Üdv!
Kb.1 hete a "hasonló termék eladása" opciót használva nem lehet rendesen formázni a szöveget.A helyesírás ellenőrzést sem tudom kikapcsolni,ami kimondottan idegesítő,mert nem lehet rendesen szerkeszteni a szöveget.
A "CTRL F5" kombinációval ezek a funkciók elérhetők,de akkor meg minden adat törlődik.
Kérem nézzenek ennek utána,mi okozza önöknél ezt a problémát.
Köszönöm.
Kb.1 hete a "hasonló termék eladása" opciót használva nem lehet rendesen formázni a szöveget.A helyesírás ellenőrzést sem tudom kikapcsolni,ami kimondottan idegesítő,mert nem lehet rendesen szerkeszteni a szöveget.
A "CTRL F5" kombinációval ezek a funkciók elérhetők,de akkor meg minden adat törlődik.
Kérem nézzenek ennek utána,mi okozza önöknél ezt a problémát.
Köszönöm.
Nem csak a hasonló termék esetén, a "feltöltök még egy terméket" esetén sem.
Sőt! Mostan már sehogy sem, ha a kezdőlapról indítom a feltöltést úgy sem.
Ma 2 feltöltést ejtettem meg, de nem emlékszem, hogy az elsőnél ott volt-e a formázás eszköztár.
A másodiknál kellett volna, és hát nem volt ott.
A fr..ba... Most Ctrl+F5-re előjött! Megyek módosítani amit nem sikerült formáznom.
Más:
Nagy örömmel tapasztaltam, hogy most már több képet fel lehet tölteni egyetlen tallózással, nem kell megvárni minden képnél a feltöltést, hogy a következőt is megadhassam.
Viszont!
A nagy képek feltöltése eltart egy ideig, azt gondoltam, hogy ezt kihasználva foglalkozom az oldal többi részével, betöltöttem a szállítási sablont, és huss - a képfeltöltés megszakadt, képek nem töltődtek fel.
Nem lehetne kiírni, hogy türelem, meg kell várni a végét, ne scrollozz lejjebb, mert akkor baj lesz! ?