Kapcsolatfelvételen kérheti a megfelelő téma kiválasztásával (Regisztráció, felhasználói fiók/Szeretném a Vatera regisztrációmat megszüntetni).
davidmaci92
2010-11-03 15:37
Egészen furcsa jelenség történt velem.
Hasonló eladást akarok indítani (egy már futó aukcióról), engedte is a rendszer a szöveg átírását, de a kép törlése percek óta tart. Csak pörög, pörög és nem hagyja abba.
Ez egyedülálló jelenség?
Mindenesetre most indítom hagyományosan, aztán remélem rendeződik a probléma.
VateraBenz
2010-11-03 16:00
IDÉZET(davidmaci92 @ 2010-11-03 14:37)

Egészen furcsa jelenség történt velem.
Hasonló eladást akarok indítani (egy már futó aukcióról), engedte is a rendszer a szöveg átírását, de a kép törlése percek óta tart. Csak pörög, pörög és nem hagyja abba.
Ez egyedülálló jelenség?
Mindenesetre most indítom hagyományosan, aztán remélem rendeződik a probléma.
Kedves davidmaci92!
Nem tudunk ilyen hibáról, feltehetően lokális probléma.
98tomcsa
2010-11-03 16:01
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-03 15:00)

Kedves davidmaci92!
Nem tudunk ilyen hibáról, feltehetően lokális probléma.
Kedves Benz!
Pont most írtam a vészkijáratban ugyanez a problémám.
VateraBenz
2010-11-03 16:04
IDÉZET(98tomcsa @ 2010-11-03 15:01)

Kedves Benz!
Pont most írtam a vészkijáratban ugyanez a problémám.
Kedves 98tomcsa!
Mindegyik hozzászólást továbbítottam a fejlesztő kollégáknak.
Köszönjük.
Üdv!
Hasonló a problémám, magam is szerettem volna feltölteni, de nem lehet a képeket törölni, csak pörög és pörög...Ráadásul megpróbáltam új aukciót indítani, ahol a frissen feltöltött képek között megjelent az egyik futó aukcióm képe...
VateraBenz
2010-11-03 16:16
IDÉZET(davidmaci92 @ 2010-11-03 15:13)

Persze, mert csak nekem nem hiszi el.... szép mondhatom.....

davidmaci92
2010-11-03 16:27
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-03 15:16)

Ha nem lenne bennem olyan fenemód nagy a tekintélytisztelet, akkor ezt a szmájlit küldeném:

De hát mégsem emelhetek kezet egy felszentelt moderátorra.

Na és az avataromnak utánanézett?
A terméklapon a galériában minden duplikálva jelenik meg , ugye nem marad így?
kepfeltoltes.hu/view/101103/galeriahiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy merre találom a postázási, szállítási díjakat az oldalon? Próbálnék eladást indítani, de a szállítási díjakról fogalmam sincs, így nem is tudok aukciót meghirdetni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Ui: Lehetne valami észrevehetőbb helyen, mert azt, h nekem mennyit kell fizetnem azt mindenhol olvasom, ezt az infót viszont fél órája keresem.
IDÉZET(szgini @ 2010-11-03 16:48)

Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy merre találom a postázási, szállítási díjakat az oldalon? Próbálnék eladást indítani, de a szállítási díjakról fogalmam sincs, így nem is tudok aukciót meghirdetni.
Ui: Lehetne valami észrevehetőbb helyen, mert azt, h nekem mennyit kell fizetnem azt mindenhol olvasom, ezt az infót viszont fél órája keresem.
A posta díjszabásainál. Mindenki maga keresi ki.
Hmm, régen volt ilyen információ az oldalon. Köszönöm, akkor kikeresem ott.
IDÉZET(zejopy @ 2010-11-03 16:53)

A posta díjszabásainál. Mindenki maga keresi ki.
IDÉZET(szgini @ 2010-11-03 17:45)

Hmm, régen volt ilyen információ az oldalon. Köszönöm, akkor kikeresem ott.
Én nem emlékszem, hogy lett volna, de a szállítási sablonokat úgyis neked kell megcsinálnod. De csak egyszer, utána mindig kéznél lesz.
98tomcsa
2010-11-03 19:21
Kedves Benz!
Észrevettem, hogy akárhányszor megyek bele egy este induló aukciómba, minden esetben növeli a látogatók számát. Tehát ha háromszor belemegyek a látogatók számánál 3-at mutat.
Ez mitől lehet?
IDÉZET(98tomcsa @ 2010-11-03 18:21)

Kedves Benz!
Észrevettem, hogy akárhányszor megyek bele egy este induló aukciómba, minden esetben növeli a látogatók számát. Tehát ha háromszor belemegyek a látogatok számánál 3-at mutat.
Ez mitől lehet?

