VateraBenz
2010-11-04 10:07
IDÉZET(graf @ 2010-11-03 18:47)

Tegnap óta a galériámban levő termékek képei duplán jelennek meg-ez kissé kaotikussá teszi a galériát-Esetleg elbizonytalanítja leendő vevőimet(magyarázzam hogy minden festményből egy van -mikor kettő látszik!)Más nem tapasztalt ilyet?Kérném sürgősen javítani. Például
ITTTisztelt graf!
A hibát javítottuk. Köszönjük a türelmet és elnézést az okozott kellemetlenségért.
Sanyabacsi69
2010-11-04 12:04
A Személyes oldalon a Visszajelzés összefoglaló és Részletes visszajelzés összefoglaló kicsit szétcsúszott...
A semleges helyére a negatív került a Részletes meg nem is látszik.
VateraBenz
2010-11-04 12:34
IDÉZET(Sanyabacsi69 @ 2010-11-04 11:04)

A Személyes oldalon a Visszajelzés összefoglaló és Részletes visszajelzés összefoglaló kicsit szétcsúszott...
A semleges helyére a negatív került a Részletes meg nem is látszik.
Tisztelt Sanyabacsi69!
Megnéztem a saját oldalamon, ott minden rendben van.
CTRL+F5 többszöri frissítéseket próbálta? Ha az sem segít, akkor kérjük töltsön fel egy képernyőfotót valahova.
Köszönjük.
Sanyabacsi69
2010-11-04 12:42
Persze, próbáltam frissíteni. Ám megjavult közben. Csak a dokumentálás kedvéért, ilyen volt:
kepkezelo.com/images/wmgvpblo23upgm1a3dt1.png
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-04 11:34)

Tisztelt Sanyabacsi69!
Megnéztem a saját oldalamon, ott minden rendben van.
CTRL+F5 többszöri frissítéseket próbálta? Ha az sem segít, akkor kérjük töltsön fel egy képernyőfotót valahova.
Köszönjük.
VateraBenz
2010-11-04 12:45
IDÉZET(Sanyabacsi69 @ 2010-11-04 11:42)

Persze, próbáltam frissíteni. Ám megjavult közben. Csak a dokumentálás kedvéért, ilyen volt:
kepkezelo.com/images/wmgvpblo23upgm1a3dt1.png
Kérjük jelezze, ha újra előfordulna., Köszönjük.
kovizsuzsicake
2010-11-04 13:44
Jó napot!
Lenne egy olyan problémám, hogy a személyes adatok módosítására kattintva, nem jön be a kért oldal, helyette egy BIZTONSÁGI TANÚSÍTVÁNY LEJÁRT! figyelmeztetés, majd egy sima betűket tartalmazó oldal és nem enged bejutni a kívánt oldalra. Próbálkoztam már mindennel (frissítés, vírusirtó, biztonsági beállítások) ez már az utolsó mentsváram. Kérem segítsenek, mert így semmit nem tudok használni.
Előre is köszönöm.
VateraBenz
2010-11-04 14:18
IDÉZET(kovizsuzsicake @ 2010-11-04 12:44)

Jó napot!
Lenne egy olyan problémám, hogy a személyes adatok módosítására kattintva, nem jön be a kért oldal, helyette egy BIZTONSÁGI TANÚSÍTVÁNY LEJÁRT! figyelmeztetés, majd egy sima betűket tartalmazó oldal és nem enged bejutni a kívánt oldalra. Próbálkoztam már mindennel (frissítés, vírusirtó, biztonsági beállítások) ez már az utolsó mentsváram. Kérem segítsenek, mert így semmit nem tudok használni.
Előre is köszönöm.
Tisztelt kovizsuzsicake!
Töltse le és adja hozzá a kivételt.
kovizsuzsicake
2010-11-04 14:29
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-04 13:18)

