IDÉZET(VateraBenz @ 2012-01-03 15:01)

Tisztelt TurboK!
A javítás a jelzett problémákra elkészült, kérjük ellenőrizze.
Köszönjük.
Ami problémákat én láttam (és jeleztem), azok megjavultak. De ezeket én is láttam hogy jók lesznek mert a böngésző fejlesztői eszközével kipróbáltam őket... Remélem hogy az oldal többi része nem omlik össze az ie8 -> ie9 renderelésre váltás miatt. Gyanítom hogy nem fog, de ha esetleg mégis találok valami gubancot, majd szólok.
Egyébként jó látni hogy ilyen gyors volt a visszajelzés, meglepődtem.
IDÉZET(hytech @ 2012-01-03 15:32)

Nem teljesen ezzel de hasonlóval én is küzdök.
Ezt a menüpontot hol találom pntosan? "a böngésző fejlesztői eszközében"
IE9-em van nekem is.
Billentyűzeten F12, mint ahogy minden böngészőben. Illetve Firefoxban akkor, ha telepitetted már a Firebug-ot, Operában meg nem lehet behozni csak jobb klikk -> elem vizsgálata paranccsal (az Opera MINDENT máshogy akar csinálni, katasztrofális).
IDÉZET(hytech @ 2012-01-04 16:27)

Köszönet neki is.
Mivel én ugatni sem ugatom a témát így várnom kellett amíg jön valaki és konkrét javaslatot tud tenni. ("a lassú a rendszer" nem sokat segített volna)
Azóta tényleg mint a vihar úgy hasít a Vatera IE9 alatt is.
De nézz rájuk - a fejlesztőkre - nehogy rátenyereljenek véletlenül a lassító gombra

Csak annyi a titka hogy tudni kell bánni az Internet Explorerrel renderelési módjaival... a legalapabb hibaforrás a kompatibilitási hibáknál, mégis rettenetesen sok fejlesztő nem ért hozzá. Explorerben eddig ha láttam BÁRMILYEN lassu vagy széteső oldalt, 99% hogy valami régi megjelenitésre van állitva, figyelmetlenségből - és ha megnézem ie9 render módban, akkor nincs semmi baja.