Nézd a jó oldalát, javítod a statisztikádat.
Nézd meg a Vészkijáratot, kiakadtam.
VateraBenz
2010-11-03 19:23
IDÉZET(szytam @ 2010-11-03 15:44)

A terméklapon a galériában minden duplikálva jelenik meg , ugye nem marad így?
kepfeltoltes.hu/view/101103/galeriahiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Tisztelt szytam!
A bejelentést továbbítottuk a felelős kollégáknak, akik indokolt esetben megteszik majd a szükséges intézkedéseket.
Köszönjük.
VateraBenz
2010-11-03 19:28
IDÉZET(szgini @ 2010-11-03 16:48)

Sziasztok!
www.posta.hu
VateraBenz
2010-11-03 19:30
IDÉZET(98tomcsa @ 2010-11-03 18:21)

Kedves Benz!
Észrevettem, hogy akárhányszor megyek bele egy este induló aukciómba, minden esetben növeli a látogatók számát. Tehát ha háromszor belemegyek a látogatók számánál 3-at mutat.
Ez mitől lehet?
Kedves 98tomcsa!
Nem jelentkezett ki-be közben? Feltehetően változik a dinamikus IP-je, nincs jobb ötletem.
98tomcsa
2010-11-03 19:38
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-03 18:30)

Kedves 98tomcsa!
Nem jelentkezett ki-be közben? Feltehetően változik a dinamikus IP-je, nincs jobb ötletem.
Többször elmentem a géptől, így előfordult, hogy újra be kellett jelentkeznem.
Csak furcsa volt, mert máskor nem szokott így pörögni a számláló
Igaz most többször bementem az aukciókba, mert kicsit kavar volt a képfeltöltéseknél, és ellenőriztem, hogy biztos jó képeket töltöttem e fel.
Tegnap óta a galériámban levő termékek képei duplán jelennek meg-ez kissé kaotikussá teszi a galériát-Esetleg elbizonytalanítja leendő vevőimet(magyarázzam hogy minden festményből egy van -mikor kettő látszik!)Más nem tapasztalt ilyet?Kérném sürgősen javítani. Például
ITT
VateraBenz
2010-11-03 19:59
IDÉZET(graf @ 2010-11-03 18:47)

Tegnap óta a galériámban levő termékek képei duplán jelennek meg-ez kissé kaotikussá teszi a galériát-Esetleg elbizonytalanítja leendő vevőimet(magyarázzam hogy minden festményből egy van -mikor kettő látszik!)Más nem tapasztalt ilyet?Kérném sürgősen javítani. Például
ITTFórum Szabályzat III/5. pont
http://www.vatera.hu/forum/index.php?act=boardrules
Elnézést !Nem értem mi a probléma.A galériaduplázást megnéztem más felhasználóknál is ugyanúgy duplán látszanak a ternékek.Firefox3.6.12 kiadással.Ha mindenkinél így jelenik meg az általános hiba.A technikai problémáknál meg lehet említeni-nem?Erre való ez a fórum.
VateraBenz
2010-11-03 20:09
IDÉZET(graf @ 2010-11-03 19:05)

Elnézést !Nem értem mi a probléma.A galériaduplázást megnéztem más felhasználóknál is ugyanúgy duplán látszanak a ternékek.Firefox3.6.12 kiadással.Ha mindenkinél így jelenik meg az általános hiba.A technikai problémáknál meg lehet említeni-nem?Erre való ez a fórum.
Elolvasta?
Fórum Szabályzat III/5. pont:
"5. Hozzászólás előtt a témának megfelelő topik(ok)ban szíveskedjen visszaolvasni 1-2 napot. Így elkerülhető, hogy olyasmit kérdezzen, amit mások már többször leírtak és ebből következően röviddel utánuk a megfelelő válasz is megtalálható. ...
Tehát kérjük, olvassa is a fórumot, ne csak írjon!"
Mindössze NÉGY hozzászólást kellett volna visszaolvasnia és akkor látta volna, hogy más fórumozó már jelezte a problémát.
Elnézést nem olvastam vissza-nincs időm fórumot bogarászni!
Termékeket akartam feltölteni pár perce. Abba kellett hagynom, mert a z előző képet, képeket nem tudom kitörölni. Hiába kattintok a törlés feliratra nem csinál semmit. Ez gond.
Üdv, Joco-2
VateraBenz
2010-11-03 21:14
IDÉZET(Joco-2 @ 2010-11-03 20:11)