Tisztelt kovizsuzsicake!
Töltse le és adja hozzá a kivételt.
Tisztelt VateraBenz!
Sajnos az az üzenet amit kapok, nem enged ilyen opciót választani! Nem tölthetem le a kivételt, csak megtekinthetem a részleteit. Az érdekes az, hogy mikor azt megnézem, akkor elvileg 2012-ig érvényesnek írja. Ennek ellenére csak és kizárólag bezárás gomb jelenik meg! Nem tudom megkerülni a problémát!
Elfelejtettem, mondani, hogy ennek ellenére betölt egy alap html kódolású oldalra, ahol csak írásos linkek vannak, mikor rákattintok a keresettre azt írja javascript void(0).
(a lehető legfrissebb beépülő moduljaim vannak)
Kedves Vatera!
Én is ugyanazzal a problémával állok szemben, visszaolvastam a fórumban és láttam, hogy valaki szerint javult a helyzet, de én éjjel óta próbálkozom a termék felöltésével, amikor a képet szeretném törölni akkor csak pörög pörög és nem történik semmi. Így nem tudok haladni sem sajnos.
Mivel érdemben nem találtam hozzászólást, hogy hogyan küszöbölhető e ki, vagy nálam van e mégis gond és mi lehet, ezért írtam.
Elnézést kérek, hogy ismétlem a többieket, csak szeretném megoldani a dolgot mert nagyon sok termékről lenne szó és sosem fogok végezni sajnos
VateraBenz
2010-11-04 14:32
Tisztelt Fórumozók!
A többek által jelzett "feltöltök hasonló terméket" funkciónál jelentkező képfeltöltési problémát elhárítottuk.
A javítás 14 órakor kerül majd élesítésre. Kérjük, ezt követően teszteljék és jelezzék ha bármilyen hibát tapasztalnak.
Köszönjük a türelmet és elnézést az okozott kellemetlenségért.
VateraBenz
2010-11-04 14:48
IDÉZET(kovizsuzsicake @ 2010-11-04 13:29)

Tisztelt VateraBenz!
Sajnos az az üzenet amit kapok, nem enged ilyen opciót választani! Nem tölthetem le a kivételt, csak megtekinthetem a részleteit. Az érdekes az, hogy mikor azt megnézem, akkor elvileg 2012-ig érvényesnek írja. Ennek ellenére csak és kizárólag bezárás gomb jelenik meg! Nem tudom megkerülni a problémát!
Elfelejtettem, mondani, hogy ennek ellenére betölt egy alap html kódolású oldalra, ahol csak írásos linkek vannak, mikor rákattintok a keresettre azt írja javascript void(0).
(a lehető legfrissebb beépülő moduljaim vannak)
Tisztelt kovizsuzsicake!
Chrome, Safari, Opera böngészők és mobileszközök alatt ki van kapcsolva alapértelmezetten a https belépés.
Ha Ön ezt visszakapcsolta, akkor vegye ki a pipát a login előtt.
Egyébként meg ha van rá lehetősége, nyugodtan fogadja el a tanúsítványt és válassza ki a tanúsítvány megőrzése opciót.
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-04 13:32)

Tisztelt Fórumozók!
A többek által jelzett "feltöltök hasonló terméket" funkciónál jelentkező képfeltöltési problémát elhárítottuk.
A javítás 14 órakor kerül majd élesítésre. Kérjük, ezt követően teszteljék és jelezzék ha bármilyen hibát tapasztalnak.
Köszönjük a türelmet és elnézést az okozott kellemetlenségért.
Köszönöm! most néztem és működik

Mégegyszer köszönöm!
kovizsuzsicake
2010-11-04 15:02
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-04 13:48)

