IDÉZET(VateraBenz @ 2011-10-17 18:32)

Tisztelt vidaeff!
A fórummotor néhány eleme frissítésre került, talán ennek köszönhetőek ezek az apróbb változások is.
Az érdemi fórumozást szerencsére nem befolyásolják.
Kedves Benz!
Gondolom, akkor az általam jelzett "hibák" is a fórummotor frissítésének a következményei.
Szeretném, ha átgondolnák ezt a dolgot még egyszer és az elvesztett lehetőségeket visszakapnánk.
Érveim:
1. A Vatera, mint online aukciós oldal, a világon legdinamikusabban fejlődő, sőt, talán egyetlen fejlődő ágazatán működik. A mondat lényege a fejlődés. Ahogy a piactéren számtalan újítás, változtatás zajlik, úgy az oldal bármelyik részétől elvárható ez, még ha nem is annyira fontos része ez, mint a piactér, vagy mint látom, a blog (Bár oda nemigen járok, de az felmérhető, hogy a látogatottsága nagyobb, mint a fórumé, bár szerintem érdemben a fórum jobban ott van, és nekem kedvesebb is.) Ezzel szemben a mai fórummotor frissítés inkább visszafelé mutat. Nem érthető számomra a felhasználói lista eltüntetése. Nem értem a logikáját, hogy "az elmúlt 24 óra legaktívabb hozzászólója" miért látszódhat, és miért nem a "minden idők legaktívabb hozzászólója". Nem logikus, hogy az alsó mezőben található felhasználónak nem lehet megnézni a profilját, a postoló nicket viszont igen. Ráadásul mindez felesleges megvonás, mert másképpen meg lehet nézni, csak bonyolultabban. Ez pedig a mai világban, amikor mindenki mindenhol arra törekszik, hogy egy információt minél könnyebben megszerezzen, feltétlenül hátralépés, még csak nem is stagnálás. Pedig az egy helyben állás sem túl jó.
Ez volt az az érv, ami kimondottan Önnek szólt, mert tudom, hogy okos és teljesen átmegy Önnek, amire gondolok.
2. Az online listát gyakran és sokan használtuk. Ezt onnan tudom, hogy én is használtam és kattintásaim során nagyon gyakran láttam másokat is rajta. Ennek több oka is van. Csak egy példa. Egy megkezdett beszélgetésnél kényelmes tudni, hogy a partner itt van-e még, várjon-e az ember a válaszra, vagy inkább kimenjen kávézni. Azt hiszem, ezt nem nagyon kell ragoznom. Az érv lényege, hogy mi, akik fórumoztunk, használtuk és szerettük ezt a lehetőséget. A megszüntetésével elvettek tőlünk valamit. Nem tudom más hogy van vele, én adni jobban szeretek. Itt is zavar a logikai buktató, ami általában nem szokott meglenni az Önök által hozott intézkedésben. Nincs értelme a megvonásnak.
Köszönöm, hogy meghallgatott.