Termékeket akartam feltölteni pár perce. Abba kellett hagynom, mert a z előző képet, képeket nem tudom kitörölni. Hiába kattintok a törlés feliratra nem csinál semmit. Ez gond.
Üdv, Joco-2
Tisztelt Joco-2!
Önnek is azt javaslom, hogy szíveskedjen visszaolvasni ebben a topikban!
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-03 19:09)

Elolvasta?
Fórum Szabályzat III/5. pont:
"5. Hozzászólás előtt a témának megfelelő topik(ok)ban szíveskedjen visszaolvasni 1-2 napot. Így elkerülhető, hogy olyasmit kérdezzen, amit mások már többször leírtak és ebből következően röviddel utánuk a megfelelő válasz is megtalálható. ... Tehát kérjük, olvassa is a fórumot, ne csak írjon!"
Mindössze NÉGY hozzászólást kellett volna visszaolvasnia és akkor látta volna, hogy más fórumozó már jelezte a problémát.
Tisztelt Vaterabenz!
Ezzel csak az a gond, hogy például én többször jeleztem már hibát itt a fórumon, és akkor kaptam Önöktől olyan visszajelzést, hogy más felhasználó nem jelezte a hibát, ilyenkor ,meg ha más is észreveszi ugyanazt a valamit és jelzi, akkor az probléma? Szerintem inkább meg kellene köszönni..
btschiga
2010-11-03 23:10
Nálam is ez van:
"Egészen furcsa jelenség történt velem.
Hasonló eladást akarok indítani (egy már futó-nálam befejezett- aukcióról), engedte is a rendszer a szöveg átírását, de a kép törlése percek óta tart. Csak pörög, pörög és nem hagyja abba"
megoldást keresek nem ezt a választ:
"Nem tudunk ilyen hibáról, feltehetően lokális probléma"
köszönettel, btschiga
IDÉZET(btschiga @ 2010-11-03 22:10)

Nálam is ez van:
"Egészen furcsa jelenség történt velem.
Hasonló eladást akarok indítani (egy már futó-nálam befejezett- aukcióról), engedte is a rendszer a szöveg átírását, de a kép törlése percek óta tart. Csak pörög, pörög és nem hagyja abba"
megoldást keresek nem ezt a választ:
"Nem tudunk ilyen hibáról, feltehetően lokális probléma"
köszönettel, btschiga
Ha tovább is olvastál, utána megerősítés érkezett egy másik felhasználótól is, és arra már az a válasz érkezett, hogy továbbítják a problémát.
VateraBenz
2010-11-04 00:11
IDÉZET(szytam @ 2010-11-03 22:04)

Tisztelt Vaterabenz!
Ezzel csak az a gond, hogy például én többször jeleztem már hibát itt a fórumon, és akkor kaptam Önöktől olyan visszajelzést, hogy más felhasználó nem jelezte a hibát, ilyenkor ,meg ha más is észreveszi ugyanazt a valamit és jelzi, akkor az probléma? Szerintem inkább meg kellene köszönni..
Tisztelt szytam!
Első bejelentésnél értelemszerűen csak az a válasz adható, hogy még nem jelezte senki sem! Nem az a probléma, ha valaki jelez egy hibát (sőt!), hanem az, ha a fórum szabályzatát és a legalapvetőbb fórumozási alapelveket figyelmen kívül hagyva századszor is leírják ugyanazt. Attól még nem lesz azonnali megoldás, ellenben az esetleges válasz igen hamar elsüllyed.
A "Szerintem inkább meg kellene köszönni.." típusú demagóg hozzászólásoktól a jövőben szíveskedjen megkímélni bennünket. Minden hasznos bejelentést meg szoktunk köszönni. Így történt ez jelen esetben is a 18:23-as hozzászólásomban látható módon. Szíveskedjen visszaolvasni!
A következő hasonló megtévesztő megszólalásért írásban figyelmeztetni fogom.
kedves Moderátor, köszönöm, valóban megoldódott a probléma. Külön köszönöm, hogy a vízjel használhatóságát lehetségessé tették.
Üdv, Joco-2
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.