Tisztelt kovizsuzsicake!
Chrome, Safari, Opera böngészők és mobileszközök alatt ki van kapcsolva alapértelmezetten a https belépés.
Ha Ön ezt visszakapcsolta, akkor vegye ki a pipát a login előtt.
Egyébként meg ha van rá lehetősége, nyugodtan fogadja el a tanúsítványt és válassza ki a tanúsítvány megőrzése opciót.
Tisztelt VateraBenz!
A probléma megoldódott! Nagyon köszönöm a gyors és értékes segítségét, és további jó munkát kívánok!:)
Tisztelt Vatera!
A tegnap jelzett duplázott galériamegjelenés hibaelhárítása sikeres,köszönjük, így most nem jelennek meg kétszerezve a termékek, viszont a formázhatóság eltűnt, a betű színek és a háttér szín választással gondok vannak, ( a kiválasztott háttérszín egy külön üres rubrikában jelenik meg ) több felhasználóét átnézve ugyanez tapasztalható, frissítés nem segít.
kepfeltoltes.hu/view/101104/galeria_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kérem nézzék meg, köszönöm!
VateraBenz
2010-11-04 15:49
IDÉZET(szytam @ 2010-11-04 14:23)

Tisztelt Vatera!
A tegnap jelzett duplázott galériamegjelenés hibaelhárítása sikeres,köszönjük, így most nem jelennek meg kétszerezve a termékek, viszont a formázhatóság eltűnt, a betű színek és a háttér szín választással gondok vannak, ( a kiválasztott háttérszín egy külön üres rubrikában jelenik meg ) több felhasználóét átnézve ugyanez tapasztalható, frissítés nem segít.
kepfeltoltes.hu/view/101104/galeria_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kérem nézzék meg, köszönöm!
Tisztelt szytam!
Megnézzük, köszönjük.
egyedikovacsoltvas
2010-11-04 19:24
Tisztelt Vatera!
Kaptam 3 napja az alábbi e-mailt:
"...Tájékoztatjuk, hogy az Ön által korábban aktivált Vatera Galéra szolgáltatás 3 nap múlva automatikusan megújul, amennyiben ezt nem szeretné lépjen be a személyes menüjébe és a Galéria menüpontban kapcsolja ki a szolgáltatást...."
Ma a lejáratkor ki akartam kapcsolni a szolgáltatást, és meglepődve tapasztaltam, hogy már nem aktív, csak az "igénybeveszem a szolgáltatást" látom. (nem emlékszem, hogy inaktiváltam volna)
Ezt úgy érthetem, hogy nincs semmi teendőm ha nem kívánom a szolgáltatást a továbbiakban igénybe venni?
Tisztelettel
egyedikovacsoltvas
VateraBenz
2010-11-04 19:36
IDÉZET(egyedikovacsoltvas @ 2010-11-04 18:24)

...
Ma a lejáratkor ki akartam kapcsolni a szolgáltatást, és meglepődve tapasztaltam, hogy már nem aktív, csak az "igénybeveszem a szolgáltatást" látom. (nem emlékszem, hogy inaktiváltam volna)
...
Tisztelt egyedikovacsoltvas!
Nyilvántartásunk szerint a személyes menüjében kikapcsolta a Galéria szolgáltatást a következő időpontban: 2010/11/04 01:29:06
Tisztelt Vatera!
Nagy örömmel látom, hogy saját vízjelet tudok elhelyezni a fotóim védelmében. Nincs jelenleg olyan lehetőség mely szerint az összes fent lévő aukciómnál tudnám alkalmazni. 1-enként elég macerás lenne megcsinálgatni, de nagyon jó
Discovery2
2010-11-04 20:17
Tisztelt Vatera!
A "többszörös értékelés" menüpont miért nem enged több felhasználót pozitívan értékelni,mint eddig?? Üdv.Discovery2
egyedikovacsoltvas
2010-11-04 21:15
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-04 18:36)

Tisztelt egyedikovacsoltvas!
Nyilvántartásunk szerint a személyes menüjében kikapcsolta a Galéria szolgáltatást a következő időpontban: 2010/11/04 01:29:06

Akkor biztos alvajártam.
Ha emlékezetem nem csal kb 10kor lefeküdtem aludni.
Na mindegy a lényeg hogy nem aktív.
Köszönöm az utánajárást.
Üdv
VateraBenz
2010-11-04 21:44
IDÉZET(taki63 @ 2010-11-04 19:13)

Tisztelt Vatera!
Nagy örömmel látom, hogy saját vízjelet tudok elhelyezni a fotóim védelmében. Nincs jelenleg olyan lehetőség mely szerint az összes fent lévő aukciómnál tudnám alkalmazni. 1-enként elég macerás lenne megcsinálgatni, de nagyon jó

Tisztelt taki63!
Sajnos a tömeges utólagos vízjel felvitelre nincs lehetőség.
VateraBenz
2010-11-04 21:46
IDÉZET(Discovery2 @ 2010-11-04 19:17)

Tisztelt Vatera!
A "többszörös értékelés" menüpont miért nem enged több felhasználót pozitívan értékelni,mint eddig?? Üdv.Discovery2
Tisztelt Discovery2!
A részletes értékelés bevezetése miatt.
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-04 20:44)

Tisztelt taki63!
Sajnos a tömeges utólagos vízjel felvitelre nincs lehetőség.
Tisztelt Vaterabenz!

Köszönöm a választ.
Tisztelt Vatera!
Olyan problémám van, hogy tegnap óta nem minden esetben jön értesitő az e-mail cimemre ha itt a Vaterán üzenetet kapok. Tegnap pl. olyan is volt, hogy kb. 5 órát késett az értesitő e-mail, ami máskor azonnal meg szokott jönni. Ez mitől van? Előre is köszönöm a segitséget és a választ.
VateraBenz
2010-11-05 12:50
IDÉZET(Pjotr06 @ 2010-11-05 11:41)

Tisztelt Vatera!
Olyan problémám van, hogy tegnap óta nem minden esetben jön értesitő az e-mail cimemre ha itt a Vaterán üzenetet kapok. Tegnap pl. olyan is volt, hogy kb. 5 órát késett az értesitő e-mail, ami máskor azonnal meg szokott jönni. Ez mitől van? Előre is köszönöm a segitséget és a választ.
Tisztelt Pjotr06!
Feltehetően lassulás volt az e-mail szolgáltatójánál. Tőlünk az értesítők a szokott módon kiküldésre kerültek.
Elképzelhető, akkor elnézést hogy itt panaszkodtam. Köszönöm a gyors választ!
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-05 11:50)

Tisztelt Pjotr06!
Feltehetően lassulás volt az e-mail szolgáltatójánál. Tőlünk az értesítők a szokott módon kiküldésre kerültek.
turkisch78
2010-11-05 19:00
Tisztelt Vatera!
Hozzám sem érkezett meg még a vevő nevével, telefonszámával, e-mail elérhetőségével kapcsolatos üzenetük, holott eddig két alkalommal azonnal megjött.
Elképzelhető, hogy mégiscsak Önöknél van a probléma.
Üdv
turkisch78
Tisztelt Vatera!
Jelzem, hogy nekem pontosan megérkeznek, talán azért, mert gmail-es fiókom van.
De majd váltok citromail-re, vagy freemail-re, és ha nem kapom meg, akkor jövök és Önökön kérem számon a dolgot.
Puszihegyek.
Kedves Leó és Benz !
Tudom ,hogy sok a dolguk a kollégáknak ,de volt egy kérésem amire az volt a válasz ,hogy hamarosan visszaáll
A licitált áruknál az utolsó licit érkezése szerinti sorolás
Excelbe kirakva látható tehát a lista megvolna csak nincs kirakva lehetőségként
Mikor várható vagy elvetették a dolgot pl a képernyú helyhiánya miatt
Üdv
b_ede
VateraBenz
2010-11-05 21:13
IDÉZET(b_ede @ 2010-11-05 19:40)

Kedves Leó és Benz !
Tudom ,hogy sok a dolguk a kollégáknak ,de volt egy kérésem amire az volt a válasz ,hogy hamarosan visszaáll
A licitált áruknál az utolsó licit érkezése szerinti sorolás
Excelbe kirakva látható tehát a lista megvolna csak nincs kirakva lehetőségként
Mikor várható vagy elvetették a dolgot pl a képernyú helyhiánya miatt
Üdv
b_ede
Kedves b_ede!
Jelenleg nem tudunk határidőt ígérni. A probléma szerepel a fejlesztési sorban, de sajnos jelenleg nincs rá szabad fejlesztői kapacitás.
Reméljük, hogy hamarosan sorra kerül, addig szíves türelmét kérjük.
Tisztelt Vatera!
Az alább idézett probléma még most is fennáll, változás nem történt.
Az elsőnek feltöltött aukciónál megy a képfeltöltés, a másodiknál már nem. Utólag megy csak, de ott is csak a hagyományossal,
az újjal ott se megy!!! Azaz az új képfeltöltővel valami nem stimmel, lévén a régi működik.
Firefox/3.6.12 -ot használok, naprakészre frissített Win7 alatt.
IDÉZET(imkere @ 2010-10-21 12:56)

Most újfent próbálkoztam, feltöltöttem egy újabb aukciót, ugyanaz a jelenség. A feltöltéskor nem tudok képet megadni, hiába választom azt ki, hiába fut fel 100%-ig a feltöltő csík, a kép nem jelenik meg, utólag kellett, a már feltöltött aukció módosításával képeket hozzáadnom. Miért?
VateraBenz
2010-11-06 10:04
IDÉZET(imkere @ 2010-11-06 08:54)

Tisztelt Vatera!
Az alább idézett probléma még most is fennáll, változás nem történt.
Az elsőnek feltöltött aukciónál megy a képfeltöltés, a másodiknál már nem. Utólag megy csak, de ott is csak a hagyományossal, az újjal ott se megy!!! Azaz az új képfeltöltővel valami nem stimmel, lévén a régi működik.
Firefox/3.6.12 -ot használok, naprakészre frissített Win7 alatt.
Tisztelt imkere!
Mit ért a hagyományos és az új képfeltöltőn?
radiologus
2010-11-06 11:53
Sziasztok!
Hol tudom magam töröltetni a Vaterán?Köszönöm.
VateraBenz
2010-11-06 11:58
IDÉZET(radiologus @ 2010-11-06 10:53)

Sziasztok!
Hol tudom magam töröltetni a Vaterán?Köszönöm.
Tisztelt radiologus!
Felhasználói fiókjának megszüntetését a Kapcsolatfelvételen kérheti a megfelelő téma kiválasztásával (Regisztráció, felhasználói fiók/Szeretném a Vatera regisztrációmat megszüntetni).
turkisch78
2010-11-06 12:29
Tegnap egy órával később érkezett meg az értesítő e-mail a t-online-os e-mail címre. Ennyit csak válaszként a kollegának, akinek a g-mailes tökéletesen működött állítólag.
Kérdés: hogyan lehet valakit letiltani a vaterán?
Köszönet a válaszért.
IDÉZET(turkisch78 @ 2010-11-06 11:29)

Tegnap egy órával később érkezett meg az értesítő e-mail a t-online-os e-mail címre. Ennyit csak válaszként a kollegának, akinek a g-mailes tökéletesen működött állítólag.
Kérdés: hogyan lehet valakit letiltani a vaterán?
Köszönet a válaszért.

Személyes menü, saját beállítások, személyes tiltólista.
szalkainora
2010-11-06 20:44
Pár nap óta a következő problémám van: beírok egy keresőszót a keresőbe, és azt a kereső egyszerűen módosítja és arra keres. Nagyon zavaró a dolog! Más nem tapasztalta? Pl. Ikea Freden bútorra akartam keresni, gondolom, ilyen nincs most a rendszerben, ezért reden-re módosult a kereső és kijöttek olyan könyvek, CD-k, amik ezt a szót tartalmazzák. Ez valami
új fejlesztés? Szerintem iszonyatosan idegesítő...
VateraBenz
2010-11-06 20:50
IDÉZET(szalkainora @ 2010-11-06 19:44)

Pár nap óta a következő problémám van: beírok egy keresőszót a keresőbe, és azt a kereső egyszerűen módosítja és arra keres. Nagyon zavaró a dolog! Más nem tapasztalta? Pl. Ikea Freden bútorra akartam keresni, gondolom, ilyen nincs most a rendszerben, ezért reden-re módosult a kereső és kijöttek olyan könyvek, CD-k, amik ezt a szót tartalmazzák. Ez valami
új fejlesztés? Szerintem iszonyatosan idegesítő...
Tisztelt szalkainora!
Amennyiben az Ön által megjelölt kifejezésre nincs találat, a kereső egy arra hasonlító feltételre keres. A kikapcsolására nincs lehetőség, az eredeti keresés megjelenítésére kattintva kizárólag az Ön által megadott keresési feltételekre keres. Nem új fejlesztés, régóta így működik a kereső...
szalkainora
2010-11-07 09:49
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-06 19:50)

Tisztelt szalkainora!
Amennyiben az Ön által megjelölt kifejezésre nincs találat, a kereső egy arra hasonlító feltételre keres. A kikapcsolására nincs lehetőség, az eredeti keresés megjelenítésére kattintva kizárólag az Ön által megadott keresési feltételekre keres. Nem új fejlesztés, régóta így működik a kereső...
Kedves VateraBenz!
Köszönöm a gyors választ, régóta nem keresgéltem a Vaterán, így csak most tűnt fel ez a dolog nekem.
Lenne egy másik kérdésem, lehet, hogy már volt róla szó: tegnap töltöttem fel először eladásra termékeket a megújult űrlappal. Nagyon elkeseredtem, hogy a korábbi lehetőség helyett, amikor a 4 képet beszúrtam, majd egy feltöltés gombnyomással feltöltöttem, most egyenként kell feltölteni a képeket. A társoldalhoz képest számomra pontosan ez volt a Vatera egyik előnye, hogy egyszerűbb volt a fényképeket kezelni, sokkal gyorsabb volt, hogy a 4 képet egyszerre fel lehetett tölteni. Meg tudná írni, hogy ezt a változtatást mi indokolja?
Köszönettel, Nóra
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-06 19:50)

Tisztelt szalkainora!
Mondjuk én nem tudom mit csináltam, de nekem kikapcsolódott a dolog, így keres:
->http://www.fw.hu/alaposan/vkereses.jpg
kép felső részénél elütöttem szándékosan egy betűt...
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-06 09:04)

Tisztelt imkere!
Mit ért a hagyományos és az új képfeltöltőn?
Tisztelt Vatera!
Ha egy már futó aukciónál módosítom a képeket, akkor két lehetőséget ajánl fel a rendszer. Az egyikhez szó szerint ez van írva: "Ha nem látja a fenti gombot: Hagyományos képfeltöltés itt".
Én ugyan látom a gombot, de a korábban leírtak szerinti problémám van vele, azaz a másodiknak feltöltött aukciónál a képfeltöltéskor a feltöltő csík felfut 100%-ig, de a kép nem töltődik fel, többszöri próbálkozásra se. Ha feltöltöm kép nélkül az aukciót, majd utólag, a képek módosításánál tenném hozzá a képet, akkor is ugyanez a jelenség fordul elő a (Feltöltés fájlból: Tallózás) gomb használatakor. Többszöri próbálkozás után is.
A "Hagyományos képfeltöltés itt" linknél viszont ilyenkor is működik a feltöltés.
VateraBenz
2010-11-07 11:45
IDÉZET(szalkainora @ 2010-11-07 08:49)

...
Lenne egy másik kérdésem, lehet, hogy már volt róla szó: tegnap töltöttem fel először eladásra termékeket a megújult űrlappal. Nagyon elkeseredtem, hogy a korábbi lehetőség helyett, amikor a 4 képet beszúrtam, majd egy feltöltés gombnyomással feltöltöttem, most egyenként kell feltölteni a képeket. A társoldalhoz képest számomra pontosan ez volt a Vatera egyik előnye, hogy egyszerűbb volt a fényképeket kezelni, sokkal gyorsabb volt, hogy a 4 képet egyszerre fel lehetett tölteni. Meg tudná írni, hogy ezt a változtatást mi indokolja?
Köszönettel, Nóra
Tisztelt szalkainora!
A gyakorlatban nincs időkülönbség a régi és az új feltöltés közt. A réginél minden képet egyszerre töltött fel, amikor a kitöltött oldalt elküldte.
Most elküldés előtt egyesével töltődnek fel a képek, viszont elküldés után már nem kell ezekre várni.
VateraBenz
2010-11-07 11:46
IDÉZET(Bigdept @ 2010-11-07 09:19)

Tisztelt Bigdept!
Az eredeti keresés megjelenítésére kattintva kizárólag az Ön által megadott keresési feltételekre keres.
IDÉZET(Bigdept @ 2010-11-07 09:19)

keress rá arra, hogy
corrini
vwPoloGTi
2010-11-07 15:03
Üdv! Megszűnt a pozitiv értékelés funkció nem megtörtént adásvétel esetén?
Sargasso66
2010-11-07 15:10
IDÉZET(vwPoloGTi @ 2010-11-07 14:03)

Üdv! Megszűnt a pozitiv értékelés funkció nem megtörtént adásvétel esetén?
Megnéztem. Vásárlóként még mindig értékelhetsz pozitívan. Eladóként eddig sem tehetted.
szalkainora
2010-11-07 17:15
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-07 10:45)

Tisztelt szalkainora!
A gyakorlatban nincs időkülönbség a régi és az új feltöltés közt. A réginél minden képet egyszerre töltött fel, amikor a kitöltött oldalt elküldte.
Most elküldés előtt egyesével töltődnek fel a képek, viszont elküldés után már nem kell ezekre várni.
Azért ezzel vitatkoznék...ha négy képet egyszerre töltöttem fel a régi rendszer szerint, az szerintem rövidebb ideig tartott, mint ugyanazt a 4 db képet külön-külön feltölteni. Persze másodpercben nem mértem le, tehát bizonyítani nem tudom, de tegnap egyértelműen hosszabb időnek tűnt, mire elkészítettem itt a Vaterán az aukciókat.
IDÉZET(szalkainora @ 2010-11-07 16:15)

Azért ezzel vitatkoznék...ha négy képet egyszerre töltöttem fel a régi rendszer szerint, az szerintem rövidebb ideig tartott, mint ugyanazt a 4 db képet külön-külön feltölteni. Persze másodpercben nem mértem le, tehát bizonyítani nem tudom, de tegnap egyértelműen hosszabb időnek tűnt, mire elkészítettem itt a Vaterán az aukciókat.
Őszintén mondom irigyellek, hogy ez a legnagyobb problémád, de tényleg, nem gúnyolódom.
IDÉZET(GOAGOA @ 2010-11-07 16:24)

Őszintén mondom irigyellek, hogy ez a legnagyobb problémád, de tényleg, nem gúnyolódom.

Ráadásul a megfigyelés nem helytálló, mert a régi rendszer szerint az első oldal elküldése tartott sokáig, a képek számától függően. Ráadásul, ha az ember hibázott és rossz képet töltött fel, vissza kellett menni az előző oldalra.
Ez így sokkal jobb. Könnyen kezelhető és rögtön kiugrik a hiba.
IDÉZET(VateraBenz @ 2010-11-07 10:46)

Tisztelt Bigdept!
Az eredeti keresés megjelenítésére kattintva kizárólag az Ön által megadott keresési feltételekre keres.
Erőltetem a szemem, és az agyam, de nem látom / jövök rá, hogy mi az az "eredeti keresés" amire rá lehetne kattintani...
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.